Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

kojak1 schreef:

wiljan vloet naar nec volgens barbara barend bij dwdd.

Die had ik graag hier terug gezien :( Ongeacht de slechte competitie van vorig jaar en een hele goeie na-competitie. Ik had een kleine hoop dat hij misschien nog zou komen als RA op een zijspoor zou komen. Ik hoop nu nog 1 ding en dat is dat het alsjeblieft weer allemaal goed komt. Ook dus vooral tussen trainer en spelers. 

0
Donderdag 12 november 2009 om 20:15 uur

Edwin

adodannyado schreef:

Vorig seizoen speelden we ons op de laatste speeldag veilig en er zijn geen versterkingen bijgekomen.

 

is ricky geen versterking?

Zoals hij zich tot nu toe laat zien niet...... De momenten, die hij krijgt om zich te bewijzen grijpt hij niet aan om de trainer te overtuigen, dat hij in de basis hoort en een versterking is, zoals spelers in het verleden dat wel deden. 'Zelfs' een Geert den Ouden en een Micheal Mols, die op een gegevens moment nauwelijks in de basis stond, gaven wel (zonder frustratie) alles, ook als dat maar een half uurtje of minder was.

0
Donderdag 12 november 2009 om 09:52 uur

Robin Straub

Omstreden Atteveld vreest niet voor baan bij ADO
10 november 2009


Met een voorlopige vijftiende plaats in de Eredivisie draait ADO Den Haag helemaal niet overdreven slecht, maar toch is het onrustig in de Hofstad. De directe manier van communiceren van coach Raymond Atteveld zou niet door iedereen gewaardeerd worden en naast Ricky van den Bergh, die maandag naar huis gestuurd werd, zouden ook andere spelers van ADO zich storen aan de trainer.


Zo lekte deze week het verhaal uit dat Atteveld tijdens de wedstrijd tegen SC Heerenveen (3-0) privéproblemen van Timothy Derijck, die de Belg in vertrouwen aan de coach verteld had, gebruikte om zijn elftal op scherp te zetten. Dit zou bij een aantal spelers in het verkeerde keelgat zijn geschoten, weet De Telegraaf.

"Ik heb nooit spijt van dingen die ik gedaan heb. En zeker niet als ze voor geen meter kloppen, zoals dit verhaal. Maar ik weet hoe het werkt. Dat gestook heb ik bij Roda JC ook meegemaakt", countert Atteveld, die bij Roda ten onder ging na 'gestook'. Toch denkt hij niet dat de geschiedenis zich gaat herhalen. "Ik heb met elke speler een werkbare situatie. En op basis van onze huidige resultaten zie ik niet waarom ik zou moeten vrezen voor mijn positie. Vorig seizoen speelden we ons op de laatste speeldag veilig en er zijn geen versterkingen bijgekomen. Maar het is duidelijk dat we weer snel de draad van resultaten willen oppakken. Te beginnen tegen Willem II."

 

0
Donderdag 12 november 2009 om 08:57 uur

Moi

Reswek schreef:

om al die blinden die nog steeds niet doorhebben dat AW en RA de boel aan het belazeren zijn... dat verhaal van Ricky is dus niet verzonnen om RA zwart te maken dat is gebaseerd op eerdere incidenten zoals bij Meeuwis en nu ook bij de selectie van denhaag plaats vind... en ga maar slapen ja... morgen weer vroeg op zeker!

LB  he

waar  gaat het over. we willen de punten verder niets.  een speler, trainer of een TD die zich niet lekker voelt, moet zich bij parnasia melden. voila

0
Donderdag 12 november 2009 om 01:01 uur

friuli

Bert schreef:

Wat heeft die kut limburger Meeuwis nou in godsnaam met Ado te maken. Welterusten!

 

Deze gast die dit stukje hier plaatst probeert net zoals v.d bergh atteveld zwart te maken door een stukje van en jaar geleden hier te plaasten in de hoop dat nog meer mensen zich tegen de trainer keren.Triest maar waar.

