Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

NA HET WEEKEND, Pascal Bosschaart: ‘Voor deze trainer doe ik alles’
05 oktober 2009 om 12:30

Pascal Bosschaart begon tegen FC Groningen weer op het middenveld. Na de pauze belandde hij toch op de linksbackpositie. De gedreven prof maakte er geen probleem van. Hij heeft het vertrouwen van de trainer, dat is voor hem het belangrijkste.



tekst: Rob Blankenstein



Pascal, een 1-1 gelijkspel tegen Groningen, hebben jullie zaterdagavond twee punten laten liggen?



‘Dat sowieso, maar ik denk gezien het beeld van de wedstrijd dat we in de tweede helft er in ieder geval alles aan gedaan hebben om toch nog een punt te pakken en dat is gelukt. Qua punten hebben we misschien wel het maximale eruit gehaald wat we er uit konden halen, maar wij hebben toch wellicht twee punten te weinig gepakt.’



Waarom zat er wat ADO betreft zo’n groot verschil tussen de eerste en de tweede helft?



‘Dat klopt, ik denk dat we ons na de rust heel goed hersteld hebben en op basis daarvan dat je misschien nog wel meer had verdiend.’



Groningen manifesteerde zich toch wel als een ‘luizenploeg’, maar de manier waarop het de 0-1 maakt getuigt toch ook van klasse!



‘Het was een perfecte counter, die we zelf inleidden door balverlies hun zestien meter en binnen acht seconden lag de bal er bij ons in. Dat is natuurlijk niet goed, maar daar moeten we van leren.’



Dan wordt er in de rust ingegrepen en moet jij op je ‘favoriete’ linksbackpositie spelen, Wat denk je dan bij jezelf?



‘Ik moet zeggen, dat ik over deze trainer zeer te spreken ben en waar hij mij nodig heeft, zet hij mij neer en daar zal ik voor hem alles voor doen!’



Na de rust zetten jullie Groningen goed vast op hun helft en dan ontbeert op bepaalde momenten het geluk!



‘We hadden inderdaad na de rust meer verdiend, maar op basis van de gehele wedstrijd dan is denk ik 1-1 toch wel terecht.’



En verdedigend stond het ook goed na de rust!



‘Dat klopt, we zijn heel veel in de aanval geweest en dat moest ook, want we wilden gewoon vooruit voetballen met overal druk zetten. Dat heeft dan wel geresulteerd in een goal, maar jammer genoeg was het er één te weinig.’



Het verschil voor jou persoonlijk met vorig seizoen is natuurlijk enorm. Dat speelt ook mee in het ‘koppie’ waarbij vertrouwen van een trainer heel belangrijk is. Dat zie je ook af aan je prestatie op de mat.



‘Dat is denk ik ook het belangrijkste. Als je het vertrouwen van een trainer krijgt - en als ik over mezelf praat - is dat vertrouwen nu absoluut aanwezig is dat heel belangrijk. Daar maak ik nu dankbaar gebruik van en ik speel nu mijn wedstrijden. Ik probeer het zo goed mogelijk in te vullen en volgens mij is de trainer wel redelijk tevreden.’



Zoiets moet toch ook wat met je doen als je je gedurende de week voorbereidt op de wedstrijd die volgt in de wetenschap dat je weer aan de bak mag?



‘Absoluut en dat is het leuke omdat je inderdaad de gehele week toeleeft naar die wedstrijd in de wetenschap dat je mag voetballen. En dat moment is in de huidige situatie iedere week het geval en dat is alleen maar lekker, dus ik probeer het vertrouwen dat de trainer mij geeft, terug te betalen met mijn prestatie op het veld.’



Waar staat dit ADO Den Haag op dit moment naar jouw mening?



‘Ik denk dat we qua voetbal gewoon heel goed spelen dit seizoen en ik denk ook dat we nog wel beter kunnen. Als we deze lijn kunnen voortzetten, dan denk ik wel dat we een heel goed seizoen kunnen gaan draaien.’



