Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Richard

marcellino schreef:

wat zeg ik verkeerd dan richard

kan je mij dat zeggen.

ook ik wil dat ado binnen 5 jaar in het linker rijtje voetbald en daar blijft
een stadion capaciteit heeft van 30.000.

en naam en faam heeft gemaakt in europa maar dat is eenmaalt zo

en over het stappen en snuiven ga meer uit dan zie je het met eigen ogen

Meer uitgaan? Ik ben in me hele leven genoeg uitgegaan, ik kies voor het vrouwtje en de kinderen tegenwoordig en me zaakjes lekker op orde te hebben. Uitgaan in Den Haag is al jaren een drama, en zal best niet beter wezen tegenwoordig. Je praat over snuiven van onze spelers dat moet je niet doen. Je heb het tevens ook nog over ene Jokertje, die figuren net als Jokertje kwamen vroeger niet eens de Crusador in, dat waren gladde homo`s in onze tijd
0
Zondag 14 augustus 2011 om 11:19 uur

Marcel

vd Kallen is een keiharde kille saneerder die nu ook inziet dat hij voor bepaalde jongens kan cashen en zo op langere termijn ook wederom zijn eigen financieel belang veilig stelt.

Daarom ook dat verhaal deze week in VI.

Net zo erg in een mail van begin juni toen Brom er nog was geeft hij namens de HELE technische staf aan dat ze in Lex een prima spits voor ADO zien..................................... en dat Brom liever niet met Bulykin doorgaat..............................................

Niemand heeft inhoudelijk kritiek op de leiding van ADO maar daar begint alle ellende en spelers zijn daar uiteindelijk toch gevoelig voor.
0
Zondag 14 augustus 2011 om 11:19 uur

Kees

Vanmiddag mag niet als maatstaf gelden want ik ben bang dat we een koekie krijgen met een doelpunt of 5 a 6 verschil. Er is teveel onrust en dat heeft toch zijn weerslag op de ploeg. Zeker als je voorin ook nog spelers hebt die geen bal kunnen vasthouden blijf je die storm van Groningen maar over je heen krijgen.

Laten we de wedstrijd tegen PSV maar afwachten wat voor wijzigingen er zijn.
0
Zondag 14 augustus 2011 om 11:18 uur

marcellino

Ricky schreef:

Als je A Zegt, moet je B zeggen......

Wie snuiven er dan bij ADO?????
wat ik zeg ga meer uit en je ziet het zelf.
ik werk vaak bij mijn oom en daar komen ook wel eens spelers net als jokertje en barbie.

heb vroeger ook in de toppalace/crusader gewerkt en daar kwamen ze ook.

zijn de zelfde spelers die ook goed omgingen met ricky.
die was trouwens van dat groepje de eenige die het niet gebruikte
0
Zondag 14 augustus 2011 om 11:12 uur

marcellino

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Lex is wel mee vandaag, laten we het dan maar op een ongelukkige timing houden wat er gisteren gebeurde
laat lex lekker bij feijenoord kijken.

waar maken jullie je druk om.

er zijn spelers in dit elftal die tot 3 uur in de nacht gaan stappen wordt daar wat over gezegd.
er zijn zelfs spelers die snuiven wordt daar wat van gezegd.

en dat immers gaat kijken bij feijenoord maakt dat hem minder hagenees
we zien toch allemaal dat immers een ras echte hagenees is

mag hij niet dromen dan,gisteren feijenoord gezien en ze hebben en leuk elftal waar hij niet in zal misstaan,komt ook nog eens bij dat ze een geweldig stadion hebben en een groot verleden .

op dit moment is den haag verder dan feijenoord maar als je eerlijk bent
is de kans dat feijenoord weer in de top gaat mee draaien vele groter als voor ado

0
Zondag 14 augustus 2011 om 10:57 uur

marcellino

pajam schreef:

Lex Immers, hoop dat je meeleest;

