Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

supporter

Overlevingsstrategie:
Wat moet er veranderd worden om ADO te behouden voor de toekomst?
Clubsnaam
Kleuken
Stadion en Supporters.

Advies : Midden noord supporters kunnen altijd blijven  HDV, Oranje plein, Rava of Laak steunen.
0
Zaterdag 25 november 2006 om 01:05 uur

Haaksman

Stilte is een sterke kracht! Je bent er voor het team en geweldloos. Al zal dat het eerste kwartier alleen maar zijn... Ik kan mij nl. voorstellen dat stil zijn heel erg moeilijk is. Hahahaha. Acties... ik weet niet of het zinnig is. Als supporters wordt men genegeerd. Ook nu nog. 
Maar voor degene die actie willen vind ik stil zijn een sterke optie, niemand zal dat verwachten!
Mar weet je, de goede lijden onder de minder fraaie supporters. Zoals ik al een tijdje mee lees is er een grote groep aanhang van jaren. Jammer om dit allemaal dan te moeten zien, lezen en ervaren. Weet je, ik vertrouw er op dat de grootste groep supporters die echt willen dat het goed komt uiteindelijk de meeste adem zal heben. Als er zulke strenge maatregelen komen is voor de relschoppers al gauw de lol eraf.


0
Zaterdag 25 november 2006 om 00:03 uur

fc hageneez

Column Henk Bres
BRES
Zondag probeer ik altijd vrij te houden omdat ik natuurlijk zaterdags laat pas klaar ben met mijn nachtelijke progamma. deze keer was het item ergernis in de maatschappij en daar werd door de FC DEN HAAG AANHANG behoorlijk fel op gereageerd de telefoon stond roodgloeiend.

Het ging bijna allemaal over dat onze trainer Adelaar maar lekker moest opzouten en de netste smsje was zo`n beetje dat hij weg kon vliegen en wel zo spoedig mogelijk. maar goed, afgelopen zondag lag ik lekker op de bank na te genieten van de uitzending toen ik werd gebeld dat in het zuiderpark de hel was losgebroken, wat ik natuurlijk al wist omdat ik naar de radio lag te luisteren. kreeg ik toch weer een gevoel van héhé eindelijk pikken ze het niet meer, en ik weet het, het is niet goed en het mag niet maar ik heb het volle begrip voor de Haagse supporters die zich al heel lang hebben lopen ergeren en hebben ingehouden omdat sommigen spelers van FCDH er met hun pet naar gooien en de laatste tijd spelen als een natte krant en helemaal de moeite niet lijken te nemen om te willen winnen of ze weleeens zeggen het gras op te vreten.

We staan helemaal onderaan de lijst en hebben dadelijk het mooiste stadion van de Eerste Divisie en dat mag en kan toch eigenlijk niet gebeuren.Nee ik heb best begrip voor de jongens van Midden Noord want het is hun leven die club,ze gaan ermee naar bed en staan ermee op en als ze na al die ludieke acties te hebben gehouden effe helemaal uit hun kanarie gaan,kan ik daar best begrip voor opbrengen en ik hoop dat het bestuur nu eens een keertje maat regelen wil nemen,niet tegen die gasten die het veld zijn op gerend nee....de verantwoordelijke voor wanprestaties op het veld motte ze aanpakken en dan komt er misschien rust in de tent.

Ik weet dat er een heleboel mensen het niet met deze column eens zijn en daar heb ik begrip voor,net zoals ik begrip heb voor de jongens van Midden-Noord

Henk Bres

Bron: De Posthoorn (van woensdag 22-11-06) 

kijk dit zegt de echte henk bres


0
Vrijdag 24 november 2006 om 18:14 uur

fc hageneez

net op tv west in west week heel gesprek met ruurd de boer over de supporters het bestuur wil alleen praten met supporters die in hun ogen het bestuur gelijk geven hahahaha mot echt niet gekker worden ze willen dus met andere worden een paar stelletje ja knikkers om mee te praten
ze hebben al 10 gasten een stadion verbod gegeven  zei ie wat ie ruurd de boer ook zei was hij vroeg zich af of er wel goeie woordvoerders onder de supporters waren hahahaha nah breek mijn klomp ze stellen ze eerst aan en nou zijn ze niet meer goed?
dit bestuur wil alleen supporters die hun geld komen brengen en voor de rest moet je je bek houden hahaha
kortom het bestuur wil rijk worden over de ruggen van hun eigen supporters of iemand al 40 jaar in het zuiderpark kom en jaren in weer en wind hebben gestaan doet ze niks want hun eigen toekomst is namelijk veel en veel belangrijker
0
Vrijdag 24 november 2006 om 18:09 uur

niemand houd me tegen

noord helemaal vol tegen NEC!!!!!!!!!Figuren zoals jij hebben we helemaal niets aan met je dreigementen.We zullen zien wie er wint.De echte supporters die hun club willen steunen of de kleine minderheid die met dreigementen en geweld hun club te gronde willen richten
0
Vrijdag 24 november 2006 om 17:59 uur

supporter

Binnenlands Nieuws
ADO-fans verlaten zorgverzekeraar DSW
Door: Bas Abresch
24/11/2006 11:41


