Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

friuli

V.d bergh heeft zijn zin gekregen door tegen die Vi journalist te zeggen dat atteveld hem wel eens bij zijn oor pakte!

 

v.d bergh weet donders goed wat er in media is geschreven over atteveld in zijn roda jc tijd en daar speelt hij nu op in.bah!

Lekker je trainer zwart maken met als doel een nieuwe trainer waardoor hij mischien weer aanspelen toe kan komen,puur eigen belang dus!

 

 

0
Dinsdag 10 november 2009 om 21:00 uur

rien1

kojak1 schreef:

ik hoor ons vorig jaar nog zeggen tegen de spelers dat het luie donders zijn en dat de zweep er over moet,ook dat atteveld daar prima geschikt voor is.je moet ook niet alles geloven wat er geschreven of gezegd word bij de snor.en als het wel zo zou zijn,dan zijn het echt watjes van spelers,want wie laat zich nou slaan of aan de oren trekken.zij vd gijp ook al hoor,dus dit is niet van mij.van derijck is allang uitgesproken,maar moet natuurlijk door snorremans naar voren gehaald worden voor zijn bladverkoop.en ben jij ook zo benieuwd wie de bron is.

Natuurlijk ben ik er ook niet altijd en overal bij, maar bij Roda was het al hommeles met RA. Overigens vond ik toen dat RA met een schone lei moest beginnen bij ADO en moesten ze dit eerst maar eens bewijzen. Een trainer die weg moet krijgt altijd de hoon over zich heen incl alle vuiligheid. En niet te vergeten de leugens.

 

Zonder vooroordelen en gewoon eerlijke kansen voor Atteveld dus van mijn kant. En eerllijk, het ging hartstikke super tot aan Sparta-thuis. En wat er daarna (tot aan het toppunt van gisteren in VI) naar boven kwam, had ik het effe gehad.

 

Alleen 1 ding. De neuzen (ja, het is wat ongelukkig:P) moeten de zelfde kant op. ADO moet hoe dan ook naar de goede richting.   

0
Dinsdag 10 november 2009 om 20:00 uur

Ooievaar

Emoties of niet, de club staat er slecht voor. Het 1e draait erg slecht, het 2e is op weg naar degradatie, op de Aftrap is het een bende 1e klas. De A1 en B1 staan op degraderen.

 

Dat los je niet op, met ff om de tafel zitten en mekaar een handje geven.

 

Deze TD is volstrekt ongeschikt, evenals het hoofd jeugdopleidingen, en het hoofd scouting. Dat hoeft verder geen betoog. Mensen blijven echt niet weg voor een spreekkoor, wel door slechte resultaten met alle gevolgen van dien.

 

Atteveld reageert overspannen maar hij wèl krijgt de strontkar over zich heen, en niet Wetzel. Deze selectie is te smal en niet evenwichtig opgebouwd. Dat zijn nog al wat problemen, en die zie ik niet één, twee drie opgelost worden.

 

De RvC met v.d. Kallen is aan zet, wordt er niet ingegrepen en/of geïnvesteerd dan is het degraderen geblazen, en zal de gemeente niet zo gek zijn om er wederom miljoenen in te pompen.

 

Als men toch Wotte wil binnen halen, maak hem dan hoofd jeugdopleidingen, dáár is hij namelijkl wèl uitermakte geschikt voor, maar absoluut niet als TD of trainer coach!!!!

 

 

 

0
Dinsdag 10 november 2009 om 20:00 uur

rien1

Kees schreef:

Er zijn hier een hoop "crisismanagers" op de box die ik niet graag als manager in donkere tijden zou willen hebben.

 

De een stelt dat Ricky v.d. Berg wegmoet, de ander vindt dat Atteveld zijn biezen moet pakken en weer een ander vindt dat Wetzel mag verdwijnen.

En een enkeling maakt het nog bonter dat alle drie maar naar een andere baan moeten uitzien.

 

Volgens mij is hete enige belang het belang van ons ADO en dat er getracht moet worden dat er rust in de tent komt en er getracht wordt dat eenieder weer op een lijn komt.