0
Donderdag 12 november 2009 om 00:28 uur

Reswek

Meeuwis haalt uit naar respectloze Atteveld
Marcel Meeuwis heeft hard uitgehaald naar Raymond Atteveld, die vorige maand bij Roda JC werd ontslagen. Volgens de middenvelder van de club uit Kerkrade had de 'veel te direct communicerende' trainer geen draagvlak meer bij de spelersgroep, zo meldde hij maandagavond in het televisieprogramma Voetbal International.

"Hij was respectloos naar zowel spelers als andere mensen binnen Roda," aldus Meeuwis, die steeds meer akkefietjes kreeg met Atteveld. Geruchten over zaken die in de privésfeer zouden hebben gespeeld, drukte Meeuwis de kop in. "Er ging een verhaal rond dat hij iets met mijn vriendin zou hebben gedaan, maar dat is onzin."

Een respectloos tekstbericht was volgens Meeuwis het begin van de problemen met Atteveld. De coach had naar verluidt op een respectloze manier per SMS gereageerd op uitspraken van Meeuwis’ zaakwaarnemer Marc van Hintum. De relatie tussen de speler en zijn trainer verslechterde daarna als gevolg van tal van aanvaringen.

Meeuwis maakte vorig seizoen bekend dat hij ondanks een meerjarig contract geen heil zag in een langer verblijf in Kerkrade. Als reden noemde hij toentertijd zijn relatie met Atteveld. FC Groningen was bijzonder geïnteresseerd in de middenvelder uit Goirle, maar de clubs bereikten geen overeenstemming over de transfersom.
 

0
Woensdag 11 november 2009 om 22:35 uur

Advertentie

anti td

Rene's Column: ADO Den Haag is ziek op GroenGeelHart

 

Een prachtig stadion. Spelers die de benen uit hun reet lopen, voor iedere meter strijden en zo trots zijn als een aap dat ze het groen gele shirt mogen dragen. De meest fanatieke supporters uit het heelal die met hun ludieke acties en spreekkoren zorgen voor een sfeer zo mooi en intimiderend tegelijk dat hij met geen toetsenbord te beschrijven is. Haagse Ricky vd Bergh die als dirigent de lijnen uitzet in de haagse wei en door zijn kanonskogels en steekpasses zelfs in de belangstelling staat van Ajax maar Ricky trekt een lange neus naar Martin Jol en gaat niet want Den Haag is zijn stad en zijn club! Af en toe gaat er een wedstrijd verloren maar er is altijd sprake van 110% inzet, schuim op de bekken en bloed op de schoenen. Andre Wetzel heeft zijn zaken goed voor elkaar en wordt door de supporters gezien als verlosser. Raymond Atteveld is een toptrainer, deze amateurpsycholoog weet precies hoe hij met spelers om moet gaan. Iedere speler moet anders worden benaderd en peoplesmanager Atteveld is hier echt een meester in. De spelers gaan voor hem door het vuur zoals het hoort. De club staat in de middenmoot en laat spectaculair vechtvoetbal zien wat bij de stad Den Haag hoort. Ook de jeugdopleiding draait geweldig.

Wetzel laat zien dat hij in staat is om in een korte periode een goed scoutingsapparaat neer te zetten. Zijn broer Ruud blijkt een gouden greep en haalt het ene na het andere talent binnen. Ook de door Wetzel gehaalde trainers voor de jeugdopleiding blijken toppers te zijn. De jeugdteams doen het allemaal boven verwachting en de spelers worden individueel beter en beter. De toekomst voor de club ziet er geweldig uit! Gelukkig heeft Wetzel destijds niet naar die gasten van de HCF geluisterd om Cor Lems aan te stellen want dan was het waarschijnlijk helemaal misgegaan met de opleiding. Wetzel is een gentlemen en een visionair. Den Haag heeft goud in handen met Andre Wetzel.

