Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

supporter

FC Den Haag zoekt supportersafvaardiging
(Novum) - FC Den Haag wil op korte termijn een gesprek aangaan met `een brede en representatieve afvaardiging van de eigen achterban`. De Haagse club wil `in een open en constructieve sfeer een breed scala aan onderwerpen` met de fans bespreken. Onder meer de supportersfaciliteiten in het nieuwe stadion van de club komen bij de gesprekken aan de orde.
FCDH zoekt supporters `met een heldere en kritische visie op zaken die van invloed zijn op de beleving van de eigen fans in het nieuwe stadion`, stelt de club op de eigen website. Anderhalve week geleden kwam het in het huidige Zuiderparkstadion tot supportersrellen tijdens het competitieduel met Vitesse. Ontevreden fans bestormden het veld en de eretribune uit onvrede over de slechte prestaties van dit seizoen en de, volgens hen, gebrekkige inspraakmogelijkheden bij het beleid van de club en de aanleg van faciliteiten in het nieuwe stadion.

Onduidelijk is of fans uit de harde kern ook voor het onderhoud met de FCDH-leiding worden uitgenodigd. De club stelt wel bij de selectie te streven naar het samenstellen van een groep van circa vijftien personen, waarin alle geledingen van de eigen supportersschare zijn vertegenwoordigd.

De KNVB maakte woensdag bekend dat de gestaakte competitiewedstrijd tussen FCDH en Vitesse niet wordt uitgespeeld. De tussenstand van 3-0 is door de voetbalbond als eindstand aangemerkt. Het is nog niet bekend welke straf de club krijgt voor de ongeregeldheden van de Haagse fans.

Bron: www.trouw.nl

0
Donderdag 30 november 2006 om 21:12 uur

het seizoen gaat beginnen !!!!!!

De Aad Mansvels-tribune is aanstaande zaterdag gewoon open voor alle supporters. De geplande acties, zijn van de baan, aldus ADOfans.nl

Volgens de supporters is er weer voldoende perspectief nu er aan aantal goede gesprekken met het bestuur zijn geweest. Oplossingen die voor iedereen acceptabel zijn, zijn dicht in de buurt.

Eerder was besloten dat geen enkele bezoeker tegen NEC de noordtribune op zou mogen, dit als actie tegen het bestuur. Nu kan iedereen dus toch gewoon een kaartje halen en aanstaande zaterdag onze Haagse trots aanmoediging.
0
Donderdag 30 november 2006 om 10:32 uur

jajoh

mike schreef:

Je hebt ook helemaal gelijk..
Ik geloof daar ook wel in, maar in deze tijd..iedereen heeft het druk enz..
Zou wel mooi zijn, een SV die zich richt op mensen die voetbal op een normale manier beleven...aparte busreizen naar uitwedstrijden enz..
leuk initiatief, maar Mike moet eens kappen met dat neerbuigende taaltje over andere supporters. Hoezo op een "normale" manier? Ik ben al jaren lid van de sv d.m.v. mijn seizoenskaart, ben zeer fanatiek en sta ook wel eens te schelden en te tieren. Ik neem aan dat jij niet als een stil musje op je stoel zit te kijken. Dus ff kappen met dat "wij en zij" gelul!!!!!!!
0
Donderdag 30 november 2006 om 08:15 uur

Vincent

Volgens De Bruijn zijn ook de spreekkoren besproken. „Er zijn spelers die daar echt last van hebben. Ook is gevraagd wat er gebeurt als we zaterdag weer 0-3 achterstaan en of de supporters dan wat positiever achter de spelers willen gaan staan. Toezeggen kan je dat niet. Iedereen is zichzelf en reageert anders.’’ De afvaardiging van vier supporters noemt het gesprek met aanvoerder Stijn Vreven en de spelers Richard Knopper, Robert Zwinkels, Pascal Bosschaart en Laurent Delorge positief. 

- Als alle seizoenkaarthouders lid zijn kan iemand mijn dan vertellen waar die afvaardiging uit bestaat?
- Wie zijn deze mensen en waar kan ik hun standpunten vinden? En waar kan ik mijn standpunten bij hun kwijt?
- Is deze groep de juiste afspiegeling van de ado supporters?
- Wordt positief achter je club staan, steunen door dik en dun voldoende uitgedragen naar de achterban?

heb jij ook dit soort vragen en zou je het graag anders willen zien?
reageer dan :  vgreve@zeelandnet.nl

Wij (momenteel al 7 man/vrouw) denken dat het anders moet.


