Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

TVT

Richard schreef:

Hou AUB op man, zelfs Messi is geen versterking als hij zou invallen bij dit slappe grafzooitje. Je kan een speler maken en breken! Is de taak van een trainer om het beste eruit te halen. Waarom presteren al die spelers bij andere clubs wel, en bij ons nada? Is er dan niks mis bij ons? Ontslaan voor deze actie is onterecht, als dit wanprestatie is van VD Bergh dan mag men de hele BVO ADO ontslaan, die presteren nog minder. Is de instelling die men hier heeft vanaf de organisatie waar tevens ook allemaal flapdrollen lopen die lopen te pronken met andermans veren.

Ik denk ook helemala niet dat hij ontslagen wordt.

Zie het nergens staan en wordt alleen gebasseerd opdat hij niet bij de training was. Ik mag aannemen dat de trainer hem zelf een schorsing heeft gegeven.

 

verkeerd gebruikt. Hij speelt tog, dat moet voor een goede voetballer goed genoeg zijn.

Je hebt helemaal gelijk dat iedere speler die naar DenHaag komt ineens 2x zo slecht speelt, maar moet je daarom alles maar tolereren. Ja iedereen speelt slecht dus accepteren we maar dat Ricky direct rood haalt?

Volgens mij heeft Atteveld naar de eerdere rode kaarten van Ricky een goed gesprek met hem gehad en hierover echt wel iets afgesproken. Ik hoop ook niet op zijn ontslag maar 15% van zjin salaris inleveren PER rode kaart zou ik geheel terecht vinden. En alle mogelijke bonussen afschaffen na 2 rode kaarten in 1 seizoen. Zelfde voor Immers en Bosschaartd.

Ontslag heb je inderdaad weinig aan, hier geef ik je gelijk in.

0
Maandag 9 november 2009 om 12:13 uur

g

'Van den Bergh wil weg bij ADO Den Haag'

Ricky van den Bergh zinspeelt op een vertrek bij ADO Den Haag. De Hagenaar is doodongelukkig bij zijn jeugdliefde waar hij pas vier maanden onder contract staat, meldt het Algemeen Dagblad.

Van den Bergh mist het vertrouwen van trainer Raymond Atteveld die hem zondag voor het duel met PSV opnieuw buiten de basis liet. Een bittere pil voor de oud-speler van Heracles Almelo aangezien ook de middenvelders Danny Buijs en Pascal Bosschaart niet in actie konden komen.

Tegen de huidige nummer twee van de ranglijst koos Atteveld ervoor om aanvaller Karim Soltani op het middenveld te posteren. Desondanks mocht Van den Bergh na 33 minuten invallen maar moest hij zes minuten later alweer inrukken na een charge op de benen van PSV'er Ibrahim Afellay.

De Hagenaar, die al eerder zijn contract dreigde in te leveren bij technisch directeur André Wetzel, moet zich vandaag bij Atteveld opnieuw verantwoorden voor zijn gedrag. Ook in het uitduel met VVV-Venlo kreeg de schaduwspits een rode kaart, terwijl hij in een oefenduel met Valencia ook al de rode prent kreeg voorgehouden.

Atteveld heeft een duidelijke verklaring voor het passeren van Van den Bergh. "Voetballen kan hij wel. Maar er komt meer bij kijken en dan doel ik op het mentale, emotionele en tactische vlak." Wetzel steunt de woorden van de trainer. "Ricky moet de hand in eigen boezem steken", aldus de technisch directeur.

 

 

 

Bron: Voetbalprimeur

0
Maandag 9 november 2009 om 12:12 uur

Richard

TVT schreef:

Geen kans gehad? we zijn tog al bijna op de helft van het seizoen? Hij heeft dus genoeg kansen gehad. Maar veel doet ie er niet mee, ik heb hem denk ik 1 goede wedstrijd zien spelen, de rest zat ik me te ergeren.

En dat hij steeds in een elftal komt dat niet werkt is logisch als je wissel bent. Dan moet je juist iets extra's brengen om het team op te slepen en om dan direct rood te halen is niet echt de hulp die het team nodig heeft of wel?

