Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Vincent

Midden-Oost schreef:

Schande levenlang stadionverbod !!! Moet-ie nu zo al zijn geld verdienen. Hij was toch ambasadeur van ADO ? Kenmerkt ook weer het amateurisme hier in Den Haag. 

Je zou daar maar werken, zit je elke dag tegen een 4 verdiepingen hoge eikel aan te kijken. Hoe lang blijft die verrader daar nog hangen ? Ken er iemand een strop op tekenen ??  

Zijn dit het soort teksten waar we als "nieuwe"supporters op zitten te wachten?
Barney is niet van ADO, en ADO is van ons.!

We hebben samen een missie broeders en zusters:-))

0
Donderdag 7 december 2006 om 00:04 uur

Supporter(rich.respect he.)

woensdag 06 december 2006
Knopper wil eerherstel
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Richard Knopper kwam met hoge verwachtingen naar ADO Den Haag, maar kende tot dus ver louter...

Richard Knopper: ,,Je hebt ups en downs in je leven. Ik heb de laatste jaren veel downs gehad. FOTO JACQUES ZORGMAN
...sportief leed. De Hagenaar over thuiskomen bij ADO en de `affaire Vitesse`.




Nieuweling Richard Knopper kan de ups en downs van ADO Den Haag nauwelijks verklaren. ,,We hebben genoeg jongens die de strijdbijl tevoorschijn kunnen halen.’’ Maar net als andere spelers in het elftal is Knopper nog niet trots op zijn eigen prestaties en verloopt de zoektocht naar de grote vorm moeizaam.

Uiteraard hielp zijn verstoorde voorbereiding, nog bij Vitesse, ook niet mee. ,,Ik kwam binnen met een achterstand. Aan de andere kant hebben mensen hoge verwachtingen van Richard Knopper. Dat kon ik me goed voorstellen. Daarom was ik zelf ook zo teleurgesteld.’’

Bij Vitesse zat Aad de Mos hem afgelopen zomer dwars. ,,Het was een rare gewaarwording toen De Mos na twee weken al zei dat ik niet tot zijn eerste groep zou behoren. De toon was gezet. Ik was laaiend. Je hebt twee jaar iets voor de club betekend, bent aanvoerder geweest, krijg je dát te horen. ‘Wat is dat voor gekkigheid?’, dacht ik.

,,De Mos had nog nooit met mij gewerkt. Maar als dat zijn visie was dan wilde ik weg, want ik had een aflopend contract en had geen zin om op de bank te zitten of in het tweede te spelen. Tot een bepaalde datum zou ik `t kunnen laten zien, daarna zou hij bepalen of ik écht weg kon of niet.’’

Knopper kon gelukkig normaal afscheid nemen van de fans en de club. ,,Iets wat ik bij Ajax heb gemist. Nog steeds vind ik dat raar.’’ De aanvallende middenvelder vertrok door de zijdeur naar ADO Den Haag dat eerder naar zijn diensten had gehengeld. ,,Ik kon voor vier jaar tekenen. Daar sprak vertrouwen uit. Ik was terug in Den Haag en dat voelde heerlijk.’’

Sportief viel het echter zwaar tegen. Knopper deelde in de malaise en viel zelfs even buiten de basiself, toen Adelaar sleutelde aan het systeem. ,,Ik ben een liefhebber van 4-3-3, heb zo bij Ajax, Heerenveen en Vitesse gespeeld, maar ik kon begrijpen dat de trainer in zo`n situatie eens iets anders probeerde en naar 4-4-2 overschakelde.’’

In de wedstrijd tegen Vitesse maakte Knopper weer deel uit van de be ginopstelling. Toen Bosschaart na een kwartiertje met de rode kaart van het veld moest, besloot Adelaar kort daarop Knopper te wisselen. En dat júist tegen Vitesse, júist tegen De Mos. De Hagenaar beende woedend richting kleedlokaal.

,,Of ik me vernederd voelde? Laat ik het op boos en teleurgesteld houden. Klote, zeg maar.’’
Toen de supporters de tweede helft het veld opstormden, zat Knopper op de tribune. ,,Met mijn vrouw, die voor het eerst ons dochtertje had meegenomen. Ze is veertien maanden. Het was beangstigend, nog niet eens voor mij, maar er zaten ook andere kinderen op de tribune. Ik ben zelf wel wat gewend. In Griekenland staan ze wekelijks op het veld. Daar staken ze bij de bekerfinale twee tribunes in de brand.’’

Het vertrek van Frans Adelaar greep hem aan. ,,Ik heb hem die avond gebeld en ingesproken. Woensdag kwam hij gedag zeggen. Heel raar. Natuurlijk denk je dan niet meer aan die wissel. Dat staat ver in de schaduw bij al die gebeurtenissen. Ik vind ook dat wij verantwoordelijk zijn voor het vertrek van Adelaar. We hebben hem laten zakken.

