Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Midden-Oost

niemand houd mij tegen schreef:

Supporters hebben er voor gezord dat de sponsers wegliepen in de jaren 80 en dat de club jarenlang 1e divisie heeft gespeeld.Net als de supporters er nu weer voor zorgen dat onze prachtige club naar de klote gaat ,want laten we eerlijk zijn welke voetballer ,trainer of sponser wil iets te maken hebben met dit soort hersenloze figuren die een groter supportershome belangrijker vinden als het welzijn van onze club .Ik lees hier zelfs dat mede supporters vanavond niets durven te zeggen omdat ze bang zijn voor wraakacties .En het triste van het verhaal is dat ze nog gelijk hebben ook .De goeden moeten weer onder de kwaden lijden en zo is het en anders niet!!!Elk normaal denkend mens is het niet eens met dit soort belachelijke acties .
Dit is allemaal tekort door de bocht, beetje type Snor reactie ! Ten eerste Den Haag heeft al sinds de jaren `70 een slechte reputatie, sterker nog ik las laatst een stukje over ADO-Sparta toen het Zuiderpark er zelfs nog niet was en toen zelfs toen moest Bromsnor te paard het veld leegveegen. Niks nieuws dus hier achter de duinen. Deze supporters verkloten he-le-mal niet deze club, jij laat je inpakken door wat de media jou dicteert (let wel 6 volle pagina`s in het AD en de Telegraaf  de afgelopen dagen!!!). De actie van zondag kon niet uitblijven en komt door amateuristisch, hulpeloos en hopeloos falen van het Bestuur. Feit is dat Adelaar nu wel weg is. Jij denkt dat het supp. home het belangrijkste is maar ik vermoed dat dit de druppel is. Bedenk wel dat die jongens de SV en MN altijd alle bagger over zich heen krijgen en nu voelen dat ze straks `persona non grata` zijn in het nieuwe stadion. Iederren had vanavond wat kunnen zeggen, zeker weten geen enkel probleem, dus van dreigementen is geen sprake en weer typisch Telgraaf gelul. Ik heb best respect voor Ike want die gooz staat er wel !! Ik hoop alleen niet dat dit een soort vete wordt tussen SV en bestuur en dat bestuur ook snel verstandig wordt en de SV alle acties kan afblazen.
0
Donderdag 23 november 2006 om 23:13 uur

kojak

ik had geloof ik toch gelijk om niet te gaan.ik wil nl graag nog een tijdje mee,en als je de reacties hier nou leest van de zogenaamde sv,had ik toch niet aan het woord gekomen of anders er af geknuppeld.en dat voor 150 supporters die graag de boel verzieken.tot de "voorziter"aan toe.maar ja volgens die moeten we zelfs het nieuwe stadion blokkeren,ben je dan getikt of niet.
0
Donderdag 23 november 2006 om 23:03 uur

niemand houd mij tegen

supporter schreef:

ADO DEN HAAG MAG NIET VERLOREN GAAN DOOR EEN STELLETJE SUKKELS .PUNT UIT

Supporters hebben er voor gezord dat de sponsers wegliepen in de jaren 80 en dat de club jarenlang 1e divisie heeft gespeeld.Net als de supporters er nu weer voor zorgen dat onze prachtige club naar de klote gaat ,want laten we eerlijk zijn welke voetballer ,trainer of sponser wil iets te maken hebben met dit soort hersenloze figuren die een groter supportershome belangrijker vinden als het welzijn van onze club .Ik lees hier zelfs dat mede supporters vanavond niets durven te zeggen omdat ze bang zijn voor wraakacties .En het triste van het verhaal is dat ze nog gelijk hebben ook .De goeden moeten weer onder de kwaden lijden en zo is het en anders niet!!!Elk normaal denkend mens is het niet eens met dit soort belachelijke acties .
0
Donderdag 23 november 2006 om 22:55 uur

