Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Sound

Ik zou (zolang er niemand voor veel geld weg gaat als bv een Toornstra) helemaal niemand halen nu tenzij het een extreem goede deal is. Gewoon v Duinen ipv Poepon in de spits, eventueel Kolk per wedstrijd betalen en dan maar hopen dat we met dit zootje ongeregeld ook na de winterstop gewoon weer rondom die 8e plek blijven spelen en kijken wat je voor volgend jaar kunt halen. Zuinig zijn op de centen kan nog steeds geen kwaad.
0
Vrijdag 28 december 2012 om 02:05 uur

janjazz37

Lekker hoor! Een non-EU speler.
We hebben toch geld genoeg!
0
Donderdag 27 december 2012 om 23:27 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Daarom was ik ondermeer zo ziek, en nog steeds, van die nederlaag tegen Feijenoord. Des te sneller veilig des te gemakkelijker voor de beleidsbepalers om door te selecteren en bankzitters ervaring op te laten doen.
We gaan het niet meer over Feyenoord hebben. Jammer maar gebeurd.

Inmiddels zijn we een stabiele middenmoter en zonder met geld te smijten worden we voor heel veel spelers interessant. Dat is wel eens anders geweest. En daarom moeten ze deze winter ook alvast aan de slag gaan voor volgend seizoen.

Nog even iets anders. Je zag in de samenvatting dat Atteveld weer op de tribune zat. Ik heb sterk het idee dat hij onze nieuwe technische directeur gaat worden. Misschien dat hij vd.Kallen al voorziet van adviezen. Die is tot op de dag van zijn ontslag ook altijd positief over hem geweest. Bovendien kunnen Steyn en Atteveld goed met elkaar overweg. En een ander aardig gegeven is dat de spelers waar hij bonje mee had bijna allemaal vertrokken zijn.
0
Zondag 23 december 2012 om 00:17 uur

Haagse Kelt

janjazz37 schreef:

Voor mij is die welkom.
Dat die goser kan voetballen weet iedereen.
Je moet eens over het verleden heen kunnen stappen.
Helemaal mee eens. We hebben nou eenmaal niet het geld om een v Peppen of zo te halen. Wel vraag ik me of of die Mendes Rodriquez de ere aan kan. Misschien Elbers of Tano verhuren en Mendes mee nemen naar Spanje...
0
Zaterdag 22 december 2012 om 15:17 uur

DaveDH

Kees schreef:

Kolk en ADO Den Haag in gesprek over contract
Door RUBEN BOUT __ Foto: ORANGE PICTURES __ gepubliceerd op 22 december `12 11:52


Eerder werd bekend dat ADO Den Haag in de winterstop een knook door zal hakken omtrent Santi Kolk, maar inmiddels zijn de gesprekken tussen beide partijen al in volle gang. Maurice Steijn, de coach van de Haagse club, wil de oud-speler van onder meer NAC en Vitesse graag toevoegen aan de gelederen.


Al weken is hij te zien op het trainingsveld van ADO Den Haag. In eerste instantie om fit te worden, maar mogelijk krijgt hij een contract aangeboden. De aanvallend ingestelde speler heeft een goede indruk achtergelaten en de club wil graag met hem verder.

"Santi heeft goede dingen laten zien. Hij wil graag voor ADO voetballen", vertelt Steijn aan het Algemeen Dagblad. "We hebben niet veel budget, dus hij moet van zijn kant laten zien dat hij het komende halfjaar in zichzelf wil investeren. Santi is zeker in onze jonge selectie met zijn ervaring een toegevoegde waarde."

De speler in kwestie heeft goede hoop. "Ik wil vooral weer met plezier voetballen. Dat miste ik de afgelopen jaren. Ik denk en hoop dat we er uit gaan komen." Kolk stapt sowieso in het vliegtuig om mee te gaan op trainingskamp. De Haagse club is van 6 tot en met 11 januari in het Spaanse Estepona. Mocht hij daadwerkelijk zijn krabbeltje zetten onder een contract, dan zal hij beginnen aan zijn vierde avontuur bij ADO Den Haag.

Nah dat wordt weer he-le-maal niets.... zonde van het geld wat daar in gestoken word, vieze logo likker bah...
0
Zaterdag 22 december 2012 om 14:23 uur

Thijs

Kaos schreef:

Wat zeggen jullie? Kolk of Nijland?

