Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

objectiviteit is niet te koop

Loosduinuh schreef:

Ik denk dat we in zijn algemeenheid moeten stellen dat spelers van het eerste elftal nooit onder hun eigen naam stukjes in een openbare shoutbox zullen plaatsen. Dus als er een naam van een speler staat die in de ik-vorm praat, moet je zoiets gewoon nooit serieus nemen.
aan wie ligt het? aan: 
Kum,
de lezers, 
de provider of
de schrijver?
De lezer weet dat een speler nooit met de billen bloot naar voren zal komen. De schrijver wil alleen de supporters duidelijk maken dat ze obejctief moeten beoordelen. 
Dus, de derde plaats die de heer Kum bekleedt is een minachting voor de rol van de andere spelers
0
Zondag 17 december 2006 om 16:51 uur

Ooievaar

Er mag wel eens een compliment uitgaan van de club en spelers naar ons, de supporters. De sfeer was maar in één woord te beschrijven G R A N D I O O S  Ben zo schor als een kraai. Maar wat een heksenketel, dit was nou een voorbeeld van wisselwerking, die Vreven werd helemaal overstuur, hij en z`n kameraden hadden ons nodig, en hij heeft het geweten. Wij hebben ze op de been gehouden Ga nog ff los`, MET M`N SLEUTELBOS JINGLE BELL JINGLE BELL JINGLE ALL THE WAY, IEDEREEN KAN VOETBALLEN BEHALVE WILLEM TWEE HÉÉÉÉ. Vrienden het was af bedankt !!!!!
0
Zondag 17 december 2006 om 11:28 uur

@kojak

wat je zegt over :dat ik er ook een zou zijn die je liever kwijt bent dan rijk in verleden misschien niet altijd goed gedragen maar ja daar gaat het nu niet over ik ben niet op het veld geweest,maar daar in tegen begrijp ik de emotie wel, slim was het niet nee,maar het heeft wel geholpen want begin is er dat ze naar de supporters luisteren en adelaar is weg maar waar het omging bij mij was dat iemand andere mensen erbij wilt lappen dat is een vieze streek dat doe je gewoon niet of het nu bij voetbal is of op je werk of zoiets dergelijks (zijn altijd uitzonderingen verkarachters enzo maar dat terzijde)
en als we dan een wedstrijd zonder publiek moeten het zij zo en over je geld terug als je seizoenskaart heb krijg je toch al paar wedstrijden gratis dus je merkt het niet in je geldzakje ,vind oook jammer maar ja dan maar in een cafe of bij vrienden kijken
0
Zaterdag 16 december 2006 om 15:25 uur

FCDH

kojak schreef:

hier wil ik toch wel even op reageren.die jongens hebben de problemen toch echt zelf opgezocht door op ons heilige gras te gaan lopen,je weet toch ook dat je zoiets niet kan flikken zonder gestraft te worden.jullie schermen wel met zuid stond te klappen,nou ik kan je vertellen dat het aantal dat die veldlopers uit stond te fluiten menigmaal groter was.dus waarom die gestraft moeten worden door een wedstrijd niet te mogen kijken en door jou uitgekotst worden kan ik niet begrijpen,waarschijnlijk dat jij ook zo een type bent die we liever kwijt dan rijk zijn.verder een prettige dag en geniet van het leven het is maar zo kort.
Grappig is het wel dat jij toch altijd wel een kei bent in het verdraaien van de waarheid. Er wordt niet geschermd met dat ZUID stond te klappen. Dat is gewoon een feit! De mensen die stonden te fluiten moeten dan misschien een cursus fluiten nemen want ik heb er niet 1 gehoord.. Zelfs het bussinesvak stond te juichen!

Die gemiddelde FC supp is tegenwoordig zo hypocriet als de pest. 95% in het stadion heeft gewoon staan juichen tijdens die actie en nu maar janken.. Zelfde verhaal met de spreekkoren tegen Sylvie.. Heel het stadion deed mee. Alle vakken op Noord en zelf Zuid (dit is niet om mee te schermen maar een feit) en achteraf heeft iedereen het over het tuig van de spreekkoren hahaha.. Ik denk dat de meeste supporters is een keer lekker in de spiegel moeten kijken..

Verder vind ik die hele discussie nu wel mooi geweest. het begint een beetje een soap te worden..

