Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

FCDHZwoude

GroenGeelHart070 schreef:

105 fte.. ik weet niet hoeveel het er bij andere ED clubs zijn, kan ik even niet vinden, maar de directie kan heel goed door het bedrijf kijken en op welke afdeling teveel (onrendabele) onnodige krachten in dienst zijn. Dat is het makkelijkst om in te snijden.
Daarbij moet er nu ook eens niet te makkelijk aan oudere spelers langdurige contracten worden gesleten. We moeten een gezond bedrijf worden en afstappen van de liefdadigheids mentaliteit
Vind het te kort door de bocht om te stellen dat 105 fte veel is. Hoeveel elftallen jeugd hebben we (× 3)? Dan de profs erbij tellen plus gun begeleiders (3 elftallen). Dan nog kantoorpersoneel, toch wel minimaal 3 man gemiddeld per afdeling, zeg Marketing, Sales, IT, Finance, Operationeel, Technisch. Dan de Management laag nog. Zit je zo aan die 105.
Vandaag, om 16:29 uur Quote

GroenGeelHart070

Ooievaar schreef:

Dat is een optelsom daar hoef je geen organisatiedeskundige of accountant voor te zijn. Te veel onrendabelen in dienst, dan is het resultaat dat je bedrijfsvoering richting faillissement gaat.

Hoogste tijd dat de supporters eens in opstand komen, want anders kunnen we geheid volgend seizoen op vrijdag gaan spelen, in de klojo divisie.
105 fte.. ik weet niet hoeveel het er bij andere ED clubs zijn, kan ik even niet vinden, maar de directie kan heel goed door het bedrijf kijken en op welke afdeling teveel (onrendabele) onnodige krachten in dienst zijn. Dat is het makkelijkst om in te snijden.
Daarbij moet er nu ook eens niet te makkelijk aan oudere spelers langdurige contracten worden gesleten. We moeten een gezond bedrijf worden en afstappen van de liefdadigheids mentaliteit
Vandaag, om 16:16 uur Quote

Ooievaar

Mike schreef:

Jij wijst personen aan die de schuld hebben. Kan zijn.
Maar de echte reden waarom andere clubs wel meer te besteden hebben, ondanks dat ze een lagere begroting hebben, is omdat er daar wel anderen in stappen, als het moet.
Hier blijft iedereen aan de zijlijn staan omdat niemand durft zolang er een onduidelijke grootmacht aan het roer staat, die alleen maar roept dat het beter moet.
Ligt niet aan UVS, we zijn per slot van rekening niet voor hen al 4 keer gedegradeerd, al zou die natuurlijk veel- en veel beter regie moeten voeren. Wel aan het feit dat het al jaren is dat er een club binnen de club zit, die elkaar baantjes toewijst, waardoor zwakke figuren op sleutelposities zitten. De positie van de club is daar natuurlijk een direct uitvloeisel van.

Het enige wat goed marcheert zijn de supporters. Voor de rest is het werkelijk op alle fronten matig tot zeer slecht.

Oplossing is eerst luisteren naar mensen met verstand van zaken. Zolang die buiten de poort worden gehouden door de heersende baantjesjagers binnen de club steven je af op degradatie.

Laat de pleuris maar eens ongenadig uitbreken. Pappen en nathouden helpt echt niet meer. Een geluk bij een ongeluk is natuurlijk wel dat er nu machten los gaan komen die die prutsers niet kunnen beheersen door alles onder het tapijt te vegen. 10 gepeeld 6 met nederlaag nummer 9 in aantocht. Of geloof jij wel in een goed resultaat tegen Vitesse.

Ik heb geen aandelen Groenendijk, Van As, Rinner, Van Veen, Lex jr. Ringeling, Mansveld jr. Dus wegwezen die handel.

Ze kunnen blijven zitten. Maar dan gaan we wel degraderen. Dat is niet de schuld van de scheidsrechter, de Telegraaf, De Var, Ajax of Trump (...)

