Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tommy

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘ADO wil Fräser terug’
Volgens het AD wil ADO Den Haag Henk Fräser terughalen. De PSV-jeugdtrainer zou volgens de krant de assistent van beoogd hoofdcoach Maurice Steijn moeten worden.
Lees het nieuwsbericht

zoals ik al eerder meldde links om of rechts om gaat dit spelers kosten.

 

Den haag had van de brom moeten houden.

nu ken je met al je geld straks vervangers halen waar je ook de hoofdprijs voor moet betalen.

 

en maurice steyn maakt ons geen stap beter KUT ZOOI DIT.

 

 

0
Donderdag 30 juni 2011 om 11:31 uur

supporter-noord

ik maak me nog nergens druk over. Ik zie iedereen gewoon blijven, behalve Verhoek. Als ze die gewoon verkopen kunnen ze van het geld Derijck een wat beter contract geven. Nauurlijk nooit Verhoek, Toornstra en Derijck tegelijk wegdoen, dan ben je niet goed bezig.

En die verhalen over Utrecht, das geen positieverbetering en al helemaaaaal niet sportief, het hele elftal is daar bijna verkocht, niks te zoeken daar. Je kan nu beter bij ADO blijven, in Europa kan je je in de kijker spelen. 

0
Donderdag 30 juni 2011 om 11:08 uur

danz

Timothy blijf lekker bij ons mooie ADO Den Haag joh...

Je laatste woorden op het heldenplein tijdens de huldiging waren letterlijk toen Bas Muijs je vroeg of je bleef.Toen zei je...Als ik al die mensen hier zo voor me zie staan dan doet geld er niet toe! Er is maar 1 club belangrijk en dat is ADO DEN HAAG!! Tim hou je aan je woord man...En als vd Kallen slim is dwingt die gelijk tijdens de besprekingen over Judas vd Brom af dat hij de eerste thuiswedstrijd niet op de bank bij ADO Den Haag-Vitesse mag zitten want ik wil wel graag een hele wedstrijd zien en niet dat straks de wedstrijd wordt gestaakt wegens spreekkoren!! Judas wees slim en blijf weg uit ons haags bakkie!

0
Donderdag 30 juni 2011 om 11:03 uur

Stoneview

Kees schreef:

Kootwijk heeft ondanks aandringen van hem aan de directie geen uitleg gekregen waarom zijn contract niet verlengd werd.

 

Kootwijk had een contract uit de Wetzel tijd en zijn salariëring lag een stuk hoger. Het lag echt niet aan Van der Brom.  

Nou die poppenkast bij de huldiging zegt genoeg lijkt mij. Die hoer wilde hem niet meer en dat weet zo'n beetje iedereen. 

 

Geld lijkt mij niet direct het probleem want er is nooit gesproken over een verlenging van het contract...

0
Donderdag 30 juni 2011 om 10:53 uur

JB

marcellino schreef:

ik kijk niet naar andere clubs ik kijk naar ado.

 

dat spelers gaan en komen begrijp ik ook wel.

maar het moment dat je spelers wil laten gaan is niet goed gekozen.

we zijn in opbouw spelers,sponsors en ja ook supporters twijfelen of ze de stap zullen maken,mensen houden graag vast aan iets herkenbaars

volgend jaar met een resultaat tussen plek 5 en 10 had zeer veel supporters,sponsors en spelers over de swtreep getrokken.

 

dat spelers als verhoek,dereijck,immersa en toornstra openlijk soliciteren om naar een andere club te gaan komt omdat den haag gewoon weg niet stabiel is en zij bang zijn dat volgend jaar wel eens en domper kan zijn en dat dus ook een domper is voor hun waarde en vooralc voor hun salaris.

 

ben je een stabiele club zou dat veel minder zijn.

 

en met je laatste zin dat wij erbij horen.omdat we een keer in dertig jaar op plek 6 zijn geeindigd hou toch op.

Een club heet "stabiel" op basis van het verleden, niet op basis van de (onzekere) toekomst.

 

3 jaar geleden de bus niet kunnen betalen, nu 1 van de financieel gezondste clubs in de subtop/middenmoot.

 

Spelers die bij ADO komen, maar ook sponsors, hebben minder onzekerheden dan wanneer ze bij op dit moment een aantal andere clubs binnenstappen.

 

Het probleem met jongens als Derijck (en Toornstra) is dat die godvergeten zaakwaarnemers van hun alleen geld verdienen aan transfers.

En het die zaakwaarnemers dus geen ene fuck uitmaakt of hun spelers goed terecht komen, het naar hun zin hebben of misschien wel andere belangen hebben dan geld alleen.

Want dat iemand tevreden is met zijn situatie helpt die priesters van het MEER-geloof niet op korte termijn aan meer centen.

Alleen transfers. En het liefst elke zomer en elke winter, tot dat zo'n speler door elke voetbalfan op de hele wereld wordt uitgekotst.

