Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JP

Of het een geruchgt is of niet.

 

Achter de schermen is men druk bezig om geld vrij te maken om Buly naar Den Haag te halen. Of het waar is of niet schijnt zelfs de stadionsponsor Kyocera, die heeft tenslotte ook een belang, mee te denken.

 

Laten we allemaal positief blijven en het verhaal Brom achter ons laten..

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 10:14 uur

Tommy

wat betreft buly heb ik een paar dingen die ook weleens mee kunnen wegen.

 

die andere eredivisie club ken net zo goed in gelderland liggen

 

als je buly 8 ton tot een miljoen per jaar betaald snap ik derijck/toornstra wel en krijg je gezeik in de selectie.

 

als bulykin komt voor veel geld en hij kan het niet waar maken hebben ze ook een probleem ( kijk de laatste wedstrijd in groningen kon die er ook 2 maken ofzo)

 

Met wat ik gister zag kan cherry ook mee op het middeveld is een pitbull dus ken lex gewoon in de spits wat die gewoon ook geweldig kan

 

Als ik bolke de beer op het fcdenhaag forum mag geloven zijn ze sowieso al bezig met een nederlandse spits nou die maakt er ook genoeg als je zulke goede buitenspelers heb als wij nu want hocher wordt beter en stabieler dan kubik

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 09:55 uur

rendang

Ooievaar schreef:

 

Als hij er al vanaf zou weten, dan zou hij het zeker niet vertellen. Zou wel eens het op één na best bewaarde geheim, op het in het geniep onderhandelen van die plurk uit Amersfoort na dan, zijn.

Als er investeerders achter zouden zitten dan verandert dat de zaak natuurlijk volledig.

 

Overigens interessante gedachtengang van ome Kees om Steijn met van Hanegem en Lex als zijn secondanten de kar te laten trekken. Heb je echt een geweldige staf. En zouden voor Steijn een zegen zijn. Duizend jaar ervaring en totaal geen behoefe om eerste viool te spelen.

 

Niet z'on slechte adviseur die Kees.

Tuurlijk zal hij het niet aan de grote klok hangen maar ik vroeg het hem op de man af en hij liet duidelijk weten lulverhaal. De blik in iemand zijn ogen en de non verbale communicatie zegt vaak ook genoeg. Later op de avond ook nog een scout van dh gesproken en die gaf ook aan dat er absoluut geen sprake is van een terugkeer van Buly en wees blij want al dat geld is hij ook niet waard. Hij wordt ouder en ik denk niet dat je zo'n speler 8 ton salaris per jaar moet geven en daarboven nog een transfersom van 1,5 miljoen. die investering haal je nooit meer terug
 

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 00:07 uur

Tommy

FC Utrecht wordt zeer serieus genomen"
FC Utrecht heeft deze zomer Ricky van Wolfswinkel, Kevin Strootman en Dries Mertens voor een totaalbedrag van achttien miljoen euro verkocht. Toch zijn de reacties van fans en bestuurders verdeeld.

"Enerzijds is het jammer dat zulke grote talenten vertrekken, aan de andere kant levert het wel een mooi bedrag op", zegt grootaandeelhouder Frans van Seumeren in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Deze transfers gingen financieel zo'n richting op, dat het niet verstandig zou zijn ze te laten lopen."

Het drietal werd door FC Utrecht gekocht voor bij elkaar ongeveer 4,5 miljoen euro. De Domstedelingen boeken een flinke winst, waar het een paar jaar terug genoegen moest nemen met een miljoen euro voor Dirk Kuyt.

Volgens Van Seumeren zegt dat iets. "Dat we op de goede weg zijn en zeer serieus genomen worden. We halen getalenteerde spelers en verkopen die voor een goede prijs. Daar heeft de club profijt van, omdat we op deze manier verder kunnen bouwen."

"Het is aan ons om de volgende stap te zetten en goede vervangers te halen", zegt Van Seumeren, die er vertrouwen in heeft dat trainer Erwin Koeman met een goede selectie kan werken. "We geven met dit soort transfers natuurlijk wel een signaal af. Voor zeer getalenteerde spelers is Utrecht een aantrekkelijke club om stappen te maken. Dat kan ons in de toekomst voordeel opleveren, sportief en financieel."

 

 

hij vergeet alleen dat andere clubs ook voor geld kunnen verkopen hahah

 

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 15:48 uur

Tommy

Eerste Utrecht-bod op De Ridder resoluut afgewezen
De Graafschap gaat niet akkoord met het eerste bod van FC Utrecht op Steve De Ridder. De aanbieding werd direct met een resoluut 'nee' beantwoord.


"Utrecht heeft inderdaad een bod gedaan, maar wij hebben direct nee gezegd", zegt technisch directeur Leen Looyen tegen Omroep Gelderland. "Ik neem aan dat we er verder niet meer over praten."