Hou AUB op man, zelfs Messi is geen versterking als hij zou invallen bij dit slappe grafzooitje. Je kan een speler maken en breken! Is de taak van een trainer om het beste eruit te halen. Waarom presteren al die spelers bij andere clubs wel, en bij ons nada? Is er dan niks mis bij ons? Ontslaan voor deze actie is onterecht, als dit wanprestatie is van VD Bergh dan mag men de hele BVO ADO ontslaan, die presteren nog minder. Is de instelling die men hier heeft vanaf de organisatie waar tevens ook allemaal flapdrollen lopen die lopen te pronken met andermans veren.

0
Maandag 9 november 2009 om 12:06 uur

Aad

Kots en kostmisselijk wordt ik van de figuren op deze shout die het gedrag van de spelers en vooral van de zogenaamde supporters goedpraten.

Die hebben geen enkel realiteitsbesef en zouden eens moeten stoppen met blowen en snuifen. Dan ga je de zaken weer eens in hun juiste perspectief zien.

 

Al eerder schreef ik dat ik denk dat de sfeer binnen selectie en club op een of andere manier verpest is. Dat heeft op de diverse spelers invloed. Een paar (Horvath, Amni en Derijck) spelen ver onder hun kunnen, die speelden in het begin van het seizoen namelijk heel behoorlijk (zie het spelersklassement), andere worden tot ordinaire schoppers en een trainer (Atteveld) draait volkomen door. Gisteren een opstelling die van elke realiteit gespeend was.

Ik ben bang dat er direct een dekseltje van een doofpot afgaat en het dan heel hard gaat stinken. Jammer, we waren op de goede weg. Maar zowel op voetbal- als supportersgebied zijn we weer minimaal 5 jaar achteruit.

0
Maandag 9 november 2009 om 08:33 uur

marcellino

kojak1 schreef:

je hebt gelijk kees,maar pas na de zoveelste herhaling kon je zien dat hij hem niet raakte.maar dat hoeft nl ook niet,de intentie en het inkomen waren te wild.die van ricky was gewoon terecht rood,meer niet,zijn zoveelste.dus zal marcellino wel weer snel reageren.trouwens wat immers allemaal riep toen hij er uit werd gestuurd slaat kant noch wal.heb het in studio sport en eredivisielive nog eens nageken en beluisterd,als ze dar horeb bij de knvb kan hij wel de rest van het jaar op zijn gewilde tribubune bij zijun vrienden gaan zitten.is toch geen gehoor wat hij allemaal durft te zeggen.die is rijp voor mn waar hij hoort.luinge was superslecht,maar ik kon het op de tribune niet zo goed zien als net op tv,kaarten waren gewoon terecht.kan de td wel weer door sommige worden aangevallen,maar die hoort het wel zo uit te leggen op tv anders ben je helemaal het haasje.en zo hoort het favorieten team van mij wat kan opkrassen wel lang te worden met die gek van vd berg voorop.en die spelers die salarisverhoging willen,hup,naar dordrecht.en ik denk nu nog steeds dat we met wetzel het vorig jaar ook gered zouden hebben,zijn we tenminste nooit zo vernederd als vanmiddag.tijd voor adraanse en weg met atteveld met zijn kut opstelling elke week.zo,sorry voor mijn taalgebruik,maar ben helemaal vertieft,zelfs in de rust naar huis gegaan,en dat is me nog nooit gebeurd.

nou kojak je wil dat ik reageer en dat doe ik dan ook maar.

 

 

ik zou van jou wel willen weten waarom v/d bergh gek is ik blijf erbij dat het geen rood was komt ook nog eens bij dat je hem niet moet gebruiken als het kalf al verdronken is.

 

precies dat je hem ook wil dressen en anders wil maken.

den haag wist wat voor een speler ze binnen haalde dan moeten ze nu niet zeuren.

 

ricky is met buijs,knopperd en dereijck de betere voetbalers van den haag als je hem dan niet aan het spelen krijgt moet je achter je oren krabbelen.

 

dat jij gaat dingen gaat roepen en ook niet weet wat er speeld.

maakt het des te kwalijker hoe jij over hem denkt.