 

We zijn pas 13 wedstrijden onderweg en wie geeft ons de garantie dat het bijvoorbeeld onder een andere trainer/td etc. beter gaat.

 

Juist in zware tijden moet de club laten zien dat men hier mee om kan gaan.

Dus laten we het maar zo en moet er gezorgd worden voor rust? Ik zie en lees in allerlei bladen en op internet, maar ook vooral belangrijk de dicht op de club zittende shouters. En als je dan gisteravond live VI ziet, kan je toch niet anders zeggen? Zolang je Atteveld met zijn absurde gedrag (hij is nota bene trainer!!) en ook nog (heel belangrijk) losse handjes aan het roer laat staan, wordt het er nooit beter op. Je kan toch niet zeggen dat de spelers van ADO en Roda en de Snor liegen en expres dit in scene zetten om RA te beschadigen? Shouters die het hebben over het gepor van een ijzeren staaf op/aan Horvath. Logisch dat die jongen geen bal meer raakt. Evenals Dereijck. Spelers (Buijs, Dereijck) die straks misschien wel weg wilenl door al dat gedoe. Want reken erop dat andere clubs in de rij staan hoor! Dat was al voor het seizoen zo. Hoe kan je nou met zo'n opstelling komen tegen Heerenveen en (nog erger) PSV. En dan nog na eigen falen je selectie in de rust uitschelden en zelfs spelers beschimpen en hun prive-problemen er nog bij halen ook!! En dan nog zeggen dat hij misschien wel beter gaat spelen?? Wat is dat voor waanzin!

Het is toch duidelijk wat er aan de hand is? Of is het allemaal bij elkaar gelogen?   

0
Dinsdag 10 november 2009 om 19:00 uur

rien1

marcellino schreef:

goedemorgen rien.

 

ja misschien zitten bepaalde shouters dichter bij het vuur dan jij denkt.

 

daarom is het jammer dat hier altijd een strijd is tussen die twee groepen.

 

de haagse schoffies waar menig geen moeite mee hebben

zijn toch wel heel erg betrokken bij de club en bij alle ins and outs

Goeiemiddag Marcellino. (Voor mij inderdaad nog goedemorgen, ik ben net weer uit bed).

 

Dat er shouters dichter bij het vuur zitten, is natuurlijk ook zo. Ik ga naar eigenlijk alle wedstrijden zowel thuis als uit, maar een training heb ik sinds begin jaren 90 niet meer bezocht.

 

Kijk, natuurlijk is er vaak (en vooral als het niet goed gaat met ADO) een strijd tussen supporters/shouters op de box. Is ook helemaal niet erg, want  de box is voor de discussie.

Maar er is nog altijd 1 ding wat we allemaal en niemand uitgezonderd wil, en dat is dat het goed gaat met ons cluppie!

 

En dan vind ik het heel erg om te moeten lezen dat de sfeer (vooral in de kleedkamers) eigenlijk totaal kapot is. 1 ding staat wel vast, en dat is dat het zo niet verder kan. En ik vind het rot om te zeggen, maar na alle comotie denk ik dat Atteveld helaas het veld zal moeten ruimen. Als je alles bij elkaar neemt, maakt hij er op het moment een bende van. Spelers waar problemen mee zijn, zijn totaal uit vorm.  En als ik dan hoor over oren-trekken, en bij spelers familie-omstandigheden worden misbruikt die prive aan hem verteld zijn, en ook nog daarbij dat hij blijkbaar zichzelf niet in de hand heeft, dan moet hij als het waar is weg.

Want eerlijk is eerlijk, het gaat steeds slechter op het punt waar alles om draait. En dat zijn de wedstrijden die puntloos en kansloos verknald worden door opstellings-fouten en prive-oorlogjes waar de honden geen brood van lusten.

