Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

angelo

Kees schreef:

Danny Buijs voor morgenavond ook een groot vraagteken. We krijgen steeds meer blessures.

haal je voetbal schoenen uit de kast kees

0
Vrijdag 2 oktober 2009 om 18:05 uur

Rik

rien1 schreef:

 BESTE SHOUTERS. Ik heb een VRAAG over Eredivisie-live. Er zijn vast wel shouters die eredivisie-live in huis hebben.

 

Eindelijk heb ik dan ere-live besteld bij Ziggo. Maarrrrrrrrrr......

Ook moet ik er een (hoe noem je zoiets) decoder bij kopen. En dat ding kost 130E. Nou is dat geen probleem , maar ik lees her en der op forums nogal wat geklaag over Ziggo dat ze er nogal wat dingen niet bijvertellen. Kosten voor zo'n "kastje" die niet 130 Euro, maar ineens bij afrekenen zomaar 250 Euro zijn. De uitkomst van dit soort (wat men dan noemt) oplichterij betekent dat je dus veel meer moet betalen dan zij in 1e instantie zeggen. Nogmaals, ik weet dan ook nergens van! Maar misschien hebben jullie daar ervaring mee?? Ik hoor ze heel graag!!

Je kunt inderdaad bij Ziggo een decoder erbij bestellen waarneer je digitale tv aanvraagd. Wat ik echter zou doen is iets meer uitgeven en gelijk een decoder aanschaffen die HD-Ready is. Nederland 1, 2 en 3 zijn al HD (Champions Leage voetbal ziet er schitterend uit) en binnekort komt daar RTL 7 en 8 in HD ook nog bij.

 

Ik zou gaan voor de Humax IRHD 5000C of de Humax IRHD 5050C. Die laatste is 2 keer zo duur maar hier kan je ook mee opnemen. Beide zijn erg gebruiksvriendelijk. Bij deze winkel in Zoetermeer zijn ze het goedkoopst:

 

https://www.cardwriter.nl/nl/pi1142700673.htm?categoryId=95

 

Als je meer info wilt hoor ik het wel. Ik heb er best veel verstand van.

0
Vrijdag 2 oktober 2009 om 16:40 uur

<FCDH>

Bogdan Milic: "Ben geen cultfiguur"
ADO Den Haag-spits Bogdan Milic werd door verschillende coaches al als 'moeilijk verdedigbaar' beschouwd. Dat heeft vooral met de lengte te maken van de Montenegrijnse aanvaller. Zelf snapt Milic die ophef niet.
Milic is iets langer dan twee meter. Hij vindt het dan ook vreemd dat hij zo'n veelbesproken speler is. "'Ik verbaas me daar een beetje over", zegt hij tegenover Voetbal International. "Ik ben twee meter en één centimeter, zo extreem lang is dat toch ook weer niet? Neem nou Kevin Vink van RKC Waalwijk, die is ook langer dan twee meter en over hem hoor je niemand."

Zijn lengte houdt hem tegenwoordig niet echt meer bezig. "Het onderwerp houdt anderen meer bezig dan mijzelf, al ben ik vroeger wél veel met mijn lengte bezig geweest. Ooit ben ik in twee weken tijd liefst zeven centimeter gegroeid."

Milic wordt neergezet als een cultfiguur in Den Haag. "Een cultfiguur? Ha, ik moet erom lachen als ze dat zeggen. Ik ben gewoon Bogdan. Maar er wordt op me gelet, ja. Heeft John van Loen gezegd dat ik hem beval omdat ik eruit zie als een halve crimineel? Ik ga ervoor op het veld, laten we het daarop houden. Maar het klopt wel dat voetballers uit het voormalige Joegoslavië soms met heel veel passie spelen."

0
Vrijdag 2 oktober 2009 om 15:47 uur

Robin Straub

wie gaan er 12 november naar willem 2 tegen ADO (dames).. ik ga er ook heen aangezien ik in tilburg woon en natuurlijk wel eventjes kom kijken hoe de dames voetballen (aangezien willem 2 heeft verloren van veel B elftallen (ja, kinderen van 15 en 16)) dusse, wekunnen wat verwachten denk.. maar je moet mannen voetbal niet vergelijken met vrouwenvoetbal.. sorry dat ik dat wel doe trouwens :P

0
Donderdag 1 oktober 2009 om 22:27 uur

Bert

Vincent schreef:

Klote ziggo.. komt er weer niemand naar het stadion

Ik denk dat lang niet iedereen Ziggo heeft.

 

Bovendien komt hoe wordt ik een popstar op tv. Daar kijken veel vrouwen naar. Ik hoef het dan niet in mijn hoofd te halen om voetbal op te zetten zonder gezeik te moeten aanhoren. 

0
Woensdag 30 september 2009 om 21:27 uur

Advertentie

Kees

Solar schreef:

inderdaad   snap ook niet helemaal waarom dit door adofans wordt overgenomen. Kost je alleen maar publiek en dus inkomsten...