 

nogmaals ricky is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.

en als het aan mij ligt moet hij het liefst morgen nog vertrekken want met zo een bagger elftal als den haag is totaal geen eer te behalen,

 

jij vond het natuurlijk een taktische meester zet om soltani op het midden veld te zetten en ricky op de bank te houden.

je geeft wetzel alle eer maar tegelijker tijd schreeuw je over spelers die weg moeten maar beste kojak dat zijn allemaal spelers die door wetzel gehaald zijn en als klap op de vuurpijl wil hij soltani en verhoek een verhoging geven in salaris.

 

ricky is een slachtover die woet tussen wetzel en atteveld maar dat wist jij natuurlijk al.

 

kijk meer naar beelden wat wetzel zegt en atteveld,als wetzel positief is over ricky is atteveld negatief en zo ook andersom.

 

dit hele gedoe gaat helemaal niet meer om de persoon ricky.

en dat hij weer over de schreef gaat is niet goed te praten maar als de lamzakken die spelen gewoon meer passie tonen en vechtlust hoeft hij het voortouw ook niet te nemen en zich ook niet te hoeven bewijzen omdat een trainer en td er ruzie maken over hem.

 

en jij denkt dat ze het met wetzel ook gered hadden met die zin kan ik totaal niets en zijn ook geen feiten,wat wel een feit is dat wetzel de hazepad heeft genomen en later niet moet roepen ja ik zag het aan komen en heb toen een goede beslissing genomen.

 

verder kan ik ook niet zo veel met de aantijging van immers dat was pure emotie VOETBAL IS EMOTIE.

 

ALS JE DAAR NIET TEGEN KAN WAT DOE JE DAN BIJ DEN HAAG GA DAN NAAR HEREVEEN OF HBS

 

of denk je dat het ooit veranderd bij den haag.

 

ik zal je het toverwoord geven :investeren,goede spelers kopen elk jaar in het linker rijtje europees voetbal dan kojak zal er niets meer gebeuren.

 

maar als jij als echte ado supporter althans dat zeg je geen moeite heb dat den haag al meer dan 20 jaar bagger brengt en dan weer eerste of ere speeld en niet verder is gekomen als plek 14 vraag ik mij toch wel af of je wel zo een supporter bent in hart en nieren.

 

want als het jou niks doet en je nog steeds hoopt op iets wat ons elk jaar word verteld en weer word afgenomen begrijp ik het echt niet meer.

 

mensen we worden over tien jaar kampioen

een mening is leuk dromen ook maar tot nu toe totaal geen feit en dat is misschien anders bij jou dan bij mij ik ga van feiten uit jij van dromen

0
Zondag 8 november 2009 om 22:21 uur

Aad

marcellino schreef:

Ik ben zeer verbaasd dat jhier de supporters de schuld krijgen en niet luinge de spelers en atteveld.

 

ik ben een voetbal kijker en kijk heel veel wedstrijden live of op tv en ook de wedstrijden van ajax en feijenoord.

Maar wie kan mij vertellen waarom er met twee maten word gemeten.

 

en dat in twee opzichten.

1 supporters waar ook op de velde roepen week in week uit erge dingen als ze het er niet mee eens zijn maar wie kan mij vertellen welke wedstrijd er gestaakt is juist alleen weer den haag.

 

Zit net twente ajax te kijken daar zijn overtredingen 10x zo erg als die van den haag maar geen kaarten en den haag twee keer rood.

 

een wetzel die roept dat het publiek zich niet kan inhouden en het eens is met de scheidrechter,begrijp mij goed als elke scheidsrechter de regels hanteerd hoor je mij niet klagen dan heeft iedereen daar baat bij nu niet en neigt naar competitie vervalsing.

 

dan de spelers beginnen met een soltani op het middenveld die totaal het niet moet hebben van vechtlust een swiebbe die dat meestal wel heeft maar vandaag niet ,een immers die het ook niet in zijn eentje kan belopen en een verdediging die zo lek is als een maandje en je weet waar het probleem is ontstaan jawel nij de opstelling.

 

en wat ik al  in mijn eerste shout zij het wil niet lukken met ricky bij den haag en wie daar schuldige van is misschien wel hij zelf.

 

maar als je hem nog in de gelederen heb kan je beter op een goede manier gebruik van hem maken en niet te vernederen tot bank zitter zeker niet als je buijs en bosschaard ook mist.is ricky dan ineens nummer zeven in de rij van midden velders!!!!

