Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

D.H.zuid-west

Haagse Roel schreef:

Als beleidsbepalers zou ik mij zolangzamerhand maar eens achter de oren gaan krabben.....9000 toeschouwers , trek de ongeveer 5000 SCC houders en ongeveer 1000 kinderen die via scholen met korting binnenkomen er vanaf en je houdt 3000 "dagjesmensen" over. Van die laatste categorie haakt , naar wederom een wanvertoning, weer de helft af.

Een kerstmarkt op de Leyweg trekt meer belangstellenden.

Persoonlijk vond ik het geen wanvertoning vanavond. Ik zag strijdt, vechtlust en op het einde de overtuiging dat we ook konden winnen. Het sfeertje was in het stadion gewoon goed, tuurlijk kan alles beter en met meer man op de been maak je er een hekesenketel van maar ja.... die waren er nu eenmaal niet.

We kunnen heel veel willen als supporter maar als er geen geld is voor versterkingen.... echte versterkingen!!, dan moet je genoegen nemen met de huidige stand op de ranglijst. De oplossing is veel geld genereren buiten de supporters om, komt dit niet dan zou ik mijn pijlen richten op de jeugd en 1 of 2 top aankopen per jaar en de rest opvullen met midddelmaat zoals nu en zorgen voor behoud in de eredivisie. Het is helaas niet anders maar dat zijn we ald DH supporters wel gewend. Toch??

Nogmaals, met de kou, de prijzen en de weinige overwinningen thuis is het m.i. logisch dat er geen 15.000man zijn.
0
Zondag 9 december 2012 om 00:48 uur

ADODENHAAG

Bij vlagen aardig, maar ik mistte het schuim op die bekken.. gelukkig hebben we Holla die nog weleens iets wilt forceren, voor het zelfde geld verlies je met 1-2. Vind ook wel dat de scheids- en grensrechters heel erg de stempel drukten op de wedstrijd..
0
Zaterdag 8 december 2012 om 22:29 uur

Bert

ADODENHAAG schreef:

Tja RKC laat zien dat je met goed beleid heel aardig kan voetballen. Het is ook natuurlijk niet zo dat aantal supporters afhankelijk is van je totale opbrengsten. (begroting zegt meer!)
Een keukenboer steekt daar al jaren geld in. Heeft weinig met beleid te maken.
0
Zaterdag 8 december 2012 om 00:37 uur

tanker070

DaveDH schreef:

Heb jij je ogen wel open als je naar de wedstrijden zit te kijken, bij Vitesse is het zelfs tegen NEC niet eens voor de helft gevuld man, je zwamt dus weer uit je nek zoals gewoonlijk (of heb je statistieken die aantonen dat er meer en meer mensen naar het Gelderdome gaan, als dat zo is zie ik die graag te gemoed komen)

DH heeft maar een heel beperkte invloed op bezoekersaantallen, mensen kunnen het gewoonweg niet meer betalen, er is al een tijdje een crisis aan de gang, maar blijkbaar heb jij daar geen last van...

En jij ging toch zelf ook niet meer, wat zit je dan te zeiken over lege stadions, jij bent een onderdeel van het probleem (wegblijven)....

Maar je zult wel weer een smoesje klaar hebben over het spel dat zo slecht is, terwijl we nog NOOIT goed spel hebben gehad, het voetbal heeft er altijd bagger uitgezien.... doe maar eens de wedstrijden uit het succes-seizoen terug kijken, zeker de helft zijn niet om aan te gluren en met heel veel mzzl gewonnen...

De stadions zullen voller komen als de crisis voorbij is, en als de prijs van de kaarten naar beneden gaan, maar ga nu niet doen alsof het een Haags probleem is, want dat is bezijden de waarheid.
€ 35,- voor een wedstrijd tegen PSV op de lange zijde waar van je weet dat je kansloos gaat verliezen. Wedstrijden tegen PSV leven sowieso niet in Den Haag, dan moet je er ook niet zo achterlijk veel geld voor vragen. Zo komt dat stadion nooit vol. Voetbal is beleving voor veel mensen, zorg voor betaalbare prijzen, fatsoenlijke catering, zet een paar kraampjes op het plein voor stadion neer, maak er beleving van. Nu is het soms net een bezoek aan een crematorium !!!
0
Vrijdag 7 december 2012 om 16:42 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Utrecht gaat alle dure spelers wegdoen ze kunnen ze niet meer betalen vd gun en mulenga moeten oa weg
Denk dat wij Mulenga bij lange na niet kunnen betalen. Vd Gun vindt ik niet zo bijzonder en wilt altijd veel geld verdienen..
0
Vrijdag 7 december 2012 om 12:30 uur

Advertentie

marcellino

ADODENHAAG schreef:

Niet zo gek. Ze spelen slecht thuis en prijzen zijn 10% gestegen.
ach velen hebben geroepen investeer en het geld komt dubbel en dwars terug.
bulykin(ja ik begin er weer over)voor een tonnetje meer hadden we hem gehad.
nu +/- 500.000 verlies op de toeschouwers had je bulykin behouden had je nu waarschijnlijk i.p.v. een groot verlies, geen of klein verlies gehad.

durf te stellen dat de amusement waarde vele malen beter had geweest dan nu met poepon

0
Donderdag 6 december 2012 om 14:46 uur

pmc

D.H.zuid-west schreef:

Heeft erelive daar niet iets in te zeggen(denk hierbij aan inhoud van contract)? Wellicht heeft de commercie hier de overhand, het is nl geen overmacht zoals een veld vol sneeuw.
HDat zal best maar dan had het maar een keer geld gekost
0
Dinsdag 4 december 2012 om 15:45 uur

D.H.zuid-west

We zitten in een interessante periode, Chery een paar wedstrijden aan de kant, een belangrijk duel voor de deur dat gewonnen moet worden om rustig door te kunnen voetballen tot de winterstop en de aankomende transferperiode waarin we wellicht een versterking gaan halen....... en jullie gaan het hebben over politiek

Ypenburg heeft al een top opstelling neergezet, de voorzet is gegeven heren.

