Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

fc hageneez

De Fan Club ADO Den Haag heeft voor vanavond 17:00 uur een vergadering ingepland en heeft alle supporters 

gasten is het nou om 19:00 of 17:00?
0
Donderdag 23 november 2006 om 12:37 uur

fc hageneez

Bestuur wil niet met de supporters praten -
23/11/2006

Het bestuur van ADO Den Haag is vanavond niet aanwezig bij de supportersvergadering. De Haagse beleidsbepalers willen na de gebeurtenissen van zondag even niet met de fans in gesprek gaan.

De Fan Club ADO Den Haag heeft voor vanavond 17:00 uur een vergadering ingepland en heeft alle supporters opgeroepen om aanwezig te zijn. Tijdens deze vergadering worden alle punten van onvrede besproken en is het de bedoeling dat elke Haagse supporter zijn zegje kan doen.

Het bestuur van de supportersvereniging heeft nog niet op dit nieuws gereageerd. Onduidelijk is nog of het niet op komen dagen van het bestuur, consequenties heeft voor de vergadering. 


hierop maak ik uit dat het bestuur waar ik toch al geen hoge pet van op heb alle den haag supporters over 1 kam scheren 
HET BESTUUR SCHITTERD VANAVOND DOOR AFWEZIGHEID

0
Donderdag 23 november 2006 om 10:54 uur

JP

Vincent schreef:

Dit is nou precies de reden waarom je mij niet zal zien op zulke vergaderingen. Elkaar met grof verbaal geweld proberen de mond te snoeren is geen vergaderen!!
Ik kan mij volledig vinden in de txt van mike. die snapt precies wat er nodig is om het aanzien van een ado -supporter op een hoger nivo te brengen
Een echte ado supporter zal nooit iets doen om zijn club in diskrediet te brengen:
- Niet in een ado shirt naar een dancefeest.
- Geen asociaal rijgedrag met ado merchandise in je auto.
en zo kan ik nog wel een voorbeeldje of 100 opnoemen
Bedenk heel goed dat heel nederland naar ons kijkt, gedraag je daar dan ook naar!!!

@Vincent.

Helaas kan ik niet bij de vergadering zijn. Op zich is zo`n vergadering natuurlijk een prima instrument om de onvrede van de supporters te uiten. Want laten we eerlijk zijn er zijn absoluut punten die gewoonweg verbeterd dienen te worden. Verwacht ook dat de meeste supporters die vanavond aanwezig zijn andere mensen zijn dan de groep die hun ongenoegen afgelopen zondag vertoonde.

In je laatste stukje sla je de spijker op zijn kop. Er lopen namelijk veel te veel randfiguren bij Ado, die zich zogenaamde supporter noemen. Veelal zielige stumpers die zich alleen in een grote groep staande kunnen houden en daar volledig in op gaan op een negatieve manier. Het enige uitje die ze hebben is ADO en dan niet voor het voetbal maar met name voor de rotzooi. Een typisch voorbeeld van massapsychologie, in de maatschappij geen rol van betekenis spelen, dus dan maar kiezen voor een voetbalclub waar je met negatieve aandacht dus ook aandacht krijgt en je eindelijk ergens bij kunt horen. Het uithangbord ADO is hun enige identiteit (in shirtje naar dancefeest, shawltje op de hoedenplank van de auto etc etc)

0
Donderdag 23 november 2006 om 09:58 uur

JP

Bertolli schreef:

Owja, voor de goedwillenden zoals mike en vincent: ga geen discussie meer met een groot deel van dat soort mensen aan. ze weten dat ze fout zitten en kunnen alleen maar schelden en dreigen. want ze hebben geen argumenten tenminste ik heb in vier dagen tijd er nog geen een gelezen
Om de een of andere manier voelen zij zich enorm op hun tenen getrapt door de overige supporters die het afkeuren. Ik denk dat we het niet eens zullen worden.

Op de vraag welke positive bijdrage de actie heeft geleverd, dus in de breedste zin van het woord, kan ik in ieder geval geen antwoord vinden. Denk dat zij die ook niet hebben,....maar laat me graag verrassen.
0
Donderdag 23 november 2006 om 09:34 uur

christian

DSW gebruikt supporters als excuus
Zorgverzekeraar DSW gebruikt de supportersactie van afgelopen zondag als excuus om de samenwerking met ADO Den Haag te beeindigen.

