Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO blijft in het Zuiderpark
ADO Den Haag blijft de trainingen afwerken in het Zuiderpark. Ook het jeugdcomplex de aftrap blijft daar gevestigd.
Lees het nieuwsbericht
Nostalgie of emotie ten spijt. Het blijft erg spijtig dat het toenmalige plan van Ruurd de Boer en cs. niet plaatsgevonden heeft. Op sportpark Westvliet (Groene Zoom) was de ideale situatie gecreeƫrd met veel ruimte en een schitterend nieuw complex. De maquette heb ik indertijd gezien.

Hemelsbreed een paar honderd meter van het stadion, goed bereikbaar en geklemd tussen Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Ypenburg en Leidschenveen.

Geld was de oorzaak van het niet doorgaan.
0
Donderdag 4 oktober 2012 om 12:36 uur

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik lees in de VI van deze week dat v.Zweden 11% van de aandelen van Swansea bezit. Ik denk dat ook dat hij niet veel verder zal komen dan een vermogen van 10 tot 12 miljoen euro. In zijn eentje ADO overnemen zal er dan ook niet inzitten. Want ADO is inmiddels toch zeker wel 10+ waard.
Maar is wel een man die een hoop connecties heeft en ook een hoop heeft opgebouwd in de loop der jaren en zeer veel respect geniet bij de haagse achterban. Als hij er instapt zullen er zich veel meer partijen mee gaan bemoeien. Vd kallen heeft ze ding gedaan en echt wel wat geld verdient hieraan maar moet binnenkort gewoon het stokje overgeven want meer gaat er niet uitkomen als hij erin blijft zitten. Ons geluk is nog altijd de landelijke recessie geweest was die er niet geweest hadden we nog steeds ergens onderaan gebungeld. Hierdoor veel clubs het met eigen jeugd moeten doen en dus niet door het geld van Vd kallen
0
Woensdag 3 oktober 2012 om 15:06 uur

D.H.zuid-west

Beest schreef:

OK maar hou er rekening mee dat zolang hij zijn andeel niet heeft verkocht hij geen multi multi miljonair is dus zal echt eerst zijn aandelen moeten komen

en die vette worst wordt ons al tien jaar voorgehouden maar we zijn op weg naar boven
Tuurlijk Beest,

Ik weet ook wel dat hij het geld nog niet heeft gecasht, daarom een reden temeer om nog niet zulke uitspraken te doen. Begrijp me goed, ik zie hem graag komen want hij heeft een echt clubhart maar nu slaat hij met zijn uitspraak helaas de plank volledig mis.


0
Woensdag 3 oktober 2012 om 14:36 uur

Beest

D.H.zuid-west schreef:

Als oud investeerder moet hij toch weten dat wij moeilijk aan grote sponsors komen, dus waarom dit schrijven als je weet dat bv een NN niet zal instappen.

Want als er ooit een moment is geweest om de club te sponsoren / over te nemen dan is het nu... we staan (voorlopig) in het linkerrijtje, financien zien er beter uit dan ooit, supporters zijn positief bezig en we hebben nu een stadion met potentie.

Of je stapt in.... of niet. Maar niet belangrijk lopen doen en vervolgens geen actie ondernemen. Voelt, zoals Edwin al zei, als een vette worst die aan ons neus voorbij gaat.
waar je je behoorlijk in vergist is dat mark of wordt aanbeden of wordt gehaat in den haag en omstreken op moment dat hij bijvoorbeeld zijn andelen verkoopt krijg je een hele andere groep investeerders de mensen die er nu zitten gaan mischien weg en met van zweden komen er weer anderen terug en nogmaals zijn geld zit in die club in engeland moeilijk winkelen zonder knaken na dit seizoen ging die kijken of ie verder wou met swansea dus dit is iets voor volgend of seizoen erna

weet wel dat van zweden door en door ado is en niet in wil stappen om zakelijke redenen
0
Woensdag 3 oktober 2012 om 14:29 uur

Haagse Kelt

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik denk dat ADO verder gaat met het aantrekken van spelers die financieel haalbaar zijn, niet te oud zijn, die ADO als een stap omhoog zien en die nog moeten maken. Maar wel spelers zijn die voldoende wedstrijdervaring hebben en ook wat in de eredivisie hebben laten zien. Of het op dit moment laten zien. We zien aan de aankopen van dit jaar dat dit werkt.

V.Peppen valt volgens mij niet meer in die categorie. Als Heereveen inmiddels interesse heeft dan zijn wij (financieel)kansloos.