Wie tegen FC Groningen ook goed inviel, was Charlton Vicento en ditmal zonder Schwalbe.


ps Volgens mij liet Vicento zich na plus minus twintig minuten op de rand van de zestien zich weer opzichtig vallen. Of zag ik het verkeerd? Maar ja, hij is nog lang niet die lelijke balletdanseres van een  Suarez

0
Maandag 5 oktober 2009 om 18:42 uur

dirk

Bij Studio Voetbal zit die hakkelaar van Mulder recht te lullen wat krom is. Hij heeft de beelden van de overtreding van Emanuelsson nog eens bekeken en.... het is geen rood. De speler van Roda zetten zijn been zo neer dat Emanuelsson er wel tegen aan moest vliegen. Die rode kaart zal dus wel kwijt gescholden worden in Zeist.

0
Zondag 4 oktober 2009 om 23:39 uur

ADO supporter Leidschenveen

Wat kan voetbal toch een raar spelletje zijn. Roda verliest vorige week kansloos met 4-1 tegen notabene RKC en vanmiddag waren ze gewoon de bovenliggende partij. Ze verdienden het echt om te winnen.

0
Zondag 4 oktober 2009 om 15:07 uur

Ooievaar

Ik vind het boven verwachting gaan. Ga er maar aanstaan: Zwinkels, Knopper, Ranco, Pique langdurig er niet bij. Met de reservekeepers louter kommer en kwel, en dan genoegen moeten nemen met een keeper van het team VVCS(...) Maar dan wel negen gespeeld en elf punten, dat had - ik althans -  niet voor mogelijk gehouden.

 

De enigste aankoop is een transfervrije speler. En in een later stadium Barry Dittewig, wat een voltreffer blijkt te zijn. Ik zie geen enkele reden om die jongen te wisselen. Het is geen Ton Thie, maar dat zijn Zwinkels en die anderen ook niet, Dittewig is rustig, betrouwbaar en heeft een goede trap.

 

Voorin ontberen we inderdaad een afmaker, maar volgens mij is elke club op zoek naar een scorende spits. Daarom moet de club veel meer inzetten op de scouting, daar valt echt een wereld te winnen.

 

Stadion moet inderdaad voller, maar als je het vermaak blijft bieden wat we met name de tweede helft te zien kregen, dan komt dat wel goed.

 

Als we ons eerst een zouden richten op het niveau Groningen, dan zouden we al een heel eind op streek zijn. Die mensen hebben een prima organisatie staan, een geweldig scoutingapparaat, een mooi stadion wat bijna altijd vol zit. Enigste minpunt vind ik dat er haast geen nederlanders in de basis hebben staan, laat staan jongens uit de regio, wat bij ons gelukkig wel het geval is.

 

Nogmaals: ik tel m'n zegeningen. We spelen herkenbaar voetbal, en de resultaten zijn - naar mijn smaak althans - heel behoorlijk te noemen, want we lopen echt niet over van kwaliteit. De vergelijking maken met Utrecht maken gaat wat mij betreft behoorlijk mank. Die inveseren eventjes 5,5 miljoen om de selectie te versterken, daar zitten gemiddeld 20,000 man en hebben sponsoren met hele diepe zakken, Phanos en Van Seumeren. Al blijf ik van mening dat je als club het beste je eigen broek dient op te houden en niet afhankelijk bent van de grollen van een geldschieter.

 

Maar wij hebben nog niet eens de naam van ons stadion uitgevent(...)

 

Ben gisteren met een goed gevoel het stadion uitgehobbeld, het spel geeft vertrouwen voor de toekomst. Zeker als de ziekenboeg leegstroomt.

