Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Richard

Kees schreef:

Het beleid is inmiddels uitstekend en zeker voor Haagsche begrippen.

Plek 4 is veels te hoog gegrepen maar als je het heel nuchter bekijkt steken er volgend seizoen drie ploegen er ver bovenuit. Twente, PSV en Ajax. En dus steekt er best een waarheid in je shout.

 

Clubs als AZ, Heerenveen, Groningen, ADO Den Haag, Utrecht (die versterken zich nog), zelfde geldt voor Vitesse, Roda en toch ook Feijenoord. Dat zijn er acht plus drie. Volgens mij kun je tussen plaats 4 en 11 eindigen. Ben ik meer dan tevreden.

Zelfde geld ook voor ons Kees. Ik denk als je Verhoek verkoopt en wie weet Derijck en Toornstra ook dan lever je momenteel kwaliteit in, maar de munten maken het mogelijk om hier zelfs sterker uit te komen als je al bent. Dus is het heel belangrijk dat we een schaduwlijst hebben voor vervangers

0
Zondag 3 juli 2011 om 21:42 uur

yesyes

rien1 schreef:

Ja, dat zei hij echt! Ik wist echt niet meer wat ik hoorde. Wat zijn dat voor pepernoten. Hij is hier doorgebroken en heeft de kans gekregen. Maar ze vergeten snel! Getuige de uitspraak ''Utrecht is een grotere club als ADO''. 

 

Ik ben daar echt klaar mee met dat soort spelers. Hij is een goeie speler, maar als hij wil, dan gelijk wegwezen. Maar wel voor de goeie prijs. Geldt voor Verhoek en de rest ook. De club moet nog veel harder worden. 

Man kijk eens niet de hele tijd door je groengele bril. Tuurlijk is utrecht een grotere club die draaien al jaren mee met middenmoot met af en toe een uitschieter. Denhaag heeft eindelijk eens een goed seizoen gehad na 30 jaar wanbeleid. En jij verwacht gelijk dat we een topclub zijn. Bij utrecht is meer mogelijk door meer geld en sponsors enz enz hier is het nog maar de vraag , geld is het belangrijkst en zolang je hier bijna tot geen sponsors binnenhaalt dan kom je nog niet ver vooruit (zie shirtsponsor)We zijn op de goede weg maar dat duurt nog wel even voordat je je kan meten met de grotere clubs als o.a utrecht   

0
Zondag 3 juli 2011 om 20:49 uur

Moi


‘We waren bij ADO geïrriteerd over de handelswijze van Vitesse’

Zondag, 3 juli 2011 om 19:42

Voor ADO Den Haag verliep de voorbereiding tot nu bijzonder rumoerig. Trainer John van den Brom vertrok na een soap naar Vitesse en spelers Timothy Derijck en Wesley Verhoek uitten hun ongenoegen over de eventuele contractverlengingen. Inmiddels is Maurice Steijn aangesteld als opvolger van Van den Brom. “Ik heb met Maurice gesproken en ben enthousiast over zijn werkwijze”, zegt algemeen directeur Matthijs Manders. “In hoofdlijnen denkt hij redelijk hetzelfde over voetbal als John, hij is alleen wat directer in zijn benadering naar spelers toe.”

 


In Metro blikt de bestuurder terug op een bewogen periode rond Van den Brom. “Uiteindelijk hebben wij een bod neergelegd en gezegd ‘voor minder doen we het niet, anders blijft hij gewoon bij ons’”, vertelt Manders. “We wilden het geld op dezelfde dag op onze rekening hebben. En dat was geen anderhalf of twee miljoen euro. Die bedragen zijn een eigen leven gaan leiden. Wij waren geïrriteerd over de handelswijze van Vitesse en toen hebben we ooit een keer geroepen dat ze hem voor twee miljoen konden ophalen. Vitesse en John hebben daarvoor excuses aangeboden en Vitesse heeft aan onze voorwaarden voldaan.”

