Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

kojak1

Kees schreef:

Ja, sorry je hebt gelijk. Echter ben ik teleurgesteld dat we al drie van de vier thuiswedstrijden verloren hebben. Ook tegen Litech en Valencia thuis was het niks.

 

Maar ok, je hebt gelijk als alles weer terug is komt het weer goed.

 

Echter zou ik zo graag eens op de tribune in mijn schommelstoel, Davidoff in de linkerhand, Johnny Walker in de rechterhand, voeten op een hocker en een bak patat van Henk de patatbakker op mijn schoot willen zitten en eens ontspannen voetbal kijken.

 

Ps Alleen daarom mis ik de voorbereiding op het Lakwa-terrein al.

snap ik ook wel kees.maar wat is er nou aan om zo naar het voetbal te kijken als jij graag wil,is toch niet spannend.ik kijk trouwens niet naar het onderste gedeelte,ik kijk naar boven,uefa plaatsen.lekker naar djnepperdneprovice of zo.lekker 48uur in de bus en bier een kwartje.

0
Maandag 28 september 2009 om 21:14 uur

Kees

kojak1 schreef:

ik vind dat we met behoren hebben gespeeld hoor kees,niet zo negatief.en we hebben gisteren wel gescoord,alleen die belg moest zonodig vlaggen.na groningen twee weken er tussen is goed voor de geblesseerden en voor ons.de come back van ranco,knopper,ammi en pique komen steeds dichter bij en kum natuurlijk.heb gisteren bijna alles gezien,maar dan zijn wij de betere uit gevaren zone hoor,ik maak me niet ongerust.jammer dat ik niet kan zaterdag,maar heb iets belangrijks te vieren.haring en wittebrood.

Ja, sorry je hebt gelijk. Echter ben ik teleurgesteld dat we al drie van de vier thuiswedstrijden verloren hebben. Ook tegen Litech en Valencia thuis was het niks.

 

Maar ok, je hebt gelijk als alles weer terug is komt het weer goed.

 

Echter zou ik zo graag eens op de tribune in mijn schommelstoel, Davidoff in de linkerhand, Johnny Walker in de rechterhand, voeten op een hocker en een bak patat van Henk de patatbakker op mijn schoot willen zitten en eens ontspannen voetbal kijken.

 

Ps Alleen daarom mis ik de voorbereiding op het Lakwa-terrein al.

0
Maandag 28 september 2009 om 18:48 uur

Vakkie-G

friuli schreef:

ammi is er toch weken uit dus waarom zet je hem in de opstelling voor tegen groningen???

jij leest het voetbal nieuws dus niet ;)

Ammi hoopt groningen te halen

0
Maandag 28 september 2009 om 14:54 uur

super fc denhaag

Edwin schreef:

De uislag was al bekend in Zeist, die hebben ze vanteveoren aan de scheidrechter doorgegeven. Hij hoeft alleen te zorgen, dat het ook gebeurd.

ik vind die belgische scheidsrechters een schande voor ons nederlands voetbal. knvb maffia

0
Zondag 27 september 2009 om 22:41 uur

<FCDH>

BREDA - Feyenoord speelt de uitwedstrijd tegen NAC Breda zondagmiddag onder protest. De Rotterdamse clubleiding verklaart zich hiermee solidair met de eigen supporters.

De fans besloten na een kortstondig bezoek aan het Rat Verlegh Stadion per bus terug naar Rotterdam te reizen wegens het slechte zicht op het veld in het vernieuwde uitvak voor de supporters van de bezoekende club. Ook keerden bij Lage Vuursche veertien supportersbussen om, terug naar Rotterdam.


heel het voetbal gaat zo kapot zonder uitsupporters

0
Zondag 27 september 2009 om 15:07 uur

Robin Straub

marcellino schreef:

Het is toch wel grappig da wij Hese en lorenzo te licht vinden en nog niet goed genoeg voor de amateurs.

 

Maar dat ze wel geselecteerd zijn voor jong oranje.

Zien wij het dan verkeerd of hoe zit het.

 

Ze zijn allebij nog erg jong en komen er wel omaar op dit moment komen ze gewoon tekort.

Als atteveld geen alternatief heeft wordt het een moeilijke tijd.

de spelers van jong oranje zijn vaak spelers uit het tweede van een club. maar willen ze van hese en lorenzo opstellen.. dan ben ik benieuwd voor de toekomst van de backs en hoe het nederlands elftal eruit gaat zien over 10 jaar.. (lorenzo en van hese als backs?) ikzelf denk dat het niveau van het nederlands voetbal achteruit gaat. jammer genoeg...

0
Zaterdag 26 september 2009 om 09:53 uur

kojak1

Ooievaar schreef:

Nu niet lopen paniek zaaien om een volstrekt oninteressante bekernederlaag, hoe zuur het ook is voor diegenen die tóch de moeite hebben genomen om helemaal naar Venlo af te zakken. Met deze smalle selectie moet je niet ook een zwaar bekertoernooi erbij hebben. Levert alleen maar blessures op.

 

Prioriteit moet liggen op de competitie, zeker als je selectie zo smal is. Zondag de schade beperkt houden in alle opzichten, dus geen kaarten en blessures al heb je dat laatste niet in de hand. Al hoop ik op meer dan een kleine nederlaag uiteraard.

