Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

kojak

beginnen we weer,met halen die en halen die,hebben we aan het begin van het seizoen ook gedaan,nou je ziet wat er van gekome is.laat dat nou net iets zijn voor het bestuur en niet voor supporters.
0
Woensdag 22 november 2006 om 18:46 uur

j

wie wil er nou hoofdtrainer van dit klote zooitje worden met zulke achterlijke supporters ze zouden zich moeten schamen..!
0
Woensdag 22 november 2006 om 17:54 uur

VB

Zie zelf Perazic en Lex als een passende oplossing voor ADO en de supporters.

0
Woensdag 22 november 2006 om 16:06 uur

jajoh

atte-atte-atte-atteveld, atteveld, atteve-e-eld!!!!!!!

Ateeveld is echt DE trainer voor ons. Populair bij de supporters, bluffertje en aanvallend!!
0
Woensdag 22 november 2006 om 11:12 uur

fc hageneez

ADO-supporters in vergadering over club

22-11-06 09:22 Tell a friend


DEN HAAG - De officiële fanclub van ADO Den Haag heeft supporters van de Haagse voetbalclub opgeroepen donderdag massaal een vergadering bij te wonen.

Supporters mogen op de bijeenkomst in stadion Zuiderpark hun zegje doen over de toestand van de club.

ADO is in crisis na de bestorming van Haagse supporters afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen Vitesse. De supporters willen het hebben over het nieuwe stadion, de prestaties van ADO en de manier waarop de club met de fans omgaat.

De KNVB is inmiddels begonnen met een onderzoek naar de gestaakte wedstrijd en de politie Haaglanden gaat videobeelden analyseren die na afloop van het duel buiten het stadion zijn gemaakt. Aan de hand daarvan bekijkt het korps of ze Haagse supporters kan aanhouden die strafbare feiten hebben gepleegd.
0
Woensdag 22 november 2006 om 09:57 uur

Haagse reporter

Nog steeds een zéér slecht gevoel en het gaat maar niet weg. Gisteren Celtic gezien, dan praat je over positiviteit en supporters kippenvel.
We zijn nu echt totaal naar de KLOTE.

Zie ook onderstaand artikel:

Adriaanse bedankt voor Haagse eer
door onze Telesportredactie

Co Adriaanse

DEN HAAG - ADO Den Haag hoeft niet bij Co Adriaanse aan te kloppen met de vraag of hij de opgestapte Frans Adelaar wil opvolgen. De oud-oefenmeester van PEC Zwolle, FC Den Haag, Willem II, Ajax, AZ en FC Porto werd door interim-trainer Lex Schoenmaker naar voren geschoven als redder in nood. " Maar Co heeft geen interesse", aldus zijn woordvoerder Willem Zeijlmans.
Adriaanse wacht namelijk nog steeds op de financiële afwikkeling van zijn ontslag bij Porto. "Hij heeft de kampioenspremie, bekerpremie en nog drie maanden salaris tegoed", aldus Zeijlmans. Volgens de woordvoerder vindt Adriaanse bovendien het afbreukrisico te groot. "Co haalde met AZ de halve finale van de UEFA Cup, maakte een droomtransfer naar Porto, werd daar kampioen van Portugal en won de beker. Met die prijzen op zijn cv wil hij wachten op een interessante buitenlandse club, waarbij de Bundesliga zijn voorkeur heeft."



0
Woensdag 22 november 2006 om 08:26 uur

Advertentie

Haaksman

fc hageneez schreef:

Adelaar reageert op uitspraken Deetman

21-11-06 14:01 Tell a friend


DEN HAAG - Frans Adelaar is verbaasd over de uitspraken van burgemeester Deetman van Den Haag.
De burgemeester baseerde zich op het politierapport en zei dat de situatie in het Zuiderpark afgelopen zondag niet zo bedreigend was als de ex- trainer van ADO Den Haag dat heeft ervaren. Voor Adelaar zelf was de supportersactie echter de reden om op te stappen bij de Haagse club. Adelaar zei dat hij deze uitspraken niet had verwacht van een onderbouwde man als burgemeester Deetman en dat de burgemeester `geen benul had hoe de trainer zich op dat moment voelde`.

