Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ado-lover

ado-lover schreef:

Kijk ff op het forum, daar staat een e-mailadres, hier kan je aangeven aan de KBG welke zaken ze voor je kunnen aankaarten.
Nog even een aanvulling, er zijn zeker niet alleen supporters van Noord vertegenwoordigd, er is echt een selectie gemaakt en uit alle delen van het stadion is er een vertegenwoordiger (behalve van Oost).
0
Vrijdag 5 januari 2007 om 19:33 uur

Undertaker

ADO Den Haag

Wij zijn toch in Den Haag, dus komt ook de club uit de Residentie aan de orde. Andre Wetzel heeft in zijn actieve loopbaan gespeeld bij ADO Den Haag en hij is er ook als trainer werkzaam geweest. Lex Schoenmaker, zo is deze week bekend gemaakt, maakt dit seizoen als hoofdtrainer af. Is Wetzel voor zichzelf nog in voor een eventueel hoofdtrainersschap in het Zuiderpark, als hij benaderd zou worden?

Wetzel: “Ik ben niet benaderd en namen zingen nu eenmaal altijd rond in het Zuiderpark. Er zijn altijd weer voor- en tegenstanders en als je naam gemeld wordt, dan gaan tegenstanders altijd schreeuwen. Ik denk, dat ADO Den Haag moet zoeken naar iemand die naast Lex, ik vind het terecht overigens dat Lex gewoon doorgaat, het gaat doen in de vorm van een tweemanschap, zoals bij FC Twente met Rutten en Eikelkamp. Een trainer, die Lex helpt, assisteert, stimuleert, stuurt en het zou iemand moeten zijn, die - zeg maar - kwaliteiten heeft, die hem aanvullen”.

Zou Wetzel zichzelf wellicht in zo’n rol zien? Hij: “Zo’n rol zou ik ook in kunnen vullen, maar het is natuurlijk niet aan mij om mij daarvoor aan te bieden. Iedere keer, als ik wat over Den Haag zeg, zoals nu bijvoorbeeld over zo’n tweemanschap, wordt dat altijd gezien als een verkapte sollicitatie. Maar zoals je weet, heb ik een baan, dus het is absoluut geen sollicitatie, maar ik zou het nog mooi vinden om weer een poosje bij Den Haag te werken om daar – voor de langere termijn - iets neer te zetten. Ik blijf van mening – en dat meen ik serieus - dat zij echt iemand naast Lex moeten neerzetten, die het samen met Lex kan doen, Lex niet meer in de assistentenrol, maar echt een vent waarmee hij kan samenwerken, want Lex is gewoon een boegbeeld, ligt goed bij de supporters en als je daar een aanvullende kwaliteit naast zet, dan denk ik dat je het goed doet”.

geheim

Een publiek geheim is overigens, dat Andre Wetzel ook binnen ADO Den Haag nou niet altijd de meeste vrienden heeft gemaakt, omdat hij nogal nadrukkelijk voor zijn mening uitkomt. De meeste mensen uit die periode, zitten er ook nu nog steeds.

“Ik heb geen ruzie met mensen”, merkt Wetzel op, “ik ben natuurlijk wel eens gebotst met Piet de Zoete, maar ik heb Piet hoog zitten als mens en als vakman. En hij mij ook, dat weet ik, maar hier en daar botste het wel eens en wij zijn allebei fel, maar er is geen sprake van een slechte relatie. Ook met John van Ringelenstein heb ik een uitstekende relatie en Piet van der Pol (de huidige directeur – red.) ken ik helemaal niet. Ik weet niet dat er tussen mij en Lex iets zou zijn. Ik heb wel een keer een akkefietje met Aad Kila gehad, waar ik nu nog steeds niks van begrijp, maar misschien gaat Aad het nog een keer uitleggen”.
0
Vrijdag 5 januari 2007 om 17:49 uur

