Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

super fc denhaag

lernst schreef:

het zogenaamde boemerang effect , goede sfeer zonder aggressie in stadion is meer bezoekers is meer / bere sponsoren is betere spelers is meer intresse van sponsoren / toeschouwers is meer gels is betere spelers is championsleague

haha, nou het gaat nu al twee jaar redelijk met onze club. nog steeds geen grote sponsers, en nog geen stadionsponser. en zonder goed (redelijk) voetbal is er ook geen sfeer. want dan blijven de mensen thuis. dus ga jij maar zitten en met je mond stijf dicht op elkaar wachten op degradatie.

0
Maandag 9 november 2009 om 16:21 uur

super fc denhaag

lernst schreef:

liever een uitverkocht huis met "nep"supportes dan 200 die hards die onze clup kapotmaken

wat ik me dan af vraag, wie maakt onze club kapot?? ik heb al een paar weken geen voetbal meer gezien aan onze kant. en daar kom ik toch echt voor naar het stadion. je betaald een eigenlijk achterlijk hoog bedrag voor een zit (staan) plaats. dus als er over een paar weken een paar duizend man minder komt ligt dat volgens mij echt niet aan die spreekkoren maar aan de wanprestaties.

0
Maandag 9 november 2009 om 16:10 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

KNVB onderzoekt gedrag Immers
De KNVB heeft de aanklager betaald voetbal gevraagd om een onderzoek in te stellen naar het gedrag van Lex Immers, dat meldt RTV West op de website.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 9 november 2009 om 14:13 uur

Vlakko

KNVB start onderzoek naar gedrag Immers
vandaag 12:19

DEN HAAG - De KNVB gaat de aanklager betaald voetbal voorleggen om een onderzoek in te stellen naar het gedrag van ADO-speler Lex Immers.



Dat heeft de voetbalbond desgevraagd tegenover Omroep West verklaard.

Immers kreeg van scheidsrechter Luinge de rode kaart had in de wedstrijd ADO Den Haag - PSV en heeft zich op weg naar de kleedkamer volgens de bond 'ongepast uitgedrukt'.

0
Maandag 9 november 2009 om 13:50 uur

angelo

kenne we geen 2 voetbal clubs uit den haag in de eredivisie hebbe?

net als 010

een voor de kakkers van den haag en een voor de gewone haagse man?

 

ach wat leg ik toch weer te dromen

0
Maandag 9 november 2009 om 13:33 uur

Aad

Kees schreef:

Even los van alle ellende. Wat waren we het eerste half uur slecht en klopte er werkelijk geen donder van de veldbezetting.

 

Hoe kan het zo zijn dat het centrum van de verdediging, in tegenstelling tot de eerste zes wedstrijden, bijna alles fout doet. Zelfs elementaire zaken zoals rugdekking, man uit je rug laten lopen, coachen van elkaar etc.

 

Wat zal ook de reden van Atteveld geweest zijn om met zo'n middenveld te starten. Wilde hij het loopvermogen van Soltani gebruiken? Ik weet het echt niet.

Kees, lees mijn eerdere shout vandaag.

 

Er speelt onderhuids volgens mij van alles af. De sfeer tussen spelers en leiding, de spelers onderling in en buiten het veld en misschien zelfs tussen de leiding onderling is verziekt en dat leidt tot desintresse en een slappe of juist te felle instelling (Ricky en Lex).

Het stinkt volgens mij al als een riool en het wordt alleen maar erger als direct de deksel van de put gaat.

Ik hoop dat ik ongelijk heb maar ik verwacht zware tijden op organisatorisch en (voetbal)technisch gebied.

0
Maandag 9 november 2009 om 13:24 uur

Advertentie

angelo

Richard schreef:

Dat kan best zo zijn Max maar er zijn ook supporters die al jaren komen bij Den Haag, en die hopen op Haagse jongens met vechtersmentaliteit. Vooraf werd het door Rutten nog gezegd, dat hij een zware middag verwachte hier, en dat is alleen het imago van het oude Den Haag wat strijd was. Geef mij maar strijd, is vele malen beter als met schone shirts en haar in de plooi van het veld afkomen

ik zie ook liever strijd,

maar dan moet je wel een scheids hebben die niet zo gauw kaarten trekt,

maakt het voetbal een stuk aantrekkelijker.

0
Maandag 9 november 2009 om 13:02 uur

kojak1

<FCDH> schreef:

die dominee heb ooit gezegd dat alle den haag supporters tuig van de rigel zijn hij wil de koorknaapjes uit friesland vergelijken met volksjongens uit den haag dan snap je het volgens mij niet helemaal

je weet ook niet wat er vorige week in heerenveen is gebeurd toen we weer met eigen vervoer mochten zeker?toch maar eens een beetje beter opletten.met tien man een jongetje aanvallen en die doorgesnoven en gezopen supporters maar weer knokken.dat hebben we dan gelukkig maar weer niet gelezen op tv of in de krant.en dan zijn er ook nog een paar hier op de box die gewoon liever met die zgn supporters doorgaan dan met de dagjes mensen.nou,die zgn supporters liepen al voor de wedstrijd te vloeken en te schelden bij de koffie dat ze gelukkig al het een en ander op hadden.goed zo en volhouden,mogen die er tenminste in blijven en komen de mensen die wel voor het voetbal komen tenminste niet meer.en misschien hoor ik daar ook bij volgens sommige die niet weten wie ik ben,maar dat zijn dan ook stumpers.ik kom pas 50jaar bij de club,door dik en dun,in goeie maar ook zeker in slechte tijden.en waarom,om dat ik wel van mijn club hou ,maar niet van die doorgesnoven dorpsgekken.zo,allemaal nog een prettige dag.

