Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

<FCDH> schreef:

ricky speelde de eerste 2 wedstrijden uitstekend toen wetzel zich ermee ging bemoeien ging het ineens anders lopen en niet zeggen van niet toen zat vd bergh ineens op de bank wel heel toevallig?

 Inderdaad toen Wetzel zich ermee ging bemoeien begon het gezeik. Wetzel was het die een hetze tegen vd Bergh begon. En we weten allemaal wat mijnheer de schoolmeester heeft gedaan en gezegd om vd Bergh in een NOG kwader daglicht te zetten. Hij was het ook die na de rode kaart bij VVV dit geval nog stukken erger maakte dan dat het eigenlijk was. Ik ben niet tegen Wetzel en hij heeft een goede uitstraling voor de club en ook goede dingen gedaan, maar soms zit hij ook faliekant fout. En dan met name in dit geval van vd Bergh. Volgens mij hebben we nog steeds een trainer die dit soort zaken regelt, of hoort te regelen.   

0
Vrijdag 16 oktober 2009 om 20:49 uur

Kees

Van de officiële site:

 

Saidi Ntibazonkiza zorgde een aantal dagen voor aanvang van het seizoen voor een ware soap in Nijmegen. De 22-jarige speler uit Burundi was niet tevreden met zijn salaris en eiste dat zijn contract zou worden opgewaardeerd voordat hij weer een wedstrijd zou spelen voor de trots uit Gelderland. Sinds begin Oktober is Saidi weer terug in Nijmegen en traint en speelt hij mee met Jong N.E.C.. N.E.C. trainer Dwight Lodewegens kan aanstaande zondag geen beroep doen op Bas Sibum en Mark Otten. Ook Lasse Schöne zal niet inzetbaar zijn, begin september raakte de Deense middenvelder zwaar geblesseerd aan zijn knie. Het is nog maar de vraag of Ron de Groot zondag op de bank kan plaatsnemen. Afgelopen maandag werd de assistent-trainer onwel. Door adequaat optreden van de medische staf van N.E.C. werd erger voorkomen.

Bij ADO Den Haag zal naar verwachting Christian Kum terugkeren in de Haagse selectie. Afgelopen maandag deed Kum een hele wedstrijd mee met de beloftes in de verloren uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen
 

Over Ammi wordt nog niet geschreven.

0
Vrijdag 16 oktober 2009 om 18:14 uur

kipc0rn

haha richard knopper & ranko zijn trainer geworden !!

de kleintjes bij ons hadden het naar hun zin

 

bedankt boys

 

http://www.vvwilhelmus.nl/nieuws/1763/ADO-Den-Haag-Clinic-met-Ricahard-Knopper-en-Alexander-Rankovic-super-geslaagd.html

0
Donderdag 15 oktober 2009 om 17:47 uur

jajoh

kojak1 schreef:

jaja,en hebben jullie zeker ook wel gehoord wat de snor en vd gijp meer te vertellen hadden of alleen dit.dat ricky zich niet zo moet aanstellen en kijken wat voor spelers er bij andere clubs op de bank zitten.hebben ze groot gelijk in.en trouwens wetzel zij ook dat ricky zijn kans wel krijgt,dus om gelijk al die opgeblazen reacties van degene die je hier al weken niet meer ziet nou het goed gaat,het is geen maradonna of messie hoor.volgens de snor heeft hij nog bij geen enkele club een vaste basisplaats gehad.en zo is het,word hij een grote jongen van,en niet zitten piepen als je ernaast staat,dan ben je in mijn ogen geen echte prof.

topshout! dat gezeur over vdBergh begint me nu ook een beetje de keel uit te hangen! Hij heeft toch een halve wedstrijd gespeeld??Op die manier moet hij zich dus naar een basisplek spelen, zo werkt dat. De kans dat je niet meteen het middelpunt bent als je van werkgever veranderd is altijd aanwezig. Andere trainer, andere wetten. En al die overdreven vdBergh lovers hierzo moeten niet van alle muggen olifanten maken. Hartstikke leuk dat sommige hier vdBergh persoonlijk kennen, maar ook dat weten we nu wel. Vdbergh zal ook wel z'n eigen versie van het verhaal vertellen omdat hij niet de rol heeft die hij wilt hebben. Beetje frustratie zit er dus wel bij. En neem dan niet alles letterlijk over van wat ie zegt!! Nu weer de roddel dat ie naar Swansea gaat..... alleen maar voer voor een hoop vdBerghgelul wat nergens op gebaseerd is. lekker concentreren op DEn Haag en dan komt alles wel goed met die pik!!

0
Zaterdag 10 oktober 2009 om 11:27 uur

Ooievaar

Ik denk dat Ricky een hele bruikbare speler is voor ons. Het is een feit dat die jongen heel graag wil, in tegenstelling tot Marcellino ken ik Ricky niet persoonlijk. Maar ik denk dat Ricky een gevoelige inborst heeft, en het m.i. averechts werkt om die jongen in de pers af te branden zoals gedaan door 'het licht', natuurlijk was het dom dat hij die kaarten pakte, maar dat hoeft niet op z'on belachelijk wijze in de pers uitgemeten te worden door iemand die zelf als trainer hopeloos gefaald heeft. Waarschijnlijk zit er blijkbaar een stuk frustratie wat in dit geval op Ricky afgewenteld dient te worden.

