Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADOnieuwegein

di 26 jul 2011, 05:45
Sander Keller transfervrij Van onze Telesportredactie
AMSTERDAM - Sander Keller (31) valt bij Xamax Neuchatel van de ene verbazing in de andere. De oud-speler van FC Utrecht stapte afgelopen winter over naar de Zwitserse club, speelde bijna alles, maar mag nu ondanks een één jaar doorlopend contract transfervrij vertrekken. „Ik ben zelfs niet ingeschreven voor de competitie”, aldus de teleurgestelde Amsterdammer.

Keller is overgeleverd aan de grillen van de steenrijke eigenaar Bulat Chagaev. De Tsjetsjeense miljardair kocht deze zomer elf nieuwe spelers. Drie jongens van vorig seizoen mogen meedoen. De rest is bij het oud vuil gezet”, aldus de centrumverdediger. „Voor mij ongelooflijk balen, omdat ik superfit ben en gewoon een goed half jaar achter de rug heb. Ik heb in die veertien wedstrijden zelfs drie keer gescoord.”

De oud-speler van onder meer Ajax, RBC en FC Utrecht speelde ruim 250 duels in het betaalde voetbal. „Ik sta op dit moment voor alle opties open, denk dat ik voor veel clubs in Nederland nog van waarde kan zijn. In het ongunstigste geval blijf ik hier voor de centen. Maar ik heb sportief nog brandende ambities.”Vier jeugdige talenten werken een stage af bij Jong FC Twente. Ferdinand Opoko, Leandro Resida (ex-Ajax-jeugd), Apollon Lemondzhava (ex-Feyenoord-jeugd) en Jeffrey Samsen hopen een contract te verdienen bij de beloften.

bron: teleneus van 26 juli 2011
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 21:19 uur

BLEISWIJK-1

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik lees op Wiki dat hij in januari voor anderhalf jaar heeft getekend bij Neuchatel.
Maar hij mag al weer gratis weg! Ze hebben een rijke eigenaar die al weer een nieuwe vracht spelers wil halen!!!
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 21:07 uur

Tommy

tom_ado schreef:

uit zeer betrouwbare bron zeker?ik had ook al gelezen dat toornste na az ging en ook naar chelsea!derijkck zou bij vitesse gaat tekenen en bulykin zou ee 3 jarig contrat hebben getekend!
ey niet om het een of ander maar deze shouter heeft meestal wel gelijk als het om spelers gaat
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 21:01 uur

FC Den Haag!

Tommy schreef:

nee dat denk ik niet,
verhoek laat zn kp te snel hangen, pakt teveel gele kaarten en speelt te wisselvallig.

toornstra heb nog wel 1 of 2 jaar ervaring nodig.
kan nog veel progressie boeken in verdedigent opzicht
Tegenover de minpunten die je van beide spelers noemt kan je ook weer de nodige positieve en juist hele sterke punten van beide spelers zetten. Bij een topclub met betere spelers om zich heen gaat de ontwikkeling op de sterke en zwakke punten alleen nog maar sneller!

Ik denk dat beide spelers de kwalieteiten/potentie hebben om op een hoger niveau te slagen. Zekerheid heb je daarover echt nooit en dat zal de praktijk dan ook moeten uitwijzen...

Maar wat mij betreft is dat niet nodig hoor en blijven beide voorlopig nog bij ons spelen!!!
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 18:07 uur

<FCDH>

DHFC070 schreef:

Ja makkelijk laten we iedereen maar een aanbieding doen ver boven het salarisplafond. Ik ben blij dat Derijck niet op deze "super" aanbieding van Den Haag is ingegaan. Ik vraag me namelijk af waarom je dan in godsnaam een salarisplafond hebt?
Dat bij den haag altijd spelers twijfelen is toch een teken aan de wand? ligt echt niet alleen aan geld hoor
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 17:22 uur

rien1

tjapi01 schreef:

kleine misrekening 8 ton plus 3 ton is 1,1 plus zes ton is 1,7
Ik zie dat ook wel goed komen. Degene in de selectie die (weer) of nog steeds last hebben van hoogmoedswaanzin en Den Haag te min vinden, moet dat lekker aangeven. Dat geldt ook voor spelers met een ooievaar op hun rug. (tatoo bedoel ik dan natuurlijk, want anders staat het zo stom met zo`n beest op je rug.

