Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

DJ

Knopper loopt stage bij ADO, club haalt steeds meer oud-spelers binnen, goed om te zien.
0
Woensdag 18 januari 2012 om 12:54 uur

super fc denhaag

langnek schreef:

nee met poepon maken we stappen,kost een vermogen,speelt al lang mee in het betaald voetbal en als hij zo goed was had een twente ,groningen,heerenveen,feyenoord hem wel aangetrokken.dus poepon liever niet naar denhaag,dat is mijn mening!
en voor weinig haal je misschien weer een groei briljantje binnen.
nee poepon vind ik ook niets voor denhaag. maar van die groei briljantjes hebben we nu ook wel genoeg. dadelijk als immers en misschien verhoek of toornstra wegvallen, wil ik nog wel eens zien of ons elftal dan nog zo goed draait. dan missen we de spelers die een elftal op sleeptouw kan nemen. een elftal met alleen talenten word naar mijn idee ook niets.
0
Woensdag 18 januari 2012 om 10:35 uur

super fc denhaag

Kees schreef:

Ammi mogelijk vrijdag niet van de partij. Niet op de training
is ie nog geblesseerd dan?? toch een van onze beste spelers.
0
Dinsdag 17 januari 2012 om 13:19 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

`Gratis` Morávek voorkomt Duits avontuur Immers

Lex Immers was tot enkele weken terug serieus in beeld bij FC Augsburg. Dat meldt het Duitse Bild dinsdag. De middenvelder van ADO Den Haag stond hoog op het lijstje van de Bundesliga-club.

Rob Reekers, assistent van hoofdtrainer Jos Luhukay, bekeek Immers van dichtbij. Hij gaf de clubleiding een positief advies betreffende het aantrekken van de 25-jarige aanvoerder van ADO Den Haag. De komst van Jan Morávek, hij wordt gehuurd van Schalke 04, zette een streep door de transfer van Immers.

Schalke 04 bood wisselspeler Morávek, een vergelijkbare speler als Immers, praktisch gratis aan bij Augsburg. De promovendus koos eieren voor zijn geld. In plaats van het doorlopende contract van Immers in Den Haag af te kopen, besloot Augsburg voor de goedkope Morávek te gaan.

Poh, dat was een heel mooie club voor Lex geweest. Goed beleid, een directie die een toekomstvisie uitstraalt en niet direct afscheid van een trainer neemt. Wel het serieuze gevaar om volgend jaar in de tweede Bundesliga te spelen. Daar speel je wel regelmatig voor meer dan 30.000 toeschouwers en is het geld ook nog erg goed. Maar sportief toch een flinke stap terug in vergelijk met ADO.

Lex Immers is altijd eerlijk geweest dat het geld erg belangrijk voor hem is. Klinkt tenminste beter dan veel andere spelers die zogenaamd enkel het voor de sportieve verbetering doen.

Ik gun Lex het absoluut. Tenslotte heeft hij zich sterk ontwikkeld en staat mede aan de basis aan het succes van de laatste jaren.
0
Dinsdag 17 januari 2012 om 13:04 uur

BLEISWIJK-1

adorob schreef:

niet goed gelezen dus ...geen echte samenwerking maar wel goeie contacten gelegd..zoals lupus al zei chelseas 3de of 4de keus is goed genoeg om bij ons te komen 3de keus naar fietstas
Ik geloof er helemaal niks van. Beijersbergen zij dat het contact met Chelsea tot stand was gekomen via een ADO sponsor. Dit bleek een oude jeugdvriend van sportief directeur Michale Emenalo van Chelsea te zijn.

Ik weet niet hoor, maar die Emenalo is een Nigeriaan en heeft totaal geen relatie met Nederland of Nederlandse clubs. In mijn ogen is dit `toeval` dan ook wel erg groot. Ik heb zelf het idee dat dit eerder een gunst van vd.Brom / Vitesse naar ons is. Misschien hebben wij Vitesse ergens mee geholpen. Of vertrekken er misschien nog ADO spelers richting Arnhem.