Ik lees dat veel mensen een rijtjes spelers opsomt welke mogen vertrekken....de vraag is waar deze allemaal heen moeten. Veel clubs laten dure spelers links liggen en gaan voor jonge spelers en eigen opleiding... wij ook en dat is een goede zaak.... maarrrrr welke club zit nu nog te wachten op bv een middelmatige verdediger op een wat oudere leeftijd en een goed salaris. Ik vermoed dat we daarom sommige spelers tot aan het einde van het contract houden, hooguit kunnen we ze verhuren.

Ons budget zal beperkt zijn door de onzekerheid wat we met bovenstaande spelers aan moeten en is daarom wellicht te beperkt voor een echte versterking. Als dit zo is dan hoop ik dat we het geld op zak houden en niet in paniek een 2e Luksik kopen. Liever dat geld investeren in onze eigen jeugd en de samenwerking met Dord (zie positieve resultaat met Beugelsdijk).
0
Dinsdag 4 december 2012 om 15:36 uur

marcellino

Kees schreef:

Hoe kom je daar in vredesnaam bij. Mijn vrouw is Duitse en mijn dochter is automatisch dus een allochtoon.

Nou, geloof me. Mijn dochter heeft helemaal niets met Duitsland en is Hollandser dan Hollandser. En zo zijn er nog tienduizenden mensen die allochtoon zijn.
ach we kunnen toch stellen dat het integreren totaal mislukt is.
ik werk heb en zaak en kan nog maar net rond komen kon voor iedereen een klein cadeautje kopen voor sinterklaas.
maar wat ik het weekend in de megastores gezien hebt dat mijn wenkbrauwen fronzen. winkel wagens met cadeaus met waarde van wel 1000,00 euro of het niets is of het nu polen, Marokkanen of antilianen zijn waar ze het vandaan hebben ik weet het niet.de gewone Nederlander gaat er steeds slechter uit zien en heeft ook tegenwoordig veel minder te besteedden.

ik gun iedereen een goed leven en een rijk leven maar als ik verhalen hoor van zelfs mensen die over zaken gaan als pgb, en een Marokkaans gezin die bij elkaar woont geld krijgt voor hun vader die bij hun wonen soms wel 1200,00 euro om de goede man te verzorgen maar deze man heeft een huis door verhuurd aan een ander om zo recht te houden op pgb een klein zoon van 18 jaar die boodschappen (zo genaamd)doet voor zijn opa en met hem naar leuke dingen gaat krijgt 400,00 euro.
en zo kunnen we nog wel door gaan met instanties die met geld smijten naar de verkeerde mensen.
ik begin er niet graag over deze shout moet over voetbal gaan maar mijn dochter is door haar eigen wilskracht er boven op gekomen eerst een hersen tumor en daarna een ziekenhuis bacterie iedereen staat voor je klaar zogenaamd(heb zeker mijn kleur niet mee)ze was een dweil maar kan nu weer lopen en is weer op haar motoriek en iets schuin lopen volledig genezen wel slijt ze door het schuin lopen veel meer kleding en schoeisel dan normale kinderen de pgb geeft niet thuis zo ook de extra kinder bijslag voor kinderen met een beperking ,ze heeft plezier op de mytylschool maar heeft sport en spel en lerend spelen af moeten zeggen omdat dat op een andere locatie dan op school wordt gehouden en zij bij de nieuwe wet zelf verantwoordelijk is voor het vervoer van en naar deze verenigingen terwijl dat eerst vanuit school ging.

ik stem op wilders niet omdat ik het met veel dingen eens ben maar omdat hij durft te zeggen wat zeer veel mensen denken.
dit land verpauperd met een snelle vaart en als nederlander wordt je tegenwoordig zwaar gediscrimineerd.
lekker veel wit weren hoe meer ze van je stelen.
nee je kan beter zo min mogelijk geregistreerd staan en veel zwart verdienen krijg je nog een zak met geld mee ook omdat je zo zielig bent
0
Dinsdag 4 december 2012 om 13:51 uur

Zuiderparker

oodh schreef:

Dan moeten we een heleboel spelers gaan kopen, want daar zitten drie basisspelers bij. Ik vraag me af of er nu clubs zijn die Toornstra, Horvath en Chery willen hebben.
Na dit weekend zullen eventuele clubs nog meer twijfelen over Cherry..Horvath wil niemand hebben; die blijft zijn geld tellen, is een waardeloze aankoop gebleken; alleen maar domme kaarten gepakt.
En dan Omeruo; zijn trainer bij Chelsea vond hem nu zelfs beter dan vorig seizoen!! Whaah!! Geef Malone n kans tot de winterstop; gaat t goed, kan Omeruo in London blijven.
Mike 4 wedstrijden in de spits. We pakken zeker nog 8 punten, de ploegen om ons heen hebben n lastiger programma...

Van de nieuwelingen valt (naast Poepon) Wormgoor ook erg tegen, vond ik ook al een twijfelachtige aanschaf, maar ja; weinig geld.....Ik heb ook niks meer
0
Maandag 3 december 2012 om 14:31 uur

Nu online

Fido, t e, kako, Erik070, Max, S6 AD0, Langebach2 en 88 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25