Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JB

zuid tribune schreef:

Spelers en trainers zijn passanten.

Spelers moeten snel veel geld verdienen. Daarom gelimiteerde transfersommen of delen van de transfersom rechtstreeks naar de speler. Het enige waar de speler dan bij gebaat is, is om zo veel mogelijk te verkassen en te cashen.

Trainers gaan wat langer mee, maar we hebbe net het schoolvoorbeeld gezien van hoe ook die in elkaar zitten. Voor die Judas (kotsartikel) nog een half miljoen vangen, dat heeft van der Kallen gewoon uitstekend gedaan !!!

Willen wij als supporters de komende jaren ook nog Betaald Voetbal in Den Haag hebben, dan moet de plafond voor salarissen er gewoon zijn. Dus dat geldt ook voor Timothy, "hoe graag ik u ook zie". Niet die drempel overschrijden. Wil hij weg, toedeledokie, dan gaat hij weg en incasseer je 750.000,-. Wil Verhoek weg, toedeledokie, die is vergeten dat hij de afgelopen jaren niet eens de achterlijn haalde en nu na één succesjaar, direct wil incasseren. Jens, wil je weg, toedeledokie, drie jaar afkopen voor vijf miljoen en die komt er vanzelf achter dat hij een jaar geleden nog in de Alphense weide voetbalde. Hoe talentvol hij ook is.

 

Ik heb het volste vertrouwen in alle nieuwe aankopen die we al gedaan hebben, talentvolle spelers, betaalbaar, die straks het schuim op de bekken laten zien waar wij behoefte aan hebben.

 

Maurice, succes en klaar voor Laakkwartier en SK Taurus.

 

.

Het grote misverstand.....

 

Waarom moeten spelers SNEL veel geld verdienen?

 

Zodat ze vanaf hun 33e/34e nog een jaar 40 op de bank kunnen liggen?

1 René van der Gijp is eigenlijk al meer dan een samenleving kan verdragen. (En ook hij schnabbelt nog volop bij, niet alleen bij VI, maar voor een paar duizend euro komt hij graag een braderie open schieten)

 

Niemand zegt dat een voetballer na zijn carriere niet "gewoon" tot zijn 67e nog aan het werk kan.

Zoals ieder ander.

 

Overigens gaan ze ook allemaal "gewoon" na hun carriere aan het werk.

Als trainer, td, scout, analist, commercieel medewerker.

Of desnoods postbode of bouwvakker.

Net zoals ze vroeger een sigarenzaak (Vos), een sportzaak (Mansveld) of een handel in tapijttegels ("Kale" vd Burgh :S) begonnen

 

Het wordt hoog tijd dat meer mensen dit realistisch gaan benaderen.

En ik heb sterk de indruk dat Mark vd Kallen dit al doet.

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 11:10 uur

Haegsche Nees

Volgens mij wil er helemaal niemand van de spelers bij ADO weg. Het is namelijk een (h)echt vriendenteam. Verhoek en Derijck hebben allebei aangegeven graag langer in Den Haag te blijven. Ze willen dan wel een verbeterd contract. Nu krijg je voor Derijck maximaal 750.000 euro maar als je hem een verbeterd contract aanbiedt gaat die clausule er natuurlijk wel uit en kan je straks vragen wat je wil. Dus volgens mij heb je dat verbeterde contract dan heel snel terug verdiend. Het kan niet anders zijn dan dat daar geen geld voor is op dit moment. Anders begrijp ik niet waarom ze hem (Derijck) niet voor langer vastleggen. Of zit er iets in dat ik helemaal over het hoofd zie in mijn redenering ?? Dat moet haast wel maar ik zie het niet.  

0
Donderdag 30 juni 2011 om 21:35 uur

Tommy

Ferdy schreef:

Eén ding he, als die Amersfoortse keienkop spelers wegtrekt dan komt ie Den Haag niet in! Mocht t m wel lukken dan komt ie Den Haag niet uit!

