Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Johannes

Aad schreef:

In tegenstelling tot alle lofzangen op van der Kallen hier op de shout heb ik toch mijn bedenkingen.

 

 

Wat betreft de kwestie “Van den Brom” heeft hij ten opzichte van Vitesse (Jordania) duidelijk zijn hand overspeeld en de hebzuchten de rancune het verstand laten overheersen. Natuurlijk heeft hij geen 2 mio gevraagd. Zo verstandig zal hij wel geweest zijn. Maar ik ben er van overtuigd dat het ook geen redelijke (2x John’s jaarsalaris bij voorbeeld) transfersom is geweest. En zo goed als van der Kallen zich ook niet lijkt te willen bezondigen aan het betalen van hoge(re) salarissen is het ook Jordania’s goed recht ook een streep te trekken.
Nu zijn er in deze kwestie alleen maar verliezers: ADO, Vitesse en John van den Brom.

 

Wat het betreft het verlengen van contracten is hij volgens mij ook niet erg slim bezig. Zowel Verhoek als Derijck geven aan dat ze opnieuw willen tekenen dan wel hun contract openbreken. Na een seizoen als het afgelopen seizoen willen ze daarvan wel de waardering terugzien. Ik denk dat we allemaal zo zouden redeneren. Van der Kallen echter houdt de spelers aan de bestaande contracten en begaat daarmee vooral ten aanzien van Derijck een ernstige fout. De fout van een niet-voetbal-kenner die absoluut niet doorheeft dat Timothy een van de voornaamste pijlers was van het succes-elftal 2010/2011. In plaats Derijck te waarderen in salaris en snelheid van handelen vangt van der Kallen direct 7,5 ton die onmiddellijk geïnvesteerd moeten worden in een nieuwe verdediger waarvan je maar moet afwachten of die hetzelfde brengt als Timothy.


Ook met betrekking van Verhoek handelt hij laks en zonder voetbalverstand. Verhoek redeneert volkomen juist: Nu verlengen tegen een hoger salaris biedt, uiteraard onvoorziene omstandigheden daar gelaten, in de toekomst nog meer uitzicht op een hogere transfersom. Dus is elke cent, uiteraard binnen het redelijke, aan salarisverhoging een goede investering.
Bovendien zou het aanblijven van Verhoek wel eens de trigger kunnen zijn voor het behoud van Bulykin.

 

 

Ik hoop dat van der Kallen nog eens te rade gaat bij het voetbalverstand in en rond onze club (Lex, Jansma, van Vianen, etc.) want mijns inziens heeft hij op voetbalgebied nog wat te leren.

Een prima verhaal Aad, maar ik ben het er niet helemaal mee eens.

 

Het kan zijn dat hij zijn hand overspeeld heeft met Jordania. Dat gevoel heb ik ook wel een beetje. We zullen het de komende dagen zien.

 

Derijck en Verhoek dat vind ik een ander verhaal. Misschien is er bij het onderhandelen met Derijck te laks gehandeld. Maar Verhoek heeft gewoon nog een contract voor 1 jaar plus een optie voor een jaar, ZONDER gelimiteerde transfersom. Ik snap dat Wesley graag meer wil verdienen, maar net als Timothy vertelt hij dat dus niet hardop. Geen van beide spelers laat aan ons weten wat hun eisen zijn, maar vertellen dan weer wel dat ze vinden dat de club laks is. Jaja, zo lust ik er nog wel eentje. Wesley moet geduld hebben of weg gaan. Ik adviseer hem het eerste.

De RvC wil graag cashen nu spelers gewild zijn. Als je er eentje verkoopt, en mijn idee zou Wesley zijn, kan je je begroting eindelijk een keer halen en daarnaast snel Bulykin aantrekken (wat men nog steeds wil, maar eerst moet daar geld voor zijn).

 

Vermoedelijk gaat Van der Kallen JUIST bij het voetbalverstand te rade, maar het is en blijft gewoon een slimme en harde zakenman. Ook een keer goed, want de zogenaamde voetbalmensen hebben ons al keer op keer tot aan de rand van het faillissement gebracht.

0
Woensdag 29 juni 2011 om 17:52 uur

Hamradio

En dan nog een stukje uit een interview, vertaald met een vertaalmachine...

 

Welke spelers, "Den Haag" zou kunnen worden waardig om te spelen in het kampioenschap van Rusland?

– Verhoek, Toornstra. Toornstra binnenkort gewoon weg te gaan in een sterke club, zijn team is nu in het pull. Vicento terwijl in de jeugdploeg speelt. En we hebben goede verdedigers Timothy Deriyk zeker ergens snel gaat weg, het is goedkoop, plus een geweldig seizoen besteed. In Nederland hebben veel talenten, kun je kopen voor weinig geld.