ALS JE OP DEZE MANIER BIJ ONS WEGGAAT, HOEF JE WAT MIJ BETREFT NOOIT MEER TERUG TE KOMEN!

gatverdamme! Van een medesupporter verwacht je dit gewoon niet.

bah, me zondag al verpest, voordat we met aan halve elftal in Euroborg motte spelen
wat een ophef allemaal.

spelers zijn niet te houden.
omdat de kans dat je nog zo een seizoen draait 10% is
nu bulykin niet haalbaar is ,kubik en dereijck al zijn vertrokken en er geen geld is om gelijkwaardige spelers te halen.

kiesen andere spelers eieren voor hun geld en ik geef ze een ongelijk

voor de club kan ik het begrijpen zo gezond mogelijk worden en in anger termijn denken.

maar dat mag je toch van spelers niet verwachten daarvoor is hun cariere gewoon tekort.
ik denk dat de spelers echt wel een afspraak met elkaar hebben gemaakt om te blijven mits iedereen zou blijven.

nu dat niet het geval is kan je ze toch niets kwalijk nemen,stel dat je degradatie voetbal gaat spelen(waat niet te hopen is) staan de clubs dan nog steeds in de rij voor verhoek en immers.

laten we eerlijk zijn verhoek heeft een top seizoen gedraaid omdat het hele elftal top was en zeer positief was ingesteld,maar we kunnen ook een verhoek die als het even niet draait loopt te mekkeren en geen bal raakt
de kans dat we volgend jaar meer verliesen dan winnen is gewoon groot en je wet gelijk hoe verhoek zich gaat opstellen.
komt ook nog eens bij dat verhoek nu zijn kans kan grijpen om meer te gaan verdienen,en laten we ophouden over heimwee hij heeft gewoon een telefoontje gehad uit twente dat mocht ruiz vertrekken hij eerste gegadigde is.

immers van vredenburch naar ado binnen 3 jaar een held ,die met werklust en inzicht heeft berijkt waar hij nu staat ,door het succes van ado krijgt hij de kans om bij feijenoord een goed salaris te verdien ,ook hij weet dat met het vertek van al twee dragende spelers en waarschijnlijk ook het vertrek van verhoek het elftal zwakker wordt
deze jongen kiest eieren voor zijn geld en kan je hem dat kwalijk nemen.

wij als supporters begrijpen niet waarom bulykin niet te halen was,ook het bestuur weet dat er mensen bezig zijn om een stichting op te zetten om en groot gedeelte van de kosten te betalen maar vooralsnog durven ze geen risico daar in te nemen,ik vraag mij af of dat ook wel denbedoeling is of doen ze dit om ons te laten geloven dat ze er alles aan gedaan hebben.

ook het aanbieden van spelers door ado zelf is toch raar te noemen
nu weer verhoek we werken nog steeds mee aan een vertrek.
dan is er toch meer aan de hand.

voor de club telt waarschijnlijk de financiele kant veel zwaarder dan het sportieve en dat is gedeeltelijk te begrijpen.

wat ik niet begrijp is dat iedereen kan zien dat succes bij ado veel deuren opend er komen meer supporters er zijn geen rellen er komen meer sponsors(al twijfeld zeker 40% om in zee te gaan met ado en wacht nog een jaar om te kijken of den haag geen eendagsvlieg is met alle gevolgen van dien)

iedereen is in hozana en iedereen denkt ook dat de rellen en spreekkoren verleden tijd zijn nou geloof mij als we dalijk voor de 4 onderste plaatsen strijden zijn we wee terug bij af.
en dan vraag ik mij af of spelers,toeschouwers nog steeds in staat zijn om zich hier over heen te zetten
want dit maken we al dertig jaar mee met mooie beloften en weinig daden,wat de toekomst brengt weet niemand het heden is belangrijk en die zegt dat je met het vertrek van bulykin en dereiick nog steeds een goed elftal hebt om niet te degraderen ,wil je verder groeien zou je een scorende spits moeten halen en verder niemand meer weg doen

gezond zijn is leuk maar als dat rellen en minder sponsors en toeschouwers opleverd heb je er ook niets aan