Vincent: Naar je centen kan je ``fluiten``
0
Zaterdag 16 december 2006 om 12:45 uur

gelezen in het AD

REACTIES
Wij hebben van de gemeente Den Haag gehoord dat de allochtonen in het inburgeringsvak geen clubkaart hoeven te hebben,zij mogen(als enige in Nederland) zonder enige vorm van legitimatie naar binnen.
Misschien moeten deze supporters met stadionverbod ook gaan meedoen met inburgeringscursus om zo toch het stadion in te komen. Daar wordt misschien ook uitgelegd dat je geen wedstrijden mag verstoren.
Haags Belang - Den Haag - 15/12/06 - 22:42:28 


welke idioot heeft deze reactie geplaatst?
weet de persoon dat de inburgeraars zijn misbruikt als een verkapte subsidie aan ADO Den Haag?
Tuurlijk niet
0
Zaterdag 16 december 2006 om 07:54 uur

Advertentie

supporter

Lydia schreef:

Jammer... jouw galgenhumor zou best wat kunnen doen daar... hahahaha Dat had ik willen mee maken!
ik wil het graag maar de supporters moeten voor mijn aanwezigheid even dokken he
0
Zaterdag 16 december 2006 om 01:02 uur

leidschenveen

Zijn hier mensen die geselecteerd zijn voor het groepje van 15 supporters die als afvaardiging met het bestuur mogen praten? Ik had mezelf ook opgegeven, maar zit er niet bij. Ik heb nog niemand gehoord die er wel bij zit.....
0
Vrijdag 15 december 2006 om 21:02 uur

Undertaker

geen aankopen! 150.000 verlies aan inkomsten schreef:

Uit betrouwbare bron vernomen dat de straf van de knvb zal betekenen dat we geen aankopen kunnen doen in de winterstop .Bedankt allemaal!!!! fijne aktie

Het zou men sieren om zelf dat geld op te hoesten. Collecteren zou ook nog kunnen.Het is hun idee geweest dus mogen hun met een oplossing komen. Lukt dat niet dan  zal de club echt wel kijken of ze de geleden schade kan verhalen op deze "supporters".

Als La Ling erbij betrokken kan worden zou Haagse Rick aangetrokken kunnen worden.

Mensen, probeer de hele situatie wat positiever te bekijken. Als is mogelijk maar dat ligt helemaal aan onze bestuurders.

0
Vrijdag 15 december 2006 om 17:29 uur

fc hageneez

Rick Hoogendorp wil naar FC Den Haag
NORTHSIDE.NL hoorde van Rick Hoogendorp dat hij weg wil uit Duitsland dus laten wij Haagse-fans het bestuur overhalen hem naar FC Den Haag te halen
De Haagse spits is bij zijn Duitse werkgever Wfl Wolfsburg op een zijspoor beland en mag daar vertrekken.Omdat hij het liefst terug naar Nederland wil komen en ziet dat zijn geliefde FC Den Haag troosteloos onderaan staat mede door gebrek aan scorend vermogen zou hij liever vandaag dan morgen nog de Haagse aanval willen versterken zo liet hij weten.

Dat hij het meent blijkt wel dat hij een aanbieding van een Oostenrijkse topclub naast zich neerlegde.Hetzelfde deed hij met een aanbieding van Willem II want zo motiveerde hij die beslissing "Ik ga toch niet spelen bij een directe concurrent van FC Den Haag!".

Hulde dus voor Rick en destemeer reden om zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II(!)luidkeels ons bestuur te laten weten dat ze gewoon alle bronnen moeten aanspreken om Rick te verlossen van zijn saaie bestaan in Wolfsburg(ik ken het weten want ik heb hem daar opgezocht en saaier dan daar bestaat niet)en hem terug te halen naar zijn Stadje en Cluppie!!

Dus beste mede FC Den Haag supporters zaterdag luidkeels:

RICKY HOOGENDORP JALALA RICKY HOOGENDORP JALALALA

0
Vrijdag 15 december 2006 om 16:24 uur

fc hageneez

50 Haagse-fans in beroep tegen SV
MAAIKE KRAAIJEVELD

DEN HAAG - Vijftig FC Den Haag-supporters hebben een stadionverbod opgelegd gekregen voor de bestorming van het veld tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse vorige maand.

De club wil niet zeggen hoeveel verboden er zijn opgelegd in de groep van zo’n honderd man die het veld op renden, maar de Haagse advocaat mr. A. Westendorp zegt voor inmiddels vijftig man in beroep te gaan bij de KNVB. De KNVB legt de stadionverboden op namens de club

„Ik heb een tiental kopieën van stadionverboden binnen van supporters, er zijn er nog veertig onderweg’’, zegt de Haagse advocaat. Volgens hem heeft de club ’een slag geslagen’ naar wie er op het veld heeft gestaan. „Er is een jongen bij die die middag niet in het stadion was’’, zegt Westendorp. „Er wordt in het verbod melding gemaakt van ’een gegronde verdenking van het betreden van het veld’. Op grond van een verdenking kan je iemand niet uitsluiten van een stadion."
Bron : www.ad.nl



0
Vrijdag 15 december 2006 om 10:06 uur

Nu online

Twa, Huge, opper, rh_vakm, BLEISWIJK-1, derput, fcdh-denhaag en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26