Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

ik hoor hier eigenlijk weinig shouts over de tweede speler die door geld problemen niet zijn toegevoegd aan de groep.

we schrijven zwarte cijfers omdat we een grote schoonmaak hebben gehouden en de omzet van de spelers gebruikt hebben om deze gaten te dichten. maar is dan ook werkelijk alles gebruikt dat zal toch een slechte zaak zijn spelers als Toornstra en ook Cherry en misschien wel Holla zijn waarschijnlijk niet lang te houden voor Ado en als ze dan weer dat geld gebruiken ja dan is het heel fijn dat we geen verlies draaien maar dan is je waarde van je elftal binnen 3 a 4 jaar met de helft gedaald.
nee hoe blij ik ook ben dat we positief draaien maak ik mij zeer zorgen of de toeschouwers en sponsors wel komen als het elftal niets meer betekend
0
Vrijdag 30 november 2012 om 11:43 uur

Kees

Volgens De Telegraaf (en wie geloof die krant niet?) verleent de NMA toestemming voor Fox. Kunnen we mooi Pascal Bosschaart voor dat geld terughalen.

Voetbalclubs profiteren van FOX Van onze speciale verslaggever

De Nederlandse Mededingsautoriteit (NMa) heeft zich een aantal weken lang gebogen over de gevolgen van de komst van FOX op de Nederlandse televisiemarkt. Uiteindelijk concludeerde de NMa dat de concurrentie in omroepland groter dan ooit kan worden en dat het betaalde voetbal in Nederland daar enorm van profiteert.


"De voetbalclubs in de eredivisie zullen tot 2025 jaarlijks zeker 80 miljoen euro ontvangen. Een forse investering in het Nederlandse voetbal”, zegt Henk Don, bestuurslid NMa.

0
Vrijdag 30 november 2012 om 08:03 uur

DHFC070

Als ik het goed begrijp en heb gelezen is het de eigen keuze van Den Haag geweest. Met de trein konden wel 1600 man mee alleen zouden de kaarten dan 45euro zijn. In ruil daarvoor mag Den Haag met de bus komen waardoor de kaarten "slechts` 35euro kosten alleen wegens de veiligheid mogen er dan wel maar 16 bussen (3 clusters gok ik?).

Verder lekker boeiend allemaal ben sinds 2 jaar klaar met welke uitwedstrijd dan ook. Vind het wel vaag dat iedereen allerlei smoesjes heeft zoals: te duur, te lang van huis, teveel regels etc. maar dan gaat wel iedereen massaal naar Feyenoord. Als voor 1 uitwedstrijd bovenstaande redenen geld is het wel voor Feyenoord uit.
0
Woensdag 28 november 2012 om 19:52 uur

Haagse Kelt

tanker070 schreef:

Er is geen geld voor een technisch manager, geen geld voor Castelen of Bodde.
Die gasten zullen echt niet de hoofdprijs vragen.....

Maar staar jij je blind op een plusje van € 55.000,- veroorzaakt door transferopbrengsten.
Dat er geen geld beschikbaar wordt gesteld voor deze 3 lijkt me terecht.
Wat de technisch manager betreft: degenen die ze wilden (Allach en Boogers) wilden niet en dus houdt het ff op. Liever het geld in de zak houden dan voor een 3e keus als Van As gaan die er nu bij NAC helemaal niets van bakt.
Castelen: vond ik ook jammer, maar te veel geld betalen voor zo`n blessuregevoelige speler is een veel te groot risico als je weinig geld hebt. Teken aan de wand is ook dat veel kapitaalkrachtiger clubs als Birmingham City, Espanyol en Salzburg waar hij iedere keer scoorde tijdens zijn proefperiode, niet hebben toegehapt.
Bodde: die heeft de pech op een positie te spelen waar we niet iemand nodig hebben. Logisch dat ADO daar dus niet veel voor wil betalen, andere posities (vleugelaanvaller, keeper) hebben nu prioriteit. Je kan je weinige geld maar 1 keer uitgeven he, willen we niet meer in een situatie als 2007 terecht komen. Weet je het nog: op papier een prima selectie, alleen uit balans en vervolgens pech met blessures van oa de keepers net als nu. Gevolg: degradatie en een mega-schuld.
Ik vind ADO nu prima keuzes maken gezien de omstandigheden. Ook het op proef nemen van Kolk lijkt me een prima zet. Een relatief goedkope speler met veel ervaring en affiniteit met het Haagse. Stond als lastig bekend, maar krijgt onder de huidige omstandigheden geen kans om te stoken lijkt me. Het enige wat jammer is dat we het juist uit relatief goed doen, waardoor het publiek en sponsors niet bepaald verwend worden en wegblijven. Maar dat we het spel niet goed kunnen maken is al een langspelend probleem. Zelfs in het vd Bromjaar speelden we reactievoetbal. Alleen toen hadden we voor ADObegrippen een wereldspits.
Dus ik snap het gezeik van sommigen hier op de box niet zo. Gezien de moeilijke finaciele omstandigheden doet ADO het heel behoorlijk. Sterker nog, ik vind dat wij het als publiek juist af laten weten, qua opkomst en qua sfeer. Dat valt allemaal tegen, terwijl we op het Bulykinjaar na beter meedraaien dan de afgelopen dik 20 jaar
0
Dinsdag 27 november 2012 om 16:54 uur