Maar dan wordt je wakker en………………………

We staan op de 15de plaats en zijn 1 punt verwijderd van plek 17. We hebben 2 punten uit 7 wedstrijden en het vertoonde spel is al weken dramatisch slecht. De inzet, als je hier al van kan spreken, is zo niet nog slechter. Zelfs een ervaren spelers als Derijck die in staat is om geweldige wedstrijden te spelen raakt geen pepernoot meer en dekt alleen nog maar lucht in plaats van de spitsen van de tegenpartij. De beoogde dirigent Ricky vd Bergh krijgt geen vertrouwen van de technische staf. Atteveld verkiest zelfs aanvaller Soltani ,die dit seizoen nog geen skippybal kan raken maar desondanks toch weigert om een verbeterd contract te tekenen, boven VD Bergh op het middenveld. VD Bergh is inmiddels helemaal de weg kwijt, schiet alleen maar tegen de lat en maakt de ene rare overtreding na de andere.

Atteveld krijgt de boel maar niet op de rails en de spelers lijken niet naar hem te willen luisteren misschien heeft hij wel te hard aan hun oren getrokken? Voorlopig dieptepunt was de wedstrijd tegen PSV waar de spelers erbij liepen alsof ze, naast hun directe tegenstanders, ook helemaal de weg kwijt waren. Ze waren echter niet de enige want ook scheidsrechter Roelof L was die dag behoorlijk de weg kwijt( Immers was absoluut geen rood). Als dank voor zijn optreden werden Roelof en zijn moeder enthousiast toegezongen door het mannenkoor op midden noord waarna hij besloot om de wedstrijd te staken.

Deze staking baarde Andre Wetzel gelijk zorgen want hij heeft er natuurlijk persoonlijk voor gezorgd dat er weer gezinnen met kinderen en opa´s en oma´s naar het stadion komen. Zullen deze mensen nu nog steeds blijven komen? Ik deel de zorgen van Andre maar niet vanwege de spreekkoren. Kijk maar naar AZ-AJAX daar werd een groot deel van de wedstrijd Hamas, Hamas joden aan het gas gezongen en het stadion zat bij de volgende thuiswedstrijd gewoon weer vol (inclusief gezinnnen met kinderen en de opa´s en oma´s). Deze wedstrijd werd trouwens niet gestaakt terwijl er naast de hamas spreekkoren ook de meest vreselijke liedjes over De Zeeuw werden gezongen. Je gaat haast denken dat ze bij de KNVB met 2 maten meten. Het optreden van Vink tijden Twente Ajax is daar ook een voorbeeld van. Ik heb daar overtredingen gezien die absoluut donker rood waren. Brama schopt zowat, met een karatetrap waar Bruce Lee jaloers op is, Vertonghen zijn hoofd eraf maar rood ho maar. Als Vink zondag in het Aad Mansveldstadion had gefloten dan hadden vd Bergh en Immers er niet met Rood af gegaan daar ben ik heilig van overtuigd. Voor het resultaat had dit overigens niet uitgemaakt want als je zo speelt als Den Haag zondag dan win je geen enkele wedstrijd in de eredivisie en krijg je zelfs van RKC op je klote.

Ik deel de zorg van Wetzel dus wel met betrekking tot het wegblijven van de gezinnen maar ik denk dat ze wegblijven vanwege het dramatisch slechte voetbal dat deze mensen de laatste maanden krijgen voorgeschoteld. De slechte prestaties van het eerste team zijn blijkbaar besmettelijk want ook het tweede, de A1 en de B1 staan onderaan. Dit belooft niet veel goeds voor de toekomst en is hoogst opmerkelijk in een stad waar zoveel talent op de velden rondloopt. Wetzel heeft vorig seizoen aangegeven dat de functie TD en Trainer niet te combineren was. Als fulltime TD zou hij zich ook meer op de jeugdopleiding gaan richten. Hij heeft zijn broer Ruud als scout aangesteld en diverse nieuwe trainers binnen gehaald. Als het zo door gaat met de jeugd dan zijn de eerste teams volgend seizoen niet meer op het hoogste niveau actief. Gevolg is dat het nog moeilijker wordt om talenten naar Den Haag te halen want echt talent wil op het hoogste niveau acteren.Het door Wetzel uitgestippelde beleid met betrekking tot de jeugdopleiding werpt dus nog niet echt zijn vruchten af en dat is nog maar zachtjes uitgedrukt. Tel hier zijn falen als trainer van vorig seizoen en zijn dramatisch slechte aankoopbeleid bij op en dan rijst vanzelf de vraag : Wat is de toegevoegde waarde van Andre Wetzel tot nu toe voor Den Haag?