Manders verwacht niet dat er met het vertrek van Van den Brom ook diverse spelers weglopen. “Tot nu toe is er alleen interesse voor Jens Toornstra die nog een contract tot 2014 heeft. FC Utrecht heeft zich gemeld en ze moeten kijken of Jens ook wil. Zijn verhaal is vergelijkbaar met dat van Kevin Strootman. Beiden maken een stormachtige ontwikkeling door, waarvan ik persoonlijk denk dat Toornstra meer in zijn mars heeft. Ik vraag me ook af of Utrecht daadwerkelijk een verbetering is. We hebben Timothy Derijck naar onze maatstaven een goede aanbieding gedaan, maar hij heeft eerlijk gezegd dat hij op meer hoopte en dat hij om zich heen ging kijken. Maar niemand heeft zich bij ons gemeld voor hem.”

“Wesley Verhoek heeft gewoon nog een contract voor twee jaar en hij weet waar hij aan toe is”, vervolgt Manders. “Het is niet aan ons om dat nu te verlengen, dat is een beetje voorbarig. Het is voor de rest niet relevant of hij nu wel of niet een van de grootverdieners is. Misschien wil hij zijn contract openbreken om meer geld te verdienen, ik denk dat dit erachter zit. En diep in zijn hart zal hij ook nog wel eens graag in het buitenland spelen en dat hij daarom van zich laat horen. Maar wij zijn uitermate tevreden over Wesley, willen hem graag behouden en daarover zullen we volgend jaar praten.”

 

bron: voetbalzone/metro

 

0
Zondag 3 juli 2011 om 20:44 uur

olaf1982

miq72 schreef:

nee ,weet dat eerlijk gezegd niet .Schat zelf in dat ze inzetten met 7 mjn en ruim tevreden met ongeveer 5 zullen zijn .Voor Toornstra geld dat overigens niet en dat weet ik wel .Toornstra willen ze niet kwijt en zullen een belachelijk bedrag vragen waardoor utrecht zal afhaken .

Waarom dan wel Toornstra laten praten met Utrecht al, dat begrijp ik niet. Dan riskeer je dat je speler met zijn hoofd dalijk al bij Utrecht zit..Is het niet veel logischer dan clubs er onderling uit komen voordat een speler uberhaupt kan gaan praten/onderhandelen. Ik zou als ADO zijnde Toornstra uitleggen dat Utrecht wel heel wat geld over de brug moet komen willen ze hem weg doen

0
Zondag 3 juli 2011 om 13:42 uur

miq72

BLEISWIJK-1 schreef:

Miq,

 

Weet jij wat ADO wil hebben?

nee ,weet dat eerlijk gezegd niet .Schat zelf in dat ze inzetten met 7 mjn en ruim tevreden met ongeveer 5 zullen zijn .Voor Toornstra geld dat overigens niet en dat weet ik wel .Toornstra willen ze niet kwijt en zullen een belachelijk bedrag vragen waardoor utrecht zal afhaken .

0
Zondag 3 juli 2011 om 13:35 uur

Dennis72

Koeman: "Maar geld stinkt niet, hè?"
Erwin Koeman heeft de verhalen ook gehoord. FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren zou alleen tevreden zijn als zijn club bij de eerste vijf eindigt. De nieuwe hoofdcoach kan zich momenteel niet in die doelstelling vinden.

FC Utrecht eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats en dat kwam Ton du Chatinier uiteindelijk duur te staan. Ondanks mooie prestaties in Europa moest de trainer zijn post verlaten. Koeman is daarvan op de hoogte.

"Ik hoor ook wel verhalen dat FC Utrecht bij de eerste vier, vijf moet spelen", zegt hij in Voetbal International. "Prima, dan moet je Mertens en Strootman behouden en er nog twee spelers bij halen."

