Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

pmc

olaf1982 schreef:

Ze zijn ook bezig het salarishuis in te krimpen zoveel mogelijk...contractverlengingen komen bijna altijd uit op salarisverhogingen...maarja voor de spelers die transferwaarde hebben is dit wel nodig..(Immers, Toornstra, Verhoek, Derijck, Vicento) Allen hebben doorlopend contract alleen Vicento (en Derijck dan) wordt kiele kiele

Dat begrijpn ik allemaal, maar we gaan europa in stel dat we de groepsfase halen, dan gaat het wel geld opbrengen, verder ben ik er van overtuigt dat spelers als Verhoek, en Toornstra nog meer waard worden.

Door vroeg te chasse wekken ze bij mij de indruk dat ze geen vertrouwen hebben in een hoge classering volgend jaar, want ja ze worden allen meer waard als ze weer hoog eindigen.

0
Woensdag 29 juni 2011 om 10:54 uur

BLEISWIJK-1

ADOnieuwegein schreef:

Lees net een bericht op het forum dat Toornstra en Roorda al persoonlijk rond zouden zijn met Utrecht en dat Utrecht een package deal wil met Dereijk van tussen de 3,5 en 4 miljoen euro.

 

NOOIT DOEN !!!!

Ik denk dat dit wel kan kloppen. Alleen heb je het wel over het bod het eerste bod van Utrecht. Ik denk dat vd.Kallen met een bedrag van 6 miljoen zal beginnen.

 

Ik ben nog steeds van mening dat Strootman meer geld waard is dan Toornstra. Speelde in het Nederlands elftal. Had een hoger salaris. En is net wat jonger. Bovendien was er voor Strootman heel veel interesse. Als je bedenkt dat Strootman voor circa 6,5 miljoen weg gegaan is, zal je voor Jens niet meer krijgen dan 5 miljoen.

0
Woensdag 29 juni 2011 om 09:57 uur

ADOnieuwegein

Vitesse wil niet 'overal het dubbele' betalen
Vitesse rekent niet langer op de komst van John van den Brom. De onderhandelingen met ADO Den Haag werden dinsdag definitief gestaakt. Daarmee willen de Arnhemmers tevens een statement maken.

Eigenaar Merab Jordania verklaart steevast dat geld geen rol speelt in het Gelredome. De club slaagt er echter niet in een trainer van ADO Den Haag los te weken. Van een aanfluiting wil algemeen directeur Paul van der Kraan echter niet spreken.

"Ik weet niet of je het zo kunt noemen", zegt hij in De Gelderlander. "Als je in het voetbal onderhandelt over een afkoopsom, dan kan het zijn dat je er niet uitkomt." Van den Brom moest naar verluidt één miljoen euro opleveren.

"Vitesse wil betalen voor datgene wat het krijgt, en niet overbetalen", legt de directeur uit. "Als we overal dubbel voor gaan betalen, dan zijn we volgend jaar het dubbele kwijt en zijn we nog niet verder met de club. Dat geldt dus ook voor afkoopsommen."

 

Dan had je op een normale manier zaken moet doen sukkel !!!!

0
Woensdag 29 juni 2011 om 09:11 uur

ADO supporter Leidschenveen

FC Utrecht: Derijck en Toornstra Van onze Telesportredactie
UTRECHT -  FC Utrecht laat het binnengekomen geld voor de dubbeltransfer van Kevin Strootman en Dries Mertens rollen in de eredivisie. De club uit de domstad heeft zich bij ADO Den Haag gemeld voor verdediger Timothy Derijck en middenvelder Jens Toornstra, bij SC Heerenveen voor middenvelder Geert Arend Roorda en bij De Graafschap voor vleugelaanvaller Steve de Ridder.


Toornstra verschalkt Luciano. Foto: ANP Pro Shots Die laatste wordt ook begeerd door AZ en Zulte-Waregem. ,,Deze dubbeltransfer is financieel een ongekende deal in de historie van FC Utrecht. Het geeft een gevoel van trots en het bewijst dat we de goede weg zijn ingeslagen twee jaar geleden. Sportief gezien is het een enorme aderlating”, aldus technisch directeur Foeke Booy.

