Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

fc hageneez

supporter schreef:

Iedereen heeft recht om te twijfelen. U ook.

IK ben wel van top tot teen een "realistische "ADO supporter.

val dan niet constant je eigen supporters steeds af want dat doet een eigen supporter niet een keer ok maar niet constant
0
Donderdag 28 december 2006 om 17:43 uur

Kamasutra

er zijn bepaalde figuren binnen de supportersgroep die proberen de gedachten van de trainer en het bestuur op scherp te krijgen.
ipv dat ze gaan protesteren/eisen , gaan ze hun eigen ontwikkelde geruchten ergens plaatsen en op zo manier komt de boodschap bij de heren.
pfffffffffffff de supporters proberen elkaars oren te naaien
0
Donderdag 28 december 2006 om 15:25 uur

ado-lover

christian schreef:

rijaard , martha, saavedra,bakkati,de vries,rankavic . roiha, hakkanson mogen van mij allemaal op rootten
Wat zijn jullie voor supporters???
Ook op midden-noord hoorde je alleen de ene k na de andere omdat spelers een kans missen,
Tuurlijk was ik ook liever met 3 punten naar huis gegaan, maar ik laat niet ONZE spelers zakken. Als wij ze geen vertrouwen geven en ze alleen maar afzeiken, wie geeft ze dan het zelfvertrouwen wat ze broodnodig hebben??
Ik geloof nog steeds in Den Haag.
0
Donderdag 28 december 2006 om 10:07 uur

supporter

Jerzy schreef:

Eens.
En De Vries is veel te traag.
En ik vond de steun van Midden Noord ook maar zozo. Ze waren toch erg vaak errug stil...
Maar goed - niet verloren is ook wat waard. En als we zo blijven voetballen, komt het echt wel goed. Ook zonder vd Bergh
Die sukkel van  van de Bergh geilt op aandacht. Hij heeft  de geode bedoelingen van onze supporters misbruikt om de kunstmatige betrokkenheid kenbaar te maken. Maar de realiteit is anders. De heer van de Bergh geil niet alleen om aandacht maar ook om de centen. Amen.
0
Woensdag 27 december 2006 om 22:28 uur

Daniel

Vanavond is DE finale! Als we winnen kunnen we naar boven kijken en zelfs nacompetitie achter ons laten, maar als we verliezen dan zijn we de lul! Maar we gaan niet verliezen want wij ( de supporters) gaan er gewoon vanaf minuut 1 tot het laatste fluitje keihard achter staan! We gaan laten zien wat het betekend om denhaag supporter te zijn! Donderdag ochtend is iedereen schor! De spelers zullen daardoor wel gemotiveerd raken!
Kom op DenHaag laat je Horen en Zien straks!!
0
Woensdag 27 december 2006 om 14:03 uur

fc hageneez

ADO-hoop gevestigd op Elia
24 december 2006
Door: Fabian Eijkhout
Eljero Elia is rond de kerstdagen de hoop voor vele ADO-fans. De 19-jarige aanvaller was in de het duel met NAC vooral in de eerste helft de smaakmaker aan de kant van de Haagse club. Als alles goed gaat zal Elia net na kerst zijn vijftigste competitiewedstrijd in het betaalde voetbal spelen en dat is volgens de voetballer ook meteen de belangrijkste wedstrijd van dit seizoen.

In de eerste tien minuten van de wedstrijd was Ronnie Stam al drie keer op het verkeerde been gezet. Een doelpunt leverde het Den Haag nog niet op, maar alle dreiging kwam wel van de linkerflank, de kant waar Elia stond. Na iets meer dan een kwartier zagen de bijna 15.000 aanwezige toeschouwers de snelle aanvaller opnieuw uit de rug van Stam vertrekken. Mols merkte het eveneens op en gaf de steekpass, waarna de aanvaller als winnaar uit het duel kwam met NAC-goalie Edwin Zoetebier; 0-1 na een kwartier spelen. Opnieuw was het Elia die in een belangrijk duel wist te scoren en wederom betekende het de eerste treffer. Een week geleden maakte hij de belangrijke 1-0 tegen concurrent Willem II, nu tegen het nog wat hoger geklasseerde NAC.

De tiener leek lekker in zijn vel te zitten en zocht als vleugelaanvaller tegenstander Stam veelvuldig op. Volgens Elia was het geen afgesproken werk om de rechtsback van de club uit Breda zodanig te bestoken met rushes, maar was het een kwestie van gevoel: “Het ging lekker, het was niet de bedoeling specifiek over mijn flank te spelen, maar we speelden gewoon ons eigen spelletje. Maar ik wilde wel die Ron Stam opzoeken, want ik weet dat ik sterker ben dan hij.”