 

De methode Aadje in dit geval uitgevoerd door Atteveld die werkt natuurlijk niet bij iedereen, Ricky lijkt me zoals gezegd iemand die wat gevoeliger is, en kan het me levendig voorstellen als je afgebrand wordt ten overstaan van je collega's dat je dat als kleinerend en vernederend ervaart. Met als resultaat dat elk plezier verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 

Een knaap als Ricky moet je af en toe een aai over de bol geven, en laten blijken dat je het in hem ziet zitten, dan betaald zich dat echt wel terug, daar ben ik van overtuigd. Ondanks het feit dat ik Knopper waardevoller acht voor het team, zou ik het ontzettend jammer vinden als Ricky door deze toestanden zou verdwijnen, die jongen voegt toch wel degelijk iets toe. Of moeten we de protegé van ' het licht' dan opstellen Resodihardjo.

 

We hebben al z'on krappe selectie, dus op deze knullige wijze een creatieve middenvelder verliezen is doodzonde. Ik heb Atteveld hoog zitten, en hij heeft ballen, maar als ik Marcelino moet geloven - en waarom niet? - slaat Atteveld hier de plank behoorlijk mis.

 

Maar Atteveld zit opgescheept met een TD, die het moeilijk kan velen dat hij geen trainer meer is, maar zich wel als zodanig gedraagt wat dus tot spanningen leidt. Aanleiding voor de laatste uitbarsting was dat 'het licht' met alle geweld Kai van Hese wil laten spelen. Hoeft verder geen betoog dat dit weinig gelukkig heeft uitpakt(...)

 

Wellicht is het een optie als Buijs eens als aanvoerder met Atteveld gaat praten, en de zaak dan gesust kan worden. Heb zelf de indruk dat Ricky zich zelf te veel druk heeft opgelegd, plus het feit dat die jongen zich niet welkom voelt met alle narigheid vandien, dat is jammer, en niet nodig. 

 

0
Zaterdag 10 oktober 2009 om 00:32 uur

Martin

fcdh sassem schreef:

is allemaal schijn Wetzel moet Ricky niet en loopt hem constant te piepelen salaris inhouden, sportpsycholoog etc. Hij heeft Ricky destijds aangetrokken omdat vooral vd Kallen Ricky erbij  wilde hebben

Dat van het salaris is een beslissing van de trainer, en naar een sportpsycholoog gaan is in mijn ogen geen straf, alleen maar hulp.

0
Vrijdag 9 oktober 2009 om 23:25 uur

Bert

Heino schreef:

Jij bent er niet bij in de kleedkamer en ik ook niet, dus dit is alleen maar van horen zeggen! Dat Ricky het op deze manier ervaart, wil natuurlijk niet zeggen dat het ook echt zo is. 

Het feit dat Atteveld blijkbaar zo nadrukkelijk met Ricky bezig is, is alleen maar positief. Want dat betekent dat Atteveld het in hem ziet zitten en hij nog kans op verbetering ziet. Een trainer zal namelijk nooit zoveel energie steken in een speler die hij al heeft opgegeven.

Een trainer loopt alleen te schelden op de jongens waar die wat in ziet,

 

Is toch een oude voetbalwet. Ernst Happel met Aadje Mansveld nou dat ging soms ook helemaal los als ik die ouwe mag geloven.

0
Vrijdag 9 oktober 2009 om 23:18 uur

Heino

marcellino schreef:

wat de reden ook is als je in de kleedkamer normaal praat tegen iedereen en tegen ricky loopt te schreeuwen en bij elke discussie al is ricky daar niet bij betrokken hem vraagt heb je het gehoord met vereffende stem kan je toch niet zeggen dat dat de goede taktiek is om ricky te motiveren.

 

is dat het wel dan moet ricky snel weg wezen voordat ricky atteveld tegen de muur aan zet als je weet hoe ricky in elkaar zit laat hij zich niet kleineren en dat is op dit momet aan de orde

Jij bent er niet bij in de kleedkamer en ik ook niet, dus dit is alleen maar van horen zeggen! Dat Ricky het op deze manier ervaart, wil natuurlijk niet zeggen dat het ook echt zo is. 

Het feit dat Atteveld blijkbaar zo nadrukkelijk met Ricky bezig is, is alleen maar positief. Want dat betekent dat Atteveld het in hem ziet zitten en hij nog kans op verbetering ziet. Een trainer zal namelijk nooit zoveel energie steken in een speler die hij al heeft opgegeven.

0
Vrijdag 9 oktober 2009 om 23:12 uur

Advertentie

Bert

anti td schreef:

pffff, was ff geschrokken.

Gelukkig ben je nog steeds de oude.

Ik vind de manier waarop Martin Jol zich presenteert bij 020

ook maar matig. Had meer van hem verwacht. Veel meer zelfs.

 

Als Pisvee kampioen wordt kan hij weer vertrekken.

 

Ik heb al twee grote fouten gemaakt hier op de shoutbox.

 

Denken dat Martin van Jol  een goede trainer is en denken dat Barry Dietweg een ballengraaier is.

Mijn excuses.

0
Vrijdag 9 oktober 2009 om 21:23 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Atteveld wil Bosschaart behouden
Als het aan Raymond Atteveld ligt, speelt Pascal Bosschaart ook volgend seizoen voor ADO Den Haag. De trainer van ADO Den Haag wil de middenvelder graag behouden.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 9 oktober 2009 om 20:03 uur

Nu online

poemba, Wahter, James, Marcie, yesyes, tjapi01, Bleek, FFL en 156 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24