SUPPORTER

ADO SUPPORTERS MOETEN ZICH SCHAMEN.  CLUBS ALS NANCY, PARMA HOERENVEEN SPELEN EUROPA CUP EN WIJ ZITTEN  TEGEN ELKAAR TE KA..... VERSCHIKKELIJK.  MAAR JA DAT HEEFT TE MAKEN MET ONZE
" iq" HE.  DO DOM ZIJN WE. HELAAS
0
Donderdag 23 november 2006 om 22:29 uur

jajoh

Net zoals vele andere ben ik al dagen bezig mijzelf en de andere midden noord/fc den haag supporters te verdedigen op forums waar er alleen maar negatief gesproken word en de mensen maar niet willen/kunnen begrijpen wat er bij ons speelt. Ik hoorde dat het plan is om tegen NEC heel de Aad mansveld tribune leeg te houden, maar ik vind zelf dat dat niet veel zin heeft. Je hebt hier ook een hoop andere supporters/kinderen mee die er niks van begrijpen en wat weer een hoop onbegrip oproept. Beter word er een GIGANTISCH SPANDOEK GEMAAKT MET EEN HUILENDE AAD MANSVELD. dIE HANGEN WE voor MIDDEN NOORD en we gaan dan ook gewoon op noord zitten. We zien dan geen klote van de wedstrijd, maar we laten WEL zien dat we er zijn!!!! Als het hele vak leegblijft, geef je het bestuur eigenlijk hun zin! Interesseert hun dat nou dat er niemand op noord zit, zijn ze allen maar blij om! Het tegenhouden van de bouw van het stadion is wel een uiterste middel en moet ook pas gebeuren als het ECHT niet anders kan. Dus allemaal wat centen neerleggen voor dat gigantische spandoek en de kunstenaars van Midden noord vragen of een huilende mansveld erop gezet kan worden!!! LAAT HET NIET UIT DE HAND LOPEN MANNEN!! BLIJF GEDULDIG, HOE MOEILIJK DAT OOK IS EN HOUD HET LUDIEK
0
Donderdag 23 november 2006 om 21:48 uur

Supporter

De kunstmatige supporters moeten zich schamen he. ze hebben de club, het bestuur, spelers, trainers en de goede-willige supporters in de verlegenheid gebracht.  bah.

ADO  MAG NIET VERLOREN GAAN
0
Donderdag 23 november 2006 om 21:46 uur

mike

teleurgesteld schreef:

Ben benieuwd wat je bereikt hebt. Zonder overleg met het bestuur en andere mensen die het voor het zeggen hebben kan jij niets bereiken. Wederom  zeg jij weer dat mensen die niet komen niets voor de club betekenen.  Wordt nou eindelijk eens wakker JIJ BETEKENT OP DIT MOMENT NIETS VOOR MIJN CLUB. Jij maakt met jouw akties alles kapot, realiseer dat nou eens. Begrijp nou eens dat mensen die niet zo als jou denken net zo veel voor de club zijn. Hou die dreigementen voor je. Anders..........   
Pas maar op , Teleurgesteld, dat willen die mannetjes niet horen...je moet achter de acties staan anders moet je "oppleuren ` enz.
Die gasten beseffen niet dat ze ver in de minderheid zijn en dat er duizenden echte supporters zijn die niets in die acties zien!
0
Donderdag 23 november 2006 om 21:40 uur

Advertentie

supporter wanneer mag ik solliciteren bij geel-gro

ADO wil shirtsponsor terughalen
Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op donderdag, 23 november om 19:25

ADO Den Haag zal er alles aan doen om haar shirtsponsor terug te krijgen. De zorgverzekeraar DSW haalde deze week nog de naam van het shirt van de Haagse club vanwege de ongeregeldheden in de thuiswedstrijd van zondag tegen Vitesse.

“Wij respecteren dit standpunt, maar zijn er van overtuigd dat de maatregelen die wij treffen zullen leiden tot een terugkeer van de sponsor op onze wedstrijdshirts”, aldus algemeen directeur Piet van der Pol op de officiële website van ADO.