,,In je leven heb je ups en downs. Ik heb de laatste jaren veel downs gehad. Anderhalf jaar geleden ging mijn moeder dood. . Ze was 49 en is anderhalf jaar ziek geweest. Een verschrikkelijke tijd. Natuurlijk vraag je je af waarom God dat toestaat. Het maakt me meer boos dan verdrietig.’’ De vraag dringt zich op of de spreekkoren, waarin het woord ‘’ voorkomt, hem raken.

,,Op het moment dat het persoonlijk wordt en iemand me die ziekte toewenst, dan raakt me dat wel, ja. Maar de spreekkoren in de stadions zeggen me niet zo veel. blijft een akelig woord, maar ik heb niet de indruk dat toeschouwers het roepen om het iemand toe te wensen. Ik vind trouwens dat onze supporters te vaak in een negatief daglicht worden gezet, terwijl ze overal van alles roepen. Wat Kenneth Perez zei vond ik absoluut niet kunnen. Ik ben ook geen lieverdje, maar ik gebruik andere woorden.’’
0
Woensdag 6 december 2006 om 23:44 uur

supporter

Wie o wie   wil meewerken aan een bijeenkomst van alle liefhebbers van ADO den haag. Daarmee bedoel ik  verstandige supporters, bestuurders, sporters , sport-journalisten en maatschap. organisaties. 
De vraagstelling:  wat moet er nog gedaan worden om ADO in de hoge regionen  te behouden en de harten van alle hagenezen te winnen?
0
Woensdag 6 december 2006 om 21:22 uur

fc hageneez

Wetsvoorstel voor Voetbalwet

Uitgegeven: 6 december 2006 12:19
Laatst gewijzigd: 6 december 2006 12:40

AMSTERDAM - De PvdA en de VVD zijn een warm voorstander van een Voetbalwet. Beide partijen bereiden een initiatiefvoorstel voor waarin onder meer een meldingsplicht is geregeld voor supporters met een stadionverbod, zo meldt NOS Teletekst woensdag.

Supporters die zich niet bij de politie melden zouden in de nieuwe wet kunnen rekenen op zware straffen. Ook Feyenoord is een groot voorstander van een Voetbalwet. De Rotterdamse club plaatste woensdagochtend een paginagrote petitie in het AD waarin de club pleitte voor een wet om het supportersgeweld een halt toe te roepen.




Directe aanleiding voor de Voetbalwet zijn de misdragingen van Feyenoord-supporters van afgelopen donderdag bij het duel AS Nancy - Feyenoord. De Rotterdamse club hangt een jarenlange Europese uitsluiting boven het hoofd en een forse boete. De UEFA buigt zich donderdag over de zaak.

Combiregeling

Volgens de initiatiefnemers kan de combiregeling dan worden afgeschaft. Bij die regeling moeten supporters van de uitspelende club één kaartje kopen voor de wedstrijd en de reis.

Remkes

De KNVB pleit al langer voor een Voetbalwet, maar minister Remkes (Binnenlandse Zaken) ziet er weinig in. Alleen als de voetbalbond kan aantonen dat een aparte voetbalwet van toegevoegde waarde is bij het tegengaan van wangedrag door supporters, is het bespreekbaar volgens Remkes.

0
Woensdag 6 december 2006 om 12:58 uur

Noord

`Als Ado Den Haag beslist om foto`s te zetten op internet van de supporters die het veld bestormde zal Advocaat Westerdorp actie ondernemen`

Zo is het volgens de advocaat alleen mogenlijk om dit toe te passen bij een ernstig strafbaar feit.
En met ernstig bedoeld men 4 jaar gevangenisstraf.
Westerdorp heeft tot op heden nog niets gehoord over supporters die zijn herkend en een stadioverbod opgelegd krijgen.

0
Woensdag 6 december 2006 om 10:57 uur

Noord

loketLuL schreef:



he waarom kopen jullie geen kaartjes ??
Ik heb geen tering te doen...

de teller staat op 191 ...SCHANDE !!!!!

Den Haag heeft altijd 2 vakken vol,dure prijs of niet,onderaan in de eredivisie altijd,dus geen excuses

FCDH-aanhang is toch niet DOOD ???


Laat ze maar nadenken waarom er zo weinig man gaan.
41 eurotjes beetje te gek misschien!

En er zijn veel supporters die van ver komen..
Die moeten al vroeg van huis, en nu ook nog een keer die prijs erbij.

Jammer... 
0
Woensdag 6 december 2006 om 09:16 uur

200%ANTI VI, AJACHES ENZ

Midden-Oost schreef:

Nee Lydia versterkingen zijn hier nog moelijker te vinden. Veelste veel clubs die in het zelfde potje roeren en vaak onhaalbaar of ze hebben geen zin. 