Prutser 070

tanker070 schreef:

Kan je een beetje rekenen of niet ?
1.000 opzeggingen SCC houders is +/- € 300.000,-
Sponsoren die afgehaakt zijn, reken op een kleine € 250.000,-
Minder dagjesmensen in stadion reken op een € 250.000,-
Minder inkomsten uit catering € 100.000,-
Minder inkomsten uit merchandise € 50.000,-
Onvoorziene uitgaven € 100.000,-

1 miljoen is niks !
Je hebt het over het lopende seizoen waarop we 1 miljoen verlies zouden draaien. Dan begreep ik je verkeerd.

Dat je dat nu al kan zeggen vind ik ten eerste heel knap want we zijn nog niet eens op de helft van het seizoen. Ik vind het dan ook knap dat je al deze cijfers over een seizoen dat tot mei loopt nu al hebt.

Je hebt wel gelijk dat we grote kans hebben dat we over het lopende seizoen weer verlies kunnen draaien maar dat heeft er vooral mee te maken dat we vorig seizoen veel geld binnen kregen voor Derijck vd Brom en Verhoek als we dat dit jaar niet krijgen dan zal het goed kunnen dat we verlies draaien maar kijk de cijfers is even terug dan zie je van hoe ver we komen en dat het er echt al 100 keer beter voor staat dankzij het huidige beleid.

Wij zijn al vele malen verder dan andere Eredivisie clubs, waarom denk je dat het niveau zo hard terug loopt in heel de competitie. Wij vinden het voetbal niet altijd goed van onze jongens maar staan wel 8ste dat zegt toch al genoeg.

Een NAC Breda, VVV, Heerenveen, AZ, Willem II zijn nog bezig met de eerste bezuinigingsronde die wij al hebben gehad.

Je hebt wel gelijk dat we er helaas nog niet zijn en daarom begrijp ik ook de keuzes om Castelen en Bodde niet een contract aan te bieden. Aangezien we nog steeds teveel uitgeven aan salarissen.
0
Dinsdag 27 november 2012 om 15:04 uur

Beest

tanker070 schreef:

Er is geen geld voor een technisch manager, geen geld voor Castelen of Bodde.
Die gasten zullen echt niet de hoofdprijs vragen.....

Maar staar jij je blind op een plusje van € 55.000,- veroorzaakt door transferopbrengsten.
Ikbdacht dat ik eeb doemdenker ben maar blijkbaar kan ik nog wat leren

Volgend jaar zal er.meer winst worden gemaakt dat heeft te maken met plaatsing op dernglijst vorig jaar 15 e dit jaar als de rest zo slecht blijft worden we tiende dus daar verdien je al wat mee volgend jaar de niuewe regeling omtrent ere opzet dus dat wordt omenadebij 5 miljoen kom je hoger wordt het meer ado heeft nog nooit zoveel geld uit televisie inkomsten gehad en met deze selectie en de extra financiele ruimte die er daardoor komt durf ik te zeggen dat ado zonder schulden dalijk enorme stappen kan maken en vooruit gaat en niet zoals jij stelt.achteruit

Dit ga ik voor het eerst in me leven tegen iemand zeggen maar wees s positief
0
Dinsdag 27 november 2012 om 15:02 uur

Advertentie

gillah

tanker070 schreef:

Kan je een beetje rekenen of niet ?
1.000 opzeggingen SCC houders is +/- € 300.000,-
Sponsoren die afgehaakt zijn, reken op een kleine € 250.000,-
Minder dagjesmensen in stadion reken op een € 250.000,-
Minder inkomsten uit catering € 100.000,-
Minder inkomsten uit merchandise € 50.000,-
Onvoorziene uitgaven € 100.000,-

1 miljoen is niks !
Een tekort van 1 miljoen loop je inderdaad zo op... Maar er staan natuurlijk ook weer dingen tegenover, zo is Immers nu nog verhuurd waardoor je aankomende zomer al gegarandeerd bent van een transfersom zonder dat je selectie er zwakker van wordt en zal Toornstra ook deze winter of na het seizoen vertrekken. Wat de uiteindelijke balans zal zijn is afwachten.

Ik ben het er (van een afstand, ik ben niet direct betrokken bij de club en ken ook niemand met inside information) niet mee eens dat er wanbeleid wordt gevoerd bij ADO. Okay, Steijn heeft me nog steeds niet overtuigd, het veldspel ziet er afgrijselijk uit (maar dat is bij Groningen, Heerenveen, RKC, NAC, Roda, VVV en Willem II niet anders). Wel zijn de afgelopen jaren de financien een stuk beter geworden, er worden geen miljoenenverliezen meer gedraait en de begroting is steeds gestegen en wat nog belangrijker is: er staat een veel betere selectie dan 5 jaar geleden. We zijn van rechtstreekse degradatie kandidaat een middenmotor geworden. Er worden eindelijk weer eens goede aankopen gedaan met Holla, Wormgoor en Meijers. Waar Bulykin, Kubik en Rado nog toevalstreffers waren die aan zijn komen waaien, zijn dit doordachte aankopen die ons op een hoger niveau brengen en op een leeftijd zijn waarop ze doorverkocht kunnen worden.

Dat het nu wat minder dreigt te gaan heeft meer te maken met de mondiale economie dan met wanbeleid, bovendien hebben daar nog veel meer clubs last van. Dat er in onzekere tijden geen geld wordt gestoken in spelers zoals Bodde, Castelen en een technisch manager waarvan het de vraag is of ze ons echt sterker maken vind ik zeer verstandig, ook al gaat het om kleine bedragen. Door elke keer een risico`tje te nemen staat een club als NAC nu namelijk aan de afgrond.
0
Dinsdag 27 november 2012 om 14:15 uur

tanker070

Er is geen geld voor een technisch manager, geen geld voor Castelen of Bodde.
Die gasten zullen echt niet de hoofdprijs vragen.....

Maar staar jij je blind op een plusje van € 55.000,- veroorzaakt door transferopbrengsten.
0
Dinsdag 27 november 2012 om 13:43 uur

Prutser 070

Ik ben eerlijk gezegd wel erg benieuwd naar de financiele cijfers die we over het seizoen 2011-2012 hebben gedraaid, want kan me niet voorstellen dat die erg goed zijn maar we hebben dankzij de transfers toch wel aardig wat geld binnen gekregen. Als ik het me goed herinner komt namelijk in dat boekjaar het geld van Derijck, vd Brom en Verhoek te staan en die 3 brengen bij elkaar een bedrag binnen dat we echt niet elk jaar zullen krijgen. Misschien is er iemand die dit kan bevestigen?

Dus als we nu nog geen winst draaien dan zou ik niet weten wanneer we dat wel gaan doen. Het bestuur heeft de afgelopen jaren namelijk al flink bezuinigd en doen er echt alles aan om het financieel weer op orde te krijgen.
0
Dinsdag 27 november 2012 om 11:10 uur

Prutser 070

Ronaldo schreef:

De nood is weer hoog bij Ado. Het zal wel weer uitdraaien op een miljoenenverlies. En dat ga je echt niet goedmaken met de transfer van Toornstra. Wat mij opvalt is dat er nergens wordt gesproken over de miljoenen van eredivisie live. Of hebben we dit potje al uitgegeven?
Welke miljoenen van Eredivisie Live? We zijn vorig jaar 15de geworden dus hebben waarschijnlijk minder Tv-geld gekregen dan men in de verwachting had berekend.
0
Dinsdag 27 november 2012 om 10:11 uur

Nu online

Sebastiaan, Jurriën, Bollie74 en 119 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25