 

Ik zag de rode kaart aankomen ik zij het tegen mijn collegae.

hij wil laten zien dat er gewerkt moet worden en laat dat dan zelf op de verkeerde manier zien al blijf ik erbij dat het geen rood was.

 

ik denk ook dat we dat niet hoog moeten opblassen want als we heel eerlijk zijn zit de klat er al 6 wedstrijden in.

 

en ik denk dat het komt omdat er teveel van plaatsen word gewisseld wat niet ten goede komt van het elftal

De supporters krijgen van mij niet de schuld. Zij stonden niet in het veld. Maar Luinge de schuld geven van het zeer slechte voetbal en het gemak waarmee PSV de doelpunten kon maken is te absurd voor woorden.

De spelers en de technische leiding (trainer en TD) zijn de echte schuldigen.

De supporters (tenminste dat groepje dat zicht "echte" supporters noemt) zijn "alleen" maar schuldig aan het feit dat de club een hoop geld neer kan tellen voor een boete, de kans loopt op een wedstrijdje zonder publiek en een inreisverbod voor uitwedstrijden.

0
Zondag 8 november 2009 om 17:33 uur

Haagse Roel

Robin Straub schreef:

ik zeg niet dattie niet gelijk heeft, want het kan inderdaad spoken bij ons.

maar tegenwoordig zet elke trainer zichzelf in een underdog positie neer en zo doet rutten dat hier ook.

Koning in het ophemelen van de tegenstander is Steve McLaren, goeie trainer hoor, maar daar wordt je echt niet goed van........Twente speelde thuis ( beker) tegen de amateurs van Capelle en daar wist ie zelfs in z'n praatje vooraf een draai aan te geven dat het wel een goeie ploeg was dat Capelle :P

0
Zaterdag 7 november 2009 om 15:30 uur

Advertentie

Robin Straub

<FCDH> schreef:

Rutten: "Het kan spoken in Den Haag"
Author: VP | Fred Rutten neemt het zondagmiddag met PSV op tegen ADO Den Haag. De trainer van de Eindhovenaren verwacht een lastige wedstrijd tegen een zeer gemotiveerde tegenstander.





"Raymond Atteveld weet zijn team naar een grens toe te duwen, zodat je een heel agressief ADO Den Haag kunt verwachten", aldus Rutten, die zijn praatje vrijdag deed op de luchthaven van Kopenhagen, waar PSV donderdag met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Kopenhagen.

Bovendien weet Rutten dat ADO het de topclubs vaak moeilijk weet te maken. "Het is een traditieclub, die tegen grote clubs altijd scherp is. We kunnen onze borst natmaken daar. Den Haag-uit niet altijd de makkelijkste wedstrijd. Als voetballer vond ik het altijd wel leuke wedstrijden om te spelen, maar het kan daar spoken. Sowieso is iedere wedstrijd lastig, omdat elke ploeg graag van PSV wil winnen."

PSV, dat de laatste vier ontmoetingen in Den Haag steeds met 0-2 won, start tegen ADO waarschijnlijk met dezelfde elf namen als tegen FC Kopenhagen. André Ooijer en Danny Koevermans ontbreken nog altijd vanwege blessures, al kan laatstgenoemde mogelijk wel op de bank plaatsnemen.
 

ik zeg niet dattie niet gelijk heeft, want het kan inderdaad spoken bij ons.

maar tegenwoordig zet elke trainer zichzelf in een underdog positie neer en zo doet rutten dat hier ook.

0
Zaterdag 7 november 2009 om 14:34 uur

<FCDH>

Rutten: "Het kan spoken in Den Haag"
Author: VP | Fred Rutten neemt het zondagmiddag met PSV op tegen ADO Den Haag. De trainer van de Eindhovenaren verwacht een lastige wedstrijd tegen een zeer gemotiveerde tegenstander.





"Raymond Atteveld weet zijn team naar een grens toe te duwen, zodat je een heel agressief ADO Den Haag kunt verwachten", aldus Rutten, die zijn praatje vrijdag deed op de luchthaven van Kopenhagen, waar PSV donderdag met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Kopenhagen.