mike

Ik wil toch even reageren op het verhaal over de klankbordgroep.
Het is positief dat er weer gesproken wordt met het bestuur over zaken als een supportershome, vaste plaatsen enz.
Blijft voor mij toch de vraag waarom er niet over bredere zaken is gesproken?
Ik vraag me dan ook af wie er allemaal in dei klankbordgroep zitten..alleen supporters van Midden Noord?
Nu krijgt alleen de "harde" kern weer de aandacht en staat de "doorsnee" supporter die ook een scc heeft en trouw iedere thuiswedstrijd bezoekt in de kou... 
Als dat zo is blijven we op dezelfde weg doorgaan.....
0
Vrijdag 5 januari 2007 om 10:11 uur

jajoh

Rome schreef:

Het heeft even geduurd, maar een afvaardiging van het bestuur van ADO Den Haag, waaronder de algemeen directeur Piet v/d Pol, is woensdag 03 januari 2007 weer in gesprek gegaan met een afvaardiging van zijn supporters om een aantal zaken te bespreken.

Al een tijdje heerste er grote onvrede bij de achterban van de roemruchte club uit de Residentie, die met name was gespits over zaken rondom het nieuwe stadion, het niet serieus genomen worden door het bestuur bij voorgaande besprekingen, geen steun van het bestuur naar de media toe enzevoort.......

Met als grote dieptepunt dit seizoen de gestaakte wedstrijd tegen Vitesse op zondag 19 november 2006, toen een groep supporters van ADO Den Haag het echt zat was en het veld bestormde. Waar opgemerkt mag worden dat dit een vreedzame actie was en er geen geweld is gebruikt of anderzinds. Ook toen zag het bestuur van de club in dat dit niet langer zo kon en heeft vervolgens via de officiele site een oproep geplaatst voor een nieuw op te richten klankbordgroep.

Deze klankbordgroep moest bestaan uit supporters uit alle geledingen van de club. Dit heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat er 16 man uigenodigd zijn om opnieuw de dialoog met het bestuur aan te gaan om weer nader tot elkaar te komen. Tijdens het eerste overleg van afgelopen woensdag 03 januari zijn er een hoop zaken besproken, zoals het nieuwe supportershome, indeling van de vakken, prijzen van de nieuwe kaarten, het opkomen van het bestuur voor de supporters tegenover de media enz....

Wat duidelijk werd tijdens dit eerste overleg is dat de supporters door eerdere toezeggingen, welke al dan niet zijn nagekomen door het bestuur, erg wantrouwend richting het bstuur van de club. Een groot struikelblok blijft verder het nieuwe supportershome in het nieuwe stadion. Met zijn 127 vierkantermeters, is deze ruimte de helft kleiner van wat er nu in het Zuiderpark is. Volgens het bestuur kan daar niet meer aan veranderd worden. Terwijl de supporters van mening is dat er een wezelijk verschil is tussen willen en kunnnen. De supoorters zijn namelijk gewoon van mening dat het bestuur het wel kan, maar gewoon niet wil groter maken.

Door middel van de bouwtekening probeerde het bestuur het aan te tonen dat het echt niet mogelijk was om het nieuwe home groter te maken. Er zijn door het bestuur wat suggesties naar voren gebracht, waarbij de ADO-passage een rol zou gaan spelen, welke redelijk positief werden ontvangen. Maar doordat dit nog niet zeker is, mogen deze nig niet openbaar worden gemaakt. Verder wilde supporters weten hoe het straks gaat over de vaste plaatsen. De supporters willen eigenlijk gewoon vrije plaatsen. Het bestuur heeft aangegeven dat de zijde achter het doel, in zijn geheel een soort sfeervak word, wat dus betekent dat men geen vaste plaats heeft.