Dat is wat er fout zit in de voetballerij.

 

Gelukkig hebben we nu bij ADO vd Kallen zitten, die net als Munsterman bij Twente, Smit bij Heracles en indertijd, ondanks alle (onterechte!) kritiek, Scheringa bij AZ tegengas geeft.

 

Dus je hebt gelijk dat we nog geen "stabiele club" zijn.

Maar over 2 jaar zijn we dat wel.

Omdat we dan 5 jaar historie hebben opgebouwd.

Want dat is op dit moment echt het enige dat ontbreekt.

 

En misschien een paar hersencellen bij sommige "supporters' die het iedere keer weer lukt onze club negatief in de media te krijgen.

 

0
Donderdag 30 juni 2011 om 10:23 uur

marcellino

hjfff schreef:

Blijf lekker weg als je alleen een SCC haalt wanneer we weer 7e worden. Gloryhunter!!

deze reactie dslaat nergens op

 

ik kan je persoonlijk maar ook jij weet toch net zo goed dat alles staat en gaat met succes bij ado.

 

dat er dit jaar een record aan seizoen kaarten wordt verkocht komt door de resultaten van vorig jaar,dus het elftal van vorig jaar.

en dat de mesne dit elke week mee willen maken.

 

dertig jaar hebben we hier op moeten wachten en het leeft als nooit te voren dan moet je niet afbouwen maar rust in de tent houden en doorpakken.

 

als namen rond cirkelen waar dan ook bij de pers zit er een teken van waarheid in.

bij v/d brom dacht ik ook al wel los lopen hij gaat europa in dat is toch een uitdaging,nou geloof mij geld is de eenige uitdaging en dat is nou net wat den haag niet wil betalen.

 

met dank aan de gemeente.

 

spelers als  verhoek ,dereijck en toornstra kunnen dus van club veranderen omdat ze bij utrecht gewoon meer kunnen verdienen

en dan krijg je het zelfde geouwehoer als bij brommetje.

 

misschien moet ado maar eens naar buiten komen hoe het nu echt zit binnen de club en waarom ze bepaalde spelers niet meer willen betalen.

ik denk dat wij als supporters daar wel recht op hebben.

 

 

0
Donderdag 30 juni 2011 om 09:56 uur

<FCDH>

Zo judas is weg dus nu ado weer geld heb zou buly wel terug komen toch? nou ik moet het eerst nog maar eens zien want dat over die paar ton van buly halen zou ook wel een lulverhaal zijn geweest

0
Donderdag 30 juni 2011 om 09:52 uur

Advertentie

marcellino

Nootdorper schreef:

Nu vd Brom weg gaat, zullen spelers meer openstaan voor een vertrek. Derijck schijnt al een gesprek te hebben gehad met Erwin Koeman en ook Toornstra zou al hebben aangegeven best naar Utrecht te willen.

Wij moeten niet vergeten dat ons cluppie de afgelopen jaren meer bezig is geweest met overleven, veel spelers hebben deze jaren meegemaakt. Vd Brom was in staat om een team te formeren met spelers die voor hem en voor elkaar door het vuur gingen.  Dit -en de mazzel dat bijna alle "aankopen" goed vielen- heeft er voor gezorgd dat wij een topjaar hebben gehad.

Vd Brom gaat zeker naar 026 en daarmee komt sowieso een eind aan een mooie periode. Buly komt ook niet meer terug en spelers realiseren zich dat het moeilijk zal worden om het afgelopen jaar te evenaren. Áls dat één van de dragende spelers vertrekt, zul je zien dat het een olievlek gaat worden. Hier ben ik echt bang voor. Utrecht mag dan wel onder ons zijn geëindigd, normaal gesproken is deze club een stabiele middenmoter met een reeëlere kans op Europees voetbal dan ADO. Zo realistisch moeten wij gewoon zijn. Wij zijn helemaal leip van ons cluppie en hebben een groen geel hart, spelers en trainers-op de echte hagenezen als Wesley en Lex na- kijken meer naar hun portemonnee en laten sentimenten veel minder een rol spelen. Dat is nou eenmaal de harde werkelijkheid.

 

dus waat je eigenlijk zegt is dat we ons er bij neer moeten leggen dat ado eens in de zo veel jaar een succes kan halen maar de meeste jaren onderin vertoefd.

 

Ado heeft een begroting neergelegd bij de gemeente die is goedgekeurd.

hierin hadden ze v/d brom en dereijck zeker meegenomen.

 

je hoeft ze dus niet weg te doen.

schulden hebben we ook niet of nauwelijks dus volgend jaar draaien we ons uit de schulden.

 

waarom dan toch leuren met spelers als dereijck ,verhoek en noem maar op.

 

dereijck heeft een paar weken geleden aangegeven dat ado zijn eerst keus is en dat hij wacht op een aanbieding die er naar mijn mening niet gaat komen.

