Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Vincent schreef:

Hoe doet ADO het tot dusverre in deze winterse transferperiode?

44% vd 412 vindt dat we het goed doen????
we hebben alleen maar spelers weggedaan tot op heden.. goed!!!!
Ik denk dat veel hadden verwacht ook ik, dat of Immers of Verhoek of Toornstra nog zal vertrekken. Of nog meer. Deze belangrijke spelers zijn in ieder geval allemaal gebleven en er zijn nog jonge jongens bijgekomen zoals Omeruo. Ik denk dat we gewoon goed uit de transferperiode komen. Niet super, maar gewoon prima. Ruimvoldoende
0
Dinsdag 24 januari 2012 om 22:19 uur

Vincent

Hoe doet ADO het tot dusverre in deze winterse transferperiode?

44% vd 412 vindt dat we het goed doen????
we hebben alleen maar spelers weggedaan tot op heden.. goed!!!!
0
Dinsdag 24 januari 2012 om 22:02 uur

Kees

langnek schreef:

nou kees,hoop wel in de toekomst op een geweldige laatste man,voor een club als denhaag toch erg belangrijk,en het liefst uit eigen kweek.
en misschien is deze beer er 1.

mzzl
Tuurlijk, dat hoop ik met je mee. Alleen de laatste man van vroeger zou nu niet meer in de huidige systemen passen.

Ik zou niet eens direct een laaste man/centrale verdediger in de eredivisie kunnen opnoemen waar ik kapot van ben.

Over eigen kweek gesproken: vrijdagavond jl. liepen er inderdaad veel spelers uit onze eigen kweek rond (geheel of gedeeltelijk). Dat was wel erg leuk om te zien en doet volgens mij geen enkele eredivisieclub ons na. Mogelijk ook niet in de ons omringende en grote voetballanden. Acht spelers maar liefst.

Kum, Immers, Visser, Verhoek en Verhoek, Ali Boussabon, Mike van Duinen en Vicento.
0
Dinsdag 24 januari 2012 om 22:01 uur

Kees

teeg28 schreef:

ik denk centraal achterin
Dat hoop ik toch niet. Je betere voetballers in de jeugd moet je altijd centraal op het middenveld opstellen. Kom je vaak in balbezit, heb je het spel voor je, links en rechts naast je, achter je, moet je veel kilometers maken, verdedigen, spel verdelen, aanvallen en ga zo maar door. Is een uitstekende ontwikkeling voor zo`n speler en krijg je op die manier het maximum van onderdelen van het voetbal mee.

Je ziet vaak jeugdtrainers die hun betere spelers als laatste man opstellen om het maar dicht te houden. Enorm slechte ontwikkeling voor zo`n speler op een van de relatief makkelijkste plaatsen in het elftal en meestal zonder directe tegenstander.

Het resultaat is van ondergeschikt belang. Enkel de ontwikkeling van de speler telt.
0
Dinsdag 24 januari 2012 om 21:36 uur

Johannes

Karel KLaver schreef:

Ik bedoelde eigenlijk dat niemand twee jaar geleden had vermoed en/of verwacht dat we nu zover zouden zijn als we zijn.

Vorig jaar was een uitzondering op alle fronten, en dit jaar doen we het zeker niet slecht.

Steijn doet af en toe rare dingen (maar over dramatische wissels gesproken: heeft iemand gisteren Arsene Wenger gezien?), maar hij is erin gegooid/gestapt toen het seizoen al zo ongeveer was begonnen. Iedere trainer heeft tijd nodig om van een team `zijn` team te maken. En dat begint nu te komen.
Helemaal waar. Het zetten van stapjes, waar zoveel `kenners` een hekel aan lijken te hebben hier, gaat gestaag door. Nieuw stadion, promotie, vechten tegen degradatie, veilig een paar weken voor het eind, rond plek 12 spelen en dan voor de playoffs gaan. Maar alleen hebben we die laatste twee stappen even omgedraaid vorig jaar dat wonderjaar.

Dit seizoen: topscorer weg, aanvoerder/verdedigingsleider weg, snelle linksbuiten weg, jonge onervaren trainer voor de groep en alleen `breedte`-versterkingen. Voila, toch zomaar op plek 10 zo halverwege.

Bijna schuldenvrij, uitverkocht huis, sowieso al bijna veilig voor dit seizoen en wie weet wat er nog kan... Met Toornstra, Immers, Verhoek en wellicht Chery en Van Duinen kapitaal op het veld. Een team waar zoveel regionaal en zelf opgeleid talent in speelt... daar zijn ze op verschillende plekken in het land JALOERS op.

Tuurlijk loopt een mens na die 3-3 hoofdschuddend het stadion uit, tuurlijk scheld je even op die schele Ali, maar ondertussen gaat het heel erg goed, stiekempjes...

