Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ypenburg070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘Toornstra weer in vizier Swansea’
ADO Den Haag kan volgens Voetbal International binnenkort een telefoontje van Swansea verwachten. De club uit Wales zal zich ‘hoogstwaarschijnlijk’ melden voor Jens Toornstra.
Lees het nieuwsbericht
Ik denk dat de winterstop een mooi moment is om Toornstra te laten gaan. Levert ons veel geld op en creeërt weer een plek voor bijvoorbeeld Jansen of Tihouna. Ik vind het zeker jammer als Toornstra wordt verkocht, maar eens zou die toch weg gaan.. Dus dan nu maar, anders krijg je misschien niks meer voor hem!

Hoop dat die ons veel oplevert!!

Maar dit is al een jaar bekend dat Swansea in Toornstra geintreseerd is, dus ben niet verbaasd!
0
Maandag 15 oktober 2012 om 21:36 uur

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Kees, van mij hoeft het niet. Het is gewoon een matennaaier 1e klas.

Maar even iets anders. Ik zat gisteren even in de VI seizoensgids te kijken. Wat mij op viel is dat onze Kevin Jansen (20jr.) even oud is als Elbers, jonger is dan v.Duinen en jonger is dan toen Toornstra zijn debuut maakte. Wat ik ermee wil zeggen is dat er maar weinig gesproken wordt over Kevin. Toch heeft hij al bijna 40 eredivisiewedstrijden gespeeld. Moeten we niet gewoon heel blij zijn met deze speler?
Jansen is ook een hele goede aankoop geweest. Je ziet hem geen spectaculaire dingen doen maar hij is altijd goed aanwezig en weet altijd goed waar die moet staan. Je zegt het al zelf 20 jaar en dan al op zo`n niveau zijn. Die gaat dus alleen maar beter worden en dus een hele goede aankoop geweest net zoals Holla en Meijers. Het lijkt wel of we hulp van buitenaf krijgen kwa scouting, want als je een aantal jaar geleden zag met welke spelers ze kwamen. En nu zie je de laatste 3 jaar rado,kubik,chery,holla,meijers,jansen,toornstra, (malone) enz enz. Natuurlijk ook wel een paar miskoopies ertussen maar dat waren meestal oude ervaren spelers. De jonge talenten die hierheen komen doen het vooralsnog geweldig. Dat beloofd veel goeds voor de toekomst want hier ga je geld mee verdienen en niet geld weggooien door oude rotte appels aan te trekken. Denk aan meijers,toornstra,chery waar je veel miljoenen voor kan vangen. Holla zie ik wel netjes ze contract uitdienen en weggaan ala Buijs. Het ziet er allemaal rooskleurig uit en vooral als je zo blijft presteren dan kunnen er mooie jaren komen.
0
Donderdag 11 oktober 2012 om 16:12 uur

BLEISWIJK-1

oodh schreef:

Steijn wil twee nieuwe spelers. Is dat geen rare uitspraak wanneer net de komst van Castelen is afgeblazen om financiële redenen?
Steyn heeft aangegeven dat het niet alleen om geld ging.
0
Dinsdag 9 oktober 2012 om 16:05 uur

Prutser 070

ADODENHAAG schreef:

Leuk dit, maar waarom richt het bestuur zich niet op de echte belangrijke zaken. Laat dit lekker over aan PSV en Twente.
Positieve media aandacht is heel veel waard en op deze manier bereik je wel het nieuws en dus veel mensen. Begrijp heel goed dat het bestuur hier aandacht aan besteed.

Wij als supporters zijn de afgelopen jaren goed bezig geweest om het imago te veranderen en daar kan dit zeker bij helpen om onder de aandacht te brengen dat onze club positief verandert. Een positief imago is heel belangrijk als je sponsoren wilt aantrekken en tegenwoordig is wel duidelijk dat de clubs met geld bovenin meespelen, zie Vitesse.
0
Maandag 8 oktober 2012 om 22:05 uur

Aad

oodh schreef:

Maar wie zou Toornstra dan gaan kopen? Moet wel eerst een carrousel op gang komen.
En ik shoutte al eerder dat die carrousel niet zo gauw op gang zal komen. Er is geen geld ivm de crisistax. Of de clubs moeten alvast een voorschotje nemen op de hogere televisiegelden van volgend seizoen.

