Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

jajoh

Hèhè, het was al zo ongezond rustig deze transferperiode. Wesley moet nu echt woord houden en oppleuren. En dan niet weer jankend terugkomen... Sommige spelers zitten, zoals eerder gezegd hier, al te lang bij ons. En wesley is daar 1 van. Verkopen, cashen en wat leuks halen. Johnny ook terugsturen per express en v duinen opstellen. Dat gezeik van sommige spelers wordt nu vermoeiend en wesley heeft zijn laatste beetje krediet bij de supporters nu echt verspeeld.
0
Vrijdag 27 januari 2012 om 22:17 uur

pmc

We hebben het over spelers die bereid zijn om in de rust een beter contract bij de tegenstander te tekenen.

0
Vrijdag 27 januari 2012 om 20:24 uur

Tommy

BLEISWIJK-1 schreef:

Joh...Wesley gaat sowieso naar Vitesse. Is het niet de komende dagen, dan wel van de zomer. Hij heeft onder vd.Brom zijn beste jaar gedraaid en ik kan me er ook wel wat bij voorstellen dat hij daar naar toe wil. Ze moeten gewoon proberen om met Vitesse zaken te doen. Misschien kan Vitesse bij Chelsea, voor ons, nog een speler los peuteren. Of anders Chanturia een half jaartje huren. Dit laatste bovenop een financieel bedrag natuurlijk.
het is een half jaartje goed gegaan met onze wes sinds zn volle luier in engeland en nu krijgt ie weer een grote bek.
Vraag 1 of 1,5 miljoen en laat hem dan asjeblieft opzouten.
Zelfde geld voor lex die begon een paar weken geleden ook alweer met zn voorzetjes geven dat ie aan het eind van het seizoen weleens verder kon gaan kijken als andere spelers dat ook zouden doen.
Hopend dat ado hem een transfer gunt.

Die verhoek raakt al het hele jaar geen bal en bij vitesse red hij het niet.
Maar dat moet ie toch ervaren.
Verder zou ik ook niet rouwig zijn als kum aan het eind van het seizoen vertrok maar dat is puur omdat ik hem niet constant vind spelen al gaat het dit seizoen wel beter.

Ik denk dat hij en wormgoor niet veel voor elkaar onder doen dus ach.
Denk dat den haag afscheid moet nemen van jongens die elk half jaar weg willen dus ook afscheid nemen van jens voor een mooi bedrag van de zomer en dan verder met jongens die echt willen.
Shone van nec is bijvoorbeeld transfervrij na dit seizoen.
Keller is op dit moment transfervrij.
Met al die jonge talenten van ons komt het vast goed.
0
Vrijdag 27 januari 2012 om 19:32 uur

Ricky

Ik zou hem inderdaad lekker op de bank zetten, voor hem 3 anderen.

Helemaal klaar met jongens als Immers en Verhoek.

Ze tekenen gvd Zelf die contacten, dus die moeten ze uitdienen en niet zeiken. Basta!

Verkoop ze lekker, vang wat centjes en desnoods bij door-verkoop nog 20% cashen ofzo.

Haal dan andere jonge talentvolle spelers ervoor in de plaats!

Tssss huilebalkies............
0
Vrijdag 27 januari 2012 om 17:46 uur

Don

pmc schreef:

Ho ho ik heb nog nooit misdragen.
Eigen spelers uitschelden via Twitter noem ik toch wel redelijk misdragen
0
Vrijdag 27 januari 2012 om 16:51 uur

Aad

Prutser 070 schreef:

ADO-commissaris Paul Beijersbergen weet niet wat hij met Wesley Verhoek aanmoet. De vleugelaanvaller zei dat zijn werkgever zat te liegen, omdat er wel degelijk contact zou zijn geweest met Vitesse, terwijl ADO dat ontkende. Beijersbergen blijft dat doen: "Wij weten dat John van den Brom gecharmeerd is van Verhoek. Dat heeft hij in de zomer- en winterstop aan ons laten weten. Alleen heeft Vitesse zich nooit gemeld voor onderhandelingen", zei hij.

"Als Verhoek vertelt dat er onderhandelingen zijn gevoerd, vraag ik mij af wie dat dan gedaan heeft. Wij waren daar niet bij namelijk", vervolgt de commissaris tegen RTV West. "Hij schijnt smsjes en mailtjes te hebben waar het in staat. Daar ben ik heel benieuwd naar. Ik heb een mail waarin staat dat Jordania hem niet wil hebben. Van den Brom bevestigt dat er geen contact is geweest, wij bevestigen dat er geen contact is geweest. Vul het dus zelf maar in."
Ik heb het flauwe vermoeden dat Verhoek een breuk probeert te forceren. Een beetje ruzie maken om voor elkaar te krijgen dat ADO hem voor een lagere transfersom laat gaan.

Nou laat hem dan maar lekker gaan voor 7,5 ton want zo heb je geen flikker aan hem. Kan misschien gelijk zijn broertje terug naar Rennes.
Ik zie liever spelers die graag voor ons lopen te ballen.
0
Vrijdag 27 januari 2012 om 16:35 uur

Advertentie

treb72

BLEISWIJK-1 schreef:

Treb, bezig zijn is wat anders dan binnenhalen. Weet jij of het nagenoeg zeker is?


