Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Sound

Haha shit als ik dat had geweten zou ik er zeker ook wat geld op gezet hebben!
0
Zondag 28 oktober 2012 om 14:44 uur

haagse jr

Gratis Tip:

www.unibet.com

Lex Immers pakt kaart tegen Ajax - € 1/3.20

Gratis geld verdienen want die gaat zeker een kaart pakken als 50.000 man Lexie gaat op jodenjacht zingen.
0
Zondag 28 oktober 2012 om 12:17 uur

marcellino

pajam schreef:

Den Haag speelt dit seizoen gewoon nog steeds net zo slecht als vorig seizoen onder Steijn zijn hoede.

Het enige verschil is dat je met Holla, Meijers en zelfs Poepon betere spelers tot je beschikking hebt dan vorig jaar en de individuele klasse nog voor wat vertier gezorgd heeft.

Het niveau is belabberd, maar de Steijn Club mag gewoon doorgaan met smoesjes verzinnen waarom we nou zo KUT spelen.
poepon beter voetballer laat me niet lachen.
poepon in het kort (vallen,slapen,overtreding,te laat)

als ik een viconto was had ik naar steyn gelopen en gezegd trainer bij deze is het mijn laatste wedstrijd.

ongelooflijk de enige reden waarom hij erin staat is dat er geld voor is betaald en ze bang zijn als ze hem eruit halen hij helemaal geen pepernoot meer raakt.

man van de wedstrijd voor mij weer beugelsdijk en hoe goed deze jonge zich ook ontwikkeld zegt dat genoeg over de rest van het elftal
0
Zaterdag 27 oktober 2012 om 21:00 uur

Vincent

Vincent schreef:

Wat een kutsmoes!!
Geef ze mijn email adres maar en dan haal ik ze allemaal op
Ben benieuwd hoeveel er reageren want ik geloof er geen reef van

Ado-vincent@zeelandnet.nl
@fcdh

Wat een verrassing : niemand gereageerd!!!

Volgende keer weer een andere smoes verzinnen waarom je zgnd vrienden niet naar ado komen

Aanbod geld ook voor de komende thuiswedstrijden btw
0
Zaterdag 27 oktober 2012 om 12:34 uur

fcthehague


Trainer Maurice Steijn van ADO Den Haag had zich graag versterkt met Romeo Castelen. Echter konden beide partijen elkaar niet vinden na enkele gesprekken aan het begin van het seizoen. "Als Castelen alles zou spelen, dan zou hij qua salaris tot de middenmoot van de spelersgroep behoren", zei Steijn tegenover NUsport.

Het verschil in financiën was volgens diverse media hetgeen waarom een nieuwe samenwerking niet doorging. "Maar het ging niet om geld. De clubleiding had andere bedenkingen. Ze waren bang dat hij hier alleen kwam om zich in de kijker te spelen en zo de doorstroming van jonge jongens zou tegenhouden. Ik was het daar niet mee eens, vond dat hij absoluut meerwaarde had kunnen hebben voor ADO, mits fit. Gezien zijn leeftijd had ik Castelen met zijn 29 jaar er ook graag bij gehad."

"De selectie is smal. Ik denk dat we vijftien, zestien eredivisiewaardige spelers hebben, daarachter is het vooral talentvol en jong. Als Castelen dan niet komt, ben je niet blij. Maar ik accepteer het wel. Ook omdat ik met al mijn nieuwe spelers mijn zin heb gehad. Dan moet je niet als een klein kind gaan zitten jengelen", sloot Steijn af.



Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/173120/Steijn:_Als_Castelen_dan_niet_komt,_ben_je_niet_blij#ixzz2APfG45G6
0
Vrijdag 26 oktober 2012 om 15:51 uur

Advertentie

Kees

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Beste Victor, je weet net zo goed als ik dat cijfers mooier gepresteerd kunnen worden dan ze in werkelijkheid zijn. Een deskundige boekhouder of fiscaal accountant weet daar natuurlijk wel raad mee en die maatschappelijke onzin heeft ons niet meer dan een handjevol toeschouwers cq klanten opgeleverd, over imago of exposure maar te zwijgen! Laten ze zich liever bekommeren over een goede scoutingsapparaat en een gezonde jeugdopleidingsplan dat zijn zaken waar we tenminste wat aan hebben. Ik doe trouwens nooit uit de hoogte edoch ik vertel hier wel altijd de waarheid, een waarheid die kennelijk bij de massa niet aanslaat omdat deze waarschijnlijk niet populair genoeg is. Ook kan de waarheid hard zijn, letterlijk en figuurlijk keihard! Echter daar heb ik geen boodschap aan en spreken is zilver, zwijgen is goud. Ik wens hier oprecht iedereen die FC/ADO DEN HAAG een warm hart toedragen een sportief en mooi voetbalseizoen toe!
De jeugdopleiding wordt steeds gezonder hoor.

De A1 staat bovenaan in de eredivisie. Weliswaar met één wedstrijd meer gespeeld.

De B1 staat bovenaan in de eredivisie. Zelfs één wedstrijd minder gespeeld.

In beide divisies laten zij dus Ajax, Feijenoord en PSV (ruim) achter zich.

Ook de samenwerking met allerlei verenigingen en KNVB wordt steeds verder geoptimaliseerd. Lees onderstaand bericht van vandaag:

http://adodenhaag.nl/index.php?option=com_one&scheme=news&task=detail&view=detail&id=5000_news&lang=nl-NL

Overigens zeggen kampioenschappen mij niet veel bij de jeugd. Liever dat er jaarlijks een enkele speler doorstroomt en dat gebeurt er zeker bij ons. Beter kan natuurlijk altijd in de jeugd maar ook daar is geld voor nodig.

Ajax besteedt bijvoorbeeld 6 miljoen euro per jaar aan de jeugd. Is daarmee naast Barcelona de tweede club van Europa qua investering.
Tsja, daar kunnen wij niet tegenop qua geld. Die zes miljoen zijn bijna de helft van onze totale begroting.
0
Maandag 22 oktober 2012 om 15:37 uur

Sound

Hallo mensen, het blijft voetbal he? Geen exacte wetenschap of sport die te benaderen is zoals met honkbal is geprobeerd (puur op statistiek). Tuurlijk waren we gisteren slechter dan Utrecht. Waar dat aan ligt? Kan van alles zijn. De één noemt mentaliteit, de ander gebrek aan kwaliteit, weer een ander vind gelul over premies iets waardoor een voetballer ineens niet meer in staat zou zijn om 90 minuten te kunnen voetballen. Wat een gezwets zeg. Als Vink gisteren gewoon 2x juist de voordeel regel had toegepast of misschien zelfs die keeper eraf had gestuurd had je voor hetzelfde geld met de rust misschien wel 3-1 voorgestaan en zo had je andere wedstrijden uit misschien wel keihard moeten verliezen. Ik vind het ook leuk om over alles mee te lullen hoor en lekker te speculeren en heb ook altijd wel een bepaalde mening, maar waar komt toch steeds die overdreven stelligheid bij iedereen vandaan? Het wordt echt steeds erger... beetje relativerend vermogen zouden beide kampen wel kunnen gebruiken
0
Maandag 22 oktober 2012 om 12:31 uur

Kees

Ik begrijp de teleurstelling wel van velen hier op de box en in het stadion. Ook ik ben teleurgesteld maar besef wel dat het proces ADO één van de heel lange adem is. In tegenstelling tot wat de beleidsmakers sinds we in het nieuwe stadion spelen beweerden kost een stabiele klassering in het linkerrijtje veel meer dan een jaar of vijf.