0
Zondag 14 augustus 2011 om 10:48 uur

Advertentie

Richard

Ik weet niet hoe het in het hedendaagse leven is geregeld bij overeenkomsten tussen spelers en clubs, maar ik kan me herinneren dat wij eind jaren 80 speelden van een reiskostenvergoeding bij FC D-H en dat wij geacht waren te leven als echte prof. Ook in die reglementen stond dat wij 3 dagen voor een wedstrijd na 22 uur niet meer in een uitgaans, horeca gelegenheid mochten zijn. Naar mijn mening nu die profs in een week verdienen wat menig supporter verdiend in een jaar zullen die regels misschien nog wel verscherpt zijn. Al met al niet zo`n snuggere aktie van Immers ( ook niet van Vicento ). Even mijn persoonlijke mening over een speler van ADO : Het is voor iedere speler die bij ADO speelt een verbetering als er clubs komen uit het buitenland, Nederlandse top dus dat is een logische keuze voor een voetballer van ADO. Neem Timo: TOPGOZAH, je verdient het jongen om naar PSV te gaan, en het gaat je goed. Maar het geval Lex Immers ga ik nooit begrijpen, nu niet en nooit niet. Hoe die zichzelf altijd voordeed was ADO zijn club, en zal hij misschien ooit is naar het buitenland willen. Buitenland is te begrijpen jongen, maar naar een club die jij vanuit volgens jou zeggen altijd de ergste ziektes heb gewenst kan ik niet begrijpen. Nu word toch wel heel duidelijk dat je op het zuiderpark misschien af en toe is ging kijken naar ADO, en dan niet Op MIdden Noord maar meer een zuid, of west supporter. Je mot jezelf niet meer voordoen als je bent met een ooievaar op je rug. De categorie spelers die jij zegt dat je bent zullen nooit voor 010-020 gaan spelen. En geloof me ik kan het weten
0
Zondag 14 augustus 2011 om 10:18 uur

ADOnieuwegein

Ik snap de commotie niet wat Immers betreft. Als hij echt bij Feyenoord heeft gezeten met Vicento, dat is niets bijzonders. Er gaan zo vaak, door vriendschap, spelers bij elkaar kijken.

Tegen Omonia Nicosia zat Fer in 1 van de boxen vlakbij waar ik zat. Dus dan krijg je toch ook geen verhalen dat Fer naar ons gaat komen
0
Zondag 14 augustus 2011 om 08:54 uur

Tommy

ooievaar27 schreef:

Van Geel zojuist op eredivisielive:

"Feijenoord zit in categorie 1 en mag geen spelers halen
wel staat er dus die closule in zn contract van Immers dat die mocht er een droomclub zich melden hij voor een gelimiteerde transfersom mag laten verkopen"

Blijft overigens een zeer vage actie van Immers (en Vicento?) een avond voor de wedstrijd Groningen ADO een wedstrijd te gaan bezoeken ?!
er staat helemaal geen causule in dat contract van hem, die v geel maakt de dingen weer eens zoals hij ze hebben wil die grafleier, want als er een clausule in zn contract had gestaan was het al rond geweest, die debiel moet geen verhaaltjes op gaan hangen, met zn fer en die andere malloot die onder been in het 2e spelen gaan alleen voor de hoofdprijs weg. En zelf gaan we lopen janken omdat we een omgevallen tobclub zijn en geen spelers kennen betalen.
Vuile vieze grafhond.

Vincento speelt morgen sowieso niet want hij is geblessa :p enne immers die gaat lopen naar huis vanaf groningen heb ik gehoord ken die ff nadenken
0
Zondag 14 augustus 2011 om 00:39 uur

Moi

0
Zondag 14 augustus 2011 om 00:35 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 123 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25