 

Wat Rick betreft is mijn mening dat het doodzonde is als hij weggaat. Want hoe voel je je als er zoveel spelers niet bij zijn, en er niet naar je gekeken wordt. Maar wel 2 amateurs opstellen die geen gat in een krant schieten. Ik zou daar ook helemaal gek van worden. En buiten dat ook nog eens als een hond behandeld worden door diezelfde trainer. Rick heeft vertrouwen nodig, maar wordt zelfs nog verweten dat de supporters zijn naam scanderen. Of dat hij daartoe opgeroepen heeft!! Die jongen kan geen goed doen! De snor zei ook niet voor niets aan Wetzel: vraag het maar aan de spelers van Roda.

Daarom moet er nu opgetreden worden.  

0
Dinsdag 10 november 2009 om 17:26 uur

JS

Midden-Oost schreef:

Jongens het doet weer zo verschrikkelijk veel pijn. Ons cluppie gaat weer in een paar weekendjes helemaal naar de klote. Toen ik gisteren, na Vi-tv, me bed instapte was het mij wel duidelijk dat Atteveld én Ricky per direct ontslagen moeten worden. Dit wordt anders weer één groot drama-jaar. Waarschijnlijk is het dit al maar we kunnen nu misschien nog bijsturen. Wat me echt pijn deed was dat Ricky gelijk met VI belt en alles naar buiten gooit nadat-ie is weggestuurd.

Het was eigenlijk zielig om te zien dat AW van Derksen moet horen wat er op de training gebeurd. Tegelijk besefte ik dat ik mijn lievelingsspeler niet meer in actie zal zien. Die gozer verspeeld in een paar weken al zijn krediet in NL en kan nooit meer een kant op. Beseft hij wel dat hij straks ook niet meer de hypotheek kan betalen, zijn gezin kan onderhouden als hij ontslagen wordt ? Deze jongen komt nergens meer aan de bak en omdat hij schuldig is aan zijn eigen ontslag kan hij een uitkering ook vergeten.

Oh, oh allemaal verliezers en ook wij verliezen weer alles in een paar weken. Helemaal kut en ik voel me zwaar vertyft. Het liefste neem ik nu vrij en ga ik langs het trainingsveld uithuilen. Thuis is de sfeer ook zwaar chagrijnig. Ben er echt kapot van. Kkr-zooi altijd weer dat grafvoetbal en problemen, waarom spelen wij nou nooit eens een keertje zoals dat kut Heracles.

Misschien mislukt iedereen in Den Haag omdat, net zoals bij Ajax en Feyenoord, de lat hier heel hoog ligt. Eigenlijk eisen wij een kampioenschap maar met dit materiaal mag je blij zijn als je je überhaupt handhaaft. Kut ook weer dat AW en het bestuur ons een lekkere worst voorhoudt dat we 12e kunnen worden, dat maakt de desillusie nog groter. En ja wat nu ?

Het lijkt me een utopie om te denken dat het de komende wedstrijden beter zal gaan. We spelen uit tegen Willem-II en Roda JC dus dat moeten punten opleveren anders speel je al bijna een kansloos seizoen met wellicht grote rellen tijdens Feyenoord-thuis als gevolg. Ik ga vrijdag maar weer eens bij de training kijken.
 

Inderdaad allemaal verliezers. De enige winnaar is de snor, want de verkoopcijfers zullen wel omhoog schieten.

Er moet ingegrepen worden. 1 heeeeeeeeeeel groot geluk is dat het dit weekend interlandweekend is, dus ff weekje de tijd om alle shit op te ruimen. Ik ga ervan uit dat VD Kallen keihard ingrijpt, maar ik verwacht dat Wetzel de dans ontspringt, want VD Kallen wilde perse Wetzel hebben, dus die zal hij niet afvallen. Ik verwacht ook niet dat de trainer eruit gaat, tenzij de spelersraad op hun strepen gaat staan. Ik denk dat Ricky zichzelf in een onomkeerbare situatie heeft gemaouvreert. Het is wat Midden-Oost zegt, valt mij ook tegen van Rick dat ie de snor gaat bellen. Rick is ook mijn favoriete speler, maar dit was toch wel een beetje een nepstreek. Wetzel laat zich ook enorm kennen, dat ie gaat praten over de rollator van Ricky's oma!! Wie was er hhier nou professioneel! Dat is meer groep 6 niveau! Ongelovelijk dat alles wat er bij ons gebeurt telkens op straat komt te liggen. VD KALLEN GRIJP IN, WANT DIT KAN JE NIET ACCEPTEREN. ZOU JE IN HET BEDRIJFSLEVEN OOK NIET DOEN!!!