``Den Haag is mijn club/stad``....... En dan alles doen om naar Feijenoord te kunnen.... Schei toch uit.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 16:41 uur

Leidschenveen

miq72 schreef:

Ik ben vandaag meerdere malen voor paniekzaaier uitgemaakt maar begrijp eigenlijk niet waar sommige hier nog iets positiefs halen uit wat er de afgelopen weken bij onze club is gebeurd .Het gezeik begon toen V/d Brom het zinkende schip verliet .Grote sponsers zijn er nog steeds niet .In de 2e voorronde El uitgeschakeld door een ploegje uit Cyprus .Immers de grote ado man wil naar Feyenoord ,Derijck is naar PSv , Verhoek wil ook nog steeds weg en Bulykin komt niet meer terug .Sorry hoor mensen ,maar kan maar moeilijk iets positiefs verzinnen .
Ik kijk er momenteel nog steeds positief tegenaan. Een tijd geleden hielden we al rekening met het feit dat een heel stel spelers ons wel eens zou kunnen gaan verlaten. Daar kwam nog eens bij dat Rado ook al voor 99% zeker weg was. Rado bleef. En tot nu toe ook alle spelers waar we bang voor waren dat ze weggingen, behalve Derijck nu dan. Maar dat die weg zou gaan mag toch geen verrassing zijn. Sommigen denken dat we niet zonder Verhoek, Immers of Derijck kunnen. Vergeet niet dat we vaker onderin dan bovenin geeindigd zijn met deze jongens. Ook met deze jongens erbij geen garantie dat het allemaal goed loopt dit jaar.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 16:30 uur

Advertentie

rien1

Haagse Roel schreef:

Timothy bedankt voor de mooie jaren en veel succes ( op volgende week na dan ) bij PSV !!!!.

Ben toch razend benieuwd naar de schaduwlijst van de club, blijkbaar stond Boussabon er ook op , van dat soort namen wordt ik nou niet bepaald vrolijk......
Boussabon zal misschien ook niet de 1e spitszijn geweest. Schijnt dat ook Vennegoor erop stond. En hoger ook. Ik kon daar begin vorig seizoen alleen nog van dromen.

@Miq72 Ik begrijp dat gevoel. Dat heb ik ook. Aan de andere kant is er (op Derijck en de afkoopsom na) nog niemand weg behalve de gehuurde spelers. En als er iemand weggaat is dat voor miljoenen. Daar kunnen dus andere spelers voor worden teruggehaald.
Misschien gaan ze geen vervanger voor Derijck halen, en doe ze het met Kum/Supusepa. En links en rechts Luksik en Leeuwin. Als Toko ook nog terug is, kan je die bijna 8 ton mede investeren in een spits.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 16:21 uur

pajam

miq72 schreef:

Ik ben vandaag meerdere malen voor paniekzaaier uitgemaakt maar begrijp eigenlijk niet waar sommige hier nog iets positiefs halen uit wat er de afgelopen weken bij onze club is gebeurd .Het gezeik begon toen V/d Brom het zinkende schip verliet .Grote sponsers zijn er nog steeds niet .In de 2e voorronde El uitgeschakeld door een ploegje uit Cyprus .Immers de grote ado man wil naar Feyenoord ,Derijck is naar PSv , Verhoek wil ook nog steeds weg en Bulykin komt niet meer terug .Sorry hoor mensen ,maar kan maar moeilijk iets positiefs verzinnen .
Kijk dan ook naar het geheel miq72.
Als je uitgaat van wederom een seizoen vol hoogtepunten, zoals het winnen van Ajax (2x) en PSV, het halen van EL enzo
Ja dan zal je een kut seizoen tegemoet gaan.

Maar als je realistisch kijkt en tevreden bent met een plek tussen de 13e en 8e plaats, is er nog steeds weinig aan de hand.

ADO Den Haas staat nog altijd in de steigers, er zijn nog altijd schulden en spelers schatten ons nu hooguit op het niveau Heracles ipv FC Utrecht en bijv. een NEC.

Mocht je nu de schulden weg kunnen poetsen en nog een redelijke spits (10-15 doelpunten) kunnen binnenhalen, eindig je echt wel boven de 13e plaats en daar zou ik iig meer dan tevreden mee zijn!

Met spelers als Toornstra, Chery, de Vogel, Hocher, Vicento, de Visser, van Duinen, Kum, Leeuwin, Beugelsdijk, N Toko en Luksik, zit er volop rek in de spelersgroep!
In kleine stappen vooruit, ipv een snelle sprint en dan weer in de problemen komen.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 16:17 uur

pmc

Richard schreef:

3 spelers van Nec moesten 3 miljoen kosten. De prijs van Buly is bekend.
En als vervanger voor eventueel Vicento kunnen we jou ook inhuren , je hebt immers tijd zat, en of jij die ballen er nou naast schiet, of kopt richting A4 maakt me niks uit
De kosten van die spelers is voor als nog van wat we uit de media weten en die vertrouw ik nu net het minst.

En over mijn tijd zat hebben het volgende, ik had tijd zat maar ben ergens mee bezig waar nu meer tijd in zit dan ik aan mijn werk kwijt ben.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 15:45 uur

Nu online

Marcie, Benjamin070 en 108 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25