Een aantal supporters geeft aan, dit ook aan de lange zijde te willen, omdat men in het Zuiderpark ook op de lange zijde zit. Ook al is de tendens bij elke club dat om de fantatieke aanhang achter het doel te plaatsen. De supporters vinden juist daarom dat zij dit ook op de lange zijde moeten kunnen, omdat dit weer iets aparts is en al 80 jaar zo is bij de club. We zijn nu eenmaal en bijzondere club, dus laat dit ook zo. Het bestuur heeft aangegeven hier serieus naar te gaan kijken of er een aantal vakken op de lange zijde vrije plaatsen kunnen worden.

Verder was er nog een (1) punt wat de supporters erg steekt. Men vindt dat het bestuur te weinig laat merken achter de supporters te staan, ook met berichtgeving richting de diverse media. Als voorbeeld werd aangedragen de aanval van Ajaxsupporters op het supportershome vn ADO Den Haag. Er is door de burgemeesters van beide steden afgesproken dat er 2 jaar geen uitsupporters mee mogen bij de wedstrijden tussen ADO en Ajax. Volgens de supporters heeft het bestuur niet hard zijn best gedaan om niet accoord te gaan met deze afspraak. Omdat de supporters vinden dat zij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor iets waar zij geen schuld aan hebben. Men vind dat het bestuur daar te kort in is geschoten. En zo waren er nog een aantal van deze zaken. Het bestuur gaf aan dat ook zij wel eens fouten maakten en zij erkende dit ook. De afspraak is gemakt dat het bestuur gaat proberen hier meer tijd en energie in te steken.

Al met al was het een eerste geslaagde bijeenkomst met als doel een hernieuwde vertrouwens band en goede samenwerking tussen het bestuur van ADO Den Haag en zijn supporters. Uiteindelijk hebben zij allen maar 1 doel en dat is de club ADO Den Haag naar een hoger en beter plan te helpen. En dat ieder op zijn of haar eigen manier met hulp van elkaar.

bericht geschreven door SP member ADOnieuwegein.
klinkt redelijk positief, maar 1 advies aan de afvaardiging van supporters... LAAT JE NIET WEER IN DE MALING NEMEN!! het bestuur weet namelijk precies hoe ze iets moeten brengen, waardoor het allemaal rooskleuriger word dan dat het is. Dat verhaal met die passage in de vorm van een supportershome is hiervan een goed voorbeeld.......
0
Vrijdag 5 januari 2007 om 09:47 uur

Rome

Het heeft even geduurd, maar een afvaardiging van het bestuur van ADO Den Haag, waaronder de algemeen directeur Piet v/d Pol, is woensdag 03 januari 2007 weer in gesprek gegaan met een afvaardiging van zijn supporters om een aantal zaken te bespreken.

Al een tijdje heerste er grote onvrede bij de achterban van de roemruchte club uit de Residentie, die met name was gespits over zaken rondom het nieuwe stadion, het niet serieus genomen worden door het bestuur bij voorgaande besprekingen, geen steun van het bestuur naar de media toe enzevoort.......

Met als grote dieptepunt dit seizoen de gestaakte wedstrijd tegen Vitesse op zondag 19 november 2006, toen een groep supporters van ADO Den Haag het echt zat was en het veld bestormde. Waar opgemerkt mag worden dat dit een vreedzame actie was en er geen geweld is gebruikt of anderzinds. Ook toen zag het bestuur van de club in dat dit niet langer zo kon en heeft vervolgens via de officiele site een oproep geplaatst voor een nieuw op te richten klankbordgroep.

Deze klankbordgroep moest bestaan uit supporters uit alle geledingen van de club. Dit heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat er 16 man uigenodigd zijn om opnieuw de dialoog met het bestuur aan te gaan om weer nader tot elkaar te komen. Tijdens het eerste overleg van afgelopen woensdag 03 januari zijn er een hoop zaken besproken, zoals het nieuwe supportershome, indeling van de vakken, prijzen van de nieuwe kaarten, het opkomen van het bestuur voor de supporters tegenover de media enz....