0
Maandag 9 november 2009 om 10:32 uur

Aad

Kots en kostmisselijk wordt ik van de figuren op deze shout die het gedrag van de spelers en vooral van de zogenaamde supporters goedpraten.

Die hebben geen enkel realiteitsbesef en zouden eens moeten stoppen met blowen en snuifen. Dan ga je de zaken weer eens in hun juiste perspectief zien.

 

Al eerder schreef ik dat ik denk dat de sfeer binnen selectie en club op een of andere manier verpest is. Dat heeft op de diverse spelers invloed. Een paar (Horvath, Amni en Derijck) spelen ver onder hun kunnen, die speelden in het begin van het seizoen namelijk heel behoorlijk (zie het spelersklassement), andere worden tot ordinaire schoppers en een trainer (Atteveld) draait volkomen door. Gisteren een opstelling die van elke realiteit gespeend was.

Ik ben bang dat er direct een dekseltje van een doofpot afgaat en het dan heel hard gaat stinken. Jammer, we waren op de goede weg. Maar zowel op voetbal- als supportersgebied zijn we weer minimaal 5 jaar achteruit.

0
Maandag 9 november 2009 om 08:33 uur

andy

yesyes schreef:

 ga lekker naar ajaks joh,  ben wel blij dat dit vanmiddag gebeurde dan pleuren die stumpers tenminste op die alleen met het succes meekwamen,  sta liever met 6000 echte op de tribune dan een vol stadion vol met kneuzen die denken dat ze alles hebben uitgevonden

 

ik ga liever als een vent ten onder dan als een kneus naar boven

Ja dan sta je over 2 jaar weer onderaan in de 1e divisie met 900 "echte kerels" in een leeg stadion... ben je dan blij dat je je dan een echte vent vind? als je dan uberhaupt nog bestaat als club. geef mij dan maar lekker 15000 normale supporters dan 900 zogenaamde "die hard" kneuzen.

 

Gaat eindelijk weer een beetje redelijk op de tribune krijg je dit weer. zoals vanmiddag.... zo triest. snappen ze het nou nog niet dan??

 

Ze lopen wel altijd te en op die van gelder en kornuiten, maar ze geven ze weer voer om ado door het slijk te halen. zowel van op het veld als erbuiten. bedankt zogenaamde "die hard" supporters. voor mij is een echt DIE HARD supporter eentje die achter ze club staat club/seizoenskaart heeft en die gewoon lekker kritisch kan zijn zonder stoeltjes te slopen of een steward te verbouwen. en er mag best wat geroepen worden of ged doe ik zelf ook, maar je kan ook overdrijven en daarmee de club schade. ado supporters hoeven echt geen koorknaapjes te worden is ook niet nodig,maar denk wel even na.blijf ludiek...zoals met onze geinige spandoeken,en liedjes dan word er ook over je gepraat maar dan op een leuke manier. nu is het weer negatief.

 

Even over het voetbal,

Wat is dat toch met onze ploeg als ze tegen psv moeten voetballen?? vorig seizoen was het thuis nog wel acceptabel maar vandaag was het net als vorig seizoen uit in eindhoven. angsthazen voetbal,geen durf,geen lef, geen spirit,geen bal vasthouden kunnen houden, tuurlijk we missen een hoop spelers en van de opstelling snapte ik (en nog heel wat meer met mij) niets van, maar een beetje haagse bluf en lef om je niet zo te laten slachten(want het kon nog erger) is er ook niet bij, ja in domme overtredingen op plekken waar het totaal niet nodig was.waarom hebben ze nooit de spirit tegen psv als die tegen een ajax of feyenoord? zal wel geen verklaring voor zijn.

 

Luinge... tja wat moet je daar nou over zeggen,de man is gewoon rijp voor pensioen. die kaart van kum was niet nodig,had tie gewoon met een waarschuwing moeten afdoen. daarna was tie het pad bijster,voelde de wedstrijd duidelijk niet aan, floot de wedstrijd (in zoverre het een wedstrijd was) dood. daardoor krijg je onrust op de tribune, en niet zoals hij zei bij eredivisie live omdat de spelers van ado zo gemeen waren met die overtredingen.kaart voor ricky vind ik al een twistpuntje,, maar omdat hij zo onbehouwe in komt kan ik me er iets bij voorstellen, maar van immers,hij gaf rood omdat die huilebalk van lazovic net deed als of die alles brak wat tie had. en het was al zeker geen gestrekt been.

 

Maar ja,,, we staan weer 15e maar we hebben nog heel wat wedstrijden te gaan. en als er wat bijkomt in de winterstop, en misschien een verandering van systeem. dan komt het best goed.

 

 

0
Maandag 9 november 2009 om 00:56 uur

Nu online

Marcie, Benjamin070, wijstaanboven, lulijzer, Gambleking070, Rooie91 en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26