Volgens Wetzel is zijn toegevoegde waarde in ieder geval dat hij er zondag in geslaagd is om het publiek rustig te krijgen want nadat hij de menigte had toegesproken was het over met de kwetsende spreekkoren en kon de wedstrijd gewoon worden uitgespeeld. Daar had Andre toch maar mooi voor gezorgd. Omdat Andre dit graag op TV wilde vertellen heeft hij zelf net zo lang rondgebeld met de media tot dat hij een programma had gevonden om zijn verhaal te doen. Andre werd uitgenodigd in VI en we hebben allemaal kunnen zien hoe zijn masker (van de goedlachse, succesvolle, joviale TD) in een keer van zijn harses viel en hoe de ware Andre Wetzel te voor schijn kwam. “Gentlemen” Andre verlaagde zich tot zijn werkelijke niveau en deed uitspraken over Rick vd Bergh in de media die een TD niet hoort te doen.

Het was spraakmakende televisie waarin de snor voor heel Nederland onthulde dat wij een trainer hebben die aan oren trekt, spelers bij de keel grijpt en spelers in een volle kleedkamer met privéproblemen confronteert die hem in vertrouwen zijn verteld (Dereijck en zijn relatieproblemen). In Limburg wisten ze dit al en ook de insiders bij Den Haag waren hiervan op de hoogte. Wetzel zat erbij alsof hij moest poepen en keek alsof hij water zag branden. Zelfs toen Derksen vertelde dat Atteveld hier bij Roda ook al om bekend stond wuifde Wetzel dit weg en zei dat Atteveld absoluut geen dingen deed die niet door de beugel kunnen. Misschien moet Wetzel even bellen met Marcel Meeuwis ex- Roda.

Ondertussen is VD Bergh wegens wangedrag uit de selectie gezet. Dit komt Wetzel en Atteveld maar al te goed uit want ze moeten Ricky gewoon niet. Ze wisten van te voren wat ze met VD Bergh binnen hebben gehaald (Grote bek met een klein hart. Een goede voetballer als hij vertrouwen krijgt maar hij kan ontsporen) en zijn er niet in geslaagd om hem in het gareel te krijgen en de juiste snaar bij hem te raken. Dit zegt wat over vd Bergh maar minimaal net zoveel over de management kwaliteiten van Wetzel en Atteveld. VD Bergh heeft overal wel wat problemen gehad maar is nergens zo ontspoord als bij Den Haag. Kreeg hij elders meer vertrouwen of had hij daar misschien te maken met trainers die hem wel op de juiste manier benaderen en niet aan zijn oren trokken?

Ondertussen is de club Den Haag een slangekuil geworden. Het eerste staat bijna op een nacompetitie plaats. Het tweede en de belangrijkste jeugdteams vechten tegen degradatie. Spelers en trainers vertrouwen elkaar niet. De trainer trekt, uit onmacht, aan oren, is handtastelijk, niet te vertrouwen, kan zijn spelers niet motiveren en blijkt een tactisch onbenul. En Andre Wetzel? Die gaat maar door met het verkopen van gebakken lucht door overal te roepen dat hij zo goed bezig is en zulke fantastische prestaties levert. Dankzij hem staat de club op de rails, dankzij hem hebben we een goed imago, hij heeft de supporters weer stil gekregen want iedereen luistert immers naar Andre. Dream on Andre. Er is veel meer uit deze club te halen als dat jij samen met Raymond tot nu toe hebt gedaan. Zelfs met deze selectie.

Conclusie: FC Den Haag is ziek. Is er een dokter in de zaal?