Wat duidelijk werd tijdens dit eerste overleg is dat de supporters door eerdere toezeggingen, welke al dan niet zijn nagekomen door het bestuur, erg wantrouwend richting het bstuur van de club. Een groot struikelblok blijft verder het nieuwe supportershome in het nieuwe stadion. Met zijn 127 vierkantermeters, is deze ruimte de helft kleiner van wat er nu in het Zuiderpark is. Volgens het bestuur kan daar niet meer aan veranderd worden. Terwijl de supporters van mening is dat er een wezelijk verschil is tussen willen en kunnnen. De supoorters zijn namelijk gewoon van mening dat het bestuur het wel kan, maar gewoon niet wil groter maken.

Door middel van de bouwtekening probeerde het bestuur het aan te tonen dat het echt niet mogelijk was om het nieuwe home groter te maken. Er zijn door het bestuur wat suggesties naar voren gebracht, waarbij de ADO-passage een rol zou gaan spelen, welke redelijk positief werden ontvangen. Maar doordat dit nog niet zeker is, mogen deze nig niet openbaar worden gemaakt. Verder wilde supporters weten hoe het straks gaat over de vaste plaatsen. De supporters willen eigenlijk gewoon vrije plaatsen. Het bestuur heeft aangegeven dat de zijde achter het doel, in zijn geheel een soort sfeervak word, wat dus betekent dat men geen vaste plaats heeft.

Een aantal supporters geeft aan, dit ook aan de lange zijde te willen, omdat men in het Zuiderpark ook op de lange zijde zit. Ook al is de tendens bij elke club dat om de fantatieke aanhang achter het doel te plaatsen. De supporters vinden juist daarom dat zij dit ook op de lange zijde moeten kunnen, omdat dit weer iets aparts is en al 80 jaar zo is bij de club. We zijn nu eenmaal en bijzondere club, dus laat dit ook zo. Het bestuur heeft aangegeven hier serieus naar te gaan kijken of er een aantal vakken op de lange zijde vrije plaatsen kunnen worden.

Verder was er nog een (1) punt wat de supporters erg steekt. Men vindt dat het bestuur te weinig laat merken achter de supporters te staan, ook met berichtgeving richting de diverse media. Als voorbeeld werd aangedragen de aanval van Ajaxsupporters op het supportershome vn ADO Den Haag. Er is door de burgemeesters van beide steden afgesproken dat er 2 jaar geen uitsupporters mee mogen bij de wedstrijden tussen ADO en Ajax. Volgens de supporters heeft het bestuur niet hard zijn best gedaan om niet accoord te gaan met deze afspraak. Omdat de supporters vinden dat zij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor iets waar zij geen schuld aan hebben. Men vind dat het bestuur daar te kort in is geschoten. En zo waren er nog een aantal van deze zaken. Het bestuur gaf aan dat ook zij wel eens fouten maakten en zij erkende dit ook. De afspraak is gemakt dat het bestuur gaat proberen hier meer tijd en energie in te steken.

Al met al was het een eerste geslaagde bijeenkomst met als doel een hernieuwde vertrouwens band en goede samenwerking tussen het bestuur van ADO Den Haag en zijn supporters. Uiteindelijk hebben zij allen maar 1 doel en dat is de club ADO Den Haag naar een hoger en beter plan te helpen. En dat ieder op zijn of haar eigen manier met hulp van elkaar.

bericht geschreven door SP member ADOnieuwegein.
0
Vrijdag 5 januari 2007 om 00:33 uur

Lydia

Daniel schreef:

Ik denk idd dat dat een optie is!
Gewoon een speler uit het 2e halen die zijn gebrand om zich te bewijzen! En voorzichtig zijn met mols! Als we voorstaan met minimaal 2 doelpunten gelijk eruit halen, maar dat zit er in de aankomende 2 3 wedstrijden niet in! Jongens we mogen echt niet degraderen het wordt nu tijd dat de spelers die we hebben is echt aan het werk gaan! Dat ze gewoon met kramp het veld verlaten na 90 minuten! en de supporters die moeten er ook achter blijven staan maar daar heb ik wel vertrouwen in!
Ik denk echt dat daar talent zit. Geef hem extra training gebaseerd op druk erbij. Moet lukken!
Punten zullen niet makkelijk te halen zijn. Uit zijn zij sterker. Duimen voor onverwachtse kracht in hen benen! De supporters blijven dat tot nog toe zeker!
0
Donderdag 4 januari 2007 om 23:17 uur