Je moet dan meer denken aan spelers als v.Hintum (linksback, Zwolle) en Alberg (Excelsior)
Denk dat je wb Van Peppen niet bij voorbaat kansloos bent. Hij komt uit Delft, het is een maatje van Meijers, Heerenveen betaalt ook geen topsalarissen meer en ze eindigen dit jaar wellicht onder ons. Als je als ADO met een goed verhaal komt heb je best een kans denk ik. Als je hem in de winterstop haalt betaal je een transfersom, maar als je hem uit zijn contract laat lopen kan je bijv. dmv tekengeld (wat je anders als transfersom had betaalt) best een eind komen. Maar zo`n speler kost wel geld, dus die keuze zal ADO moeten maken. Het is wel zo dat je je dan dubbel versterkt, nl op de linksback plaats en op het middenveld waar Meijers dan kan spelen.
Concurrerende clubs zullen ongetwijfeld ook al voor de winterstop met deze jongen gaan praten, dus zou ADO dat ook moeten doen. Hij is toch wel klaar bij RKC, zoveel is duidelijk.
0
Dinsdag 2 oktober 2012 om 16:32 uur

Advertentie

pajam

Kees schreef:

Als je als club echt hogerop wilt moet je van spelers a la Visser, Supusepa, Leeuwin, Horvath en ga nog maar ff door afscheid nemen. Ook als nummers 12 t/m 15 hebben ze weinig of geen toegevoegde waarde. Kost enkel maar geld.
in theorie best een idee, maar wie moeten spelers als Supusepa, Leeuwin en Visser vervangen dan?
Je hebt nu eenmaal ook spelers voor de breedte nodig en ik denk zelf niet dat we veel beters voor op de bank kunnen krijgen eerlijk gezegd.

Ben het overigens met je eens dat Horvath gewoon een foute aankoop is in het rijtje Milic, Powel, Luksic. Zodra wij al een keer echt transfergeld betalen, is dat 8 van de 10 keer weggegooid geld gebleken.

grootste uitdaging naast het eerste elftal voor onze club;

na decennia een gedegen scoutings apparaat en beleid opzetten
jeugd (amateurs, A1, 2e elftal) op hoogste niveau krijgen en behouden.
0
Dinsdag 2 oktober 2012 om 12:14 uur

Kees

Als je als club echt hogerop wilt moet je van spelers a la Visser, Supusepa, Leeuwin, Horvath en ga nog maar ff door afscheid nemen. Ook als nummers 12 t/m 15 hebben ze weinig of geen toegevoegde waarde. Kost enkel maar geld.
0
Dinsdag 2 oktober 2012 om 12:04 uur

BLEISWIJK-1

ADOnieuwegein schreef:

Volgens Steijn wil de directie er niet aan met Castelen. Maar vorig jaar met Ali liep Steijn ook door te zeuren om hem wel aan te trekken. Mss moet Steijn dat weer doen. En als het salaris dan niet het struikelblok?? Zijn blessure gevoeligheid?? Kan mij er iets bij voorstellen....
Als je goed naar het laatste interview op West luisterde, dan kon je wel wat conclusies trekken. Ten eerste dat het niet alleen om geld en zijn blessuregevoeligheid ging. Er waren nog andere zaken die speelde. Ik kan mij er wel een paar voorstellen.

1. ze zijn bij ADO bang voor een 2e Boussaboun aankoop. Wat niet echt een succes was.
2. in het geval Castelen ging het over een contract tot een einde van het seizoen. Het leek erop dat hij zichzelf in de kijker wilde spelen om daarna weer te vertrekken naar een rijkere club. Door afscheid te nemen van Immers, Verhoek etc. hebben we net een selectie die meerdere jaren met ADO vooruit wil. In dat plaatje past Castelen misschien niet.
3. Als Castelen aan spelen toekomt dan gaat dit tenkoste van de ontwikkeling van Elbers, Vicento en v.Duinen.
0
Dinsdag 2 oktober 2012 om 08:59 uur

Vincent

Vincent wil Ado ooit helpen

De kans dat Vincent Ado ooit gaat helpen is groot
Hij speelt tenslotte staatsloterij en ja als hij wint gaat er een aanzienlijk deel naar Ado natuurlijk

Ik moet nog wel even winnen,maar die kans is aanwezig.
Als je ziet wat andere winnaars met hun geld doen is investeren in Ado zeker een optie, aldus de toekomstige grootaandeelhouder

Mooi verhaal ala van Zweden..
Eerst zien !!!!

0
Maandag 1 oktober 2012 om 18:55 uur

marcellino

Kees schreef:

Als trainer moet je over dat soort zaken (financieel) je mond houden. Ieder moet zijn plaats kennen in de organisatie.

Weet je nog hoe de ellende met Wetzel begon? Die kreeg steeds meer ruimte en daarna taken die in elkaar overliepen. Eeuwig zonde is dat geweest want die man had ons nog veel verder op weg kunnen helpen. Door al die verschillende belangen raakte hij zelf op het laatst ook het overzicht kwijt en dacht dat ie president van ADO was.
Waarom
Steyn gaat niet voor niets praten met castelen
Dan is er toch gezegd dat er geld voor is
Als hij dan ook zegt dat het een schappelijke prijs
Was maakt het weer zeer teleur stelend
Misschien krijgen we snel te horen wat castelen vroeg
0
Zondag 30 september 2012 om 11:19 uur

Nu online

Lellow en 100 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26