Naast Utrecht tonen ook AZ en Zulte Waregem belangstelling voor de 24-jarige aanvaller. Naar verluidt is één miljoen euro voldoende om De Graafschap van een transfer te overtuigen.

 


hebben ze geld daar kennen ze er niet van af whahaha

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 15:46 uur

ADO supporter Leidschenveen

Eerste verslag vanuit Litouwen
Afgelopen dagen is een brede delegatie van ADO Den Haag in Litouwen geweest om met de tegenstander, FK Tauras, de lokale overheid en andere belanghebbenden afspraken te maken over onze eerste Europese wedstrijd! Een belangrijk onderdeel van het bezoek was het inventariseren van een leuke en gezellige verzamelplaats voor alle meereizende supporters. Met goede informatie naar een ieder zorgen we er met elkaar voor dat deze voetbalreis zo goed mogelijk gaat verlopen.
Naar verwachting ongeveer 800 Haagse supporters zullen de weg naar Kaunas weten te vinden. Naar verwachting zullen ook tientallen bevriende supporters van Legia Warschau de ploeg van Maurice Steijn komen aanmoedigen. De stad Kaunas zal die dag dan ook volledig groen geel gaan kleuren. Dat laatste is overigens niet iets onbekends voor de inwoners van deze leuke universiteitsstad. De plaatselijke stadskleuren zijn namelijk ook groen geel, net als het shirt van de lokale voetbalclub. Het shirt van het laatste seizoen lijkt zelfs enorm veel op één van onze oude shirts. De verwachting is dan ook dat de lokale supporters zich, gelokt door onze kleuren, bij ons zullen aansluiten in het feestgedruis. Want dat moet het worden, dat hebben we met z’n allen voor ogen: “Wáár is het feestje? HIER is het feestje!”.

Dat feest zal plaatsvinden op een groot plein. Rondom dit plein, wat gelegen is in een gebied wat overal aangegeven wordt als The Old Town, zijn veel kroegjes en restaurantjes gelegen. Op het plein zelf staan verschillende tenten met terrassen waar je ook je drankje kunt halen. Midden op het plein staat een grote witte kerk wat een mooi herkenningspunt is. Het plein heet Rotuses Aikste, oftewel Town Hall Square.
Vanaf 11.00 tot 13.00 op de wedstrijddag zal de supportersvereniging en de supporterscoördinator daar een centrale plek innemen waar supporters nog, op de ons gebruikelijke wijze van legitimatie, voor een kaartje terecht kunnen of waar men voor vragen etc terecht kan. Vanuit deze locatie zullen wij korte lijnen onderhouden naar alle betrokkenen, personen of instanties die zich met deze wedstrijd of reis bezig houden.

Het stadion gaat ongeveer anderhalf uur voor de wedstrijd open. Het is een oud stadion wat op geen enkele manier voldoet aan de stadions die we in Nederland gewend zijn. Ondanks dat er een atletiekbaan omheen ligt, is het zicht op het veld goed. Er is voldoende ruimte om vlaggen neer te leggen, stokken zijn echter niet toegestaan. In het stadion is er, net als in Nederland, een beveiligingsbedrijf verantwoordelijk om de rust en orde te bewaren. Buiten het stadion zal de politie die taak op zich nemen. De politie geeft aan dat ze de Haagse supporters oprecht welkom heten en dat ze er vanuit gaan dat wij er een geweldig feest van gaan maken. De gesprekken die we met de lokale overheid hierover gevoerd hebben, waren uiterst prettig te noemen. Wel heeft men aangegeven dat er keihard zal worden ingegrepen wanneer supporters (soft)drugs gebruiken, in het stadion vuurwerk bij zich hebben of afsteken en/of bijvoorbeeld het veld betreden. De lokale politie zal ondersteund worden door de collega´s uit Den Haag en uit Warschau.

Terug naar het feest. Wie met een paar biertjes op nog wat geld wil gaan pinnen bij 1 van de vele banken moet goed opletten. Het systeem werkt daar net even anders dan bij ons. In Nederland komt namelijk eerst je pasje terug en daarna je geld. In Litouwen komt eerst het geld waarna je vervolgens nog een vraag moet beantwoorden op het scherm en daarna geeft de machine je pasje pas terug. Let dus op dat je niet je geld uit de machine haalt en wegloopt en je pasje vervolgens vergeet. Het systeem is dan immers nog actief waardoor iemand anders er dus met nog meer van jouw geld vandoor kan gaan!

Vanaf het plein en elders in de stad, kun je met het openbaar vervoer heel goed naar het stadion komen. Wees niet verbaasd als je bij het instappen een oude bekende tegen komt in de vorm van een oude HTM bus! De volgende buslijnen brengen je naar het stadion: 3, 6, 10, 21, 27, 34, 37, 37n, 38 en 43. Het stadion heet overigens S.Dariaus ir S.Gireno stadion Planas.