0
Donderdag 30 november 2006 om 08:06 uur

Lydia

Sinterklaas schreef:

Wie zoet is krijgt lekkers, wij stout is een VELDBESTRORMING
Wie stout is krijgt lekkers beloofd,
Zo wordt men weer van gezond verstand beroofd
Sussen, is ook een tactiek
Zo is het weer voor even geen paniek
Lopen jongens, ren wat je kan
Daar worden de supporters zo vrolijk van


0
Donderdag 30 november 2006 om 01:09 uur

"sopranos"

ADO supporters vragen spelers om ’Haagse mentaliteit’
Door MAAIKE KRAAIJEVELD



DEN HAAG - De supporters van ADO Den Haag hebben de spelers van hun club woensdag in een gesprek aangegeven te gaan voetballen met ’de Haagse mentaliteit’ van inzet en bluf.


De spelers hebben op hun beurt de supporters gevraagd zich op te stellen als ’twaalfde man’. Afgesproken is dat er vaker gesprekken zullen gaan plaatsvinden tussen fans en spelers om de kloof die er is te verkleinen.

Het gesprek van gisteren komt na twee weken van crisis bij de club door de bestorming van het veld door supporters, het vertrek van trainer Frans Adelaar en de slechte resultaten van dit seizoen (behalve de 5-2 winst op Groningen afgelopen weekeinde onder trainer Lex Schoenmaker). Ook heerst er onvrede bij de supporters over hun plek in het nieuwe stadion dat in het Forepark wordt gebouwd. Daarover staan ook gesprekken met de club op stapel.

„De spelers hebben uitgelegd dat de supporters als twaalfde man een wedstrijd kunnen beslissen’’, zegt voorzitter Dennis de Bruijn van de Fan Club ADO Den Haag. „Wij hebben gezegd dat er moet worden gespeeld met de Haagse mentaliteit. De tegenstander moet niet denken dat ze even drie punten gaan halen. Ze moeten op donderdagavond al wakker liggen omdat ze tegen Den Haag moeten spelen.’’

Volgens De Bruijn zijn ook de spreekkoren besproken. „Er zijn spelers die daar echt last van hebben. Ook is gevraagd wat er gebeurt als we zaterdag weer 0-3 achterstaan en of de supporters dan wat positiever achter de spelers willen gaan staan. Toezeggen kan je dat niet. Iedereen is zichzelf en reageert anders.’’ De afvaardiging van vier supporters noemt het gesprek met aanvoerder Stijn Vreven en de spelers Richard Knopper, Robert Zwinkels, Pascal Bosschaart en Laurent Delorge positief.

ad
0
Woensdag 29 november 2006 om 23:44 uur

Advertentie

..

Lydia schreef:

Team SV ADO... hahaha
Supporters achter de duinen
0
Woensdag 29 november 2006 om 21:50 uur

Jonkah

Kunnen die 30 technische leden en spelers van de A-selectie niet de man 40 euro neertellen ipv 1200 supporters 41 laten betalen.. :P Kijk hoeveel ze verdienen!!
0
Woensdag 29 november 2006 om 16:26 uur

fc hageneez

OM eist zes jaar tegen bestormer ADO-honk
DEN HAAG (ANP) - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft woensdag zes jaar celstraf geëist tegen D. van der E. voor het bestormen van het ADO-honk in februari. Een medeverdachte hoorde 24 maanden cel eisen, waarvan acht voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar.
Het OM verdenkt beide verdachten onder meer van brandstichting, poging tot doodslag en mishandeling. Het OM ziet Van der E. bovendien als een van de hoofdverdachten. Hij zou leiding hebben gegeven aan de groep en ook mensen voor vechtpartijen hebben geronseld.

Twee dagen voor het competitieduel tussen ADO Den Haag en Ajax bestormden ongeveer zeventig fans van de Amsterdamse club het supportershome in het Haagse Zuiderpark. Ze hadden paraplu`s, stokken, messen en molotovcocktails bij zich als wapentuig. De ongeveer tien aanwezige Haagse supporters raakten gewond. Een van hen werd neergestoken.

0
Woensdag 29 november 2006 om 14:50 uur

NOORD

NOORD ZATERDAG GEWOON ACHTER FC !!!
Geschreven en gepubliceerd op 28 Nov 2006
Een vertegenwoordiging van supporters van ADO Den Haag heeft woensdag een gesprek met spelers van hun club.

In het gesprek zal het gaan over de bestorming van het veld door supporters tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse en de oorzaak daarvan, de onvrede die er heerst over de plek voor supporters in het nieuwe stadion dat in het Forepark wordt gebouwd. „De spelers zullen om onze steun vragen’’, verwacht Dennis de Bruijn, voorzitter van Fan Club ADO Den Haag. „Er zullen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen NEC geen acties zijn’’, zegt De Bruijn.

0
Woensdag 29 november 2006 om 08:57 uur

Nu online

Ronaldo, 015, adorob, Nees, ton, Bollie74, hagenees abroad en 116 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25