Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ado-kenner

wat ik inzie:



1: ricky laatste wedstrijd

2: buijs ziet dat het slecht gaat en gaat weg.

3: derrijck ook weg, want er zijn club die geinterreseerd zijn in hem.

4: degradatievoetbal en degradatie

5: supporteractie's Atteveld weg en waarschijnlijk wetzel.

6: hopeloos geval als trainer en TD

7: supporter geven weer slechte naam beginnen bij nul.

8: kunnen salarissen niet meer betalen en van der kallen gaat weg wegens de debacle(hij zei al bij degradatie is hij weg)

9: sponsers weg en een nog slechteren als fit for free

10: Na 1 jaar jupiler liga failliesement en geen redden.

11: nederland viert feest Ado den haag is weg dus ook de supporters.

12: supporters gaan rellen en richten zich via het gemeente.

13: mensen worden opgepakt

14: zo eindigt het verhaal dit zie ik
 

0
Maandag 9 november 2009 om 23:30 uur

ado-kenner

wat ik inzie:

 

1: ricky laatste wedstrijd

2: buijs ziet dat het slecht gaat en gaat weg.

3: derrijck ook weg, want er zijn club die geinterreseerd zijn in hem.

4: degradatievoetbal en degradatie

5: supporteractie's Atteveld weg en waarschijnlijk wetzel.

6: hopeloos geval als trainer en TD

7: supporter geven weer slechte naam beginnen bij nul.

8: kunnen salarissen niet meer betalen en van der kallen gaat weg wegens de debacle(hij zei al bij degradatie is hij weg)

9: sponsers weg en een nog slechteren als fit for free

10: Na 1 jaar jupiler liga failliesement en geen redden.

11: nederland viert feest Ado den haag is weg dus ook de supporters.

12: supporters gaan rellen en richten zich via het gemeente.

13: mensen worden opgepakt

14: zo eindigt het verhaal dit zie ik

0
Maandag 9 november 2009 om 23:26 uur

Max

Reswek schreef:

waarom actie vraag je?

 

omdat ik en vele andere met mij zulke trieste actie's van AW en RA niet zomaar pikken zoals we dat in het verleden ook niet hebben gedaan.... denhaag is altid de club van de supporters geweest en als de selectie ons weken in de steek laat dan gaan wij op de training verhaal halen... en dat moet nu ook maar weer eens gebeuren, want de meeste van jullie brave korfballertjes vinden ricky maar een stuk ongeluk maar er zal na de uitzending van vandaag veel meer onrust uitbreken..... spelers aan de oren, prive zaken erbij halen in de rust van de wedstrijd tegen heerenveen( dat gaat dus over Danny Buijs die een hele moeilijke tijd heeft gehad met zijn vrouw) nou sorry als je dat soort zaken aanhaalt in de rust van de wedstrijd waar iedereen bijzit dan spoor je niet... op deze manier gaat de club kapot omdat de selectie zo weer uit elkaar valt, Wetzel beweert dat de spelerscommisie het met hem eens is enz nou onizn, ricky is heel populair bij de selectie, jongen die altijd lacht en in is voor een geintje en veel vrienden heeft in het veld en bij de club...... echt als t aan mij ligt komt er een Adelaar 2 scenario, toen is het ons ook gelukt maar ik heb t nu gehad met AW en RA...... soltani linkshalf laat me niet lachen man!!!!!!!

Kan mij het nou schelen wat er allemaal in de kleedkamer gebeurt en hoe de opstelling eruit ziet. Jantje slaat pietje, keesje is boos, want die wil in de basis staan.. En als Atteveld zijn spelers in elkaar beukt zal hij snel op zoek moeten naar een nieuwe baan, want zo'n situatie houdt nooit lang stand. En als we steeds actie gaan voeren als er slecht gespeeld wordt, kunnen we voor altijd actie blijven voeren, want zonder geld zullen we altijd degradatievoetbal blijven spelen. Daar helpen acties niks tegen. Het vertrek van Adelaar heeft ons ook niet verder geholpen. En als er weer een nieuwe trainer komt spelen we echt geen Europees.

0
Maandag 9 november 2009 om 23:25 uur

angelo

hier word maar gekkert over supporters onderling,

het is toch echt zo dat het probleem meer gezocht moet worden tussen trainer en spelers

0
Maandag 9 november 2009 om 23:05 uur

kojak1

Ooievaar schreef:

Voor de liefhebbers: vanavond komt 'het licht'bij vi tv.

 

Iedereen is schuldig, behalve hij. Hij zal het wel weer hebben over stapjes maken.

 

'"jammer dat het publiek het niet begrijpt, want we zijn echt heel goed bezig en werken keihard om ADO weer op de kaart te krijgen" en meer van dat soort gezwets van onze publiciteitsgeile , niets presterende, kakineuze, prutsende, gebakkenlucht verplaatsende, met het vizier louter en alleen op Venlo gerichte en op z'n vriend Wotte gefocuste flapdrol.