Zoals gezegd is het een heel oud stadion, wat ondanks dat ook de thuisbasis is van de nationale ploeg. Wat het stadion wel weer erg leuk maakt, is dat overal het groen geel tevoorschijn komt. Zo hangen er tientallen groene en gele vlaggen, zijn er groene en gele stoelen en begonnen tijdens ons bezoek aan het stadion de mensen van de lokale fansupport aan het versieren van hun vak, omdat er die avond een thuiswedstrijd werd gespeeld. Het geeft je toch, op de één of andere manier, een gevoel van herkenning en warmte.

Onze supporters kunnen op 2 manieren bij het stadion aankomen. Degene die met openbaar vervoer komen, zullen vanaf de stadskant aankomen en degene die met een georganiseerde bus reizen, komen aan via een park. Dit zal allemaal duidelijk aangegeven worden. Tevens zullen er voldoende politieagenten en andere service- of veiligheidsmedewerkers op de openbare weg aanwezig zijn die onze supporters kunnen doorverwijzen.

Wat ook nog belangrijk is om te weten, is dat er een veiligheidsring om het stadion gelegd zal worden. In de buurt van het stadion zal er een eerste controlepunt worden ingericht, hier vindt de kaartcontrole plaats. Op vertoon van je omwisselbiljet kun je de zone betreden. Een stukje verderop zal de omwissellocatie zijn waar je dus je omwisselbiljet in moet leveren en er een toegangskaart voor terugkrijgt. Hierna kan je het stadion in.

We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen op het gebied van deze bijzondere reis.

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 14:38 uur

Midden-Oost

JB schreef:

Aangezien spelers van flag ADO hier wel eens mee schijnen te lezen, hierbij een stukje advies.

En daar hoef ik, in tegenstelling tot jullie money zaakwaarnemers, helemaal niets angel voor te hebben.

 

Centrale verdediger Guram Kashia verdient in Arnhem minimaal €650.000 per seizoen.

 

Ook de nieuwe rechtsbuiten Ibarra gaat in Arnhem minimaal €650.000 per seizoen verdienen.

 

Aangezien het gezegde "iedere waar naar zijn geld" nog steeds opgaat:

Timothy en Wesley, als veel betere voetballers, dus nooit voor minder dan €750.000 per seizoen daar tekenen.

 

Oh ja, Timothy, aangezien Abramovich nog een jaar stalling voor Rajkovic nodig heeft en Kashia Georgiër is, weet je dus zeker dat je als bankzitter in Arnhem de Rode Duivels helemaal uit je hoofd kan zetten.

 

Geld ook voor Verhoek, Vitesse heeft die Romeen Centaurio oid aangetrokken, ook een rechtsbuiten.

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 12:41 uur

JB

Aangezien spelers van flag ADO hier wel eens mee schijnen te lezen, hierbij een stukje advies.

En daar hoef ik, in tegenstelling tot jullie money zaakwaarnemers, helemaal niets angel voor te hebben.

 

Centrale verdediger Guram Kashia verdient in Arnhem minimaal €650.000 per seizoen.

 

Ook de nieuwe rechtsbuiten Ibarra gaat in Arnhem minimaal €650.000 per seizoen verdienen.

 

Aangezien het gezegde "iedere waar naar zijn geld" nog steeds opgaat:

Timothy en Wesley, als veel betere voetballers, dus nooit voor minder dan €750.000 per seizoen daar tekenen.

 

Oh ja, Timothy, aangezien Abramovich nog een jaar stalling voor Rajkovic nodig heeft en Kashia Georgiër is, weet je dus zeker dat je als bankzitter in Arnhem de Rode Duivels helemaal uit je hoofd kan zetten.

 

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 12:35 uur

Advertentie

Ron001

Hoop dat de spelers het plezier in het spelletje houden en dat Steintje de jongens gemotiveerd kan houden !!

Maar het feit blijft dat er nu onrust is en de spelers (Diva Verhoek en derijck geld zien!!!)

En ja we zitten niet in een spanje of ander land waar je met 100de triljoenen schuld toch nog spelers kan halen van 50 miljoen of meer!!!

Nee ik denk dat ze er goed aan doen (helaas de enige club in nederland) om het salaris plavond niet te laten stijgen!!!

Hoop dat ze nog een verssing ala Buly uit de hoge hoed kunnen toveren!!!

Anders ben bang voor een heel spannend seizoen!!!!!!!!

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 12:14 uur

<FCDH>

Max schreef:

Derijck zijn we kwijt. Gelimiteerde afkoopsom, het is niet anders. Zijn contract openbreken is financieel onverantwoord. We gaan m welerg missen. Voor Verhoek gaan we lekker cashen. Van mij mag ie lekker naar Vitesse, al gun ik m een betere club.

Ik zou alle spelers het liefste nog een jaar behouden kijk 750.000 is tuurlijk geld voor een club als den haag maar het verlies van derijck lost je niet gelijk op met alle gevolgen van dien

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 11:57 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 101 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26