Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

pmc

<FCDH> schreef:

De gemeente heeft toen gezegd dat ze elke uitgave van ado onder de loep zouden nemen ok was begrijpelijk maar ze moeten de club ook niet in hun groei in de weg gaan staan want dan komen ze nooit hogerop
Als je het een beetje gevolgd heb weet je dat het gemeentebestuur, tegen oude insparken in, tegen de aankoop is van een deel van het stadion, wat ADO ongeveer 70.000 euro op jaar basis zou schelen.??

Daarom geloof ik in de ingeslagen weg van eerst gezond worden en natuurlijk zijn er dingen nog lang niet goed en zijn er beter spelers en vooral trainers, maar als we 10 of misschien nog wel 9 worden, play offs, hebben we het als ADO gewoon goed gedaan.
Dat het bestuur nu bezig is met de selectie van volgend jaar is al heel wat.
0
Donderdag 26 januari 2012 om 18:00 uur

D.H.zuid-west

Los van de discussie of vd Kallen een 2e Munsterman is of kan worden wil ik toch kwijt dat we in de jaren 90 meerdere bestuurders hebben gehad welke lijken in de kast achterlieten bij vertrek uit het Zuiderpark. Op bestuurlijk niveau is er jaren geen solide ondergrond geweest met als dieptepunt dat de club nagenoeg falliet was.

Kijk waar we nu staan qua financien, een hele verbetering dat kan niemand ontkennen. Ja, er moet nog het nodige gebeuren (TD / verbetering scouting etc) maar ik ben wel positief gestemd omdat we nu eindelijk een doordachte financiele huishouding gaan voeren.

Ik snap de roep om dure spelers met veel ervaring maar mijn mening is dat deze alleen gehaald moeten worden wanneer zij in ons salarisplaatje passen. Gemeentes zullen niet langer clubs blindelings te hulp schieten dus neem geen risico`s die geen garantie geven voor een hoge eindklassering. Met 1 dure speler ben je er nog niet dus om hoog te eindigen zal je toch zeker 3 ervaren (dure) spelers moeten aantrekken..... met alle risico`s van dien.

De keuze is dus:
- we gaan voor ervaren dure spelers en hopen op goede resultaten met daardoor meer publiek / betere sponsoren etc
- middenmoot eredivisie voor de komende jaren maar wel financieel gezond worden en blijven en hopen op een stunt als vorig jaar.

Mijn hart wil het eerste maar mijn verstand zegt het 2e...... lastig vraagstuk!
0
Donderdag 26 januari 2012 om 16:39 uur

BLEISWIJK-1

Kees,

Van de officiele ADO site. Uit een groter stuk. "Henk Fräser bemoeit zich steeds meer met de scouting" Dat je al vast weet wie de nieuwe spelers bekijkt en beoordeeld.



0
Donderdag 26 januari 2012 om 16:23 uur

super fc denhaag

ADODENHAAG schreef:

@Ooievaar

Je overdrijft. We zijn nu niet voor niks een aantal jaren in de Eredivisie, het aankoopbeleid is naar mijn mening veel en veel beter geworden dan pakweg 10 jaar daarvoor. Ik denk dat je met jongens als Chery en Toornstra (allemaal sinds 2 jaar) bijvoorbeeld leuke aankopen hebben gedaan. En onze grote spelers zijn de laatste 2 jaar nou niet in grote getalen vertrokken; kans was groot dat Bulykin wegbleef, het bestuur koos er voor niet 7 ton te betalen voor Kubik en Derijck wilde al langer hogerop, heeft het nog lang bij ons volgehouden. Ik denk als je alle plussen en minnen optelt, dat je toch een grote winst maakt. De stappen zijn relatief, maar ze zijn er zeker!
het aankoop beleid vind ik zeker niet beter geworden dan 10 jaar geleden. we hebben een paar leuke spelers gehuurd, maar wat hebben we nu eigenlijk voor goede aankopen gedaan dan??? buiten die jonge talenten.
0
Woensdag 25 januari 2012 om 23:31 uur