Bovendien weet Rutten dat ADO het de topclubs vaak moeilijk weet te maken. "Het is een traditieclub, die tegen grote clubs altijd scherp is. We kunnen onze borst natmaken daar. Den Haag-uit niet altijd de makkelijkste wedstrijd. Als voetballer vond ik het altijd wel leuke wedstrijden om te spelen, maar het kan daar spoken. Sowieso is iedere wedstrijd lastig, omdat elke ploeg graag van PSV wil winnen."

PSV, dat de laatste vier ontmoetingen in Den Haag steeds met 0-2 won, start tegen ADO waarschijnlijk met dezelfde elf namen als tegen FC Kopenhagen. André Ooijer en Danny Koevermans ontbreken nog altijd vanwege blessures, al kan laatstgenoemde mogelijk wel op de bank plaatsnemen.
 

0
Zaterdag 7 november 2009 om 13:19 uur

Kees

Raymond Atteveld: ‘Je moet geloven in je kansen, ook tegen PSV’
06 november 2009 om 15:02

ADO en Haag zit momenteel in een dip. Zondag komt PSV op bezoek en dat is nu niet de meest eenvoudige tegenstander om iets recht tegen te zetten. Toch ziet trainer Atteveld kansen: ‘Dat lukte tegen AZ uiteindelijk ook!’



tekst: Rob Blankenstein



Raymond, ADO zit in een mindere fase van de competitie. Dan analyseer je voor jezelf waardoor dat komt. Tot welke conclusie kom je dan?



‘Je kunt ook andersom redeneren. Dat wij op een ander moment drie overwinningen achter elkaar pakken en dan zit je in een fantastische fase die eigenlijk niet past bij de kwaliteiten die je in huis hebt. Zo heb ik altijd geredeneerd, dat er een verwachtingspatroon gecreëerd is waar wij nu mee zitten en vorige week had je het over een dip, maar het is inderdaad een mindere periode. Ik denk dat wij nu op een positie staan, waar wij - als wij daar aan het einde van het seizoen staan - uitermate tevreden mee zouden zijn. Maar dat je meer wilt en dat je ook in sommige wedstrijden meer had moeten pakken, dat ben ik met je eens.’



Terug naar de wedstrijd bij Heerenveen, waar je opent met een 100% kans voor Wesley Verhoek. Dat was dat toch wel bepalend voor de wedstrijd!



‘Wedstrijden worden beslist door een aantal momenten en hij had inderdaad positief beslist kunnen worden met het moment van de heel goed uitgevoerde counter met een prima pass van Charlton Vicento. Door de mindere aanname van Wesley maakt hij hem niet en dan krijg je eigenlijk nog een keer zo’n moment, alleen die spelen wij niet zo goed uit. Vervolgens krijg je het moment dat wij de tegenstander helpen en zij scoren wel, dat zijn de dubbeltjes op z’n kant wedstrijden.’



Het missen van die grote kans en de rode kaart van Pascal Bosschaart, dat heeft uiteraard allemaal z’n invloed, maar dan blijft het feit dat ADO toch meer weerwerk had kunnen en moeten bieden!



‘Ja, het zijn mentale tikken die aankomen en bij spelers die dusdanig zo’n fout beleven en eigenlijk de gehele wedstrijd met die fout bezig zijn. Dat is natuurlijk niet nodig, want wij spelen voetbal en het spelletje wordt eigenlijk alleen maar gespeeld met fouten en de ene keer gaat het goed en de andere keer gaat het minder goed. Je moet ook een keertje maling hebben aan wat er is gebeurd en je daardoor niet meer zo uit het spel laten brengen, dat kan dus nog beter.’



Dan begin je afgelopen maandag met een nieuwe week. Merk je dan toch dat die groep er nog meezit of is het alleen maar kort terugkijken op die wedstrijd en alles weer gericht op de volgende tegenstander, in dit geval PSV?



‘Wij hebben eigenlijk gelijk die zondag al teruggeblikt met de groep op de wedstrijd en dat blijf je eigenlijk de gehele week doen. Maar het is ook wel zaak dat je niet alleen terugblikt naar de mindere dingen, want de wedstrijd kan ook heel anders lopen als je de goede dingen eruit haalt.’



Csaba Horvath speelde een heel ongelukkige wedstrijd, merk je dan aan hem gedurende deze week dat dat toch nog z’n invloed heeft?