Daniel

Ik denk idd dat dat een optie is!
Gewoon een speler uit het 2e halen die zijn gebrand om zich te bewijzen! En voorzichtig zijn met mols! Als we voorstaan met minimaal 2 doelpunten gelijk eruit halen, maar dat zit er in de aankomende 2 3 wedstrijden niet in! Jongens we mogen echt niet degraderen het wordt nu tijd dat de spelers die we hebben is echt aan het werk gaan! Dat ze gewoon met kramp het veld verlaten na 90 minuten! en de supporters die moeten er ook achter blijven staan maar daar heb ik wel vertrouwen in!
0
Donderdag 4 januari 2007 om 23:12 uur

Advertentie

vincent

leidschenveen schreef:


Ik hoop dat de supportersvertegenwoordiging zich hard maakt voor overal vrije plaatsen. Ik had er graag zelf bij geweest, maar ben helaas niet uitverkozen. In het nieuwe stadion wil ik uiteraard ook op de lange zij zitten en gewoon af en toe mijn zoontje mee kunnen nemen. Dit zou onmogelijk zijn in een stadion met vaste plaatsen. Tenzij mijn zoontje in z`n eentje ergens anders gaat zitten, maar dat lijkt me niet zo`n goed plan. Die vaste plaatsen zijn echt belachelijk!
Ik ben helaas ook niet uitverkoren om mee te praten, maar ado garandeerde mij dat het een brede selectie van supporters is..
Ik heb ze als aanbeveling meegegeven dat ze ieder bij binnenkomst een volgnummer moeten geven (zoals bij de slager oid) Kun je altijd iemand meenemen en als je tegelijk naar binnen gaat ook bij elkaar zitten.
de betere plaatsen worden als eerste weggegeven zodat je je ook niet hoeft te ergeren aan mensen die 5 minuten na aanvang nog voorlangs willen en een hele rij op moet staan om ze erlangs te laten.
ben benieuwd  of ze er iets mee doen.

0
Donderdag 4 januari 2007 om 22:29 uur

Undertaker

Kappen met schelden lui. Deze site is voor Den Haag supporters alleen. Laten we elkaar wel met respect behandelen. Heb je wat zinnigs te vertellen over onze club doe dat dan maar kappen met deze onzin!!!
0
Donderdag 4 januari 2007 om 21:23 uur

Undertaker

Het heeft even geduurd, maar een afvaardiging van het bestuur van ADO Den Haag, waaronder de algemeen directeur Piet v/d Pol, is woensdag 03 januari 2007 weer in gesprek gegaan met een afvaardiging van zijn supporters om een aantal zaken te bespreken.

Al een tijdje heerste er grote onvrede bij de achterban van de roemruchte club uit de Residentie, die met name was gespits over zaken rondom het nieuwe stadion, het niet serieus genomen worden door het bestuur bij voorgaande besprekingen, geen steun van het bestuur naar de media toe enzevoort.......

Met als grote dieptepunt dit seizoen de gestaakte wedstrijd tegen Vitesse op zondag 19 november 2006, toen een groep supporters van ADO Den Haag het echt zat was en het veld bestormde. Waar opgemerkt mag worden dat dit een vreedzame actie was en er geen geweld is gebruikt of anderzinds. Ook toen zag het bestuur van de club in dat dit niet langer zo kon en heeft vervolgens via de officiele site een oproep geplaatst voor een nieuw op te richten klankbordgroep.