Maar door het wanbeleid wat wordt gevoerd.
Vandaag, om 15:53 uur Quote

Advertentie

Kamikaas

Tijd voor een Fan Scouting Commissie
Vandaag, om 15:11 uur Quote

SSimons

Lellow schreef:

Voor mij geldt hetzelfde enkel in het Wateringse .
Sparta is daar kind aan huis en heeft de afgelopen seizoenen meerdere spelertjes gescout.
Kinderen van 9-12 moeten met hun vriendjes voetballen , vroeger had je Haagse jeugd elftallen met kids van alle hoofdklassers uit de regio , coördineer dat en monitor die spelers , scheelt enorm veel tijd en geld.
Talenten vastleggen vanaf 16-17-18 jaar en laten aanhaken bij de selectie.
Helaas ook een bekende van mij van KMD naar Sparta. De ouders hadden hem liever bij ADO gezien maar ADO was/is in geen velden of wegen te zien. Gemiste kansen.
Vandaag, om 14:34 uur Quote

ADO Zuidplas

Aad schreef:

Sorry maar die analyses doe ik niet meer hier. Geen zin om daar tijd aan te besteden en vervolgens beledigd te worden door shouters die amper 1 en 1 kunnen optellen om dan tot een goede uitkomst komen.
Jammer.
Vond het altijd wel interessant.
Vandaag, om 13:58 uur Quote

Aad

DHFC070 schreef:

Dit is dus eigenlijk wat er binnen de selectie op het veld aan de hand is. Teveel spelers die en goed salaris verdienen maar zichzelf niet terugverdienen. Balans prestaties vs salaris waar ik het vanochtend over had.
Of je deze conclusie kunt trekken over de overhead lees kantoorpersoneel is vanaf mijn positie moeilijk te zeggen. Met uitspraken die ik hier af en toe gelezen heb in het achterhoofd (dat we na Ajax en Feyenoord het meeste kantoorpersoneel hebben) ben ik ook wel benieuwd naar een dergelijk lijstje van de eredivisie. Uiteindelijke inkomsten uit het jaarverslag gedeeld door het aantal werknemers op kantoor.

Overigens staat me bij dat bij de categorie indelingen van de begrotingen die de KNVB voorheen hanteerde 50 a 55% van de begroting voor alle?personeelskosten als gezond werd gezien.
Als we het laatste jaarverslag erbij pakken zien de personeelskosten er zo uit:
16utvuhutj.png

10,5 miljoen op een begroting van 15,5 miljoen = 67%
10,5 miljoen over de werkelijke inkomsten +/- 13,5 miljoen (15,5 - 2 miljoen te verwachten resultaat) = 77%!

Dat er iets niet goed gaat m.b.t. personeelskosten in verhouding tot inkomsten hoef je geen jomanda voor te zijn. Of dit enkel alleen bij de spelerssalarissen ligt of ook bij het kantoorpersoneel is zoals gezegd lastig te beoordelen in de positie als supporter.
Mijn onderbuik zegt dat het bijna altijd een combinatie is van factoren en het een ook sterk afhankelijk is van het ander. Maarja mijn onderbuik zie ik vaak graag gesteund met keiharde cijfers. Zit dan ook met smart te wachten op het nieuwe jaarverslag incl. analyse van Aad.
Sorry maar die analyses doe ik niet meer hier. Geen zin om daar tijd aan te besteden en vervolgens beledigd te worden door shouters die amper 1 en 1 kunnen optellen om dan tot een goede uitkomst komen.
Vandaag, om 13:50 uur Quote

Lellow

Kees schreef:

Yessssssssssssssssssssssssssssssssss, twee spelers zijn vastgelegd. De ene van Utrecht en de ander gehuurd van AZ.

Zie officiële site.
Zijn dit FTE 106&107 ?
Vandaag, om 13:47 uur Quote

daveadodh

SSimons schreef:

Triest dat we in het grote Haaglanden niemand kunnen vinden.
Kan wel maar ze zoeken totaal niet.
Vandaag, om 13:41 uur Quote

Kamikaas

Aad schreef:

Te gek voor woorden dat ADO geld uitgeeft aan zo`n kut-spelletje.
Ja en nee,
Als je echt een goede hebt kan dat hele goede naamsbekendheid opleveren, met name met de jeugd. Ik denk dat je de invloed hiervan heel erg onderschat.
Alhoewel ik het vermoeden heb dat onze scouts ook deze jongens scouten :(
Vandaag, om 13:40 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Tante Wil, Leetje, Max, Ronaldo, Kees, gillah, adowatcher, Waht, Thommetjsh en 81 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1