ADODENHAAG

@Ooievaar

Je overdrijft. We zijn nu niet voor niks een aantal jaren in de Eredivisie, het aankoopbeleid is naar mijn mening veel en veel beter geworden dan pakweg 10 jaar daarvoor. Ik denk dat je met jongens als Chery en Toornstra (allemaal sinds 2 jaar) bijvoorbeeld leuke aankopen hebben gedaan. En onze grote spelers zijn de laatste 2 jaar nou niet in grote getalen vertrokken; kans was groot dat Bulykin wegbleef, het bestuur koos er voor niet 7 ton te betalen voor Kubik en Derijck wilde al langer hogerop, heeft het nog lang bij ons volgehouden. Ik denk als je alle plussen en minnen optelt, dat je toch een grote winst maakt. De stappen zijn relatief, maar ze zijn er zeker!
0
Woensdag 25 januari 2012 om 22:46 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Bert, niemand reageert nog dus laat mij het dan maar doen.

Het is dat ik je persoonlijk ken want anders zou ik denken dat je Van der Kallen himself bent die hoopt op positieve commentaren op jouw stuk en daarna met een spontane ejaculatie het beeldscherm van de pc bevlekt. Zelfverheerlijking in optima forma.

Ik blijf je stukken graag lezen, waardeer het dat je al jaren achter je mening blijft staan en daarom hier ook veel shit over je heen krijgt.

Echter denk aan je hagt en ik ben en blijf het hartgrondig met je oneens over Van der Kallen. Om in jouw termen te spreken over Lucky Luke Van der Kallen denk ik wel degelijk dat we over een winnaar spreken. Hij heeft in zijn maatschappelijke carriëre veel, erg veel, bereikt en hij heeft ADO ook een duidelijke impuls gegeven. Ja, inderdaad met gemeenschapsgeld als ondersteuning maar wie kan nog zonder zo`n injectie?

Ik denk eerder dat velen binnen ADO zijn tempo en zienswijze niet kunnen volgen. Vandaar het grote verloop binnen directie etc.



Kees en ook AdoLAAK Dat jullie het niet met mij eens zijn dat is jullie goed recht, en het siert jullie dat jullie dan ook met argumenten aankomen.

Het aankoopbeleid baart mij ernstig zorgen. Jongens als Meijer, Wormgoor en die fin die blijkbaar door niemand is gescout en een amateur op leeftijd van Spakenburg ga je geen stappen mee maken, althans niet vooruit. En dat is toch wel de bedoeling, anders had je dat stadion mede van mijn dure geld niet hoeven neer te zetten. Had je lekker in het Zuiderpark in het rechterrijtje kunnen blijven meepillen. Het hedendaagse ned.voetbal stelt dusdanig weinig meer voor dat dat daar ook nog wel was gelukt.

Ik vrees met grote vreze dat na dit seizoen de beste spelers worden verkocht, en dat geld niet wordt geherinvesteerd in de selectie, de gevolgen laten zich dan raden.

Geen club kan zonder gemeenschapsgeld, maar we moeten de zaak niet omdraaien, De club bestaat omdat de gemeente daar voor heeft gezorgd. De rol van van der Kallen wordt schromelijk overschat.

Als de man zo betrokken is dan had hij een td aangesteld met kennis van zaken, een goed scoutingapparaat opgezet en er voor zorgen dat er mensen met kennis van zaken op de jeugdopleiding rondlopen.

En of ik hier de popularitetsprijs win laat me koud, Ik heb geen dubbele agenda.

Overigens heb ik helemaal niets tegen de persoon Mark v.d. Kallen, ik hoop dat hij honderd en drie wordt in een hele goede gezondheid. Als bestuurder hoop ik dat hij vanavond nog door de gemeente - de echt sponsor - gewipt wordt.

Met welgemeende groet,



0
Woensdag 25 januari 2012 om 22:37 uur

DJ

Ooievaar schreef:

Poep off dus. Heb ook nooit gedacht dat hij zou komen. Typisch ADO. Volgend jaar rondom plek 15 spelen zonder Toornstra, Vehoek en Immers, die zullen er wel voor passen om weer z`on kansloos seizoen te draaien. Groot gelijk overigens.