Gaat Kum weg? Wormgoor is van vergelijkbare kwaliteit & staat klaar. Meevallertje? Poepon wordt gehaald. Meijers doen we er voor de breedte bij, kost niks dus waarom niet? Mensen verwachten kennelijk dat wij nu Fer, Wijnaldum en Strootman kunnen halen; dan snap ik dat je nooit tevreden zal zijn. Het is beter dan dat: wij gaan met onze opleiding even een paar van dat soort spelers opleiden. Wij gaan de volgende Huntelaar uit de Juup scouten en kopen.

Veel plezier bij VI op tv zometeen!
0
Maandag 23 januari 2012 om 18:57 uur

Advertentie

Mr. FC DEN HAAG

Haagse Roel schreef:

Populistisch geneuzel van een keurige supporter uit Voorburg. Je mag God op je blote knieen danken dat deze jongens bij ons gespeeld hebben, zeiken over Derijck , hoef durf je Kees !!!!! moet je kijken wat voor brandhout er in zijn plaats is gekomen, zelfde geldt voor Bulykin , die j. Verhoek mag de bekende veters van Buly niet strikken man.

Zegt genoeg , ook de voorgaande shouts onder met motto "het gaat toch allemaal prima" : Jazeker, als je nog eens 10 jaar weer doormodderen tussen plek 12 en 18 .......moet je natuurlijk Wormgoor , Meijers en Poepon halen.
Inderdaad zeer matige spelers! Ik ben hier zeker niet gecharmeerd van welke kant FC/ADO DEN HAAG nu op gaat. Als je stappen hogerop wilt maken op sporief gebied zul je heftig moeten investeren in goede bekwame stabiele bepalende voetballers, die het gras op hun tanden hebben groeien en een stempel op de wedstrijd kunnen drukken!
0
Maandag 23 januari 2012 om 07:07 uur

Francisco

Kan iemand mij vertellen waarom bij een corner van de tegenpartij ons HELE elftal terug is in/om het eigen strafschop gebied?
Iedere afvallende bal is dan voor de tegenpartij en zo blijf je onder druk. Volgens mij moeten we een snelle speler scherp laten staan (Vincento bijv) zodat je er diect uit kunt komen als hij de bal kan ontvangen ook moet de tegenpartij dan spelers extra achterin houden.
0
Zondag 22 januari 2012 om 20:38 uur

Ferdy

Al met al zijn we t weekend lekker doorgekomen, 10-e plek.

Qua transfers zou ik helemaal niets meer doen momenteel, hooguit Bulykin halen maar verder niks. Bulykin haal je zomaar gratis op en geef je een salaris van 4/5 ton voor de rest van het seizoen. Bij 020 is t een kostenplaats en bij ons kan ie ballen.
Ik zou t wel weten als ik Bulykin was.
Versterkingen in de vorm van poepon of wormgoor voor mega bedragen zijn momenteel onzin. Die jongens zullen best meekomen bij ADO maar versterken doe je door toppers of spelers die echt wat toevoegen binnen te halen. Geef de selectie maar t vertrouwen, geen impulsieve aankopen!
Overall speelde ADO best lekker vrijdag, je ontbeert gewoon een spits die een aanspeelpunt is en gewoon leper is dan J Verhoek.
@bestuur en @supporters; zet opzij die rancune en haal die Rus. Bulykin kan nog 2 a 3 jaar mee!
0
Zondag 22 januari 2012 om 16:39 uur

super fc denhaag

harryk schreef:

wat een goede speler wordt is die alberg van excelsior
nu hij niet meer inde spits staat zie je zijn kwaliteiten ;snel, tweebenig nog wat onrustig in de afwerking.Hij kan nog niet duur zijn
jongens, we hebben goeie vervangers nodig. voor waarschijnlijk immers, verhoek en kum. dan kan je toch niet met 2e of 3e rangsspelers aankomen. kom op we moeten vooruit stappen. spelers met ervaring die de jongeren onder ons kunnen neerzetten en sturen. dus ik heb gewoon ff genoeg van een alberg of poepon. kom met echte namen.
0
Zondag 22 januari 2012 om 11:55 uur

Haagse Roel

BLEISWIJK-1 schreef:

Wat betreft Wormgoor en Poepon ben ik het na vanavond met je eens. Wormgoor vond ik in de duels wel goed. Ik heb ook de hele wedstrijd naar Meijers zitten kijken. Die was toch ook heel slecht. Mijn eerste mening is dat deze spelers ons niet beter gaan maken. Ik hoop dan ook dat het niet meer dan breedte versterkingen zullen zijn. In het geval van Poepon kan ik mij dat echter niet voorstellen.
Goed om te zien dat steeds meer shouters toch een voortschrijdend inzicht hebben. De zgn azijnpissers , waaronder ondergetekende , roepen al een tijd dat dit soort spelers geen toegevoegde, lees meerwaarde zijn om ADO definitief naar de subtop te helpen.

Bleiswijk , ik vrees dat je hoop dat hier om breedteversterkingen gaat ongegrond is. Met dit soort aankopen zullen we het , ben ik bang , moeten doen.

Ook goed, maar dan blijf je , zoals al ruim 30 jaar lang een grijze muis in de eredivisie.
0
Zaterdag 21 januari 2012 om 23:55 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 140 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26