Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

Haagse Roel schreef:

Timothy bedankt voor de mooie jaren en veel succes ( op volgende week na dan ) bij PSV !!!!.

Ben toch razend benieuwd naar de schaduwlijst van de club, blijkbaar stond Boussabon er ook op , van dat soort namen wordt ik nou niet bepaald vrolijk......
Boussabon zal misschien ook niet de 1e spitszijn geweest. Schijnt dat ook Vennegoor erop stond. En hoger ook. Ik kon daar begin vorig seizoen alleen nog van dromen.

@Miq72 Ik begrijp dat gevoel. Dat heb ik ook. Aan de andere kant is er (op Derijck en de afkoopsom na) nog niemand weg behalve de gehuurde spelers. En als er iemand weggaat is dat voor miljoenen. Daar kunnen dus andere spelers voor worden teruggehaald.
Misschien gaan ze geen vervanger voor Derijck halen, en doe ze het met Kum/Supusepa. En links en rechts Luksik en Leeuwin. Als Toko ook nog terug is, kan je die bijna 8 ton mede investeren in een spits.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 16:21 uur

pajam

miq72 schreef:

Ik ben vandaag meerdere malen voor paniekzaaier uitgemaakt maar begrijp eigenlijk niet waar sommige hier nog iets positiefs halen uit wat er de afgelopen weken bij onze club is gebeurd .Het gezeik begon toen V/d Brom het zinkende schip verliet .Grote sponsers zijn er nog steeds niet .In de 2e voorronde El uitgeschakeld door een ploegje uit Cyprus .Immers de grote ado man wil naar Feyenoord ,Derijck is naar PSv , Verhoek wil ook nog steeds weg en Bulykin komt niet meer terug .Sorry hoor mensen ,maar kan maar moeilijk iets positiefs verzinnen .
Kijk dan ook naar het geheel miq72.
Als je uitgaat van wederom een seizoen vol hoogtepunten, zoals het winnen van Ajax (2x) en PSV, het halen van EL enzo
Ja dan zal je een kut seizoen tegemoet gaan.

Maar als je realistisch kijkt en tevreden bent met een plek tussen de 13e en 8e plaats, is er nog steeds weinig aan de hand.

ADO Den Haas staat nog altijd in de steigers, er zijn nog altijd schulden en spelers schatten ons nu hooguit op het niveau Heracles ipv FC Utrecht en bijv. een NEC.

Mocht je nu de schulden weg kunnen poetsen en nog een redelijke spits (10-15 doelpunten) kunnen binnenhalen, eindig je echt wel boven de 13e plaats en daar zou ik iig meer dan tevreden mee zijn!

Met spelers als Toornstra, Chery, de Vogel, Hocher, Vicento, de Visser, van Duinen, Kum, Leeuwin, Beugelsdijk, N Toko en Luksik, zit er volop rek in de spelersgroep!
In kleine stappen vooruit, ipv een snelle sprint en dan weer in de problemen komen.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 16:17 uur

pmc

Richard schreef:

3 spelers van Nec moesten 3 miljoen kosten. De prijs van Buly is bekend.
En als vervanger voor eventueel Vicento kunnen we jou ook inhuren , je hebt immers tijd zat, en of jij die ballen er nou naast schiet, of kopt richting A4 maakt me niks uit
De kosten van die spelers is voor als nog van wat we uit de media weten en die vertrouw ik nu net het minst.

En over mijn tijd zat hebben het volgende, ik had tijd zat maar ben ergens mee bezig waar nu meer tijd in zit dan ik aan mijn werk kwijt ben.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 15:45 uur

Richard

pmc schreef:

mijn zeer bescheiden onkundige mening is dat als mensen die nu nog zitten te wachten op de komst van Bulykin eigenlijk geen stap voor uit willen maken, als je dat wel wil doen zou je een jongere speler moet kunnen halen.

En hoe jij er bij komt dat je voor die 4 spelers 4.5 kwijt bent is mij ook een raadsel.
3 spelers van Nec moesten 3 miljoen kosten. De prijs van Buly is bekend.
En als vervanger voor eventueel Vicento kunnen we jou ook inhuren , je hebt immers tijd zat, en of jij die ballen er nou naast schiet, of kopt richting A4 maakt me niks uit
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 15:37 uur

pmc

Richard schreef:

Ik denk zeer zeker dat ik snap.

