Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

g

hjfff schreef:

Ik denk dat DH er heel verstandig aan doet om Halil Colak van GAE te halen in de winterstop.

 

Handige dribbelaar (a la Meric), rechtsbenig op links en al 8 goals in 12 duels. Kan links en rechts buiten, deze jongen is een 2e Amrabat.

Die ging van Omniworld naar VVV naar PSV.

 

Hij legt er ook deze week weer 2 heerlijke goals in.

 

http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/90313_go-ahead-eagles-maakt-gehakt-van-fc-volendam

Onze grote vriend Caracciolo heeft er anders ook gewoon 13 in liggen bij Den Bosch. Als ik me niet vergis is dat ook Jupiler League. Geef eerst die jongen maar een kans onder een trainer die wel kans ziet om zijn spelers te motiveren (Atteveld dus).

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 13:33 uur

Kees

kojak1 schreef:

zo,ben erweer,morgen een puntje,misschien wel drie.ben zeer positief vandaag.


ADO Den Haag in ieder geval zonder Ricky van den Bergh en Danny Buijs
30 oktober 2009 om 18:47

ADO Den Haag staat voor de zware opgave om Heerenveen op afstand te houden. Na de teleurstelling van vorige week zaterdag tegen Sparta (verlies in de extra tijd) hunkert de ploeg van Raymond Atteveld weer naar een succesje.

De ADO-trainer kan in ieder geval geen beroep doen op twee middenvelders. Danny Buijs zit een schorsing uit naar aanleiding van de gele kaart die hij tegen Sparta opliep, maar ook Ricky van den Bergh is niet inzetbaar.

Opvallend was al dat Van den Bergh vrijdag niet van de partij was bij de training. Toch niet disciplinair gestraft? Een lachende Atteveld: ‘Nee hoor, blijkbaar leeft dat altijd bij de pers als hij er niet bij is.’ Om er vervolgens serieus aan toe te voegen: ‘Hij heeft achillespeesklachten en heeft de gehele week al niet mee kunnen trainen. Hij heeft dusdanige problemen (een soort ontsteking die daar zit) en dat betekent werk aan de winkel voor de medische staf. Maar het zijn lastige blessures, dus wanneer wij hem terug kunnen verwachten, dat weten wij nu nog niet.’

© HaaglandenVoetbal.nl (TR Media)

Helaas ben ik niet zo positief. Ben er bang voor dat bij Heerenveen alles nu wel een keer meezit en dat wij het slachtoffer worden.

0
Vrijdag 30 oktober 2009 om 20:46 uur

Haagse Roel

García mag vertrekken bij FC Groningen
Gonzalo García mag op zoek naar een nieuwe werkgever. De aanvaller van FC Groningen heeft van de club te horen gekregen dat hij in de winterstop uit mag zien naar een andere club.


"We hebben er met elkaar over gesproken en zijn tot de conclusie gekomen dat we wel met elkaar overweg kunnen, maar niet bij elkaar passen. Dan is het beter om uit elkaar te gaan", zegt trainer Ron Jans op de officiële website van de Groningers.

"Overigens zal Gonzalo tot de winterstop gewoon deel uitmaken van de eerste selectie. Dat hij deze keer (voor het duel met AZ van zaterdag, red.) niet bij de selectie zit, hoeft niet te betekenen dat we geen beroep meer op hem zullen doen."

Garcia staat sinds de zomer van 2008 onder contract bij FC Groningen. Die club nam hem toen over van Heracles Almelo. In totaal kwam de middenvelder tot 32 competitieduels namens de club, waarin hij vier keer het net vond.

Naast Heracles en FC Groningen kwam de voormalig jeugdspeler van Real Madrid in Nederland ook al uit voor AGOVV en sc Heerenveen.


Prachtige voetballer die jongen, zou hem graag bij ons zien....nadeel is dat ook hij volgens mij niet veel scoort............

0
Vrijdag 30 oktober 2009 om 16:30 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Sergio verschijnt op de training
Raymond Attveld laat boormalig Roda JC-speler Sergio meetrainen met ADO Den Haag. De 28-jarige aanvaller kent de Haagse trainer nog uit zijn tijd in Kerkrade.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 29 oktober 2009 om 20:03 uur

den haag

Atteveld laat oude bekende meetrainen bij ADO Den Haag
Donderdag, 29 oktober 2009 om 17:25
Sergio Pacheco de Oliveira, kortweg Pacheco, traint mee bij ADO Den Haag, zo meldt de Limburgse omroep L1. In de Hofstad wordt de middenvelder uit Brazilië herenigd met zijn voormalige assistent-trainer bij Roda JC en nu trainer van ADO, Raymond Atteveld.

Sergio speelde tussen 1999 en 2002 voor NAC Breda, en maakte daarna de overstap naar Roda JC. Na vier seizoenen in Kerkrade te hebben gespeeld, verdedigde hij in het buitenland de clubkleuren van Metallurg Donetsk uit Oekraïne en Sivasspor uit Turkije.

Het is nog niet duidelijk of de 28-jarige Sergio in aanmerking komt voor een contract bij ADO. In totaal speelde de Zuid-Amerikaan, die al op jonge leeftijd door NAC werd aangetrokken, 189 competitieduels in Nederland en maakte hij 43 doelpunten.

0
Donderdag 29 oktober 2009 om 17:37 uur

Bert

KERKRADE - Roda JC-trainer Harm van Veldhoven heeft Laurent Delorge voor een week naar het tweede elftal verwezen.
© ANPDat heeft technisch directeur Martin van Geel van de Limburgse club woensdag bevestigd.