Beijersbergen en ADO hebben van deze gunst gebruik gemaakt door dit via de pers verder uit te buiten. Ik zeg dat er geen samenwerking is. Maar als er binnen een jaar nog meer spelers komen heb ik het mis gehad!
0
Maandag 16 januari 2012 om 15:52 uur

ADODENHAAG

Beest schreef:

vind het wel mee vallen hoe rustig het is
twente de joden az zijn behoorlijk bezig vooral twente hebben er al twee aangetrokken
Wie dan? Volgens mij geen spelers voor de basis..
0
Maandag 16 januari 2012 om 11:34 uur

Advertentie

Kees

Het is nu 16 januari en nog helemaal geen serieuze transfergeruchten omtrent onze spelers vernomen. Best wel opvallend.
0
Maandag 16 januari 2012 om 08:28 uur

supporter-noord

<FCDH> schreef:

Weet ik maar als toeschouwer had aanwezig kunnen zijn toch?
Nee, spelers die bij de andere bond zitten, zullen hun gezicht niet gauw vertonen in de lakeside, denk ik. Zijn vast bang dat ze als overlopers worden gezien. Die Phil Tayler zag je toch ook niet rondlopen, of Anderson of Lewis.
Barney had nog wel vantevoren naar Kist gebeld om hem succes te wensen, hoorde ik.
0
Zondag 15 januari 2012 om 22:33 uur

Bert

CrazieD schreef:

Waar kunnen we dat terug lezen dan Bert? Ik ben wel benieuwd naar de woorden van Steijn!
interview met Alberto er komt niks bij tenzij er spelers weggaan.
0
Zondag 15 januari 2012 om 11:39 uur

Aad

Bert schreef:

Is dat zo? Vanuit Ado geeft men duidelijk aan dat er helemaal geen overeenkomst is met Omeruo. Net als de samenwerking met Chelsea die helemaal niet bestaat.
Dan liegt Voetbalprimeur:

ADO jubelt: "Omeruo is echt een groot talent"
ADO Den Haag is druk bezig met de invulling van de selectie, zowel voor dit als voor volgend seizoen. Kenneth Omeruo is de eerste speler die de club gaat versterken.
ADO neemt de achttienjarige verdediger voor anderhalf jaar over van Chelsea. "Zij hebben natuurlijk al een band met Vitesse, maar blijkbaar hebben ze zoveel spelers in huis dat ze nog een Nederlandse partner zochten", zegt commissaris Paul Beyersbergen in Voetbal International.

Een formele samenwerking is niet aan de orde. "Maar de contacten zijn dusdanig, dat we in de toekomst waarschijnlijk vaker de handen ineen gaan slaan. Wij kunnen daardoor spelers halen die normaal niet naar ADO komen. Zoals Omeruo."

"Volgens Piet de Visser (scout van Chelsea, red.) is Omeruo echt een groot talent en is hij over twee jaar klaar voor de Premier League. Het komende halfjaar heeft hij bij ons wellicht nog nodig om zich aan te passen, maar we denken dat hij er daarna zal staan voor ons."

De Hagenaren zijn daarnaast druk bezig met Vito Wormgoor van De Graafschap. De verdediger verlengde onlangs nog tot medio 2016, maar heeft in zijn nieuwe contract wel een gelimiteerde transfersom staan. Beyersbergen: "Beide partijen hebben de intentie om er samen uit te komen."

Net als Wormgoor komt zeer waarschijnlijk ook Aaron Meijers (24) komende zomer naar Den Haag. De middenvelder is bij RKC Waalwijk in het bezit van een aflopend contract. Hij tekent voor twee jaar, met een optie voor een derde seizoen.
0
Zondag 15 januari 2012 om 10:21 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26