10 Miljoen in de pocket, en 4.5 miljoen uitgeven en je heb zelfs een sterker elftal:

Schone
Goosens
Zomer
Bulykin
mijn zeer bescheiden onkundige mening is dat als mensen die nu nog zitten te wachten op de komst van Bulykin eigenlijk geen stap voor uit willen maken, als je dat wel wil doen zou je een jongere speler moet kunnen halen.

En hoe jij er bij komt dat je voor die 4 spelers 4.5 kwijt bent is mij ook een raadsel.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 15:12 uur

Kees

Max schreef:

Concurrentie voor CADD?
We gooien Cadd met jou in de verkoop. Levert een hele hoop centjes op. Bereid je maar alvast voor op een verhuizing naar 020.
Geld is het enige dat nog telt in de huidige voetbalwereld

Dag Max, het was leuk je te leren kennen. Veel plezier onder de Westertoren


NB Zo wordt er soms ook een beetje gedacht m.b.t. de verkoop van onze spelers.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 15:09 uur

Richard

Kees schreef:

Jij neemt een stelling in enkel gebaseerd op een shout tegen de aanvoerder van ADO die al jaren een rots in de branding is en zich bijna altijd correct t.o.v. de club en het publiek heeft opgesteld. Behoudens één keer toen hij ook liep te koketteren met een andere club.

Zowel van PSV, ADO alswel van zijn management heeft niemand verkondigd dat Timo zelf niet wilde spelen.
Natuurlijk hadden we vorig jaar een super seizoen. Alleen het gelul van we zaten in een flow, zoiets kunnen we dit seizoen niet evenaren is de grootste bullshit. Wat zijn wij minder als een Heracles, Roda ? Ik vind juist dat je doelstelling evenaren van vorig seizoen moet zijn. Zo slecht is je groep niet in vergelijking met bovengenoemde clubs, en veel andere. Alleen PSV, en 020 springen er uit van de rest kan allemaal gewonnen worden met de juiste instelling, en met instelling bedoel ik spelers die voor ons ADO door het vuur willen gaan, en niet gaan liggen geilen om weg te kunnen.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 14:34 uur

rien1

pmc schreef:

De paniek zit bij jouw er gaat 1 speler weg en het hele elftal is op de loop volgens jou althans en al zou ADO een perfectie website maken met al het nieuws dan nog zullen er geruchten rond blijven gaan.
Zomer zal best wel de plek innemen van Derijck. Al moet ik zeggen dat afgelopen zondag de verdediging prima stond. Zonder Derijck dus.
Ik weet ook niet van de hoed en de rand inzake de onrust, maar we zien het wel. Als spelers zo ontzettend graag weg willen dan rotten ze maar op. Voor de juiste prijs uiteraard. Neem een voorbeeld aan de jongens als Toornstra. Die Immers is me met zijn uitspraken echt vies tegen gevallen.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 14:11 uur

Advertentie

super fc denhaag

ADO supporter Leidschenveen schreef:

laat iedereen lekker ophouden met zijn paniekreakties alsof we al gedegradeerd zijn, iedereen wist dat Timmie voor 99% zeker weg zou gaan. Een van de beste centrale verdedigers voor 700K ophalen, je bent gek als je het niet doet.
Klopt, maar ik zie dalijk drie van onze beste spelers vertrekken. Als er bij jouw dan geen paniek toeslaat vind ik dat erg knap.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 13:53 uur

Richard

Frans is een top gozer eerste klas. Iemand met echt groen geel bloed, en ook zeker door mij een gewaardeerd persoon. Als er iemand met betrouwbare info komt dan is Frans het wel. Frans kom maar op met nieuwtjes daar kunnen we beter over shouten als over mogelijke acties met een fles wijn of zo, of een opstelling te maken. Laten we vooral vertrouwen houden dat men in het bestuur goed bezig is, en dit zolang doen tot het tegendeel bewezen is. Mijn punt is wel dat men meer om de centen denkt als aan het succes, en mij is juist bewezen dat doormiddel van investeren en doorpakken succes behaald word. Een sponsor stapt veel eerder een club binnen die succes heeft, spelers worden ook meer waard wanneer het elftal succes heeft
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 13:39 uur

Nu online

Edwin, GroenGeelHart070, Dappere dodo, pajam, Marcie, Sprinkhaan070, BOSMENSEN, yesyes, fcdh-middennoord, Grimm, lernst, MonkNL en 211 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26