,,Maar ik zit zo in elkaar, dat ik een biertje neem, ga slapen en de volgende dag strijdbaar aan de slag ga. Wij willen ons versterken met getalenteerde Nederlandse spelers. Als dat financieel onhaalbaar blijkt, verleggen we de belangstelling naar buitenlandse spelers, onder meer de Zweed Johan Martensson van GAIS.”

0
Woensdag 29 juni 2011 om 07:41 uur

Tommy

hahaha die dogo liet zich opnaaien door een haagse fan:

 

ik heb alsnog het gevoel dat hij voor een gepast bedrag naar ons toekomt (ook al blijft alles te veel) als ado dat niet doet dan blijven ze met een trainer zitten die weg wilt en die steeds minder waard wordt(aflopend contract die die niet gaat verlengen) en dan nemen wij menzo dit jaar (misschien nieuwe poging in winterstop?!?!?) en dan hebben we hem volgend jaar gratis. ook is er een kans dat v/d brom een zaak gaat aanspannen ivm finaciele verbetering....(ken zijn contract niet maar hoort bij een optie) jordania speelt het spel iig perfect mee door te zeggen dat die voor een andere trainer gaat. wat ben jij voor ei dan. vitesse heb vd brom illegaal benaderd. daar heb chelsea een straf voor gekregen: een jaar geen spelers mogen tranfereren. en dan gaat hij naar de arbitrage wat dan? wat ken vitesse bieden behalve meer geld wat den haag hem niet ken bieden. jullie zijn op 1 goal na de nacompetitie ontlopen en jullie hebben een selectie van 12 man doe meeen lol zeg. Zelfs al verkopen wij verhoek (aan A.villa trouwens never nooit aan jullie) danhebben wij vincento daar en hocher op de andere kant. halen we van dat geld een nieuwe centrum verdediger ken derijck ook weg (ook niet naar jullie trouwens hahaha) Den haag heb misschien minder geld, maar voorlopig nog altijd meer toekomst dan jullie Benjaminjr, je hebt nog minder verstand dan een krekel! Chelsea heeft een boete gehad omdat ze een speler foutief hebben benaderd. Voor trainers gelden andere regels, maar dat schijnt bij jullie in dat kut- dorp niet door te dringen... Voor trainers geldt gewoon het Nederlands arbeidsrecht en daarom mag hij een andere werkgever of een andere werkgever hem gewoon benaderen. Iedereen van ons die werkt weet ook dat je gewoon mag solliciteren zonder je baas in te lichten. Misschien is dat wel het probleem bij jou en heb je gewoon nog nooit een baan gehad? Niet alleen is het gewoon toegestaan voor een trainer om gedurende zijn contract met een andere club te onderhandelen, het is zelfs zo dat een club wettelijk gezien een werknemer geen positie verbetering mag belemmeren. Dus aangezien van den Brom geen conccurentiebeding in zijn contract heeft staan en aangezien hij bij Vitesse 5 keer zo veel kan verdienen dan bij ADO, heeft ADO bij een rechtszaak geen poot om op te staan.....John kan gewoon ontslag nemen!!

dogo2 bij ons op de site heb je een veel minder grote bek whahaha. wil je bijdehand doen ofzo hahaha o trouwens gelderlander al gelezen? wahahah

0
Woensdag 29 juni 2011 om 00:47 uur

Stantana

John van den Brom niet naar Vitesse

 

Laatst bijgewerkt op: woensdag 29 juni 2011 | 00:05

ANP

door Gerard Borgman

 

 

ARNHEM - De overgang van trainer John van den Brom van ADO Den Haag naar Vitesse is van de baan. Dat heeft Paul van der Kraan, de algemeen directeur van Vitesse, dinsdagavond laat bevestigd tegen De Gelderlander.