‘Ik zei net al, dat in sommige wedstrijden mensen te lang bij hun eigen fouten stil blijven staan, maar je moet door. Zo’n wedstrijd duurt negentig minuten, dus je hebt ook nog de kans om dingen te herstellen. Dat zijn ook de dingen waar wij gelijk na de wedstrijd over hebben gesproken, je moet jezelf niet naar beneden gaan praten, want dat doet de rest wel om ons heen. Maar wij zijn ervoor om te zorgen dat je in jezelf blijft geloven en in je team.’



PSV, de tegenstander waar het nu om gaat, daar zijn de kwaliteiten van bekend. Wat is naar jouw mening het sterkste punt onder de nieuwe trainer Fred Rutten?



‘Dat is het middenveld, waarin heel veel voetbal zit met ook de nodige slimheid en ook loopvermogen daarbij en de voorhoede die elke wedstrijd doelpunten maakt. Dat betekent dat ze achterin zich wel eens een slippertje kunnen veroorloven. Dan staat er tegenwoordig ook nog een vent in de goal, die heel erg stabiel is en die ze in dat soort fases op de been houdt, dus al met al echt een team.’



Hoe voorkom je, dat komende zondag als je eigen publiek gaat schreeuwen ”jagen, jagen”, je spelers toch in de organisatie blijven spelen en zich niet laten verleiden tot?



‘Dat is elke keer weer een strijd, omdat wij bij ADO ook een aantal spelers hebben die graag naar voren toe denkt en ook met hun gezonde agressie dat wil afdwingen. Juist daardoor geven zij de ruimtes vrij en het publiek, dat wil ook graag dat wij naar voren gaan, maar het wil ook graag dat wij wedstrijden winnen. Wij kiezen een strijdwijze, waarvan wij denken dat wij die wedstrijd kunnen winnen en soms strookt dat niet met elkaar en dat is het geduld en het respect, dat je voor elkaar op moet brengen.’



Betekent dat dan in de praktijk, zoals dat zo mooi heet, gedoseerd aanvallen?



Ja’. Ik vind dat je moet geloven in je kansen en niet moet denken van het is PSV en wij hebben niks te halen. Zo hebben wij ook niet gedacht tegen AZ en dat is ons toen ook gelukt. Wij moeten er gewoon zo’n lastig mogelijke wedstrijd van maken en niet gemakkelijk de ruimtes weg gaan geven, want daar maken zij wel gebruik van. Maar, zoals ik elke wedstrijd zeg, wij hebben kwaliteiten lopen die ook niet gemakkelijk te verdedigen zijn voor een tegenstander en die moeten wij gaan uitspelen.’



In 1991 was de laatste thuisoverwinning tegen PSV en clubarts Ed Beeftink die vertelde net dat er bij die wedstrijd een dame was, geheten Haagse Bea die na de 3-0 overwinning op het veld kwam en langs de tribunes ging met het optillen van haar T-shirt en met ontblote borsten. Dat zit er geloof ik zondag niet in!



(Lachend !) ’Ik weet het niet, ik ken Bea niet, dus daar kan ik geen antwoord op geven en of in dat geval altijd één en één twee is en het daardoor kwam weet ik niet, maar het zijn wel ludieke acties. Daar kennen wij ons publiek goed genoeg voor, maar wat ik wel kan zeggen is, dat elke steun in welke hoedanigheid en op welke wijze ook, ons zeker helpt.’



Pascal Bosschaart ontbreekt vanwege een schorsing, maar zijn er verder nog spelers waarvan je zegt, dat moeten wij zaterdag pas gaan bekijken voor het duel van zondag?



Danny Buijs en Ricky van den Bergh zijn niet helemaal ‘okselfris’, dus daar moeten wij goed naar blijven kijken en Buijs kreeg net een tik op de training en hinkte even, maar het zijn wel allemaal kwaliteits- en mentaliteitsjongens die er graag willen staan.’



© HaaglandenVoetbal.nl (TR Media)
 

0
Vrijdag 6 november 2009 om 18:18 uur

Nu online

FFL, rh_vakm, adorob, Aad, James, malle eppie, yesyes, slash070, Rooie91 en 228 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24