Een aantal ADO Den Haag-supporters heeft uit protest de zorgverzekering bij DSW opgezegd. Het bedrijf
maakte maandag bekend de naam van het shirt te laten verwijderen na de ongeregeldheden rond ADO-Vitesse.

Algemeen directeur Chris Oomen van DSW in AD/Haagsche Courant: ,,Het gaat om een klein aantal opzeggingen.
Die supporters geven aan dat ze niet achter ons besluit staan. Ach, die mensen hoef ik eigenlijk niet eens als klant."

Voor een terugloop van de inkomsten vreest hij niet. ,,We hebben ook een aantal steunbetuigingen uit het land gehad van mensen die ons besluit zo waarderen, dat ze direct klant willen worden bij ons."


0
Vrijdag 24 november 2006 om 17:16 uur

Advertentie

mike

Gewoon met iedereen die zich niet wil inlaten met die kleine groep de Noordtribune op volgende week zaterdag!
We laten ons toch zeker niet tegenhouden door gasten die alleen maar uit zijn op eigenbelang ipv het gezamenlijke belang: Den Haag!!!
Laat zien dat wij net zo goed recht van spreken hebben en steun het elftal in deze moeilijke tijd!
Noord gewoon vol tegen Nec!
Wij zijn de echte supporters!
0
Vrijdag 24 november 2006 om 16:39 uur

farouk

met de actie om de hele aad mansveld tribune leeg te houden tegen NEK bereik je niks!!!!!
Je laat alleen maar de spelers vallen terwijl ze gewoon alle steun van ons nodig hebben,en niet het GE jegens de uit supporters!!!
We zitten niet met z`n alle in het stadion om uitsupporters uit te kafferen maar om ons team naar de overwinning te zingen en te schreeuwen,wat is er nou leuker om een(ik zeg maar wat) roda supporter met een nederlaag in zijn maag naar huis te sturen!!!!!
ik vind gewoon mansveld tribune vol en schreeuw je ploeg naar een overwinning!!!!!
0
Vrijdag 24 november 2006 om 16:24 uur

teleurgesteld

echte suporter schreef:

Ik ben blij met jou reactie gelukkig nog iemand met verstand

Helemaal mee eens. Het feit al dat er maar 150 "supporters" zijn geweest zegt mij genoeg. Uit die aktie van het blokkeren van de bouw van het nieuwe stadion blijkt maar weer dat deze gasten het nog steeds niet snappen. Zij snappen ook niet dat de prioriteit momenteel ligt bij het overleven in de eredivisie. Of vinden zij het belangrijker om tijdens Emmen-ADO op hun eigen plek naar de wedstrijd te kijken en daarna in het supportershome van 1000 m2 een biertje te drinken.
0
Vrijdag 24 november 2006 om 15:01 uur

fc hageneez

FC Den Haag-fans verlaten DSW
Een aantal FC Den Haag-supporters heeft uit protest de zorgverzekering bij DSW opgezegd. Het bedrijf maakte maandag bekend de naam van het shirt te laten verwijderen na de ongeregeldheden rond FCDH-Vitesse.

Algemeen directeur Chris Oomen van DSW in AD/Haagsche Courant: ,,Het gaat om een klein aantal opzeggingen. Die supporters geven aan dat ze niet achter ons besluit staan. Ach, die mensen hoef ik eigenlijk niet eens als klant."

Voor een terugloop van de inkomsten vreest hij niet. ,,We hebben ook een aantal steunbetuigingen uit het land gehad van mensen die ons besluit zo waarderen, dat ze direct klant willen worden bij ons."

Bron: www.elf.nl <Het voetbalmagazine >

0
Vrijdag 24 november 2006 om 13:49 uur

Nu online

Ronaldo, Tante Wil, PietF, R*M*O, Thehague070, Erik070, Eeuwig Den Haag, adorob, Aad en 91 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25