Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Max

DaveDH schreef:

Maar als er een getekend contract is waar in staat dat er premies en bonussen verdiend kunnen worden dan heb je je daar gewoon aan te houden... uiteraard is dit weer een reden voor de zeikertjes om onder hun steen vandaan gekropen te komen... Maar DH moet wel gewoon de gemaakte afspraken nakomen ....
Volgens mij, maar wellicht moet je het artikel eens proberen te lezen, is het feit dat er geen of geen goede afspraken zijn nou juist het probleem.

Maar zeik de club lekker af met verkeerde interpretaties als je dat leuk vindt. Ik vind het schandalig dat een paar spelertjes die welgeteld één leuke thuiswedstrijd in heel 2012 op de mat hebben gelegd gaan zeuren over wat centjes omdat ze met wat mazzel zevende staan. En daar dan ook nog eens een dag voor een belangrijke wedstrijd mee komen.

Zorg eerst weer eens voor een vol stadion. Dan kunnen we zien of de spelers in die extra inkomsten kunnen delen. Voorlopig kosten ze ons alleen maar geld want het wordt met de week rustiger op de tribunes.
0
Zaterdag 20 oktober 2012 om 12:01 uur

Mike

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Een echte prof organisatie als ADO DEN HAAG NV zou zich hier kapot voor moeten schamen met zo`n amateur status uitstraling, trouwens het rommelt binnen alle geledingen van onze groen/gele trots....
Wat een zware woorden weer van Mr. Negativo.
Gelukkig weer wat om over te klagen he!
Vraag jij je niet af wat voor reden er zou kunnen zijn dat ze nog niet tot overeenstemming zijn gekomen? Jij denkt blijkbaar dat het geld in deze tijd voor het oprapen ligt.
Blijkbaar wil of kan men niet aan de vraag voldoen maar daar moet ADO zich natuurlijk kapot voor schamen, toch?
Ik ben niet op de hoogte van de financiele afspraken van de spelers maar ik durf te beweren dat ze ook zonder premies meer verdienen dan de meesten van ons hier. Neemt niet weg dat ik ze een goede regeling gun maar daar moeten ze, net als in `onze arbeidswereld`, SAMEN uitkomen.
0
Zaterdag 20 oktober 2012 om 10:51 uur

Prutser 070

Kees schreef:

http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/221759_jol-over-ado-den-haag-castelen-was-ideale-speler-geweest
Hoesen was de ideale speler geweest en vind het nog steeds jammer dat die jongen niet naar ons is gekomen. Die jongen kan prima voetballen en had hier elke week gespeeld en zich kunnen ontwikkelen tot één van de betere spelers in de eredivisie.

Castelen is te oud en heeft afgelopen jaren niks laten zien, dus kan nou niet zeggen dat hij de ideale speler is, maar het is wel jammer dat er geen geld voor hem is
0
Donderdag 18 oktober 2012 om 15:38 uur

DaveDH

tanker070 schreef:

Toch blijf ik er bij dat er een onafhankelijk TD/TM moet komen met voldoende ervaring op zakelijk en voetbalgebied die vanuit het technische aspect de club in de gaten houdt, technisch beleid uitstippelt, scouts aanstuurt, jeugdopleiding monitort etc.

Een van As heb je dan weinig aan, teveel gegokt met spelers waardoor NAC nu bijna failliet is.

Eerst was het noodzaak, nu ineens niet meer. Ik vind dat uiterst dubieus overkomen.
Ik ben met je eens dat er een TD/TM moet komen maar als je alleen maar het kaliber van Ass kan betalen dan zie ik ook de noodzaak niet meer, dan kun je net zo goed iemand van de box aannemen als TD, de kans is groot dat die het een stuk beter doet dan van Ass

Beter ff wachten tot er een goede TD vrijkomt voor je je geld uitgeeft...
0
Donderdag 18 oktober 2012 om 11:51 uur

BLEISWIJK-1

DaveDH schreef:

Dus jij denkt dat van Ass die bij NAC niets klaar heeft gespeeld een goede technisch directeur voor DH zou zijn, op basis waarvan dan precies?
Dave ik ben het met je eens. Als je kijkt wat Boogers (Dordt) en Allach (RKC) met heel weinig geld gedaan hebben. En dan bedoel ik niet transfers, maar positie op de ranglijst tegenover begroting. Dan hebben zij echt goed werk geleverd. Ik zie dit echt niet terug bij van Ass en NAC.