0
Dinsdag 10 november 2009 om 11:36 uur

Advertentie

<FCDH>

VD KALLEN MOET NU INGRIJPEN

 

ontsla atteveld en wetzel op staande voet

 

en haal aad de mos als td en adriaanse als trainer het kost ff wat duiten maar dan is de rust weer terug en kost minder dan straks degraderen het is maar hoe je het ziet ?

0
Dinsdag 10 november 2009 om 11:21 uur

Vlakko

Enige wat ik hoop is dat er snel besluiten genomen gaan worden van bovenaf. (v/d Kallen)

 

Links om of rechts om. Laat het geen etterende wond blijven het hele seizoen. Anders zijn supporters weer de gebeten hond aan het eind van de rit.

 

Supporters zitten bij een club als Den Haag nooit stil en hebben behoefte aan duidelijkheid, zo niet lossen ze het zelf op en daar zit niemand maar dan ook niemand op te wachten.

 

En trainer dan wel een TD moet het vermogen hebben om te gaan met iedere werknemer/speler en bij de een geef je een aai over zijn bol en bij de ander een schop onder zijn hol. Iedereen raakt gemotiveerd op een andere wijze. Een Hiddink, Been en Beenhakker zijn daar grootmeesters in.

 

Zag ergens anders al staan dat de parallelen met het degradatiejaar enorm zijn.. Hebben we ervan geleerd door nu wel in te grijpen nu het nog kan? Ben benieuwd.

 

0
Dinsdag 10 november 2009 om 10:39 uur

supporter-noord

anti td schreef:

DIT STUKJE STAAT OP WWW.HAAGSAMATEURVOETBAL.COM:

Alle topelftallen ADO onderaan. Atteveld weer in Roda JC situatie beland. Column van The de Graaff
Monday, 9 November 2009
Om maar direct met de deur in huis te vallen, Atteveld zit in een Roda JC situatie. Hij voelt zich ver verheven boven alle kritiek die hij krijgt en alle kritiek die hij geeft betreft iedereen behalve hemzelf. Wederom een bizarre opstelling leidt een afstraffing in en de clubleiding moet zich echt zorgen maken of dit wel de goede kant op gaat. Daarnaast gaat het met de topelftallen van de club dramatisch, echt dramatisch. Het eerste elftal, het beloften elftal, de A1 en de B1 staan allemaal troosteloos in de onderste regionen en de baas technische staf moet zich echt afvragen of er niet moet worden ingegrepen.

Maurice Steijn lijkt vooralsnog veel te licht voor dit werk, natuurlijk geniet hij van deze kans en wie geeft hem ongelijk, echter Steijn legt Atteveld geen strobreed in de weg. Geen weerwoord krijgen is funest voor een manager, of dit nu in het bedrijfsleven is of in de voetballerij. Niemand heeft de wijsheid in pacht. Dennis den Turk heeft als trainer van de A1 het gepresteerd een goed voetballend elftal om te toveren tot een zwalkend geheel waarin niemand met lef, durf en flair voetbalt en spelers (grote talenten) stilstaan in hun ontwikkeling. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de grootste talenten weg worden gehaald.

Met de B1 hetzelfde verhaal, troosteloos voetbal, nauwelijks beleving en gebrek aan echte kwaliteit. De jeugdopleiding en de scouting, toch iets waar ADO op moet overleven, laten het afweten. Hoe heeft dit allemaal kunnen gebeuren?