Dus het is weer hetzelde liedje, afwachten wat er wordt aangeboden, en veredelde amateurs. Geen beleid geen visie, geen TD. Volgend seizoen weer rechterrijtje, alleen een stukkie lager. ADO omlaag dus. Mark `bedankt`(...)
De vertrekkers die je noemt hebben allemaal doorlopende contracten(Verhoek optie op nog een seizoen) dus indien zij weg willen moeten ze af gekocht worden. Kan me voorstellen dat ADO dan weer zelf meer middelen heeft om te investeren in goede andere spelers.
0
Woensdag 25 januari 2012 om 13:44 uur

Advertentie

Aad

hjfff schreef:

Mooi kut die blessure Leeuwin !
Wat mij verbaast is dat hij al 10 weken geblesseerd is aan zijn knie en er nu pas een kijkoperatie wordt uitgevoerd.
Zoals al eerder bij andere spelers twijfel ik aan de medische taktiek bij ADO die het motto "tijd heelt alle wonden" lijkt te voeren..
0
Woensdag 25 januari 2012 om 10:31 uur

Prutser 070

BLEISWIJK-1 schreef:

Zou best kunnen kloppen. Alleen denk ik dat Verhoek er dit seizoen ook gewoon 10 of meer maakt!

Er is echter nog een probleem. Als Verhoek bij ons wil (blijven) voetballen zal die toch zeker de helft van zijn salaris moeten inleveren. Terwijl Poepon waarschijnlijk iets meer gaat verdienen. Of nagenoeg hetzelfde. Dit zal ook wel meespelen.
John Verhoek kunnen we niet overnemen dat is gewoon niet te betalen. Hij heeft een contract tot 2015! Misschien dat we hem nog een kunnen huren maar dat blijft zonde.

Voor een redelijke prijs Poepon overnemen lijkt me een beter optie, als je naar de loopacties kijkt van Poepon zie je wel dat hij een echte spits is.

John Verhoek krijgt elke wedstrijd zoveel kansen die hij om zeep weet te helpen. Ik weet zeker dat Poepon die bij degradatie kandidaten waar hij bijna geen goede voorzetten krijgt en er toch elke keer minstens 10 in weet te schoppen er bij ons meer scoort dan Verhoek.

John heeft in 86 wedstrijden 22 keer gescoord, waarvan 17 doelpunten in de Jupiler League. Poepon heeft in 153 wedstrijden 45 keer gescoord dus een hoger gemiddelde en al zijn doelpunten zijn in de eredivisie gemaakt bij degradatie kandidaten.

Beide spelers zullen wat moeten kosten stel dat je kan kiezen gaat mijn voorkeur uit naar Poepon. Die jongen past prima in ons systeem, als je naar zijn goals kijkt dan scoort hij ook uit voorzetten van de zijkant en kan goed mee voetballen maar heeft ook snelheid voor de counter. Een kwaliteit die John Verhoek echt mist, counters worden dit jaar echt slecht uitgespeeld en dat komt mede door Verhoek die aan de bal heel sloom is en ook de handelingssnelheid mist.
0
Woensdag 25 januari 2012 om 00:10 uur

Vincent

ADODENHAAG schreef:

Ik denk dat veel hadden verwacht ook ik, dat of Immers of Verhoek of Toornstra nog zal vertrekken. Of nog meer. Deze belangrijke spelers zijn in ieder geval allemaal gebleven en er zijn nog jonge jongens bijgekomen zoals Omeruo. Ik denk dat we gewoon goed uit de transferperiode komen. Niet super, maar gewoon prima. Ruimvoldoende
Ja als je het zo bekijkt heb je ook wel weer gelijk.
de sterkmakers, met een doorlopend contract, zijn tot nu gebleven.
Enerzijds doe je het dan inderdaad goed , anderzijdslopen ze straks gratis weg.

Ik dacht meer aan de versterkingen, die er niet zijn en de spelers die weg zijn (vogel, hocher)
0
Dinsdag 24 januari 2012 om 22:26 uur

Nu online

Max, Renearmand56 en 150 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26