Hoewel Elia zijn directe tegenstander graag opzoekt en er enorm veel dreiging van hem uitgaat, staat hij ook verdedigend zijn mannetje. Hoe verder in de tweede helft, hoe vaker hij op zijn eigen helft terug te vinden was. Een aantal keer gebeurde het wel dat hij gepasseerd werd, maar op verdedigende fouten was hij niet te betrappen. Hoewel de residentieclub door enkele snelle counters via Elia en Delorge nog wel gevaarlijk werd, maakte de club het zichzelf door het verdedigende denken nog redelijk moeilijk.





Volgens de in Voorburg geboren speler was de tactiek van ADO logisch: “Wij deden na rust eigenlijk hetzelfde als wat zij bij ons deden bij voorsprong. Die 1-1 was ongelukkig, we letten meer op de NAC-mannen dan op de bal. We wisten tevoren dat we goed op Leonardo, Diba en Rigters moesten letten, dus vooral hun aanval. Ook De Graaf, die altijd veel loopwerk verricht, is gevaarlijk. Dat wist ik nog van vorig jaar, omdat ik toen met hem heb gespeeld.”


Voor trainer Lex Schoenmakers en zijn spelers zal de komende kerst vooral in het teken staan van de wedtrijd tegen RKC op 27 december. Een treffen met de laaggeklasseerde Waalwijkers, een concurrent in de strijd tegen degradatie. De fans uit het Zuiderpark hopen dat Elia net zo speelt als in het vorige duel in Waalwijk.

De aanvaller bemachtigde daar door goed spel zijn basisplaats van dit seizoen, die hij vervolgens niet meer kwijtraakte. De spits van Jong Oranje was tegen NAC nog happy met een punt, maar wil voor de jaarwisseling nog minimaal drie punten pakken: “Ik ben redelijk tevreden met een punt, maar echt tevreden ben ik altijd pas met 3 punten. De wedstrijd tegen RKC is belangrijk, PSV minder, daar moet je gewoon niet teveel van verwachten. Gewoon zo goed mogelijk proberen te spelen.”

De wedstrijd tegen RKC kan de jaarwisseling voor veel Haagse supporters goed maken. Winst zorgt er voor dat er weer naar boven gekeken kan worden. Een nederlaag zal echter nog meer kopzorgen opleveren. Dat Elia de laatste twee wedstrijden scoorde is een opsteker, dat de belangrijke jongeling dat vaker doet tegen degradatieclubs is misschien mentaal ook een pluspuntje. Van de zes goals die Elia in de competitie maakte in drie jaar tijd, waren dat er vier tegen een degradatiekandidaat.

Het Brabantse RKC hoort daar tegenwoordig ook bij. De twee goals in de laatste twee wedstrijden waren tegen NAC en Willem II. Ook allebei afkomstig uit Brabant. De statistieken voor de Haagse club zijn gunstig met Elia in de basis. Of Elia tegen RKC opnieuw een plaag is voor zijn tegenstander en hij zijn goede vorm door kan zetten, moet echter nog blijken op 27 december in het zogeheten ‘zespuntenduel’ in Den Haag.
Terug naar het nieuws
0
Zondag 24 december 2006 om 12:14 uur

Advertentie

Kum

Lieve supporters, 
Zoals jullie weten heb ik vandaag niet gespels. Reden om U te verzoekn om mij geen punten te geven.
groetjes en prettige kerstdagen verder.
0
Zaterdag 23 december 2006 om 21:57 uur

fc hageneez

supporter schreef:

ja ja ik geloof ook in de kabouters he.
De samenleving geeft de schuld aan links en de ADO supporters aan het bestuur.
droom lekker


 het gaat om de centen he
hij staat het toch zelf te vertellen joh ga lekker naar een andere club met je kritiek op je eigen supporters
0
Zaterdag 23 december 2006 om 11:31 uur

supporter

fc hageneez schreef:

iemand gisteren infothuis tv gezien ricky van de bergh zei dat hij niet bij den haag speelt komt omdat het bestuur hem via een email vroeg of hij nou kwam of niet? dat vondt hij belachelijk en dat is het toch ook
hij zei ook dat ie het eigenlijk niet naar ze zin heb bij rkc en als den haag hem in de winterstop of andere jaar een goed concreet bod doe hij alsnog naar den haag kom nou bestuur waar blijft je bod?
ja ja ik geloof ook in de kabouters he.
De samenleving geeft de schuld aan links en de ADO supporters aan het bestuur.
droom lekker


 het gaat om de centen he
0
Zaterdag 23 december 2006 om 11:29 uur

Haagsebluf

waalwijkers schreef:

Woensdag nemen wij de punten mee hoor...
Ga daar maar vanuit !

de groeten uit waalwijk!

Is goed hoor, nemen jullie ook supporters mee?
0
Vrijdag 22 december 2006 om 22:40 uur

Nu online

Jurriƫn, ton, decubaan, Haraldberg1, ADO079, janfcdh en 123 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26