 

Voor iedereen die het hele interview wil lezen:

http://www.peoples.ru/sport/football/bulykin/interview11.html

 

0
Woensdag 29 juni 2011 om 16:10 uur

marcellino

Richard schreef:

Als je op basis van 10 goede wedstrijden en vele blessures in het verleden, en een voorzet die normaliter de A4 op werd geschoten een grote mond krijgt en je je durft uit te laten dat je werkgever het volgens jou niet goed doet, dan ben je verkeerd bezig. Mocht vd Kallen idd 5 miljoen pond voor Verhoek kunnen krijgen dan lijkt de keus mij ( en ik denk iedereen ) simpel... Groen Geel strikkie eromheen en veel succes bij Villa

het is toch zo duidelijk als wat.

 

iemand met en goed verstand weet dat een evenaring van dit jaar onmogelijk is.

 

wat betekend dat spelers als verhoek,toornstra en verhoek minder in de picture staan.

 

tuurlijk wil v/d kallen nu cashen voor verhoek en dereijck.

verhoek moet niet zeuren er staat nergens in zijn contract dat hij voor een bepaald bedrag weg mag dus den haag kan alles vragen.

 

 

 

700.00 voor dereijck is op dit moment weinig maar wat als je zijn contract verlengd en volgend jaar loopt het niet hoe het moet lopen. dan zit je wel mt een speler die veel meer is gaan verdienen en niet meer die 700.000 opleverd.

 

het is gewoon wat deze twee spelers betreft een moeilijk verhaal en we kunnen nu ook niet zeggen at den haag bulkt van hert geld,verkopen van deze twee spelers betekend voor ado rust in de tent(wat betreft de inkomsten en de firma ado)

0
Woensdag 29 juni 2011 om 14:21 uur

marcellino

jojoma schreef:

ik vind het echt vervelend worden......had vooraf erg zin in nieuwe seizoen met EL voetbal als voorafje !!! nu ben ik blij dat ik snel op vakantie kan, wat een gezeik al een week zeg. zou blij zijn als we een paar weken verder zijn......

nu verhoek weer, verkoop hem nu maar snel en vraag vanmiddag op de training wie er graag wegwillen, maak er werk van en ga lekker aan de slag met goedwillenden.

ik krijg intussen wel de indruk dat alleen van der kallen aan het buffelen is, ok en maurice nu dan. maar van de directie die het zou moeten doen hoor je niks.......vierling bijv. dat moet een leuke man zijn want aan z'n prestaties ligt het niet.......

gelijk heb je.we draaien een seizoen top en iedereen ziet dollar tekens.

 

dat we mazzel hebben gehad met spelers komt natuurlijk ook door het budget wat ado te besteden heeft.

 

bulykin heeft bij ado een kans gekregen hij was notabene bij de graafschap afgetest.

 

toornstra werd eerst aangeboden bij sparta maar die zagen het niet zitten den haag gaf hem en kans en kan hoe het volgend jaar ook loopt tien keer meer verdienen als bij zijn oude amateur cluppie.

 

verhoek grootste gedeelte van zijn carriere bij den haag een flop ,waar ellia steeds sterker werd was verhoek nergens te vinden ,ja in het nacht leven.nu draait hij een behoorlijk jaar en wil meneer meer gaan verdienen we kunnen het ook omdraaien maak je duur betaalde geld over de laatste jaren volgend jaar maar goed.

 

wat een gelul zeg meedenken met ado ja meedenken  met je eigen portommonnee

 

wat jij al zegt ik had de hoop dat dit elftal bij erlkaar zou blijven en dat we volgend jaar of door kunnen groeien of voor plek 5 t/m 10 zouden strijden.

 

maar eerlijk gezegd mogen alle spelers die twijfelen aan den haag nog vandaag vertrekken en eindigen we dan tussen plek 12 t/m 16 ook goed.

 

 

0
Woensdag 29 juni 2011 om 13:32 uur

JB

pmc schreef:

Ze zullen wel meer gaan verdienen maar dan hadden ze 'geen meerjarig contract moeten tekenen, behouden Toornstra  wordt veel en veel meer waard speeld straks gewoon in het NL elftal

Precies.

 

Contracten zijn economie, en daar weet vooral Jens Toornstra als economie-student alles van.

 

Een contract is een afweging van allerlei dingen: geld, zekerheid enz.

 

Een langdurig contract geeft meer zekerheid.

In ruil daarvoor lever je daar dus wat geld voor in.

 

 

 

0
Woensdag 29 juni 2011 om 12:41 uur

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

de grap is dat dit allemaal begon bij psv

en dat psv zelf toegeeft dat het allemaal niet door was gegaan als die 48 miljoen niet door was gegaan.