De Haagse eredivisionist kwam deze week negatief in het nieuws nadat tegen Vitesse bij een 0-3 achterstand een groep van ongeveer honderd Haagse fans het veld en de eretribune in het Zuiderpark-stadion bestormde. Trainer Frans Adelaar diende vervolgens ook nog zijn ontslag in bij de hekkensluiter in de Eredivisie.

De zorgverzekeraar uit Schiedam gaf aan voorlopig niet meer als shirtsponsor te fungeren, omdat het zich `nadrukkelijk wil distantiëren van het door de supporters vertoonde gedrag`.

"Wij verwachten dat de club er alles aan zal doen om de betreders van het veld een langdurig stadionverbod op te leggen. Bovendien willen wij naar deze supporters een signaal afgeven. Daarom hebben wij besloten voorlopig geen gebruik te maken van ons recht om het sponsorvlak op de wedstrijdshirts van ADO Den Haag van onze bedrijfsnaam te voorzien", aldus directeur Chris Oomen.
0
Donderdag 23 november 2006 om 21:39 uur

henk Bres"heerlijk"

JP schreef:

Kortom eens worden is bijna onmogelijk. Een compromis is denk ik de punten bundelen en 1 spreekbuis richting bestuur, die naar het schijnt binnenkort toch wil praten met haar achterban.

Met praten komen we er wellicht met zinloze acties absoluut niet!
maar de supporters kunnen niet praten. ja KK bestuur  enz....dus laat alle die gasten eerst heropvoeden en dan pas praten.   over 14 jaar of zo
0
Donderdag 23 november 2006 om 21:36 uur

Ooievaar

Ben schreef:

Een bestuur zal nooit zwichten voor een kleine groep,....beetje hoogmoedswaanzin en zinloze actie.

Met eieren voor hun geld kiezen bedoel ik het volgende:

Dat de supporters als klanten worden behandeld met een normaal home voor diegenen die elkaar daar willen ontmoeten net zoals elke BVO dat heeft.

Dat mensen zelf kunnen bepalen waar ze gaan zitten. Straks kan b.v. mijn vader - die al op leeftijd is - niet met me mee omdat hij geen sc heeft.

Dat we een leiding hebben binnen de club, die daar niet voor eigen gerief zitten, maar hart voor de club en haar aanhang heeft.

Dat we als supporters mogen verwachten dat er acceptabel voetbal wordt gespeeld, waarbij de spelers minimaal hun stinkende best doen.

Dat er een trainer voor de groep staat die zijn visie kan overbrengen, en een voor het publiek herkenbare speelstijl er op na houdt. Niet dat angsthazen gedoe, gespeend van elke tactische logica van de afgelopen jaren.

Dat er mensen met visie deze kunnen ontplooien, zoals wellicht Ling, de visie van Rob Jansen cs is niet de mijne, en zeker niet gericht op het terug brengen van de club daar waar zij hoort: namelijk in de subtop.

Zoals het nu gaat, verdwijnen we linea recta naar de 1e divisie. En dat is volledig te wijten aan de beleidsbepalers die nu de scepter zwaaien Kortom het bestuur, RVC heeft het nodige uit te leggen. Met je alleen maar focussen op het nieuwe stadion pak je geen punten, niet communiceren met je achterban zet alleen maar kwaad bloed. 

Om die graaier van de Shell even aan te halen: Dit land - lees club- KAN ZOVEEL BETER.

Dat; waarde vrienden bedoel ik met eieren kiezen voor hun geld. Er zijn maar 2 dingen die ons op korte termijn kunnen redden. En dat is communiceren en last but not least: presteren...
0
Donderdag 23 november 2006 om 21:25 uur

Nu online

Haraldberg1, Jurriƫn, ADO079, janfcdh, skrens, decubaan en 117 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26