Delorge had afgelopen vrijdag na de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht (2-1) een aanvaring met de Belgische coach, die besloot tot een disciplinaire straf.



Delorge mocht in de bewuste wedstrijd warmlopen, maar de trainer liet hem niet invallen. De oud-speler van Ajax mist door de schorsing de bekerwedstrijd van woensdag tegen PSV en het competitieduel met FC Twente (zaterdag).


Basisplaats

Delorge slaagde er dit seizoen niet in een basisplaats te veroveren in Kerkrade en speelde tot nu toe slechts vijf duels.

Een andere Belg, Kris de Wree, is de komende drie maanden nog niet beschikbaar voor Roda. De verdediger wordt woensdag geopereerd aan een slijmbeursontsteking in de heupstreek.

De Wree kampt door de aandoening al lange tijd met liesklachten. Hij speelde op 3 juni zijn laatste wedstrijd voor de Limburgers.

 

0
Woensdag 28 oktober 2009 om 12:57 uur

Vincent

VI:

 

Ondanks de 4-0 zege in Nijmegen had PSV-trainer Fred Rutten nog wel iets aan te merken op de wedstrijdleiding. Volgens hem stond NEC'er Björn Vleminckx bij het uitvoeren van zijn verre inworpen geregeld binnen de lijnen.

 

Goh, dat deed hij vorige week ook al bij elke inworp en toen wilde de scheids / grensrechter het ook al niet zien..

0
Maandag 26 oktober 2009 om 17:30 uur

Advertentie

Ooievaar

ADO supporter Leidschenveen schreef:

De actie van Soltani in de tweede helft langs de zijlijn was om te huilen, maar die actie was zoooo superslecht, dat ik gewoon stond te lachen. Zet twee kleppen op zijn ogen en doe het hek open, dan kan ie op Duindigt gaan draven. Zo onthutsend slecht, niet normaal. En mijnheer heeft zijn aanbieding van ADO geweigerd.....  Pfff, de stoom komt uit mijn oren !

Waarom wil men dan dat hij z'n contract verlengt. Met dit soort type spelers maak je alleen maar stappen achteruit. Gisteren ruim 14.000 verwachtingsvolle mensen op de tribunes, die weer met een kater het stadion verlieten. Die zie je voorlopig niet meer terug.

 

Laat de leiding zich eens bezighouden met het versterken van de selectie, dat betaalt zich dubbel en dwars uit. Knapen als Ceulenaer, Leonardo en zelfs Caraciolo heb je meer aan dan deze jupiler speler. Dus geen contractverlenging maar afscheid nemen van Soltani. Wil je omhoog dan moet je daar ook wel het materiaal voor hebben.

 

En als de trainer dan - met name in de thuiswedstrijden - dan ook nog met een logische opstelling en tactiek komt dan moet er toch meer in het vat zitten dan vier thuisnederlagen op zes beurten.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 14:29 uur

Richard

kojak1 schreef:

ik denk dat we terug naar de basis elf moeten waar we mee zijn begonnen.dus met bosschaert gewoon weer terug op zijn plaats.ricky viel ook gisteren weer tegen evenals immers,totaal geen balans op het middenveld.zal wel weer een paar tegen reacries krijgen nu ik even op het spel van de ricky lovers kom,maar hij verdedigd geen moment mee en als dan immers ook niet in de wedstrijd zit heb je 1 middenvelder,buys,en die kan dat niet belopen.je krijgt veel te veel druk op de achterhoede,vond ditewig goed keepen,heeft ons behoed voor een blamage,jammer dan van die laatste aktie.en atteveld deze keer een 5.straks wetzel weer op de bank,en dit is een geintje.

De meest onlogische zet van een trainer om een speler in vorm, die zelfs door de trainer, en supporters weer als " op oude niveau " werd beoordeeld ( zie ook het spelersklassement hier ) Bosschaart in goede vorm hoort er gewoon in te staan. Meneer Ricky heb ik zeer zeker goede wedstrijden zien spelen, maar helaas waren die wedstrijden niet bij ons, maar toen hij bij andere clubs speelde tegen ons !! En dan de manier van juichen, gadverdamme!!! Fabio als de sodemieter terug halen, Knopper, en Ranko terug dan zie ik het wel goedkomen. Ditewig is een prima keeper, maar Zwinkels straalt meer uit, een spits moet bang zijn om zo'n bal waar de 2-3 uit komt, bang zijn dat de keeper ze poten breekt ( zeker bij 2-2 laatste minuut )

0
Zondag 25 oktober 2009 om 10:50 uur

jajoh

Ongelovelijk allemaal. Wat een wedstrijd...... En weer tegen dat ...sparta! Ik weet niet wat er achterin gebeurde, maar het leek alsof ze voor het eerst samen speelde! Als je als trainer zoet dat Ammi niet uit de verf komt op de plek waar ie begon, moet je toch gvd na een minuut of 20 al ingrijpen!!!?? Waarom ziet iedereen vaak dit soort dingen en een trainer niet. Ook Immers liep vandaag voor jan lul in het veld en Milic zal best een aardige gozer zijn, maar als voetballer is het echt een drama. 2.01 meter zijn en niet kunnen koppen, alleen maar doelloos doorkoppen ipv van te voren kijken waar je medespeler staat, Soltani die ook de laatste paar weken niet presteert en Buijs die alleen maar op Ditewig staat te schelden terwijl hij je op de been heeft gehouden tot die laatste minuut. Rare wedstrijd, rare avond, rare spelers en trainer af en toe.

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 21:43 uur

Nu online

KickOff, Franky, poemba, Hansiehansie, fcdh-denhaag en 121 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24