 

joh het is wel grappig maar vitesse heb geen intresse in:

 

verhoek

derijck

assati

 

en waarom niet?

die kosten teveel

er is daar zoveel geld dat er alleen een serv is vast gelegt.

ik vind dat intervieuw met hofs zo mooi: de fans van vitesse worden misleid.

Steeds meer mensen zien het daarom valt het me tegen dat die keienkop het niet zag

0
Donderdag 30 juni 2011 om 20:37 uur

Don

Tommy schreef:

hier gaan we niet uitkomen.

ik ben groot voorstander voor een verkoop van verhoek dus en jij vind hem schijnbaar de beste van den haag die heel erg onderbetaald wordt dus

Nee hoor, als je er nu 1 moet verkopen voor dat geld dan is het verhoek wel. Al snap ik ook zijn verleningsvoorstel qua hoger salaris en max transfersom.

 

Ik wil alleen aangeven dat het inderdaad logisch is dat spelers van ons in de belangstelling staan, en vooral dat die spelers daarop in willen gaan omdat ze nu eenmaal veeel meer kunnen gaan verdienen. En dan komt die nieuwe club nieteens met buitensporige bedragen.

 

Als je als club wil groeien dan zal je daar tot op zekere hoogte in mee moeten gaan, en ik ben dus bang dat een vd kallen daar geen kaas van heeft gegeten. Daarom pleit ik voor een ervaren td die hem de fijne kneepjes hiervan bijbrengt.... thats it.

 

Dat we in de lift zitten is duidelijk, we komen alleen nog niet bij de bovenste knopjes......

0
Donderdag 30 juni 2011 om 20:08 uur

Ooievaar

Frans schreef:

 

Beste FCDH en shouters,

 

Er kan een streep door de naam Dmitri Bulykin.

Als ze hem 2 jaar willen contracteren kost dat nu 3 miljoen euro !!

 

Inruilen van Derijck (weet niet of ze hem ook willen) zet geen zoden aan de dijk en kan ook gewoon weg niet i.v.m. salaris-plafond bij ADO.

 

groeten Frans

 

 

Jammer maar helaas, dat is waanzin zoveel geld voor iemand van zijn leeftijd.

 

Zou zwaar inzetten op Derijck, Toornstra een verbeterd contract geven en Poepon halen. Die jongens zijn allemaal jong, en vertegenwooordigen dadelijk een aanzienlijke transferwaarde. Al moet je kapitaal goeddeels op het veld staan.

 

Indien je Verhoek voor vele miljoenen naar Engeland kan transfereren dan moet je dat doen, om de rest te kunnen behouden.

 

Al zou ik de komst van Henk Fräser zeer toejuichen, daar zie ik binnen niet al te lange tijd een hele goede trainer in.

 

En ik zou nu toch maar werk maken van een TD. Zou mijn oor eens te luister leggen bij Kees Jansma.

0
Donderdag 30 juni 2011 om 19:00 uur

marcellino

jajoh schreef:

groenendijk, die kwal die bij Sparta zat/zit..(ben ff z'n naam kwijt) durfde beide niet in te stappen omdat het zo'n onrustige club is..

vd Brom deed dat wel en kijk met welk resultaat.

 

Dus die twee weggooiers hoeven nu ook niet opeens aan te komen nu we de vorrondes EL spelen en er een goede basis ligt!

Steyn kan dit heel goed aan, weet ik zeker. Een TD zou inderdaad wel welkom zijn, maar Steyn is een echte Den Haag man die bij ons op z'n plek zit.

tuurlijk een den haag man,hou toch op voor geld is alles te koop.

 

nu ik twee dagen mij gek loop te maken en totaal niet weet wat voor een elftal er op 7 augustus staat.

 

baal ik nu al van het nieuwe seizoen terwijl ik juist opgetogen moet zijn omdat we europees spelen.

