Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Moi

gratis live voetbal via internet

ga naar: TVUplayer

TVUplayer downloaden en installeren
succes

0
Zondag 1 november 2009 om 13:29 uur

ado-kenner

wat een laffe voetbal maar het was geen 2de gele kaart. Ik kijk op internet en daar keken ze van een ander standpunt en daar zie je dat bosscaart hem niet aanraakt een dat hij terwijl bosschaart de bal aanraakt zich laat vallen dat zag je overduidelijk bij deze internetnet

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 19:46 uur

RicoFCDH

ado komt er niet meer uit. pfff laf voetbal zeg, loere op de counter.

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 19:15 uur

Aad

De KNVB wil hardere maatregelen tegen kwetsende spreekkoren in stadions. Na een spreekkoor vanuit een bepaald vak moet het hele vak een stadionverbod van één wedstrijd krijgen. Dat zei Manager Competitiezaken Van Oostveen in het tv- programma Netwerk.

De voetbalbond vindt dat clubs zelf te weinig doen tegen de leuzen. Volgens de Richtlijn Verbaal Geweld moeten clubs bijvoorbeeld de stadionspeaker inzetten en de aanstichters opsporen.

De aanklager betaald voetbal heeft de afgelopen drie jaar 55 spreekkoren onderzocht. In 35 gevallen schoot de aanpak van de club tekort.

 

Ik wil nog wel eens zien of de KNVB dit juridisch rond kan breien. Lijkt mij sterk dat een rechter dit straffen van onschuldigen (want die zijn er ook in dat vak) toelaat.

0
Donderdag 29 oktober 2009 om 22:29 uur

Aad

Bert schreef:

Maar dit systeem deugt niet. Het is raar dat een eredivisieclub de nadelen krijgt. Degradatieplek wordt nr 17 plus eventuele puntenaftrek. En de eerste divisie het voordeel extra promotie plaats. Dat klopt van geen kant.

 

Puntenaftrek is sowieso raar. Laat RKC gewoon tot de winterstop spelen althans zodanig dat ze tegen iedere club een keer hebben gespeeld. Daar moet de KNVB dan maar voor opdraaien met dat noodfonds. Diezelfde KNVB heeft de tranfers van RKC vd zomer nog goedgekeurd dus mogen ze in Zeist het probleem ook oplossen.

 

Voortaan beter toezicht houden en niet de problemen bij de clubs neerleggen die er niets mee te maken hebben.

 

Dat idee van die halve competitie van RKC is zo gek nog niet.

Dan is er wel het uit- en thuis voor of nadeel maar dat is te verwaarlozen.

Wel speelt natuurlijk dat de selectie van RKC dan super gemotiveerd is in de resterende wedstrijden. Ze willen immers graag in het betaald voetbal aktief blijven.

 

Overigens: Er waren van de zomer in de shout een aantal schreeuwers die onze leiding verweten niets te doen op het transferfront terwijl RKC en Vitesse maar spelers contracteerden.

Nou jullie zien waar dat toe leidt.

Ons ben zuunig maar nog wel in leven.

0
Dinsdag 27 oktober 2009 om 18:07 uur

denhaag..

valkenburg speler van de week bij voetbal insite..

niet echt terecht lijkt mij,, vond hem niet echt opvallen buiten zijn 3 doelpunten.

vond eerder die duplan de beste van sparta

0
Maandag 26 oktober 2009 om 22:07 uur

ADO supporter Leidschenveen

Gisteren bij Studio Voetbal werd verteld dat als RKC failliet gaat, er wel degelijk een club rechtstreeks degradeert. 17 eruit, 15 en 16 nacompetitie.

0
Maandag 26 oktober 2009 om 09:09 uur

Advertentie

rien1

supporter-noord schreef:

Inderdaad, wat ik al eerder zei. Thuis ga je elke keer door counters de mist in. Middenveld moet gewoon beter. AZ denkt al gauw dat ze met hun meerwaarde aan kwaliteit wel zullen winnen en daar konden wij van profiteren en mindere ploegen als Sparta gaan feller en meer op de counter spelen. Dat blijkt wel omdat je nog maar 1 thuiswedstrijd gewonnen hebt. Als je Ricky laat spelen moet je eigenlijk wel met 2 spitsen spelen anders gooi je je eigen glazen in. Word nog lastig als dalijk Rankovic en Knopper weer terug zijn. Ik droom al van

                  Zwinkels

Ammi  Derijck  Rankovic Pique

Knopper, Buys, vd Bergh, Immers

     Caracciolo       Milic

En als je het nog iets meer verdedigend wil hebben zet je gewoon Bosschaart erin voor vd Berg of Knopper

Daar heb je gelijk in. Door counters gaan we ( vooral thuis) de mist in. Het heeft waarschijnlijk ook te maken met het logische feit om het thuispubliek te vermaken met attractief voetbal. Niet erg natuurlijk, maar dat is nou juist waarom het maar niet lukt om eens een thuiswedstrijd normaal te winnen. En daar kom ik op hetzelfde punt als jij over het aanvallende AZ hier bij ons. Daarmee konden we onze "uit-tactiek" spelen zoals tegen Vitesse en RKC. Maar dat doen 13 van de 18 ploegen niet. Die gaan hetzelfde spel spelen als wij bij hun doen. 