 

Nou beste mensen: we kunnen hoog en laag springen, maar hij, de RvC en v.d. Kallen hangen lulverhalen op.

De realiteit is dat we weer met z'n allen in de maling genomen zijn, alle mooie verhalen ten spijt.

 

Wanprestaties levert ellende en onrust op. Negende begroting, en dan nog z'on derderrangs elftal. Wetzel Opwottûh!!!!!

 

en jiju was nog wel een fan van atteveld als trainer en wetzel als td.maar wotte nam het nog wel op voor de club en supporters gisteren.is mijn vriend ook niet,dit terzijde,maar dat viel me wel weer op.ook dat het bij de andere clubs ook wel gebeurde.trouwens,wat moet wetzel anders zeggen dan,goed gedaan jongens of zoiets.had van jou trouwens dit wel verwacht,je was al zo stil de eerste weken toen het goed ging.

0
Maandag 9 november 2009 om 19:49 uur

Kees

Van den Bergh: ‘Het ligt niet alleen aan ADO of Atteveld, maar ook aan mijzelf’
09 november 2009 om 16:05

Zoal wij eerder hebben bericht heeft trainer Raymond Atteveld middenvelder Ricky van den Bergh maandagochtend naar huis gestuurd. In een eerste reactie aan Haaglandenvoetbal.nl steekt Van den Bergh de hand in eigen boezem.



tekst: Rob Blankenstein



Ricky van den Bergh hoeft voorlopig tot vrijdag zijn gezicht niet te laten zien op de trainingsaccommodatie in het Zuiderpark. Donderdagavond speelt ADO Den Haag nog een oefepartij tegen het Engelse Derby County.



Ricky van den Bergh zelf over het besluit van de trainer: ‘Het klopt, ik kreeg vanochtend te horen dat ik niet welkom was en pas vrijdag weer terug kan keren, waarbij er tevens aan toegevoegd werd, dat de situatie omtrent mijn persoontje bekeken gaat worden. Wat dat inhoudt kan ik op dit moment niet inschatten.’



Hoe kijk jij nu aan tegen de hele situatie?

‘Ik moet eerlijk zeggen, dat het op dit moment niet alleen aan ADO ligt en of aan Atteveld, maar ook aan mijzelf. Ik zit gewoon niet lekker in mijn vel, maar de situatie is gewoon heel lastig. Vanmiddag (maandagmiddag) is er overleg met mijn zaakwaarnemer (Duncan Smit - red.) en dan hoor ik wel meer.’



Wat vond je van de rode kaart die je zondag kreeg van Roelof Luinge, nu je ongetwijfeld ook de beelden hebt gezien?

‘Het is eigenlijk wat Co Adriaanse zondagavond zei in het programma Studio Voetbal. Het is een overtreding van een voetballer, die niet kan verdedigen. Dat is ook zo en dat Luinge dat dan bestraft met rood, dat is zijn keuze, maar het was gewoon een domme sliding, die ik te laat inzette.‘



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)


 

0
Maandag 9 november 2009 om 19:37 uur

Advertentie

lulijzer

Een mooie column voor een 'objectief' opererend scheidsrechter.

Helaas is deze column verre van objectief, ik heb wat quotes gemarkeerd. Op welke wijze zijn deze meningen van invloed op objectief fluiten vraag ik me dan af. KNVB, dit kan je toch niet zomaar laten passeren?

_____________________________________________________

 

Column door R. Luinge:

Toen ik aan het studeren was om belastingambtenaar te worden, vertelde een van mijn leermeesters me dat ik nooit, maar dan ook nóóit, mocht marchanderen. Dat is de doodzonde in ons vak. Die wijze les hangt nu boven bij ons op de afzuigkap, waardoor ik elke keer als ik aan het koken ben eraan herinnerd word. En dat is best vaak, want iedereen weet hoeveel een scheidsrechter thuis te vertellen heeft.

Op de stofzuiger heb ik een spreuk van mezelf geplakt. ‘Roelof is Roelof’, staat er te lezen. Vond ik wel mooi, eenvoudig maar meteen helder en duidelijk. Met die wijsheden – ik noem ze ‘Roelofs levensweg’ – houd ik me ook staande in het scheidsrechterswereldje. Zonder al te veel problemen, durf ik er best aan toe te voegen.

Soms zit ik thuis, zoals vanavond na zo’n wedstrijd in Den Haag, en hoop ik dat de voetbalwereld iets meer van mijn karakter had gehad. Dat gemekker over die rode kaarten van spelers die met gestrekt been inkomen en dan verbaasd zijn dat ze van mij het veld moeten verlaten... Het is haast niet goed te praten.

