Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

fc hageneez

op vi.nl op het tv overzicht staat een filmpje van johan derksen die het over de den haag supporters heeft
0
Vrijdag 24 november 2006 om 13:28 uur

?

fc hageneez schreef:

weet iemand of het bestuur al met ling een akkoord heb?
Dat vroeg ik me ook af, dus ging ik ff op deze poll kijken.
Helaas is het enige dat ik lees veel bluf en grootspraak van een handjevol mensen die denken dat ze de club kunnen regeren.
Op de website van ADO Den Haag valt inmiddels te lezen dat het nieuwe stadion (ENECO Stadion???) gaat beschikken over de grootste supportersruimte in Nederland.
Het nieuwe (Kleinere) supporterscafé zal namelijk grenzen aan de ADO passage. Een grote overdekte ruimte van ruim 400 vierkante meter (!!!) waar ALLE supporters zich kunnen vertoeven.
Dus zet dat achterlijke plan van het supportershome maar uit je hoofd.

De club is niet van de supporters, maar van de stad!
De supporters zijn er om hun club aan te moedigen.
Met wat confetti en een paar vlaggen red je het niet, helaas.
Misschien kunnen we nou eens met zijn allen 90 minuten lang onze club aan moedigen in plaats van 89 minuten lang de tegenstander uitschelden...

En een huilende Aad Mansveld?!
Schaam je! Aad Mansveld huilt al jaren vanwege het gedrag van de 200, misschien wel minder, supporters die het land vervloeken met de ziekte waaraan hij is overleden. En dat nota bene op de Aad Mansveldtribune...

En inderdaad... Het is ADO Den Haag! Al jaren!
Dus stop alsjeblieft met FC Den Haag. Respecteer de club en de naam en er zal uiteindelijk wederzijds respect worden getoond.
0
Vrijdag 24 november 2006 om 12:55 uur

Haaksman

teleurgesteld schreef:

jij hebt zeker op de partij van de dieren gestemd!!
Dat jij een ander mening hebt staat voorop. Maar de manier waarop jij daarop reageert vind ik niet correct. Wij hebben allemaal hetzelfde doel; ADO behouden voor de eredivisie.  En dat de ene supporters dat anders kenbaar maken dan de andere dat is logisch. Maar afgelopen zondag kan niet goed gepraat worden. Het feit dat het bestuur niet bereid is om met de supportersvereniging te discusseren zegt al genoeg. Ik zou ook willen komen, maar weet net als Kojak dat wij kansloos zijn tegen verbaal armere gasten die niet alles op een rijtje hebben en die niet bezeffen dat ze de club op deze manier geen goed doen.

   
Het feit dat het bestuur niet wil komen heeft te zeggen dat zij vinden dat de "schuld"niet bij hen ligt maar bij de supporters... Misschien lezen zij ook deze sites en baseren daar hun mening op.  Maar typisch weer... Wie neemt er nu verantwoording voor EIGEN handelen???
0
Vrijdag 24 november 2006 om 00:56 uur

Haaksman

grote bek schreef:

moet je de volgende keer maar in mijn gezicht zeggen, nee dat durf je ook nie, hier op internet stoer praten.....kneusje....... DEN HAAG IS VAN ONS NIET VAN JULLIE NAMAAKSUPPORTERS!!!!
Ook hier wordt dus tweedracht gezaaid! Pas op kerels... is dat geen kaasje voor de minder fraaie supporters? gewoon negeren is de manier!!!
0
Vrijdag 24 november 2006 om 00:39 uur

Haagse Roel

ik vind ook dat MN niet over een kam geschoren moet worden. Dit bevorderd de discussie ook niet, hersenlozen e.d. is wat anders als liefde en emotie voor je club.
Ik ben niet op het veld geweest, stond gewoon op Vak O. echter ik kon op dat moment enige sympathie voor de aktie niet onderdrukken. Immers ik vond dat Adelaar al lang wegmoest, hier heeft het bestuur gewoon gefaald. Ik ben geen herzenloze , dus al vrij snel realiseerde ik me dat dit niet goed is voor de club. Ik denk dat ook de meest fanatieke MN er , als ze eerlijk zijn,dat nu ook wel toegeeft.

Tweedeling binnen de supporters constateer ik nu en dat vind ik jammer.

Mensen die nu roepen dat heel MN maar lekker weg moet snap ik niet. Zij zorgen wel voor de sfeer in het stadion. Bovendien , en daar hoor ik hier en zeker niet in de media, nooit wat over : MN gedraagt zich al jaren " keurig". Kijk het is hier natuurlijk geen Mandemakers Stadion, maar echte problemen zijn er niet geweest.

Prettig zou zijn dat gematigde en fanaten met respect met elkaar omgaan.

Overigens kan het natuurlijk niet zo zijn dat SV alle supporters oplegt Noord niet te betreden. Afgezien van het feit dat je met die Aktie alleen maar Lex en de jongens benadeelt , zie mijn eerdere post.
0
Donderdag 23 november 2006 om 23:32 uur

Advertentie

Midden-Oost

niemand houd mij tegen schreef:

Supporters hebben er voor gezord dat de sponsers wegliepen in de jaren 80 en dat de club jarenlang 1e divisie heeft gespeeld.Net als de supporters er nu weer voor zorgen dat onze prachtige club naar de klote gaat ,want laten we eerlijk zijn welke voetballer ,trainer of sponser wil iets te maken hebben met dit soort hersenloze figuren die een groter supportershome belangrijker vinden als het welzijn van onze club .Ik lees hier zelfs dat mede supporters vanavond niets durven te zeggen omdat ze bang zijn voor wraakacties .En het triste van het verhaal is dat ze nog gelijk hebben ook .De goeden moeten weer onder de kwaden lijden en zo is het en anders niet!!!Elk normaal denkend mens is het niet eens met dit soort belachelijke acties .
Dit is allemaal tekort door de bocht, beetje type Snor reactie ! Ten eerste Den Haag heeft al sinds de jaren `70 een slechte reputatie, sterker nog ik las laatst een stukje over ADO-Sparta toen het Zuiderpark er zelfs nog niet was en toen zelfs toen moest Bromsnor te paard het veld leegveegen. Niks nieuws dus hier achter de duinen. Deze supporters verkloten he-le-mal niet deze club, jij laat je inpakken door wat de media jou dicteert (let wel 6 volle pagina`s in het AD en de Telegraaf  de afgelopen dagen!!!). De actie van zondag kon niet uitblijven en komt door amateuristisch, hulpeloos en hopeloos falen van het Bestuur. Feit is dat Adelaar nu wel weg is. Jij denkt dat het supp. home het belangrijkste is maar ik vermoed dat dit de druppel is. Bedenk wel dat die jongens de SV en MN altijd alle bagger over zich heen krijgen en nu voelen dat ze straks `persona non grata` zijn in het nieuwe stadion. Iederren had vanavond wat kunnen zeggen, zeker weten geen enkel probleem, dus van dreigementen is geen sprake en weer typisch Telgraaf gelul. Ik heb best respect voor Ike want die gooz staat er wel !! Ik hoop alleen niet dat dit een soort vete wordt tussen SV en bestuur en dat bestuur ook snel verstandig wordt en de SV alle acties kan afblazen.
0
Donderdag 23 november 2006 om 23:13 uur

kojak

ik had geloof ik toch gelijk om niet te gaan.ik wil nl graag nog een tijdje mee,en als je de reacties hier nou leest van de zogenaamde sv,had ik toch niet aan het woord gekomen of anders er af geknuppeld.en dat voor 150 supporters die graag de boel verzieken.tot de "voorziter"aan toe.maar ja volgens die moeten we zelfs het nieuwe stadion blokkeren,ben je dan getikt of niet.
0
Donderdag 23 november 2006 om 23:03 uur

niemand houd mij tegen

supporter schreef:

ADO DEN HAAG MAG NIET VERLOREN GAAN DOOR EEN STELLETJE SUKKELS .PUNT UIT

Supporters hebben er voor gezord dat de sponsers wegliepen in de jaren 80 en dat de club jarenlang 1e divisie heeft gespeeld.Net als de supporters er nu weer voor zorgen dat onze prachtige club naar de klote gaat ,want laten we eerlijk zijn welke voetballer ,trainer of sponser wil iets te maken hebben met dit soort hersenloze figuren die een groter supportershome belangrijker vinden als het welzijn van onze club .Ik lees hier zelfs dat mede supporters vanavond niets durven te zeggen omdat ze bang zijn voor wraakacties .En het triste van het verhaal is dat ze nog gelijk hebben ook .De goeden moeten weer onder de kwaden lijden en zo is het en anders niet!!!Elk normaal denkend mens is het niet eens met dit soort belachelijke acties .
0
Donderdag 23 november 2006 om 22:55 uur

SUPPORTER

ADO SUPPORTERS MOETEN ZICH SCHAMEN.  CLUBS ALS NANCY, PARMA HOERENVEEN SPELEN EUROPA CUP EN WIJ ZITTEN  TEGEN ELKAAR TE KA..... VERSCHIKKELIJK.  MAAR JA DAT HEEFT TE MAKEN MET ONZE
" iq" HE.  DO DOM ZIJN WE. HELAAS
0
Donderdag 23 november 2006 om 22:29 uur

jajoh

Net zoals vele andere ben ik al dagen bezig mijzelf en de andere midden noord/fc den haag supporters te verdedigen op forums waar er alleen maar negatief gesproken word en de mensen maar niet willen/kunnen begrijpen wat er bij ons speelt. Ik hoorde dat het plan is om tegen NEC heel de Aad mansveld tribune leeg te houden, maar ik vind zelf dat dat niet veel zin heeft. Je hebt hier ook een hoop andere supporters/kinderen mee die er niks van begrijpen en wat weer een hoop onbegrip oproept. Beter word er een GIGANTISCH SPANDOEK GEMAAKT MET EEN HUILENDE AAD MANSVELD. dIE HANGEN WE voor MIDDEN NOORD en we gaan dan ook gewoon op noord zitten. We zien dan geen klote van de wedstrijd, maar we laten WEL zien dat we er zijn!!!! Als het hele vak leegblijft, geef je het bestuur eigenlijk hun zin! Interesseert hun dat nou dat er niemand op noord zit, zijn ze allen maar blij om! Het tegenhouden van de bouw van het stadion is wel een uiterste middel en moet ook pas gebeuren als het ECHT niet anders kan. Dus allemaal wat centen neerleggen voor dat gigantische spandoek en de kunstenaars van Midden noord vragen of een huilende mansveld erop gezet kan worden!!! LAAT HET NIET UIT DE HAND LOPEN MANNEN!! BLIJF GEDULDIG, HOE MOEILIJK DAT OOK IS EN HOUD HET LUDIEK
0
Donderdag 23 november 2006 om 21:48 uur

Nu online

Max, frans swa, Steef070, Marcie, MichelAdamsMatje, t e, strijpie, Jacco, Ranthehague en 105 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25