COME ON THE HAGUE

Rene

0
Woensdag 11 november 2009 om 22:28 uur

friuli

angelo schreef:

wij zijn geen groningen of heereveensupporters

en als je niet zeikt (je mening geeft) verandert ook niks,dus stem je erin mee dat je het allemaal wel best vind

Ik zeg niet dat we zoals groningen/heerenveen supporters moeten zijn ,maar dat we moeten stoppen een trainer af te branden na 3x verlies achter elkaar.Zo bereik je nooit iets!

 

0
Woensdag 11 november 2009 om 21:57 uur

<FCDH>

Gezamenlijk communique websites FC Den Haag
Author: fansites | Geacht bestuur en andere betrokkenen,
Helaas zijn afgelopen zondag in het bijzonder, en de afgelopen maandag en dinsdag desastreuze nieuwsfeiten, roddels en beschuldigingen in de pers, op de nieuwssites en de fansites terechtgekomen naar aanleiding van het beschamende optreden van alle betrokkenen bij ons ADO Den Haag.

De fansites betreuren de gang van zaken ten zeerste. Wederom de club en
de fans in een kwaad daglicht.

De hoofdrolspelers in dit drama achten wij verantwoordelijk. Wel vragen
wij enig common sense richting alle betrokkenen.
Voetbal is een sport van emoties, soms goed, soms slecht en in sommige
gevallen zoals afgelopen dagen desastreuze emotie.

De hoofdrolspelers, helaas in een negatieve rol;
-de supporters
-Rick vd Bergh
-Raymond Atteveld
-Andre Wetzel

*De supporters:
Supporter zijn is emotie, emotie die vaak dieper gaat dan ratio, emotie
die zich helaas uit in spreekkoren. Spreekkoren als afgelopen zondag
zullen zich zonder enige twijfel gericht hebben op de arbitrage. Tot op
zekere hoogte, U als club en sportliefhebber zal ook binnensmonds een
vloek geuit hebben richting Roelof Luinge en de 2 grensrechters,
hoofdfiguren in een drama.
De eerste reacties vanuit de supporters waren 100% gericht op de
arbitrage. De daaropvolgende reacties en het veroorzaken van de
tijdelijke staking daarentegen zijn louter gericht aan de club en het
gevoel van machteloosheid. Keer op keer slechte resultaten, thuis wordt
er niet gewonnen, de supporters schreeuwen om een fatsoenlijke
opstelling van het team maar worden tot de orde geroepen door
uitlatingen van Andre Wetzel en in een enkel geval van Danny Buys.
Spreekkoren als afgelopen zondag zijn een protest, zie het als zodanig
en zie het niet alsof 1000 supporters inderdaad iemand een gruwelijke
ziekte toewensen of het beroep van de moeder van de scheidsrechter in
twijfel trekken. Zie het als wanhoop en pure frustratie. Het keihard
neerslaan van emoties van supporters door stadionverboden uit te
vaardigen geeft een negatief resultaat. De laatste 2 jaar
gedragen de supporters zich. Niets dan lovende woorden, zelfs vanuit de
KNVB.

Wij vragen de club heroverweging van de voorgenomen stadionverboden.

*Rick vd Bergh
De meest getarte man in de regio Den Haag. Rick geniet vooralsnog onze
steun. Rick is een ADO-mens in hart en nieren en zet
zn beste beentje voor, helaas is dat soms een gestrekt been. Rick is
"eager" en wil graag spelen, Rick is zonder twijfel een van de meest
waardevolle spelers bij ADO Den Haag. Helaas komt Rick niet tot spelen.
Oorzaken zoals gecommuniceerd door de TD en de trainer trekken wij in
twijfel. Rick wordt vanaf dag 1 gekleineerd, in een hoek getrapt en op
cursus agressiebeheersing gestuurd. Rick kan waardevol zijn,
onvoorwaardelijke steun van zijn werkgever missen wij en Rick mist dit
in het bijzonder. Genant om te weten dat Ricks's aanwezigheid niet door
de TD en de trainer gewaardeerd wordt. De staf creeert bewust een
onwerkbare situatie. Rick, aangenomen als voetballer en niet als
diplomaat, heeft schijnbaar geen antwoord op de spelletjes zoals die
gespeeld worden door TD en trainer. De gezamenlijke sites betreuren
de spelletjes van de TD en de trainer. Niemand wordt hier beter van, de
schade is voor Rick al desastreus, gevolgschade voor TD en trainer volgt
binnenkort?