Als Toornstra al gaat dan is het naar het buitenland.
0
Maandag 8 oktober 2012 om 16:05 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

070 schreef:

Ben erg benieuwd naar de ontwikkeling die Bodde in Engeland heeft doorgemaakt. Vroeger was het een echte middenvelder, misschien door zijn leeftijd en ervaring inmiddels ook wel een interessante speler voor centraal achterin. Ik moet toegeven dat Wormgoor het beter doet dan ik vooraf vermoedde; maar elke wedstrijd is hij nog wel goed voor een enorme mispeer. Soms blijft deze zonder gevolgen, een andere keer niet. Bodde en Beugelsdijk zou een mooi centraal duo kunnen zijn, met lengte, snelheid, kopkracht, verdedigende en opbouwende kwaliteiten. Maar nogmaals, ik baseer me alleen op de potentie die bodde ooit had, ik ken zijn groei niet (voetballende groei dan, want het blijft een kabouter...)
Bodde moeten ze dan wel eerst vastleggen. En dan komt hetzelfde probleem als met Castelen. Bodde is al redelijk oud en heeft al een paar jaar niet meer gevoetbald. Die bieden ze ook alleen maar een veredeld amateurcontract aan. We zullen zien of hij dan nog zo enthousiast is. Ik ben bang van niet.

Op zich geef ik ze wel gelijk. Waarom veel geld aan Bodde uitgeven als je bijvoorbeeld aan het einde van het seizoen Kees Luijcx kunt ophalen. Die kan ook als middenvelder en in de verdediging spelen. Bovendien is die nog een paar jaar jonger en heeft de laatste jaren alles gespeeld.

0
Maandag 8 oktober 2012 om 12:04 uur

janjazz37

Ga een poging wagen.
De term "waterdrager"stamt uit de wielersport en heeft letterlijk ook die betekenis. Slaat op een renner die puur in dienst van beschermde renner en/of topmannen koerst. Als zo`n waterdrager zich in gunstige zin ontwikkelt, wordt zo`n figuur mogelijk zelf ook kopman. Hele volksstammen renners onstijgen never het niveau van waterdrager.
Iedereen er nog bij?
Waterdrager zijn in voetbal houdt eigenlijk hetzelfde in. Zo`n speler speelt naar zijn mogelijkheden. Loopt in de weg; verstoort de tegenaanval, pakt ballen af. Zo hoort`t te zijn, tenminste. Rado was zo`n týpe; nu dus Visser. Je ziet bij vrijwel iedere club dit soort figuren.
Kunnen ze meer, spelmaken, spelverdelen, scoren etc. dan krijg je b.v. een Holla.
Je hoort mij niet zeggen dat Visser een toppertje is, maar het verwachtingspatroon bij hem, ligt veel te hoog. Bovendien, alle waar naar zijn geld, toch?
0
Zondag 7 oktober 2012 om 16:59 uur

DaveDH

Haagse_Aad schreef:

Ik heb hem niet op dvd dus de precieze minuut kan ik je niet geven.. Maar als jij hem nou nog een keer terugkijkt zonder je roze Visser pyjama aan dan zal je het zien.. Je ziet dat Visser het op een gegeven moment zelf ook door heeft..
Mag ook ongeveer, eerste kwartiet, tweede kwartier etc...

ik heb een vooruit en een achteruit op die DVD speler

En wat je zegt voor Visser geld voor 90%v van het 11tal dat tegen NEC speelde, Toornstra en Meijers haalde een beetje niveau, waarom hoor ik je daar nooit over ipv altijd maar de schuld aan 1 speler te geven?

Het meten met twee maten viert hoogtij op de box.

0
Zondag 7 oktober 2012 om 12:46 uur

pmc

Afgelopen zondag hebben 2 teams (onder 14 en onder 15) van de opleiding van ADO Den Haag deelgenomen aan een sponsorloop om geld in te zamelen voor de stichting vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ). ADO Den Haag doneerde per speler € 19,50 om zo een positieve bijdrage te geven aan de stichting.
0
Zondag 7 oktober 2012 om 10:51 uur

zuid tribune

Geld.
Bij FC Köln hebben ze begin augustus een certificaten actie gelanceerd. Documenten met een waarde van € 100,- of € 1.000,-. Jaarlijks rentepercentage 5%, looptijd vijf jaar en na vijf jaar inleg 100% terug.
Doel is om voor 31 oktober, einde inschrijfperiode, een maximaal bedrag van € 10.000.000,- binnen te halen. Vandaag was er al voor ruim
€ 7.500.00,- ingeschreven!! Zou dat hier ook werken en bijvoorbeeld de rente in mindering te brengen op eventuele SCC?
Ooit hebben we dat gedaan met een lening voor een tribune in het Zuiderpark.
0
Donderdag 4 oktober 2012 om 18:56 uur

Nu online

Aad en 98 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26