ADO en Vitesse zijn dagenlang in gesprek geweest over de afkoopsom van de 44-jarige Van den Brom. ,,We hebben een bijzonder goed bod neergelegd’’, zei Van der Kraan dinsdagavond, nadat de moeizame onderhandelingen waren stopgezet. ,,Uiteindelijk bleef er een behoorlijk verschil tussen vraag en aanbod dat niet te overbruggen valt. Je weet het in het voetbal nooit, maar ik heb niet het idee dat we hier nog over gaan praten.’’

Van den Brom was eerder zelf al tot overeenstemming gekomen met Vitesse-eigenaar Merab Jordania. De clubbaas wil in 2013 kampioen van Nederland worden, maar Jordania is er dus niet eens in geslaagd een trainer los te weken bij ADO Den Haag. Toch wil Van der Kraan de soap rond Van den brom niet zien als een aanfluiting voor Vitesse.

,,Ik weet niet of je het zo kunt noemen’’, aldus de algemeen directeur. ,,Als je in het voetbal onderhandelt over een afkoopsom, dan kan het zijn dat je er niet uitkomt.’’

Jordania verklaart steevast dat geld geen rol speelt bij zijn ambitieuze ‘Project 2013’ in Arnhem. Hoe dat te rijmen valt met de mislukte flirt met Van den Brom? Van der Kraan: ,,Vitesse wil betalen voor datgene wat het krijgt, en niet overbetalen. Als we overal dubbel voor gaan betalen, dan zijn we volgend jaar het dubbele kwijt en zijn we nog niet verder met de club. Dat geldt dus ook voor afkoopsommen.’’

Van den Brom staat bij ADO nog een seizoen onder contract. Het is nog niet duidelijk of de coach uit Amersfoort na alle tumult van de laatste dagen zijn contract in Den Haag gewoon zal uitdienen. Vitesse begint zondag 3 juli met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de mislukte besprekingen met ADO zit de Arnhemse club nu dus nog steeds zonder hoofdtrainer.

0
Woensdag 29 juni 2011 om 00:22 uur

Advertentie

olaf1982

Johannes schreef:

Als Johnny niet naar de arbitragecommissie stapt dan toont dat al aan dat hij dus nog motivatie voelt voor ADO (incl. Europa!). Goed gebaar van hem, dit zegt namelijk meer dan woorden.

Het is voor zijn toekomst sowieso beter om bij ADO door te bouwen en dan de stap te maken naar de top3 van NL, maar ja het geld was verleidelijk natuurlijk..en begrijpelijk...goede les voor hem geweest iig door voortaan altijd open kaart te spelen

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 23:58 uur

ADODENHAAG

Tommy schreef:

kijk en nu zou het zomaar kunnen dat derijck bij gaat tekenen. hij is toch zo gek op van de brom.

en bij utrecht wordt het misschien iets dit seizoen maar misschien ook niet.

den haag staat al. wordt morgen echt wel over gesproken op de training

 

 

KOM OP DEN HAAG

Het mooie is dat wij de baas zijn over de spelers, en niet Utrecht. Vd Kallen weet bovendien precies hoeveel geld Utrecht in het laatje heeft.. 1 ding is zeker, onze jongens gaan niet voor een schrijntje weg.

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 23:45 uur

Tommy

Voorzitter Jan-Willem van Dop zegt dat de komst van het viertal allerminst definitief is: "We geven ons geld verstandig uit en we gaan geen absurd hoge overnamebedragen betalen. Bij FC Utrecht hebben we het salarishuis op orde, dus de wensen van deze spelers op dit gebied moeten hier absoluut in passen

 

goed lezen

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 23:40 uur

ADODENHAAG

Dat Utrecht heeft nu in ieder geval zat geld. Hopelijk plukken we ze helemaal leeg...

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 23:26 uur

Nu online

supporter-noord, Erik070, ADO73, hetrodegevaar, DHFC070, Aad, fcdh-denhaag, R0n3d, Marcie, Wallace, Tante Wil, Kees, Keepthecashalive, viarijn, FC Den Haag!, kipf, DenHaagFC17 en 90 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25