In het blad "ADO Zaken & Mensen" een uitgave van de Business to Business van ADO Den Haag vertelt Chris Oomen van DSW over de sponsoring van de zorgverzekeraar.

"In het kader van de grotere keuzevrijheid van de consument willen we ook graag in Den Haag en in Zoetermeer onze vleugels uitslaan. Met het sponsoren van een club in het betaald voetbal werk je op een effectieve wijze aan de naamsbekendheid."

In het stuk staat bovendien dat vanaf het begin al wordt betwijfeld of de Zorgverzekeraar daadwerkelijk tot 2008 op het shirt zou staan. Dat was namelijk allemaal afhankelijk van de fusie tussen Azivo en DSW. De twee ondernemingen wilden fuseren en daarmee een nieuwe verzekeringsmaatschappij oprichten.

"Dat hebben we uitdrukkelijk bij de onderhandelingen met ADO Den Haag meegenomen. We willen samen met Azivo een belangrijke speler op de markt van zorgverzekeraars worden. Ik verwacht niet dat de nieuwe naam een samenstelling wordt van Azivo of DSW, maar dat we gezamenlijk voor een nieuwe naam zullen kiezen," aldus Oomen.

Echter in augustus werd bekend dat de fusie tussen Azivo en DSW geen doorgang zou vinden.

DSW wilde de naamsbekendheid vergroten en na de gebeurtenissen van afgelopen zondag en het feit dat DSW de naam van het shirt van ADO Den Haag liet halen, en de media-aandacht die hierop volgde, werd DSW direct de meest bekende zorgverzekeraar van Nederland.

Maar nu de fusie niet doorgaat heeft DSW geen belang meer bij de vergroting van naamsbekendheid in de regio Haaglanden. De supportersactie geeft de Zorgverzekeraar dus een goed excuus om het sponsorcontract `om die reden` te beeindigen.

0
Woensdag 22 november 2006 om 21:14 uur

kojak

beginnen we weer,met halen die en halen die,hebben we aan het begin van het seizoen ook gedaan,nou je ziet wat er van gekome is.laat dat nou net iets zijn voor het bestuur en niet voor supporters.
0
Woensdag 22 november 2006 om 18:46 uur

j

wie wil er nou hoofdtrainer van dit klote zooitje worden met zulke achterlijke supporters ze zouden zich moeten schamen..!
0
Woensdag 22 november 2006 om 17:54 uur

Advertentie

VB

Zie zelf Perazic en Lex als een passende oplossing voor ADO en de supporters.

0
Woensdag 22 november 2006 om 16:06 uur

jajoh

atte-atte-atte-atteveld, atteveld, atteve-e-eld!!!!!!!

Ateeveld is echt DE trainer voor ons. Populair bij de supporters, bluffertje en aanvallend!!
0
Woensdag 22 november 2006 om 11:12 uur

fc hageneez

ADO-supporters in vergadering over club

22-11-06 09:22 Tell a friend


DEN HAAG - De officiële fanclub van ADO Den Haag heeft supporters van de Haagse voetbalclub opgeroepen donderdag massaal een vergadering bij te wonen.

Supporters mogen op de bijeenkomst in stadion Zuiderpark hun zegje doen over de toestand van de club.

ADO is in crisis na de bestorming van Haagse supporters afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen Vitesse. De supporters willen het hebben over het nieuwe stadion, de prestaties van ADO en de manier waarop de club met de fans omgaat.

De KNVB is inmiddels begonnen met een onderzoek naar de gestaakte wedstrijd en de politie Haaglanden gaat videobeelden analyseren die na afloop van het duel buiten het stadion zijn gemaakt. Aan de hand daarvan bekijkt het korps of ze Haagse supporters kan aanhouden die strafbare feiten hebben gepleegd.
0
Woensdag 22 november 2006 om 09:57 uur

Nu online

guru, Edje, Marcie, Vak_W en 127 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25