 

Volgende week zaterdag tegen Groningen moet het spulletje er weer staan.

 

Op naar de 34 punten dan zijn we veilig, meer verwachten is nu niet realistisch.

vind ik nou ook.heb gisteravond nog geen team gezien met inzet,half volle stadions,onnodige blessures overal.de prijzen die alleen voor beker voetbal moet betalen word je al niet vrolijk van.lekker zondag er fel tegenaan,hoop op een stuntje maar vorig jaar gingen we geloof ik ook met 6-0 de bietenbrug op,maar zijn er wel in gebleven.de weken er na zijn belangrijker,met winterstop boven de streep blijven en net als dit jaar hier en daar wat weg plukken.hadden we dit jaar ook niet verwacht dat derijck en buys bij ons zouden komen,dus wie weet.ik heb er vertrouwen in.en ook ik vind de competitie wel belangrijker dan dat dooie bekervoetbal.

0
Donderdag 24 september 2009 om 09:40 uur

Kees

VVV-Venlo simpel langs zwak ADO Den Haag: 3-0Gepubliceerd op: 23 september '09 21:51 Elf voetbal


Op 9 augustus stond er na een ware veldslag tussen VVV-Venlo en ADO Den Haag een 2-2 eindstand op het scorebord. Vanavond stonden beide ploegen tegenover elkaar in de KNVB-Beker, maar van enig vuurwerk was nauwelijks sprake. De thuisclub was na 90 minuten de sterkste: 3-0.
- advertentie -Waar in vele landen het bekervoetbal floreert en leeft, moet die laatste vonk in ons land nog overslaan. Het Venlose Seacon Stadion - De Koel - was met 6.500 toeschouwers goed gevuld, maar waar voor hun geld kregen de fans pas in de slotfase. ADO Den Haag speelde bedroevend slecht, VVV-Venlo ietsje minder. De 3-0 was een logische uitslag.

Trainer André Wetzel had bij ADO Den Haag een basisplaats ingeruimd voor Lorenzo Piqué als rechtsback, maar de oefenmeester zal zich nog wel eens achter de oren krabben bij zijn beslissing. Piqué ging bij elke opbouw in de fout, stapte verkeerd uit en leek één brok onrust. Bij de openingstreffer van Keisuke Honda in de 24e minuut ging hij ook in de fout. Zijn opbouw werd verstoord, waarna Achmed Ahahaoui hem makkelijk voorbijging en de bal panklaar voor zijn aanvoerder legde.

Na een kwartier had Ricky van den Bergh, weer terug in de basis, een waarschuwingsschot gelost. Maar de volley, die over ging, bleef het enige wapenfeit uit de wedstrijd. VVV-Venlo kreeg voor rust nog mogelijkheden via Sandro Calabro (kopbal net naast) en Adil Auassar (laag schot, gepakt door keeper Barry Ditewig).

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. VVV-Venlo hield gemakkelijk stand tegen een onthutsend zwakke opponent. Trainer Jan van Dijk gunde Jasar Takak ook zijn debuut. In 59e minuut verving hij Ken Leemans. Dertien minuten voor tijd leek hij zelfs te scoren, maar diens schot ging voorlangs. De score was toen al 2-0. Honda werd de diepte ingestuurd na een fout van Van den Bergh. Lorenzo Piqué was niet in staat om de Japanner te achterhalen. Die vuurde een kanonskogel af, die in de rechteronderhoek verdween.

Takak kreeg in de 85e minuut nog een ongelezen mogelijkheid om te scoren, maar diens inzet na goed voorbereidend werk van Diogo Viana was te zwak. Twee minuten later stond de Portugees wel aan de basis van de 3-0. Zijn voorzet werd binnengewerkt door Sandro Calabro.
 

0
Woensdag 23 september 2009 om 22:10 uur

Advertentie

Fransje

Mike schreef:

Tuurlijk joh.... Er worden al 25 jaar gesprekken gevoerd met de supporters. Lekker belangrijk ook. Lekker babbelen over de kleur van de promenade en de muurschilderingen. Alle 200 supporters mogen allemaal hun eigen mening verkondigen.

We leven nu in 2009. Er zijn nogal wat veranderingen.

Over wat voor sfeer heb jij het? Zou die er ook zijn als er 3500 man in het stadion zitten en we met slagerij Jansen op het shirt tegen AGOVV spelen?

Je moet alles wel in het juiste perspektief zien.

Ik moet alles in het juiste perspectief zien? En jij beweert dat de TD voor alle positieve veranderingen heeft gezorgd in 1,5 jaar? Nee hoor die man zorgde met zijn belachelijke uitspraken bijna voor een ommekeer van het goede wat tot dan was bereikt.

 

Toen er 3500 man in het stadion was het overigens sfeervoller, maar daar bereik je geen europees voetbal mee.

0
Woensdag 23 september 2009 om 20:55 uur

Aad

den haag schreef:

er fluit een belg zondag

God helpe ons de brug over. Het fluiten in België is net zo beroerd als het voetbal daar.

0
Woensdag 23 september 2009 om 18:50 uur

Nu online

VAKKIE-l en 125 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26