 

verhoek gaat naast zijn schoenen lopen,en moet je eigenlijk voor een groot bedrag verkopen maar ook hij geeft aan graag te willen  blijven.

 

toornstra tsja als een club 3 miljoen neer legt is hij weg,en geloof mij er is geen club die dat gaat betalen ,ik denk dat utrecht begint met 1,2 miljoen en het eindigt op 2,3 a 2,8.

 

v/d brom wegdit gaat meer te weeg brengen dan geene hier denken.

spelers liepen met hem weg en zijn niet alleen teleurgesteld in john maar ook omdat hij niet te houden was.

 

ik heb geen glaze bol maar ik denk dat veel spelers hem nu volgen

en negatief ja dat ben ik ,als je zo een schitterend jaar niet kan herhalen.is er toch iets goed fout bij ado.

 

of het nu aan de spelers ligt of aan ado zelf weet ik niet maar waarom willen spelers juist nu vertrekken ,zijn ze bang dat het nieuwe seizoen niet kan brengen wat dit jaar heeft gebracht,het lijkt er wel op.

 

 

toornstra utrecht kan het nog gekker als dit bericht op waarheid berust gaat het dus puur om geld.

terwijl deze jongen zijn carriere aan ado te danken heeft,het zal echt niet uitmaken als hij een jaar later gaat.

 

het seizoen moet nog beginnen en er is alleen maar geouwehoer

laten we hopen dat we met vogel,hocher en cherry drie groei briljanten in huis hebben die we wel wat jaartjes kunnen behouden.

 

ik heb er echt geen zin meer in om voor degradatie te voetballen die tijd hebben we hoop ik wel gehad.

 

 

0
Donderdag 30 juni 2011 om 09:34 uur

Richard

toma schreef:

 

 

Ado en Vitesse nu definitief rond vd Brom gaat op zeker naar Vitesse

"Vitesse-fans worden voor de gek gehouden"


Nicky Hofs acht de kans klein dat hij ooit nog voor Vitesse uitkomt. Zijn gevoel voor de Arnhemse club zal nooit verdwijnen. "Maar de koers is zo gewijzigd dat ik niet weet of het nog kan."

Vitesse blijft zijn cluppie, benadrukt Hofs deze week in Voetbal International. "Aan mij zal het niet liggen, ik speel dolgraag voor Vitesse. Maar met Jordania is het Arnhemse gevoel verdwenen. En het ontslag van Bos heeft mij extra pijn gedaan. Een échte clubman behandel je niet op die manier."

"Daarnaast vind ik dat de fans voor de gek worden gehouden. Dat hoor ik ook steeds van de échte Vitesse-supporters. Er komt een man die roept dat ze om het kampioenschap gaan spelen en dan moet Vitesse opeens weer een topclub zijn. Dat vind ik wel heel kort door de bocht. Een kampioensploeg bouw je op, die koop je niet", aldus Hofs, die Vitesse vorig jaar verruilde voor AEL Limassol. De dure kracht hielp op die manier de destijds financieel zeer geplaagde Arnhemmers. Korte tijd later maakte Jordania zijn entree.

Hofs ligt inmiddels in de clinch met de Cypriotische club, die de voetballer nog veel geld verschuldigd is. De 28-jarige middenvelder kan nu transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. In afwachting van een club houdt hij zijn conditie op peil bij FC Dordrecht, waar Bos de leiding heeft.
 

0
Donderdag 30 juni 2011 om 09:14 uur

Yo

FC Utrecht wil vooral gaan shoppen bij ADO Den Haag
30 juni '11 08:52 door Mike van Damme


FC utrecht heeft een zak met geld dankzij de transfers van Dries Mertens en Kevin Strootman naar PSV. Technisch directeur Foeke Booy lijkt vooral te willen gaan shoppen in Den Haag voor vervangers.
FC Utrecht heeft al een goed gesprek gevoerd met Timothy Derijck, zo meldt De Telegraaf. Hij mag voor een gelimiteerde transfersom van 750.000 euro vertrekken bij ADO Den Haag. Daarnaast staat ook middenvelder Jens Toornstra nu in de belangstelling van de club uit de Domstad. Ook hij zou openstaan voor een transfer.
Booy heeft daarnaast zijn oog laten vallen op Geert-Arend Roorda. De middenvelder speelde het afgelopen halfjaar voor Excelsior, maar is eigendom van sc Heerenveen. Ook Steve de Ridder van De Graafschap moet van de dertien miljoen euro die PSV heeft neergelegd voor Mertens en Strootman worden gehaald.

0
Donderdag 30 juni 2011 om 09:05 uur

Nu online

Edwin, DHFC070, MonkNL, ADO73, Marcie, Aad, fcdh-denhaag, hetrodegevaar, Wallace, Erik070, Benjamin070, R0n3d, supporter-noord, Tante Wil, Kees, Keepthecashalive, viarijn, FC Den Haag! en 93 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25