 

Op deze wijze zie ik ons wel een ploeg of 4 à 5 onder ons houden, en dat zou een prima prestatie zijn, meer verwachten is naar mijn smaak niet realistisch. Regeren is vooruitzien, maar volgend jaar moet de lat hoger komen te liggen, dan komt die tweede ring op termijn dan ook wel in zicht.

 

 

 

 

 

0
Zondag 4 oktober 2009 om 12:16 uur

marcellino

Den haag doet het niet slecht.

We staan in het linker rijtje en spelen verzorgd voetbal met veel mentaliteit.

 

Maar toch ben ik niet tevreden.We doen niet onder voor Utrecht maar die hebben wel 6 punten meer.

 

Ik hoor iedereen hier roepen ja dalijk zijn er weer spelers bij die nu in de ziekenboeg zitten.

Maar kan iemand mij dan vertellen of daar een scorende spits bij zit,tuurlijk knopperd kan scoren maar is ook niet de doelpunt machine waar we op zitten te wachten.

 

Dit kost je gewoon heel veel punten.

Ik hoor niemand praten over de slechte voortzetting langs de vlanken.

Verhoek eruit!!!!!,die jongen zit in een flow en moet je vertrouwen geven daarbij waren zijn voorzetten nog redelijk al was het wel uit de tweede lijn.

 

Maar waarom hoor ik niemand over de dramatisch egoistische Soltani die nog geen een correcte voorzet heeft gegeven tegen groningen en zelfs collegas niet wil zien als ze er beter voor staan als hij.

Als klap op de vuurpijl komt uit zijn schandalige voortzet (drie spelers van den haag vrij en hij speelt hem op een afstand van twee a drie meter in de voeten van een groningen speler)de goal.

 

Dereijck een topper

buijs een topper

bosschaart heeft mij aangenaam verrast

hese komt te kort op dit moment

pique komt te kort op dit moment

immers topper

miric stoor zender met een beperkte techniek en geen spits maar voor bereider.

horvarth topper

ricky werklust een tien,maar is nog niet de speler die het kan zijn misschien volgende keer de bal gewoon een half metertje naar achter.

ditewig rustige betrouwbare keeper

soltani denkt dat hij heel goed kan voetballen maar moet maar eerst eens aan het team verband gaan werken

verhoek openbaring dit jaar

vicento nog te jong mist ervaring,maar wel een goede voetballer

 

We hebben het allemaal in koor geroepen haal een of twee spelers voor de breedte achterin en hal een scorende spits en we draaien gewoon bij de eerste zes.

 

sponsors en toeschouwers komen dan van zelf wel.

Al vind ik het natuurlijk schandalig dat er maar weer 10.000 supporters waren.

 

0
Zondag 4 oktober 2009 om 11:20 uur

Kees

Laat het vanavond tijdens de wedstrijd maar stevig stormen en keihard regenen.

 

Qua voetbal leggen we het (nog) af tegen Groningen maar qua inzet en karakter doen we voor niemand onder.

0
Zaterdag 3 oktober 2009 om 14:46 uur

Advertentie

rien1

Francisco schreef:

Hier heb je een punt.

Ranko, Knopper. Zwinkels, Waterman, Pique zijn langdurige blessures heeft volgens mij niets met de trainingen te maken. Wel denk ik vaak met het verdraaien van de knie aan het schoeisel, die langwerpige noppen kunnen nl nooit meedraaien zoals de pins van "vroeger". Toen hoorde je ook minder over kruisbanden etc. Bij Pique heb ik mijn twijfels over de begeleiding dit is nl eind vorig seizoen gebeurd envolgens mij had er veel sneller na het seizoen ingegrepen moeten worden en nu na het "herstel" komt pas weken later met een corrigerende ingreep.

Amni komt zoals in het interview met Atteveld staat door droogte (rammadan). De overige blessures komen overal voor dan kan volgens mij gewoon gebeuren. Ik vind ons team conditoneel veeeeeeel beter dan vorig, maken op mij een goede indruk.

