Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Richard

pmc schreef:

mijn zeer bescheiden onkundige mening is dat als mensen die nu nog zitten te wachten op de komst van Bulykin eigenlijk geen stap voor uit willen maken, als je dat wel wil doen zou je een jongere speler moet kunnen halen.

En hoe jij er bij komt dat je voor die 4 spelers 4.5 kwijt bent is mij ook een raadsel.
3 spelers van Nec moesten 3 miljoen kosten. De prijs van Buly is bekend.
En als vervanger voor eventueel Vicento kunnen we jou ook inhuren , je hebt immers tijd zat, en of jij die ballen er nou naast schiet, of kopt richting A4 maakt me niks uit
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 15:37 uur

pmc

Richard schreef:

Ik denk zeer zeker dat ik snap.

10 Miljoen in de pocket, en 4.5 miljoen uitgeven en je heb zelfs een sterker elftal:

Schone
Goosens
Zomer
Bulykin
mijn zeer bescheiden onkundige mening is dat als mensen die nu nog zitten te wachten op de komst van Bulykin eigenlijk geen stap voor uit willen maken, als je dat wel wil doen zou je een jongere speler moet kunnen halen.

En hoe jij er bij komt dat je voor die 4 spelers 4.5 kwijt bent is mij ook een raadsel.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 15:12 uur

Kees

Max schreef:

Concurrentie voor CADD?
We gooien Cadd met jou in de verkoop. Levert een hele hoop centjes op. Bereid je maar alvast voor op een verhuizing naar 020.
Geld is het enige dat nog telt in de huidige voetbalwereld

Dag Max, het was leuk je te leren kennen. Veel plezier onder de Westertoren


NB Zo wordt er soms ook een beetje gedacht m.b.t. de verkoop van onze spelers.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 15:09 uur

Richard

Kees schreef:

Jij neemt een stelling in enkel gebaseerd op een shout tegen de aanvoerder van ADO die al jaren een rots in de branding is en zich bijna altijd correct t.o.v. de club en het publiek heeft opgesteld. Behoudens één keer toen hij ook liep te koketteren met een andere club.

Zowel van PSV, ADO alswel van zijn management heeft niemand verkondigd dat Timo zelf niet wilde spelen.
Natuurlijk hadden we vorig jaar een super seizoen. Alleen het gelul van we zaten in een flow, zoiets kunnen we dit seizoen niet evenaren is de grootste bullshit. Wat zijn wij minder als een Heracles, Roda ? Ik vind juist dat je doelstelling evenaren van vorig seizoen moet zijn. Zo slecht is je groep niet in vergelijking met bovengenoemde clubs, en veel andere. Alleen PSV, en 020 springen er uit van de rest kan allemaal gewonnen worden met de juiste instelling, en met instelling bedoel ik spelers die voor ons ADO door het vuur willen gaan, en niet gaan liggen geilen om weg te kunnen.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 14:34 uur

rien1

pmc schreef:

De paniek zit bij jouw er gaat 1 speler weg en het hele elftal is op de loop volgens jou althans en al zou ADO een perfectie website maken met al het nieuws dan nog zullen er geruchten rond blijven gaan.
Zomer zal best wel de plek innemen van Derijck. Al moet ik zeggen dat afgelopen zondag de verdediging prima stond. Zonder Derijck dus.
Ik weet ook niet van de hoed en de rand inzake de onrust, maar we zien het wel. Als spelers zo ontzettend graag weg willen dan rotten ze maar op. Voor de juiste prijs uiteraard. Neem een voorbeeld aan de jongens als Toornstra. Die Immers is me met zijn uitspraken echt vies tegen gevallen.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 14:11 uur

super fc denhaag

ADO supporter Leidschenveen schreef:

laat iedereen lekker ophouden met zijn paniekreakties alsof we al gedegradeerd zijn, iedereen wist dat Timmie voor 99% zeker weg zou gaan. Een van de beste centrale verdedigers voor 700K ophalen, je bent gek als je het niet doet.
Klopt, maar ik zie dalijk drie van onze beste spelers vertrekken. Als er bij jouw dan geen paniek toeslaat vind ik dat erg knap.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 13:53 uur

Advertentie

Richard

Frans is een top gozer eerste klas. Iemand met echt groen geel bloed, en ook zeker door mij een gewaardeerd persoon. Als er iemand met betrouwbare info komt dan is Frans het wel. Frans kom maar op met nieuwtjes daar kunnen we beter over shouten als over mogelijke acties met een fles wijn of zo, of een opstelling te maken. Laten we vooral vertrouwen houden dat men in het bestuur goed bezig is, en dit zolang doen tot het tegendeel bewezen is. Mijn punt is wel dat men meer om de centen denkt als aan het succes, en mij is juist bewezen dat doormiddel van investeren en doorpakken succes behaald word. Een sponsor stapt veel eerder een club binnen die succes heeft, spelers worden ook meer waard wanneer het elftal succes heeft
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 13:39 uur