 

kan ado dan echt geen stabiele club worden en het elftal voor ee n jaar bij elkaar houden

0
Donderdag 30 juni 2011 om 18:29 uur

DHFC070

Zo ook weer van de hele dag shouts terug gelezen. Wat me tussen de verschillende shouts vandaag opvalt is de negativiteit van veel supporters.

Je kunt pas groot worden als je je belangrijkste spelers verkoopt op het juiste moment dat is voor veel spelers nu dus. (ijzer smeden als het heet is). Wel moet je er voor zorgen dat je dan vervangers in huis haalt die een stuk goedkoper zijn maar het niveau wel behalen. Beste voorbeeld is natuurlijk Twente iedereen dat na het vertrek van Elia en die Oostenrijker dat het als een kaartenhuis in elkaar zou vallen.

Tevens kun je wel makkelijk zeggen verleng dat contract met Derijck en Verhoek maar er is gewoon niet veel geld en we hebben gelukkig een salarisplafond. Volgens mij zijn veel mensen vergeten dat we bijna failliet waren en al 10 jaar geen zwarte cijfers hebben geschreven.....

Nee ik ben blij zoals het nu gaat en sta voor de volle 100% achter het beleid wat nu gevoerd wordt. Enige minpuntje is de communicatie naar spelers toe die echt wel duidelijker kan. Zeg gewoon in een eerder stadium tegen Bosschaart, Pique, Verhoek, Derijck enz. dat er geen verbeterd of contractverlenging in zit. 

 

En als laatste is al die negativiteit natuurlijk ook gevoed door het veelste hoge verwachtingspatroon van veel supporters. Voor Steijn ligt er een haast onmogelijke taak om aan dit patroon te voldoen. Als we realistisch kijken moet komend seizoen een plaats tussen de 8-12 mogelijk zijn. Dit sluit ook mooi aan bij de begroting (nr 10?). En europa is daarbij een leuk toetje al helemaal als we 2 rondes doorkomen. 

0
Donderdag 30 juni 2011 om 18:23 uur

Advertentie

ADOnieuwegein

weer ff 80 shouts door geworsteld, maar niet veel bijzonders de afgelopen 3 uur. Heb wel ff de beelden bekeken van de presentatie cq interview van vd Judas bij Fietstas. Ik dacht eerst dat ik naar de presenatievan vorig jaar zat te kijken toen hij bij onze club tekende. Wat een cliches allemaal weer zeg.

 

Maar dat je als trainer zelf geld moet toeleggen om je afkoopsom te betalen, dat is wel heel erg. Zeker bij een club die roept voor 2013 CL te willen halen en volgens zeggen van Jordania z'n 40 a 50 milj wil/kan besteden. Je weet in ieder geval meteen dat er weinig mogelijk is als le zelf al geld moet meenemen!! Maar ja ach, liefde maakt blind toch ;)??

0
Donderdag 30 juni 2011 om 18:12 uur

Tommy

<FCDH> schreef:

Derijck zei zelf dat ie heel graag naar belgie terug keerde dus het zou zomaar kunnen?

van welk geld dan of denk je dat derijck ook een miljoen verdiend per jaar.

zet buly nou maar lekker uit je hoofd die komt niet tenzij hij een lichtje ziet (dat geen club hem wil voor dat geld)

0
Donderdag 30 juni 2011 om 18:12 uur

Ferdy

Haagse Roel schreef:

Kees , bij deze ...........hahahah

welja, gooi er een TD tegenaan die 2 a 3 ton kost, geld zat toch!

Laat Steijn zich bewijzen, de TD spelen we hier wel!

 

Afgelopen seizoen doen we t toch ook zonder TD en ga me nou niet vertellen dat Judas meer ervaring dan Steijn had, AGOVV kap nou!

 

En mag ik tussendoor even voorstellen om de naam van dat shootstuk ongeluk uit Amersfoort hier nooit en nooit meer te vermelden!

0
Donderdag 30 juni 2011 om 18:02 uur

Nu online

lernst, Appie, frans swa, S.upporter en 120 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26