 

let wel als den haag nu nog spelers verliest wordt vervangers halen lastig want dan moet ook ado goed gaan betalen.

iedereen is nu begonnen met de voorbereiding dus niemand wil graag nog spelers kwijt

Ach.... Je kan nog steeds een aardig basis elftal neerzetten. Met al het geld wat we verdienen ga ik er vanuit dat Bulykin naar ons komt.

En dan in alle rust op zoek naar vervangers!

 

Opstelling:

                                                 Coutihno

 

Ammi                  Leeuwin                             Kum                       Luksik

 

                Immers                  Radosalvjevic                  Chery

 

Hocher                                       Bulykin                                    Vicento

 

 

  

0
Woensdag 29 juni 2011 om 12:37 uur

oodh

<FCDH> schreef:

Toornstra is met stip het grootste talent van de eredivisie ik zeg minimaal 7 miljoen anders niks

Dat kan jij wel vinden, maar 3.3 miljoen is een hoop geld voor een speler die één jaar meeloopt. 7 mio slaat helemaal nergens op voor Toornstra. (Die 3.3 mio ervan uitgaande dat Derijck 7K kost en Utrecht 4 mio wil betalen voor beiden.) Weet zo net nog niet of v.d. Kallen dit niet accepteert. Hij zal er wel in eerste instantie meer uit willen halen. Wat anders is of die spelers zelf willen. Ze zullen ongetwijfeld wat meer gaan verdienen, maar verder?

0
Woensdag 29 juni 2011 om 11:42 uur

supporter-noord

ADOnieuwegein schreef:

idd wij spelen EL, Maar dat kan ook voor het einde van de transferdeadline afgelopen zijn. Maar ik snap idd waarom spelers voor Utreg zouden kiezen. Ik vind het geen positie verbetering, dat vond Verhoek vorig jaar ook niet !

Die kiezen ze echt niet hoor. We hebben notabene ook nog eens 2 x van utrecht gewonnen afgelopen seizoen. En dan die leegloop daar is ook geen goed vooruitzicht. Niks sportieve vooruitgang, die v seumeren is gewoon aan het handelen en wil zn geld terug.

0
Woensdag 29 juni 2011 om 11:34 uur

Advertentie

Tommy

<FCDH> schreef:

Ik las ergens op voetbalzone  van een utrechter dat utrecht hooguit 1,5 miljoen wil geven voor toornstra? hahaha nou ga er maar vanuit dat toornstra gewoon blijft haha zeker als utrecht zulke bedragen geeft?

las vanmorgen een shout van ik meen jb dat utrecht geen geld uit wil geven aan spelers alleen bij verkoop.

trouwens ik denk dat toornstra daar niet eens heen wil.

trouwens zal het slarishuis daar zoveel beter zijn?

iedereen wil daar weg dus.

0
Woensdag 29 juni 2011 om 11:25 uur

Tommy

marcellino schreef:

hehe krijgen we het door.

 

dit is het moment om voor spelers en trainers met aflopende contracten te cashen.

 

dit geldt dus voor v/d brom,verhoek,dereijck.

voor spelers waar zeer veel voor geboden wordt toornstra en immers

 

soap v/d brom afgelopen hoe kom je erbij!!!!

dat van der brom aangeeft geen zaak te willen beginnen is puur omdat hij dan hoopt dat v/d kallen eenig sympathie voor hem krijgt en alsnog zegt je hebt je van je goede kant laten zien we halen iets van het bedrag af.

 

vitesse ziet af van v/d brom tsja hoe zal dat nu komen ,bluf poker niets meer en niets minder.

zij weten ook wel dat v/d brom niet meer te houden is voor den haag en proberen nog steeds en minimaal bedrag te betalen.

 

hoor je al dat ze intresse hebben in een andere trainer terwijl er daar toch echt geroepen wordt datze voor 3 juli een trainer willen aanstellen??

 

v/d brom gaat weg en ik denk voor 700.000

en wat toornstra en dereijck betreft als je het geen eer vind om deel te zijn van een sensatie,wat wel 30 jaar heeft gedeurdmga dan lekker weg.

 

kijk verhoek is een ander verhal heeft hoogte en diepte punten meegemaakt en deze jongen gun je gewoon een stap hoger.

 

 

hij is gewoon net zo negatief als altijd hoor, maar omdat jullie dat ook zijn zijn jullie het ineens met hem eens.

 

ik zeg vd brom blijft, toornstra ook en derijck ook.

verhoek gaat lekker weg en daar zetten we hocher neer.

van het geld van verhoek komt buly plus een keeper of centrale verdediger en dan gaan we gewoon lekker ballen.

 

en niemand is groter dan de club dus ook jullie niet en zeker jullie ego niet 

0
Woensdag 29 juni 2011 om 11:16 uur

Nu online

ADO Achter de Dijken, Marcie, Law, t e, kako, MikeDH en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25