*Raymond Atteveld
Een trainer die de eerste wedstrijden toegezongen werd als "Atteheld"
lijkt nu definitief door het ijs gezakt, met dank aan het optreden van
Andre Wetzel bij Voetbal International dd 09-11-2009.
Atteveld presteert ronduit slecht en krijgt het niet voor elkaar met dit
materiaal een gedegen opstelling te maken.
Afgelopen zondag gingen 14.000 man naar het stadion wetende dat het een
zware dag zou worden, winnen van PSV doe je niet zomaar. Helaas was het
schaterlachen op de tribunes toen de opstelling van ADO werd opgenoemd.
De trainer geeft keer op keer een brevet van onvermogen, opstellingen en
wissels die totaal niet deugen, resulterend in verlies op verlies.
De opstelling van de trainer jegens spelers van ADO is schandalig.
Langzaam maar zeker komt de ware aard van Atteveld boven.
Zelfs reacties vanuit RodaJC fanclubs liegen er niet om, de man is een notoire agressieveling
die zn frustraties botviert op spelers. Spelers die altijd hun mond zullen houden,
bang voor represailles en Atteveld wordt zelfs zonder blikken of blozen beschermd door de TD.

*Andre Wetzel
Zoals de club, de supporters en de media zien draait onze Technisch
Directeur de afgelopen maanden door! Volledig door!
De opmerkingen in de pers zijn schadelijk, opmerkingen over spelers en
supporters getuigen van weinig respect. De kleinerende wijze waarop
Andre Wetzel de club, de spelers en de supporters benaderd zijn nu al op
korte termijn een drama, een ramp op lange termijn. Andre Wetzel noemt
zichzelf reeds nu al de baas van de club! Wij zijn benieuwd hoe het
bestuur hier over denkt.
De uitlatingen in Voetbal International van maandag j.l. zijn een regelrechte
ramp. Schadelijk voor allen en voor Rick in het bijzonder. De leugens
die Andre Wetzel verkondigt zijn met keiharde feiten te weerleggen.
Zelfs respect voor de oma van een speler ontbreekt bij dit heerschap. De
beschuldigingen richting Rick zijn niet te staven. De TD roept maar wat
en denkt met lollige opmerkingen de kijker mee te krijgen. Ontluisterend
om te zien dat zelfs Johan Derksen partij kiest voor Rick en eens een
aardig boekje open doet over onze trainer.

Hoe nu verder?
De supporters zien een impasse tussen Rick vd Berg versus TD en trainer.
Vanuit de club horen wij niets, is de TD de spreekbuis van de club?
Donderdag aanstaande zullen er stadionverboden worden opgelegd aan de
over-emotionele supporters. Jammer, dezelfde supporters gedragen zich al
jarenvoorbeeldig. Clementie cq een stevige waarschuwing zou afdoende kunnen zijn.
De fansites zullen zich niet onberoerd laten en nieuwsfeiten blijven
publiceren teneinde een gezonde club zonder roddel en achterklap te
bewerkstelligen. Met of zonder de heren Wetzel en Atteveld.
Wij zijn er VOOR de club en niet voor persoonlijk gewin!



Met de meeste hoogachting,


De gezamenlijke fansites

0
Woensdag 11 november 2009 om 20:39 uur

angelo

Vincent schreef:

geen loze woorden. je hebt me email adres dus ik hoor het wel als ik iets voor je kan doen.

dit is pas echt haags

 

over het kippevel moment gesproken

 

mijn wens

wij supporters trainer en voetballers een ziel een gedachten er voor gaan en punten pakken

0
Woensdag 11 november 2009 om 20:36 uur

Nu online

Thehague070, Edwin, Aad, Franky, Marcie, Langebach2, frans swa, jbdh, 071_ADO en 88 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24