Knopper zei een tijdje terug dat het juist de spelers zijn die het hele (vorige) seizoen hebben gespeeld, en die nu steeds met blessures zitten. Ik weet niet of hij daarin gelijk heeft, maar zou best wel kunnen.

 

Trouwens in AD/HC nog een "trend" in het Nederlandse (Europa-en-championsleaque) voetbal. Iets waar ook ADO vorig seizoen steeds problemen mee had.

 

De sportkop van het stuk heet:

  "In de 75-ste minuut stoppen met voetballen ". (waar heb ik dat eerder gehoord)

Een grafiekje met deelnemers zoals 020,Twente,AZ, en Heerenveen. Steeds in de laatste minuten van 80 tot ver in blessuretijd komen de tegentreffers. Bij deze kop moest ik gelijk aan ADO denken.

0
Zaterdag 3 oktober 2009 om 13:49 uur

<FCDH>

Rik schreef:

Nog eentje dan over tv kastje om FCDH zijn vraag te beantwoorden.

 

Je kan op 1 decoder maar 1 tv aansluiten. Dat is niet anders. Wel blijft bij Ziggo gewoon het analoge signaal bestaan. Je kan dus 1 tv digitaal aansluiten dmv een decoder en een tweede tv gewoon analoog aansluiten. Wil je alle twee digitaal dan moet je 2 decoders kopen.

ok jongen bedankt voor je uitleg je heb er veel kijk op merk ik;) maar ja laten we het maar weer over voetbal hebben ;)

0
Zaterdag 3 oktober 2009 om 09:26 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik heb thuis ook digitale TV, heb twee kastjes, een in de woonkamer en een in de slaapkamer. Het mooie is bij Ziggo dat als je EL bestelt, je een keer betaalt, maar het wel op twee decoders krijgt. Ik kan dus in de woonkamer EN in de slaapkamer naar 4 kanalen kijken. Dat is wel zo makkelijk, want anders zou ik als ik voetbal wil kijken OF de smartcard iedere keer moeten verhuizen OF mijn vrouw naar de slaapkamer sturen. Dat doe ik wel voor andere dingen !;)

 

Als je Digitenne bestelt, moet je je wel realiseren dat je nog kans loopt dat je ADO niet ziet spelen, omdat ze maar twee kanalen aanbieden. Als de grote clubs op de zelfde tijd spelen, kan je wel op je vingers natellen dat ADO op kanaal EL3 zit.

Ik heb al helemaal niks met Digitenne, omdat ze de BBC niet eens in hun pakket hebben zitten, en ik wil wel graag ´Match of the Day´ zien op  zaterdagavond.

 

Effe over vanavond, ik twijfel toch of ze Buijs laten spelen met een liesblessure. Als ze hem rust geven, kan hij nog twee weken langer herstellen omdat er volgende week niet wordt gevoetbald.

 

Iedereen alvast een leuke avond toegewenst in het Forepark !

0
Zaterdag 3 oktober 2009 om 09:15 uur

Rik

angelo schreef:

hd is toch ook digitaal?

digitaal is toch hd?

 

wat is het verschil dan tussen het kastje van ziggo en waar jij het over hebt?

op het opnemen na dan?

Nee digitaal is niet hetzelfde als High Defintion (HD). HD is tot 5x scherper dan normale digitale tv (SD). Vooral voetbal in HD is prachtig om te zien. Je hebt een tv nodig die minimaal HD-Ready is. Als je nu een platte tv koopt (LCD of Plasma) zal deze dit altijd zijn. Het aanbod van HD programma is op het moment nog niet groot. Je hebt Nederland 1, 2 en 3 HD, Eurosport HD, Sport 1 HD, Film1 HD, Disovery HD, National Geograpic HD en History HD.

 

Als je het waard vind is de Humax decoder echt een aanrader.

0
Vrijdag 2 oktober 2009 om 18:08 uur

Nu online

Rooie91, rh_vakm en 130 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26