Zag trouwens die jongen van dordrecht een actie maken gister.. Zag er aardig uit moet ik zeggen!
Alletwee niet geld op zak houden.
Meijers naar middenveld horvath linksback maken en van duinen met Tano en vicento in de voorhoede
0
Vrijdag 21 december 2012 om 11:41 uur

Advertentie

Haagse Kelt

Valt me op dat veel mensen bang zijn voor een terugval zoals vorig seizoen. Ben daar zelf helemaal niet bang voor. Vorig jaar ging Verhoek weg en ging Immers steeds slechter spelen. Het verlies v Verhoek konden we niet opvangen. Zelfs al gaat Toornstra nu weg dan ben ik niet bang voor zo`n verval omdat er genoeg goede vervangers zijn zoals Meijers. Bovendien hebben we dan weer wat geld om te investeren en juist dat doet ADO de laatste tijd goed. Iedereen op deze box vond Wormgoor op voorhand een miskoop, nu blijkt dat onzin. Ik hoop dat ADO Toornstra verkoopt en er een goede vleugelspits bij haalt. Dan kan het nog een heel leuke 2e seizoenshelft worden.
0
Maandag 17 december 2012 om 10:58 uur

janjazz37

Rivaliteit heeft m.i. weing met geld of aantal supps te maken.
Ligt meer aan beeldvorming van de desbetreffende club en gedrag van diens supporters.
Heb altijd wel enige sympathie voor Feijenoord kunnen opbrengen; dit in tegenstelling tot 020 met hun in alle geledingen merkbare superioriteits-gevoel.
0
Zaterdag 15 december 2012 om 02:53 uur

DaveDH

070 schreef:

Kijk de shoutgeschiedenis er maar op na. Er waren destijds mensen die keurig beredeneerden waarom Wormgoor geen goede keuze was in hun ogen. Kwam geen scheldwoord aan te pas, alleen maar feiten en cijfers. Jij reageerde als door een wesp gestoken, en begon over `tot de enkels afbranden`. De situatie met Nijland is nu exact andersom. En dat verbaast met altijd een beetje, Daveje, dat jij in je ivoren torentje zelf precies datgene doet wat je anderen verwijt.

En om antwoorden te geven op je vragen: tuurlijk mag je het geen speler voor DH vinden, geen probleem, dat was mijn punt ook niet.

Lang zitten wachten om jou onderuit te halen? Ben je zo narcistisch? Nee hoor, kijk maar in de shoutgeschiedenis, die liegt gelukkig niet. Ook toen al viel me het meten met twee maten op.

En triest figuur? Ja, dat ben ik inderdaad Dave, sorry.

Maar laat de kwestie maar rusten als je het niet begrijpt.

Terzake: mits hij niet te veel vraagt aan salaris, mag Nijland komen van mij. Mocht Toornstra vertrekken, zou ik Falkenburg proberen te halen.
Zelfs als het allemaal waar is wat jij en Beest zeggen, zelfs dan heb ik Nijland niet afgebrand, ik vind het alleen niets voor Den Haag wij hebben al een speler van die kwaliteiten en die heet Poepon en daar hebben zijn we al genoeg geld aan kwijt geraakt.

Dus waar precies het afbranden van Nijland zit volgens jou en Beest (behalve dat ik hem geen versterking vind) snap ik niet helemaal...

Nee ik ben helemaal niet narcistisch, ik vraag me nogmaals af waarom je een shout uit context trekt omdat je vind dat ik Nijland afbrand.... Wat echt complete onzin is.
0
Vrijdag 14 december 2012 om 13:15 uur

DaveDH

ADODENHAAG schreef:

Verzin jij wat beters? Dit is op het moment het beste wat het bestur eruit ka halen!
Haal dan maar niets en hou het geld in de tas tot er wat beters komt, we hebben al iemand van dat niveau en dat is Poepon.... haal maar liever een LB van dat geld ipv weer een niet scorende aanvaller...
0
Vrijdag 14 december 2012 om 12:17 uur

Nu online

Ado Vakkie S, Madmax, KR96, Marko1969, adorob, purnie&pino en 117 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
14 mei 2024 om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26