In Z-Amerika lopen gemotiveerde jongens rond die goed kunnen voetballen en zich hier heel makkelijk aanpassen. mijn vrouw komt uit Brazilie en doet het aardig maar ook een Gomes,  Alex eigenlijk elke Zuid Amerikaan doet het uitstekend en je hoort nooit narigheid.

Mijn zwager is voorzitter van een 3e div. club maar de trainingen en onderlinge partijtjes is van een goed nivo. Ik zie regelmatig wedstrijden in Brazilie en er loopt gigantisch veel talent rond. Let wel dat je bijna 700 profclubs hebt in Brasil. Daar loopt genoeg tussen.

Ik heb het ado-jeugdtoernooi gevolgd en Cruzeiro was oppermachtig en won de finale van Arsenal met 2-0 en rolde o.a. ook de Itailaanse kampioen (juve) op met 6-0 !!! Ik zou zeggen geef Ling een kans.

Laten we met z`n alle hopen dat er de komende tijd wat gaat veranderen. Zo als het nu gaat, spelen we volgend seizoen in de Jupilerdivisie. Dat kan toch nooit de bedoeling zijn!! 
Massaal spelers halen werkt toch niet, hoe lang zal dat wel niet duren voordat dat allemaal ingespeeld is. Het is nu niet eens ingespeeld.
Wat er verandert moet worden, weet ik niet. Mijn hoop gaat nog steeds uit naar" DE LING." Wat er ook gezegd wordt ( supporter) ergens moet een kern van waarheid in  zitten. Net als Feyenoord moet er  een flinke financiele inpuls in de club gestoken worden, want constant loopt de club op een lijntje en het dreigt er vanaf te vallen!!! Dus vandaar nu een oproep aan alle mensen die veel meer geld hebben dan ik, ondersteun club met geld, met z`n alle komen we met de club op de positie waar we met z`n alle heen willen. Help ons en nog één ding, alle echte supporters nu opstaan!!!
0
Dinsdag 5 december 2006 om 17:51 uur

Advertentie

???

`Niet veel animo voor Feyenoord-Ado Den Haag`

De supporters van Ado Den Haag heben er geen zin in om 41 euro te gaan betalen voor een kaartje naar Rotterdam. Dit naar aanleiding van de gestegen prijs van de Nederlandse Spoorwegen.
De teller staat nu op 182 kaartjes, of er nog veel meer bij komen is de vraag.

0
Dinsdag 5 december 2006 om 10:26 uur

Lydia

Vincent schreef:

Ze scoren nu eenmaal niet zo makkelijk. en als je dan 2-0 voor staat tegen een zeer defensieve ploeg weet je wel dat de wedstrijd al gespeeld is. Maar je verwacht wel inzet tot het laatst. 2 nieuwe spelers erin kan dan helpen.

Juist bij een achterstand zou je verwachten dat het publiek achter de club gaat staan, maar het werd steeds stiller en stiller... en inderdaad geen haags kwartiertje....

Misschien moeten ze van de week ook een keer gaan paintballen? 
Feyenoord nieuwe wedstrijd nieuwe kansen.
Dat zei ik al... die ballen willen er gewoon niet in...
Pfffffffff, soms is het gewoon vechten tegen de bierkaai. Het zit inderdaad ook echt niet mee. Misschien was juist die stilte de druk van gisteren. 

Ik neem aan dat je nu bedoelt dat er beter gewisseld had kunnen worden?
Het verbaasd me dat het wisselen niet zo gauw gebeurd.
Heeft dat een oorzaak? Of is dat een te groot risico met wisselen?

O, ik wou dat er gewoon eens uitgewisseld kon worden tussen spelers en supporters zonder verwijten en in opbouw... Dat lijkt me meer rust te geven en duidelijkheid. Zodat de druk bij spelers weg kan vallen en de vraag duidelijk is. Dan weet je ook waar je concreet voor moet gaan. Het is dan natuurlijk makkelijk om te zeggen, voor resultaat, maar lag het maar zo eenvoudig...


0
Zondag 3 december 2006 om 14:38 uur

supporter

d'ooievaer schreef:

Maar toch vind ik het jammer dat er gisteren alleen op het kidsvak om het Haags kwartiertje werd geroepen. Ik bedoel: de jongens op het veld kunnen ook geen ijzer met handen breken, maar als je voelt dat je echte publiek ondanks alles achter je blijft staan, kan dat wel helpen.
Volgende week Feijenoord uit. Dat moeten toch drie zekere punten zijn!
wat ik zag  is verschikkelijk.  De supporters zeiden gewoon niets. ze stonden in de houding van een paar stevige boxers onder het motto "wat doen we hier?"of "zullen het veld opnieuw bewandelen?"
Live mensen, zo kan het niet verder. Ik verlang naar een avondje Emmen, thuis.
0
Zondag 3 december 2006 om 11:57 uur

Nu online

Dappere dodo, rh_vakm, Steef070, Rooie91 en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25