Maar misschien dat er andere shouters zijn die kunnen aangeven wat zijn meerwaarde bij NAC is geweest?
0
Woensdag 17 oktober 2012 om 12:23 uur

Beest

supporter-noord schreef:

Inderdaad, altijd dat gelul over spelers verkopen. Zolang we geen geld nodig hebben, probeer ze gewoon te houden en bied ze een nieuw kontrakt aan. Alleen als de speler zelf weg, dan houd het op.
Zo word het nooit wat natuurlijk.
zolang we geen geld nodig hebben???
niet om het een of ander maar wij zijn geen chelsea die 60 man in de selectie heeft die allemaal meekunnen met het eerste

wij moeten al blij zijn als er 11 man staan met ere ervaring

zou het jammer vinden als ie weg gaat is een van mn favorietjes samen met mike maar als hij en ado daar nou beter van worden waarom niet stel nou dat je 2.5 mil voor m krijgt hoogste transfer ado ooit kan je in nl hoop leuke spelers van kopen hoor ook weer wat talentjes en dan maak je binnen 5 jaar weer zon klapper dan zet je stappen
0
Dinsdag 16 oktober 2012 om 14:50 uur

Advertentie

DaveDH

ton schreef:

Ik denk dat we allemaal aan het feit voorbij gaan dat Toornstra een speler is met een geweldige potentie. Dat je dus moet proberen zo`n talent in huis te houden in plaats van hem voor een paar miljoen te verkopen.
Daar heb je wel een punt, maar Jens is hier nu ook al een paar jaar en ik denk dat die ook wel een stap wil maken, de houdbaarheid van een speler is nu eenmaal maar een jaar of 3/4 (er zijn uitzonderingen natuurlijk) dus ik vind het helemaal niet erg om hem aan Swansea te verkopen, zie hem liever daar ballen dan bij 010 ofzow...

Met dat geld kun je zelf weer verder je 11tal ontwikkelen, door de verdediging te versterken al dan niet met van Peppen en Meijers naar voren te schuiven...

Ik hoop alleen dat Den Haag een goede prijs krijgt voor Jens, Ik zou het niet erg vinden we hebben immers middenvelders genoeg.
0
Dinsdag 16 oktober 2012 om 14:04 uur

supporter-noord

ton schreef:

Ik denk dat we allemaal aan het feit voorbij gaan dat Toornstra een speler is met een geweldige potentie. Dat je dus moet proberen zo`n talent in huis te houden in plaats van hem voor een paar miljoen te verkopen.
Inderdaad, altijd dat gelul over spelers verkopen. Zolang we geen geld nodig hebben, probeer ze gewoon te houden en bied ze een nieuw kontrakt aan. Alleen als de speler zelf weg, dan houd het op.
Zo word het nooit wat natuurlijk.
0
Dinsdag 16 oktober 2012 om 13:33 uur

ADODENHAAG

BLEISWIJK-1 schreef:

Allemaal veel te hoog. Volgens mij mag je blij zijn als we een miljoen krijgen. Die transfersommen zijn het laatste jaar enorm afgenomen.

Ik ben er niet zo overtuigd van de interesse. ADO zal er alles aangelegen zijn om Toornstra deze winter te verkopen. Ondanks een optiejaar. En die v.Zweden speelt gewoon het spel mee.
Te hoog is zeker niet gezegd, vooral in de Premier League en de Russische league wordt nog altijd met geld gesmakt, 2 miljoen is absoluut geen gek bedrag en ik vind het aan de lage kant als je het vergelijkt met een voetballer als die Musa van VVV
0
Maandag 15 oktober 2012 om 23:31 uur

Kaos

Kees schreef:

Ik ben nooit de grootste fan van Toornstra geweest. Gun hem natuurlijk wel zo`n transfer. Wat zal het opleveren? Anderhalf miljoen tot twee miljoen ?
Ben ik ook wel benieuwd naar inderdaad.
Denk dat John DH echt geen poot uit wilt draaien en voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten

Ben ook benieuwd wat er met het geld gedaan gaat worden.
Linksback? iemand opperde het idd al

Weet iemand of er nog wat leuks in jupiler rondloopt? Ik volg dat door gebrek aan tijd niet zo.

0
Maandag 15 oktober 2012 om 22:24 uur

Nu online

LeoH, carbayon, Erik070, hetrodegevaar, vakkiel, Fido en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25