Een korte analyse levert op dat er te weinig mensen met een ADO verleden betrokken zijn bij ADO. Je moet namelijk precies in het straatje passen van een aantal mensen om iets te mogen doen bij ADO terwijl juist de mensen bij ADO een keer over hun ego heen moeten stappen. Er lopen op dit moment meer ADO-ers in de scouting bij Feyenoord en vooral Sparta dan dat er bij ADO lopen. Het amateurisme binnen de club blijft, van het hoogste niveau tot het laagste en de euforie omtrent de supporters zal wel redelijk weggeëbt zijn. Het is en blijft een kruidvat dat licht ontvlambaar en zelfs ontplofbaar blijft.

Weer terug naar het eerste en de zwalkende trainer. Prima dat je de groep scherp houdt en prima ook dat je af en toe wat dingen veranderd, maar na het drama tegen Sparta had je gehoopt dat Atteveld weer terug zou grijpen op de succesformule van het begin van het seizoen. Niets was minder waar, de ploeg weet gewoon niet waar het aan toe is en speelt iedere week in een andere formatie en opdracht. Jammer genoeg was Danny Buijs geblesseerd, dat scheelt een slok op een borrel, maar wat Atteveld nu bracht raakte kan noch wal. Wie gaat Raymond Atteveld vertellen dat ADO geen speeltje is om zijn probeersels op uit te proberen? Wie gaat Atteveld vertellen dat hij misschien ADO wel als tussenstation ziet maar dat de club daar anders over denkt. Wie gaat Wetzel vertellen dat hij in de technische staf moet ingrijpen? ZIjn vriend Bob Kootwijk ziet toch ook als geen ander dat dit zo niet langer gaat?

Er is een kans om in te grijpen, al veel eerder dan vorig seizoen. Met 1 of 2 aankopen ga je het niet redden, sterker nog, het is zonde geld. Kun je beter in een echte toptrainer steken die ADO als een uitdaging ziet. Namen? Ik heb er 2. Co Adriaanse en Aad de Mos. Beiden brengen oon nog met zich mee dat ze de boel in beweging krijgen in de Haagse regio.

Als ik van der Kallen was zou ik het wel weten.

wat een zooitje inderdaad, ik hoop inderdaad dat van der Kallen snel ingrijpt. Naar aanleiding van de slechte resultaten van Atteveld met zijn domme opstellingen zou hij al moeten vertrekken maar nu hij ook verkeerd bezig is met zijn spelers moet die vent zo snel mogelijk weg wezen voor het te laat is. Inderdaad de Mos of Adriaanse is beter.  

Wat vreemd dat Wetzel dan meer de kant kiest van de trainer dan van de spelers. Er moeten toch al spelers bij Wetzel aan de bel hebben getrokken over het rare gedrag van Atteveld. Waarschijnlijk doet hij er niks aan om zijn eigen falen te maskeren.

0
Dinsdag 10 november 2009 om 10:30 uur

rien1

Den Haag For Life schreef:

Tja. Soms, heel soms vertellen shouters geen onzin. ;)

Ja, natuurlijk kom ook ik niet bij trainingen omdat ik daar doodgewoon geen tijd voor heb en werk . Dus de ins en outs weet ik ook gewoon niet. Ik ben er wel van (ik noem het maar)  "geschrokken"  kan ik je verzekeren, en (nogmaals) als het allemaal klopt heel erg teleurgesteld in de trainer. En ik zal niet de enige zijn.

 

Ik kan mij zo heel goed voorstellen dat de Snor (die natuurlijk erg veel weet), na de uitzending nog wel even met Wetzel gesproken zal hebben. Misschien wel over het reilen en zeilen van Atteveld bij zijn vorige werkgever Roda JC. En wie weet over spelers die 1 en ander met de trainer hebben meegemaakt.

 

Ik verwacht dat Atteveld snel weg is. Alles bij elkaar erg jammer. Maar onvermijdelijk.    

   

0
Dinsdag 10 november 2009 om 10:03 uur

Nu online

Edje, Tante Wil, Edwin, Franky, Marcie, DenhaagLeo en 153 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24