"Dan kun je zeggen: Oké, we gaan meedoen bij de eerste vier. Maar geld stinkt niet, hè? Frans van Seumeren (eigenaar, red.) heeft al zó veel miljoenen erin gestoken, hij heeft ook ergens een eindpunt."

Tot dusver is Yoshiaki Takagi de enige aankoop van deze zomer. Koeman: "Ik ken hem totaal niet. We zullen zien. Zo zijn er misschien méér spelers die vorig seizoen geen kans kregen en zichzelf nu gaan ontplooien. We zijn verder druk aan het scouten, maar op korte termijn verwacht ik geen aankopen. We kijken overal, in Scandinavië en Oost-Europa."

 

Zal dit betekenen dat ook Toornstra blijft ???

0
Zondag 3 juli 2011 om 13:19 uur

rien1

Bert schreef:

Ik hoop wel dat ze dan het contract van Derrijck gaan opwaarderen.

Ik vind dat een van de onmisbare spelers.

Moet je eerlijk bekennen dat ik daar ook al dacht. Het zou inderdaad een zeer wijs besluit zijn. 4 miljoen pond is toch bijna 5 miljoen euro? Of ben ik nu te enthousiast. In ieder geval krijg je dit geld in NL nooit en nimmer.

0
Zondag 3 juli 2011 om 12:50 uur

Tommy

fcthehague schreef:

Die waren er altijd al die voorzetten, maar nooit een spits om ze in te koppen/schieten. Denk dat Hocher ook wel mooie voorzetten kunnen geven. Nee voor 5m zou ik Verhoek ook zsm weg doen :)

verhoek weg.

 

derijck een opgewaardeerd contract zelfde voor toornstra.

met hocher/de vogel/elbers/van duin/vincento heb je gewoon 5 goede spelers voor de flanken.

geld wat je overhoud nieuwe keeper/centrale verdediger en spits halen.

 

grote strik om wesley heen.

Als toornstra of derijck ook weg willen dan gewoon gaan voor

overtoom van heracles of gewoon ff snel roorda van heerenveen.

of die slowaakse verdediger van waar luksik vandaan komt.

 

0
Zondag 3 juli 2011 om 12:46 uur

Advertentie

Haegsche Nees

Waar ligt het Grote Geld ? NEE, niet hier ...

 

Het echt Grote Geld ligt bij de Europese topclubs. 

 

Dus DAAR moet je als speler zien te komen. 

 

En dat doe je bv. door jezelf in de EtaLage te zetten.

 

De spelers hebben voor zichzelf een unieke kans gecreeërd.

 

Zich nu in de kijker te gaan spelen met ons zeer goede team. 

 

En dan ga je in één keer echt goed weg Europa in.

 

Biedt jezelf (en je collega's) deze grote kans.

 

En ga dus nu niet weg naar Utrecht of Vitesse.

 

Dat kan altijd nog wel een keer als dat echt je droom is roflol

 

Maar dan mis je deze zeer grote en eenmalige kans zeker.

 

Dus speel met ADO de pannen van het dak in de EL dit jaar.

 

En verhuis dan naar een echt mooie club in het buitenland.

 

Want wij willen natuurlijk geen ex-ADO toppers

tegen ons in de Nederlandse competitie hebben. :S

0
Zondag 3 juli 2011 om 08:36 uur

Tommy

johnnyroma schreef:

Hoopp dat alles goed komt ik leef namelijk voor fc den haag snap je ik sta ermee op en ga ermee naar bed zolang als ik leef  ken je dat gvoel dat zit gewoon in je hart en dat krijg je er niet uit voor mij mooi wel demooiste club en club kleuren van der wereld daar kan Barcelona of whatever niet aan tippen...

als ik hier eens op de shout rondkijk geld dat niet alleen voor jou gooz maar laat je nie gek maken.

het meesten tranfergelul is niet waar.

en we gaan bijna europa in dus wordt top

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 23:47 uur

Nu online

opper, rh_vakm, BLEISWIJK-1, derput, fcdh-denhaag, CashD070 en 128 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26