Deze klankbordgroep moest bestaan uit supporters uit alle geledingen van de club. Dit heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat er 16 man uigenodigd zijn om opnieuw de dialoog met het bestuur aan te gaan om weer nader tot elkaar te komen. Tijdens het eerste overleg van afgelopen woensdag 03 januari zijn er een hoop zaken besproken, zoals het nieuwe supportershome, indeling van de vakken, prijzen van de nieuwe kaarten, het opkomen van het bestuur voor de supporters tegenover de media enz....

Wat duidelijk werd tijdens dit eerste overleg is dat de supporters door eerdere toezeggingen, welke al dan niet zijn nagekomen door het bestuur, erg wantrouwend richting het bstuur van de club. Een groot struikelblok blijft verder het nieuwe supportershome in het nieuwe stadion. Met zijn 127 vierkantermeters, is deze ruimte de helft kleiner van wat er nu in het Zuiderpark is. Volgens het bestuur kan daar niet meer aan veranderd worden. Terwijl de supporters van mening is dat er een wezelijk verschil is tussen willen en kunnnen. De supoorters zijn namelijk gewoon van mening dat het bestuur het wel kan, maar gewoon niet wil groter maken.

Door middel van de bouwtekening probeerde het bestuur het aan te tonen dat het echt niet mogelijk was om het nieuwe home groter te maken. Er zijn door het bestuur wat suggesties naar voren gebracht, waarbij de ADO-passage een rol zou gaan spelen, welke redelijk positief werden ontvangen. Maar doordat dit nog niet zeker is, mogen deze nig niet openbaar worden gemaakt. Verder wilde supporters weten hoe het straks gaat over de vaste plaatsen. De supporters willen eigenlijk gewoon vrije plaatsen. Het bestuur heeft aangegeven dat de zijde achter het doel, in zijn geheel een soort sfeervak word, wat dus betekent dat men geen vaste plaats heeft.

Een aantal supporters geeft aan, dit ook aan de lange zijde te willen, omdat men in het Zuiderpark ook op de lange zijde zit. Ook al is de tendens bij elke club dat om de fantatieke aanhang achter het doel te plaatsen. De supporters vinden juist daarom dat zij dit ook op de lange zijde moeten kunnen, omdat dit weer iets aparts is en al 80 jaar zo is bij de club. We zijn nu eenmaal en bijzondere club, dus laat dit ook zo. Het bestuur heeft aangegeven hier serieus naar te gaan kijken of er een aantal vakken op de lange zijde vrije plaatsen kunnen worden.

Verder was er nog een (1) punt wat de supporters erg steekt. Men vindt dat het bestuur te weinig laat merken achter de supporters te staan, ook met berichtgeving richting de diverse media. Als voorbeeld werd aangedragen de aanval van Ajaxsupporters op het supportershome vn ADO Den Haag. Er is door de burgemeesters van beide steden afgesproken dat er 2 jaar geen uitsupporters mee mogen bij de wedstrijden tussen ADO en Ajax. Volgens de supporters heeft het bestuur niet hard zijn best gedaan om niet accoord te gaan met deze afspraak. Omdat de supporters vinden dat zij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor iets waar zij geen schuld aan hebben. Men vind dat het bestuur daar te kort in is geschoten. En zo waren er nog een aantal van deze zaken. Het bestuur gaf aan dat ook zij wel eens fouten maakten en zij erkende dit ook. De afspraak is gemakt dat het bestuur gaat proberen hier meer tijd en energie in te steken.

Al met al was het een eerste geslaagde bijeenkomst met als doel een hernieuwde vertrouwens band en goede samenwerking tussen het bestuur van ADO Den Haag en zijn supporters. Uiteindelijk hebben zij allen maar 1 doel en dat is de club ADO Den Haag naar een hoger en beter plan te helpen. En dat ieder op zijn of haar eigen manier met hulp van elkaar.
0
Donderdag 4 januari 2007 om 20:36 uur

Nu online

Renearmand56 en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26