Maar wat ik nog erger vind is de reactie van die rare trainer van ADO, Raymond Atteveld. Die ontloopt zijn verantwoordelijkheid door allerlei vreemde uitspraken te doen. Als zijn spelers zich misdragen en het publiek pakt dat vervolgens op door mijn moeder constant voor ‘hoer’ uit te maken, moet zo’n man zich dat aantrekken. Dat is zíjn verantwoordelijkheid, zijn spelers hebben invloed op het publiek. Maar wat zegt-ie na afloop? ‘Als Luinge beweert dat dat zo is, komt dat voor zijn rekening. Natuurlijk kunnen spelers invloed hebben op datgene wat er op de tribunes gebeurt. Bijvoorbeeld wat het sussen betreft. Bij deze wedstrijd denk ik echter dat we de zaken los van elkaar moeten zien.’

Daar word ik dus zó verdrietig van dat ik vanavond - de afwas is net gedaan - een spreuk voor hem aan het verzinnen ben. Maar wat moet je tegen zo’n iemand zeggen? Iemand die alleen met zichzelf en met zijn baan bezig is? Iemand die het belangrijker vindt dat hij geen gezichtsverlies lijdt dan dat hij dit soort teksten uit het stadion probeert te verbannen?

Ik zal u vertellen dat ik net eerst nog de was heb gedaan en mijn vrouws blouse heb gestreken om mezelf wat tijd te gunnen om er echt goed over na te denken. Pas bij het laatste rondje met de hond kreeg ik mijn ingeving. Het wordt: ‘Beter laat leren dan nooit!’ Mooi hè? Ik ga het morgenvroeg op de bus doen. Na het eerste rondje met de hond.

 

___________________________________________________

Dit lijkt mij toch doorspekt van gevoelens die het objectief beoordelen van een wedstrijd in de weg staan. Ach ja....

 

0
Maandag 9 november 2009 om 19:10 uur

Tedo

Hoe is het mogelijk , dat een trainer , een vleugelspits(onze franse algerijn ) .. als vervanger van een controlerende middenvelder neerzet ???....terwijl je v d bergh op de bank hebt zitten .. dan moet je wel een hekel aan die persoon hebben ( sorry maar zo zie ik dat ) .. zet verhoek toch ook niet laatsteman .. attekwal

0
Maandag 9 november 2009 om 19:00 uur

Midden-Oost

rien1 schreef:

Bij ons op de zaak liggen altijd een behoorlijke "berg" kranten.

Ik dacht eigenlijk dat het Spits was. Maar dat dit erin stond is zeker!Of het ook echt waar is, weet ik ook niet maar Atteveld staat natuurlijk als hard bekend.  

 

Maar in dat stuk werd gesteld dat Atteveld en Vd Bergh eerder al 2x met de neuzen tegen elkaar hebben gestaan. Maar vd Bergh stond niet echt alleen. Meerdere spelers hebben grote moeite met het ""extreem confronterende gedrag"" van Atteveld.

 

 Wat mij ook opvalt is de echt goeie spelers zoals Horvath,Dereijk en Ammi, en hoe deze jongens nu presteren. Daarom denk ik ook dat er meer speelt. 

 Maar kijk naar de zelfmoord-opstelling van gisteren en hoe Atteveld tegen Sparta en vooral Heerenveen onbegrijpelijk handeld. Daarom begin ik wat te twijfelen aan de trainer Atteveld. 

Het is natuurlijk nooit goed te praten, maar Rick is natuurlijk tot op het bot gefrustreerd. Ik begrijp dat goed.

Denk dat Atteveld er niet lang meer zit. Ik verwacht dat we na het verlies in Tilburg, voor Feyenoord-thuis een andere trainer hebben.

0
Maandag 9 november 2009 om 16:36 uur

rien1

Johannes schreef:

@rien1: MOOI verwoord!!!

 

In welk stuk werd dat over de aanpak van Atteveld geschreven dan?

Bij ons op de zaak liggen altijd een behoorlijke "berg" kranten.

Ik dacht eigenlijk dat het Spits was. Maar dat dit erin stond is zeker!Of het ook echt waar is, weet ik ook niet maar Atteveld staat natuurlijk als hard bekend.  

 

Maar in dat stuk werd gesteld dat Atteveld en Vd Bergh eerder al 2x met de neuzen tegen elkaar hebben gestaan. Maar vd Bergh stond niet echt alleen. Meerdere spelers hebben grote moeite met het ""extreem confronterende gedrag"" van Atteveld.

 

 Wat mij ook opvalt is de echt goeie spelers zoals Horvath,Dereijk en Ammi, en hoe deze jongens nu presteren. Daarom denk ik ook dat er meer speelt. 

 Maar kijk naar de zelfmoord-opstelling van gisteren en hoe Atteveld tegen Sparta en vooral Heerenveen onbegrijpelijk handeld. Daarom begin ik wat te twijfelen aan de trainer Atteveld. 

Het is natuurlijk nooit goed te praten, maar Rick is natuurlijk tot op het bot gefrustreerd. Ik begrijp dat goed.

0
Maandag 9 november 2009 om 16:21 uur

Nu online

Ronnie, Gambleking070, Aad, Tuurke63, malle eppie, Jacco, Rbn079, Peter87 en 117 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24