Voordat je het vertrouwen hebt terug herwonnen van publiek en sponsors ben je jaren en jaren onderweg. Zie maar hoe snel het publiek weer is afgehaakt na het succesjaar onder Van der Brom.
Het zogenaamde "doorpakken" kon eenvoudig niet gerealiseerd worden omdat de financiële middelen ontbraken en ontbreken.
Dat merk je aan dat gehannes rondom de aanstelling van een technisch manager. In een tijdsbestek van enkele weken wordt eerst ondermeer Boogers benaderd waarna doodleuk besloten wordt dat het financieel niet mogelijk is. Prima besluit want geld uitgeven dat er niet is hebben we al vaak genoeg gedaan. Echter begrotingtechnisch (wat een rotwoord) is er wel iets lelijk misgegaan.

De ADO-kidsclub en navenant vak zijn op de lange termijn de redding/oplossing voor ADO. Hier zitten de supporters en sponsoren van de toekomst. Bijeenkomstig probleem is wel dat dit nog tien jaar of langer duurt.

De club ADO komt op termijn best wel in het linkerrijtje met zo`n achterland terecht. Het enige vervelende is wel dat dat nog erg lang duurt. Tsja, en geduld hebben wij als supporters eigenlijk niet.
0
Maandag 22 oktober 2012 om 12:10 uur

tanker070

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Wie mij de mond wilt snoeren moet wel van hele goede huize komen en ja ik vind Ooievaar 1 van de betere shouters van deze shoutbox. Hij neemt tenminste geen hypocriete houding aan of blaas met alle winden mee, maar zeg echt waar het op staat al weet hij waarschijnlijk niet alle ins en outs van onze club. Ik heb deze achtergrond informatie wel maar om persoonlijke/prive redenen wens ik die niet met jullie allemaal te delen. Laat ik het zo stellen onze club staat er slechter voor dan alle positieve ja-knikkers cq van der Kallen trawanten doen geloven. Onze club is dood en doodziek en uiteindelijk zal de waarheid net als bij Lance Armstrong het geval is naar boven komen drijven.

Echter blijven jullie maar geloven in het financiele positieve saldo verhaaltje dat FC/ADO DEN HAAG heet, spoedig zal er meer shit naar boven komen waar jullie allemaal stijl van achterover zullen vallen! Toeschouwers laten het massaal afweten en een aantal sponsors is ook al afgehaakt en ze staan momenteel echt niet in de rij om een amateuristische geleide organisatie te gaan sponsoren. Zeker niet met de puppetmaster Mark van der Kallen die op de achtergrond nog steeds stevig aan diverse touwtjes binnen onze organisatie trekt!
Roep ik ook al langer, waar rook is is vuur.
Echter zodra je kritisch word ben je negatief of snap je het niet volgens velen hier.

Zie alleen al die tegenstrijdige berichten, er moest een
TD komen, daarna een TM en nu helemaal niet meer want ze weten het zelf wel en het geld is op. Gezeik over wedstrijdpremies etc.

0
Maandag 22 oktober 2012 om 09:59 uur

Mr. FC DEN HAAG

Al jaren vind ik dat onze mooie voetbalclub te grabbel word gegooid door amateuristisch beleid, diverse randzaken en een magneetwerking heeft voor een aantal goedwillende gelukzoekers, die FC/ADO DEN HAAG als hun Heilige Graal zien en zodoende dus benaderen. De laatste echte clubman die onze club gehad heeft is Dingeman de Stoop wat daarna is gekomen daar heb ik absoluut mijn bedenkingen bij maar veel soeps is het niet of nooit geweest. Met de huidige status als resultaat en daar zou onze club zich ongelofelijk hard voor moeten schamen! Met zo`n rijke voetbalhistorie cq Haags bolwerk doet het mij in iedergeval heel erg pijn waar wij nu met de club staan. Hoe ze het geld dat binnen komt besteden is voor mij absoluut een groot raadsel.... Echter het merendeel zal niet direct aan onze club ten goede zijn besteed (misschien door wanbeleid) en dat heeft nu zijn uitwerking richting spelersgroep en diverse niet nader benoemde randzaken zoals beveiliging en het jeugdvoetbalopleidings-instituut.
0
Zondag 21 oktober 2012 om 07:03 uur

Nu online

Aad, GGH, Rooie91, ADO73, hetrodegevaar, Kees, purnie&pino en 85 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25