Tja wat wil je? De Burgermeester zit toch veilig achter mensen die ALTIJD voor zijn neus staan?! Gadver, dat oordelen en beoordelen van... Daar word ik nou kotsmisselijk van! Zo ook voor de supporters die het wel goed bedoelen! Het bestuur zit veilig in hun bankjes en de goedwillende supporters krijgen de klappen! Ach, zo gaat het overal maar wanneer men het zelf ervaart wordt het pas anders... Misschien haddeen die klojo`s beter op het bestuur en de VIPS af kunnen rennen?
0
Woensdag 22 november 2006 om 01:07 uur

supporter

tijd      boodschap                                                  R
18:28  Fanclub ADO doet oproep aan supporters 0

R=reacties.

wat erg he. niemand heeft op dit onderwerp gereageerd.
0
Woensdag 22 november 2006 om 00:13 uur

henk Bres"heerlijk"

dinsdag 21 november 2006
ADO bekijkt beelden om straffen te kunnen opleggen
Door MAAIKE KRAAIJEVELD SANDER VAN DER WERFF

DEN HAAG- De ADO-supporters die zondag het veld bestormden, hangt een landelijk stadionverbod van vijf jaar ...

Wedstrijd ADO Den Haag/Vitesse. FOTO PICS UNITED
... boven het hoofd en een boete van 450 euro. Hoeveel van de honderd supporters zo’n verbod - opgelegd door de KNVB - krijgen, kan ADO Den Haag aan de hand van het terugkijken van de videobeelden in het stadion nog niet zeggen. De voetbalclub zal hun namen doorspelen aan de Haagse burgemeester Deetman die wil bekijken of de rechter daar bovenop een strafrechtelijk stadionverbod met meldingsplicht kan opleggen.

Met een stadionverbod zijn supporters niet welkom bij wedstrijden in binnen- en buitenland. Wie de straf overtreedt, kan een boete tot 2000 euro krijgen. Een levenslang stadionverbod kan alleen worden opgelegd als hooligans zich schuldig maken aan doodslag of mishandeling met de dood tot gevolg.

FC Groningen maakt zich ondertussen geen zorgen over de wedstrijd zondag thuis tegen ADO Den Haag. „Dit is voor ons een gewone risicowedstrijd,” aldus een woordvoerder. Wel is inmiddels besloten dat de Hagenaars verplicht per bus naar Groningen moeten reizen. „Wij gaan er van uit dat ADO zijn best doet om de supporters op te sporen die zondag problemen veroorzaakten.’’

De honderd Vitesse-supporters die zondag in het Zuiderpark waren, krijgen overigens hun entreegeld terug. De Arnhemse club besloot daartoe nadat de wedstrijd in de 66e minuut werd gestaakt. Het is nog niet duidelijk of de Arnhemse club de kosten op ADO Den Haag gaat verhalen.
0
Dinsdag 21 november 2006 om 23:25 uur

Ooievaar

Ooievaar schreef:

Wilde nog één opmerking plaatsen. Is het nou echt z`on onredelijk verzoek, om een normaal supporters home te plaatsen in het nieuwe onderkomen. Dat er een mooi onderkomen komt voor de sponsors of lieden die menen daarvoor door te gaan, vind ik logisch. Maar is het nou echt te veel gevraagd om ook een goede plek te creëren voor die categorie supporters die het prettig vind om onder elkaar nog een biertje te pakken. Vind ik  
Oeps was ff te snel. Vind ik niet meer dan normaal. Elke BVO heeft toch een fatsoenlijk onderkomen voor haar supporters. Kwam vroeger vaak op vrijdag avond in de Houtzagerij bij Hague City. De voorzitter Dingeman Stoop kwam ons eens bezoeken, werd zeer op prijs gesteld. Het zou de huidige top sieren als ze donderdag ook langs zouden komen. Klantvriendelijkheid is meer dan alleen maar de sponsors te gerieven, en je eigen supporters letterlijk in de kou te laten staan. En nee, dat is geen knieval, maar ben er van overtuigd dat de sfeer een stuk prettiger wordt als ook de belangen van de gewone supporters worden bediend. En kwaadwillenden heb je overal. Dus ik hoop dat het donderdag druk wordt.
0
Dinsdag 21 november 2006 om 22:41 uur

Nu online

Haraldberg1, Jurriƫn, ton, ADO079, janfcdh, skrens en 119 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26