M&M

DHFC070 schreef:

Ach Frans compenseert hier op de box alleen maar 1 van de gebreken van de club dat is namelijk de communicatie en transparantie naar de supporters. Hij weet dondersgoed wat hij wel kan en mag vertellen in veel gevallen noemt hij er geen namen bij.
Zo vond ik het ook verademend om af en toe eens nieuws te lezen bij de Twitter van Manders. Zoals hier al gezegd is werkt de club al die geruchten op diverse supporters sites wel in de hand.
Blijft het grootste probleem van de club....communicatie. En het is eigenlijk te triest voor woorden dat je hetzelfde concludeert als ik...Frans lost het probleem voor de club een klein beetje op. Rustiger wordt het er echter niet van....media neemt nieuws over uit shoutboxen en fansites en zo blijven we in een spiraal zitten, waar je bijna niet uit komt...

In plaats van allerlei directeuren aanstellen, zou ik een commercieel/communicatieadviseur in dienst nemen, scheelt veel geld in vergelijking met een directeur en levert nog veel meer geld op.. (reclame, duidelijkheid kaartverkoop, seizoenskaarten, waar merchendise te koop, leuke acties voor fans, mailings in de regio (denk ook eens aan naastgelegen plaatsen), etc)

Ook de nieuwe familiedag in Drievliet is een schot NAAST de roos. Mijn zoontje van 3 roept in de auto op het Prins Clausplein al ADO! Om me dan te melden bij een pretpark doet de club geen goed. Gewoon bij het stadion, open huis, spelers in eigen omgeving, oftewel: een echte clubdag! Kom het volk van Laaf niet bewonderen.... kom voor ADO!

0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 13:36 uur

Moi

Fyn-oord heeft geeen geld om het transfer van Immers te betalen

Van Geel: Al het geld is naar schuldeisers gegaan

’Ik heb geen euro te besteden’
Martin van Geel werkt als technisch directeur van Feyenoord met een lege portemonnee. De beleidsbepaler verkocht deze zomer al voor meer dan acht miljoen euro aan spelers, maar is genoodzaakt de transferinkomsten te gebruiken voor het afbouwen van de schuld. `Het zou een stuk handiger zijn als je iets hebt om te investeren.`
Toch is Van Geel het wel gewend om met beperkte middelen een club te runnen. Ook bij zijn voormalig werkgever Roda JC moest de Brabander het met weinig doen. `En ook bij Willem II, AZ en Ajax heb ik voor meer verkocht dan gekocht`, vertelt de td van de Rotterdammers aan het Limburgs Dagblad.

Geen euro te besteden
`Mij is duidelijk verteld wat wel en niet mogelijk was. We hebben inmiddels voor meer dan acht miljoen euro aan spelers verkocht`, benadrukt Van Geel. `Al dat geld is rechtstreeks naar de schuldeisers gegaan waardoor ik geen euro heb om te investeren. Dat wist ik wel, maar het valt niet altijd mee als je in de praktijk nog eens met de neus op de feiten wordt gedrukt. Aan de andere kant kunnen we op deze manier wel heel snel onze schuld afbouwen.` (Redactie)
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 13:31 uur

Tommy

jajoh schreef:

Ff rustig doen Tommy. Steyn kan zoveel zeggen maar ALS een speler voor goed geld verkocht wordt Dan gebeurd dat ook. Spelers zeggen ook altijd maar de helft of soms helemaal niets dus daar Hecht ik nul komma nul waarde aan. Frans zet hier gewoon neer wat er speelt, zoals hij altijd doet. ALS jij niet tegen de stress Kunt, sla zijn shouts maar ff over Dan...
o ik kan wel tegen de stress hoor maak je maar geen zorgen hahaha,
hoop alleen dat al die `supporters`die het nodig vinden om met aanstekers te gaan gooien en weet ik veel wat ze nog meer kunnen bedenken zich ook rustig kunnen houden als we straks opnieuw moeten bouwen.

als je mijn shout van eerder vandaag terug leest lees je namelijk dat wat mij betreft verhoek,toornstra en immers alle 3 verkocht mogen worden en vervangen mogen worden door spelers die wel 2 of 3 seizoen voor den haag willen spelen want dan kan je weer een beetje in rust bouwen
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 13:02 uur

Nu online

frans swa, Justin en 119 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25