 

Ik kan mij die laatste wedstrijd van vorig seizoen nog goed herrineren tegen Vitesse thuis. ADO liep toen gewoon niet in het mes van het tot dan toe in de competitie sterk spelende Vitesse. Atteveld zei toen dat hij de ploeg op het hart had gedrukt om voorzichtig te werk te gaan door de snel toeslaande aanvallers/spitsen van Vitesse. Het thuispubliek begon al aardig te fluiten na een tijdje maar de spelers hielden zich WEL aan die afspraak. Het geduld werd beloond met een prachtige 3-1 doordat Vitesse toch kwam. 

 

Gisteren zag ik precies het tegenovergestelde chaotische en onvoorzichtige spel met veel balverlies van ADO. Misschien bedoelde Atteveld dat wel met  "we waren oliedom bezig". Atteveld is trouwens niet gek en ik heb hem hoog zitten.

 

Inderdaad kon ADO beter deze wedstrijd maar op 2-2 afsluiten want het was te gevaarlijk. Helaas hadden ze zoveel haast om toch te gokken op die 3-2 dat we zelf de boot in gingen. 

 

Natuurlijk ben ik (gelukkig) geen coach maar misschien dat Atteveld eens een aantal andere nadrukken of ander (gevarieerder) spel moet proberen. We hebben over het algemeen een aardig elftal en een aantal individueel hele goede spelers lopen, waar best wel meer in zit.

 

Ik denk dat het volgende week tegen Heerenveen wel weer veel beter gaat.    

0
Zondag 25 oktober 2009 om 15:20 uur

ADO supporter Leidschenveen

zo 25 okt 2009, 09:20 | 

Nog maar een paar dagen RKC 

De dagen van RKC in het betaalde voetbal lijken geteld. De club uit Waalwijk kan waarschijnlijk nog maar een paar dagen genieten van zijn status als profclub. Wanneer woensdag of donderdag de gemeente Waalwijk niet over de brug komt met een schep geld en de KNVB ook het noodfonds niet opent, zal de club het faillissement aanvragen en gaat de wedstrijd tegen Willem II volgende week niet door.


Na de nederlaag bij NAC Breda (1-0) hield technisch manager Mohammed Allach van RKC een emotioneel betoog. Uit zijn woorden viel af te leiden dat het einde heel dichtbij is. „Van de gemeente noch van de KNVB hebben wij indicaties dat een redding nog mogelijk is”, aldus Allach. „Wij kunnen de spelers nog enkele dagen betalen, maar wij hebben nog meer betalingsverplichtingen. Daaraan kunnen we niet voldoen. Dan houdt het op“

Allach gaf toe dat het duel met NAC wellicht de laatste was van RKC in het betaalde voetbal. „Wij hebben respect voor wat de gemeente de afgelopen week heeft gedaan, maar dat is niet goed genoeg. Wij kunnen nu alleen nog hopen dat er nog echt iets wordt gedaan. In 2002 zijn er afspraken gemaakt tussen de gemeente en RKC Waalwijk. Deze zijn niet 'toekomstproof' gebleken. Er is absoluut wanbeleid gevoerd. Nu hebben wij een volledig nieuwe, transparante organisatie staan. Er zijn sponsors die willen investeren. Ben Mandemakers wil drie miljoen investeren uit liefde en betrokkenheid. Dat heeft niets met ego te maken. Het dorp Waalwijk kan ons weer doen ademen, maar zoals het er nu uit ziet, zal er niets gebeuren en is het gedaan. Maar we hebben nog een paar dagen...”

 

0
Zondag 25 oktober 2009 om 09:53 uur

Kees

Eindelijk een prima uitzending van Vak W gezien waarbij zinnig over voetbal werd gesproken door ondermeer Aad de Mos. Echt een aanrader deze keer.

 

 

Volgens datzelfde Vak W zijn er nog maar 1000 kaarten voor mogen. Dat betekent waarschijnlijk een uitverkocht huis.

0
Vrijdag 23 oktober 2009 om 18:00 uur

Nu online

Haagsekoerd, Gambleking070 en 126 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26