Staat op de officiële site. Levert indirect geld op voor eredivisielive en dus voor ADO. Overigens heeft ADO een verplichting om bepaalde reclame-uitingen te publiceren. Geldt voor alle eredivisieclubs.

 

Maar wat mij betreft gaat het al het voetbal van TV en en komen er enkel samenvattingen.

0
Woensdag 30 september 2009 om 19:43 uur

<FCDH>

Gratis duels van ADO DH bekijken
Ziggo biedt al haar digitale TV abonnees gedurende de maand oktober een gratis kennismaking met Eredivisie Live aan. Zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen ontvangt iedereen met digitale TV van Ziggo dan geheel gratis het hoofdkanaal (Eredivisie Live 1) van Eredivisie Live.
En dat betekent toegang tot veel live voetbal uit de Eredivisie, EK Kwalificatiewedstrijden van Jong Oranje, KNVB Bekervoetbal en natuurlijk de UEFA Europa League. In oktober zijn sowieso de volgende wedstrijden van ADO Den Haag geheel gratis te zien voor digitale Ziggo abonnees:

ADO Den Haag - FC Groningen 3-okt
ADO Den Haag - Sparta Rotterdam 24-okt
sc Heerenveen - ADO Den Haag 31-okt

bron www.adodenhaag.nl


 

0
Woensdag 30 september 2009 om 17:02 uur

JB

lulijzer schreef:

Om inderdaad maar even helderheid te geven:

 

De officiële regelgeving luidt:

-Een speler bevindt zicht in buitenspelpositie indien hij dichter bij de doellijn van de tegenpartij is dan de bal en de voorlaatste tegenstander.

 

Maar let op:

-“Dichter bij de doellijn van de tegenpartij” betekent dat enig deel van hoofd, lichaam of voeten dichter bij de doellijn van de tegenpartij is dan zowel de bal als de voorlaatste tegenstander. De armen zijn hierbij niet inbegrepen.

 

Wanneer je in deze context spreekt van 'lichaam' (in combinatie met hoofd en voeten) valt niet anders te concluderen dat hier het synoniem voor 'romp' bedoeld wordt. (Anders worden hoofd en voeten overbodig extra vermeld)

 

Dit betekent dus dat men uit moet gaan van hoofd, romp of voeten en dus niet de knie.

In dit geval staan de spelers, zelfs op de foto, volledig op één lijn en is het doelpunt (in tegenstelling tot wat men bij eredivisielive zegt) dus, ook na het bekijken van de herhaling, onterecht afgekeurd.

 

Hiermee zeg ik niet dat we anders de wedstrijd gewonnen zouden hebben, maar het kan maar duidelijk zijn!

Los van de regels die je hier citeert, geeft de stelligheid waarmee Engjack van Gelder afgelopen zondag in Studio Voetbal zei dat er sprake was van een "absoluut zuiver doelpunt" wel aan dat er geen twijfel mogelijk is dat we hier genaaid zijn.

 

Overigens was Engjack net zo stellig dat Enoh rood had moeten krijgen voor zijn overtreding. Een overtreding die hij maakte na de afgekeurde goal van Milic en voor de gestolen 1-0.

Met andere woorden: na een half uur had het 0-1 moeten staan en hadden we met 11 tegen 10 Ajacieden moeten spelen.

En vanuit dat uitgangspunt had ik nog wel eens willen zien hoe de einduitslag dan geworden was.

 

Tenslotte, als Milic al buitenspel zou hebben gestaan, dan stonden Suarez en Rommedahl bij de 2-0 en de 3-0 zeker buitenspel.

0
Woensdag 30 september 2009 om 14:34 uur

<FCDH>

g schreef:

Daarom hou ik mijn hart vast voor Ranko. Die herstelt zonder operatie -dat kan een voordeel zijn, maar ook een behoorlijk risico...

 het is gewoon een zeer zware blessure er staat eigenlijk 12 maanden revalidatie voor maar in het voetbal willen ze nog wel is een risico nemen en dat is altijd risicovol

0
Dinsdag 29 september 2009 om 21:03 uur

<FCDH>

Midden-Oost schreef:

Gisteren wel leuk om te horen dat Haaglandia naar het profvoetbal wil. Ik ben toch reuze benieuwd naar die topklasse. Ook HBS en Tonegido kunnen dit jaar naar de Topklasse en wie weet in de toekomst Quick, HVV en VUC. Zal me vrouwtje blij van worden .....

ik ben ook benieuwd haaglandia wil via de topklasse het betaalde voetbal in en van wat ik begrepen heb gaat ook scheveningen mee doen aan de topklasse? dus straks hebben we derby,s?in het betaalde voetbal

0
Dinsdag 29 september 2009 om 14:42 uur

Nu online

wijstaanboven, lulijzer, Gambleking070, Rooie91 en 148 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26