Wat ik bedoel met lul verhaal, zoiezo laat ado hem dit seizoen niet gaan hij speelt samen met zijn broer etc etc. Met lul verhaal bedoel ik het bod van vitesse, dat er naar m is geinformeerd ( misschien vaag) en soms gooit ado ook niet alles naar buiten, er verscheen ook in de pers bedragen over 1,75 miljoen , 7,5 ton etc etcetc vandaar dat ik het heb over n lulverhaal omdat het anders weer uit zijn verband gerukt verhaal wordt.

vwb die zwitser lees ik ook op west dat hij voorlopig niet komt terwijl ik toch echt gehoord heb dat ze m wel willen halen ( direct , nieuwe seizoen is niet bekend) heeft ook met wesley te maken ( of hij ook t nieuwe seizoen blijft)

Nou heb ik ook niet de wijsheid in pacht en post ik af en toe wat ik hoor en weet maar de pers spreekt niet altijd de waarheid dat weet ik zeker ( ali zou ook niet komen terwijl ik zei dat hij wel kwam had ik van iemand binnen de club)

Maar neem me niet kwalijk ik reageerde voor ik het op west had gezien , maar in ieder geval is het n uit zijn verband gerukt verhaal.

En soms hoef je interesse in n speler niet altijd kenbaar te maken en moet vd brom kappe met spelers hun kop op hol te brengen.

Ik weet ook dat jordania slapeloze nachten heeft krijgt van vd kallen DIE ECHT HET BESTE VOOR HEEFT MET DE CLUB en er wordt gesuggereerd dat hij wesley gragg wil verkopen , dan had hij dat allang gedaan.

0
Vrijdag 27 januari 2012 om 15:05 uur

Edwin

Bert schreef:

Wat was er eigenlijk mis met dat lied: Den Haag is onze Glorie. Was/is een prachtig lied.

Las het op north side.

Ik ken dat lied nog steeds uit mijn hoofd.

Tis weer eens wat anders dan "wie niet springt..........."
Er is niets mis mee. Helaas denken sommige `jongeren` dat je de club alleen kunt steunen door anderen verrot te schelden of te beledigen...... en dit lied steunt `alleen` onze spelers.
0
Vrijdag 27 januari 2012 om 08:45 uur

Ferdy

<FCDH> schreef:

We groeien niet te snel genoeg door vorig jaar hadden ze de stap kunnen maken die hebben ze niet aangepakt jammer ik heb een heel sterk vermoeden dat de gemeente dat heeft tegen gehouden ?anders kan ik geen goeie verklaring vinden ? want de mensen hadden de weg naar het stadion weer gevonden iedereen sprak over den haag maar dit jaar is het net of ze eerst liever de gaten willen dichten? ja als je echt wil door groeien moet je ook iets durven ondernemen zeg ik altijd
Mensen vinden dit jaar ook de weg naar t stadion en we doen aardig mee als club. Helaas heeft ado een slechte naam opgebouwd in de vroegere jaren en daar kom je niet makkelijk van af. Supporters de schuld geven is natuurlijk onzin maar er is flink veel ellende geweest. Kijk dan tevens naar den haag= ambtenarenstad, de tegenvallende economische situatie en zoals je scherp opmerkt; de gemeente die wellicht ado onder curatele heeft staan mbt tot uitgaven.
Bleiswijk schrijft vanmiddag in een eerdere shout wat iedereen voelt, risicovol doorgroeien met investeringen in spelers of rustig je financien op orde brengen. Tot dusver lukt dit prima, we staan 10e, zonder Buly en Derijk. ik had ze graag nog bij ado gezien maar links of rechtsom moet het bedrijf ADO het goed doen. Mensen de schuld geven en betichten van weet ik veel wat helpt hier geen malle moer aan en zeker niet als je de ins & outs niet kent. Feit blijft wel dat ieder zn mening mag en moet hebben.

Ik shoutte eerder dat ik gek wordt van Steijn zn wisselbeleid en dat blijft voor mij nog even zo. Trouwens ook ongekend dat 333 shouters hier vanaf dag 1 Chery al zien als een topper en dat Steijn hier maanden over doet. Ik heb niks tegen Steijn hoor maar alleen op dat gebied valt wat aan te merken..en o ja..de catering maar voor de rest moeten we blij zijn. Niets meer of minder.

Haagse lente! ennuh 1 ooievaar maakt nog geen winter
0
Donderdag 26 januari 2012 om 18:04 uur

pmc

Update 26 januari 16:35 uur - Xamax verscheurt alle contracten en wil faillissement aanvragen
Sander Keller kan op zoek naar een nieuwe club. De Nederlandse verdediger staat onder contract bij Neuchatel Xamax, dat donderdag echter geen licentie kreeg voor de tweede seizoenshelft. De landskampioen van 1987 en 1988 is nu van plan faillissement aan te vragen en heeft de contracten van de spelers met onmiddellijke ingang ontbonden.
0
Donderdag 26 januari 2012 om 18:01 uur

Nu online

morley, Aad, Franky, Pepmans, BLEISWIJK-1 en 140 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26