Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

BLEISWIJK-1

Aad schreef:

Respectievelijk 32 en 28 jaar oud. En we hebben vast jongere spelers die minimaal hetzelfde kunnen brengen.
Geen aanvaller. Maar ik zou Finn Dicke terug halen.

En Lynden Edhart heeft bij Utrecht ook nog maar een jaar contract. Misschien dat je die met meer dan 1 seizoen visie, en een kleine transfersom, kan overhalen terug te komen.
Ook handig bij een eventueel vertrek van Ideho.

Gewoon terug naar Haagse branie gastjes!!
2
Gisteren om 13:00 uur

JP

Vader en Zoon Terug naar ADO: Ach, Wat Lig Ik Toch te Dromen.

Ach, het was te mooi om waar te zijn. Maurice Steijn en Ajax, dat was een beetje alsof je een haringkar in een vijfsterrenrestaurant probeert te parkeren. Gewoon niet de juiste match. Steijn, onze eigen Haagse jongen, hoort thuis in het Forepark en het Zuiderpark, niet in de grachten van Amsterdam. Het is hoog tijd dat we hem terughalen naar waar hij echt thuishoort: bij ADO Den Haag.

In alle eerlijkheid, Maurice Steijn is ADO. Hij heeft het groen-gele bloed door zijn aderen stromen en kent elke baksteen van het oude Zuiderpark en het Forepark. Zijn hart klopt in het ritme van het Haags Kwartiertje. En nu, met een treiterende trainer (dank Slash) hebben we juist meer dan ooit een trainer nodig die niet alleen de club kent, maar ook begrijpt wat het betekent om Hagenaar te zijn.

Kijk, het is simpel. Maurice heeft een unieke band met de stad en de club. Hij is geen import-Hagenaar die de weg naar Scheveningen nog moet opzoeken op Google Maps. Nee, hij is een geboren en getogen jongen van de Hofstad. En dat voel je. Zijn humor, zijn mentaliteit, zijn onwrikbare zelfvertrouwen: het is de perfecte mix van Haagse bluf en realisme.

Natuurlijk moet zijn zoon Sem ook mee. Sem Steijn, die voetbal in zijn genen heeft, zou het perfecte maatje zijn voor de jonge garde van ADO. De Steijn-dynastie in Den Haag: dat klinkt toch als een sprookje? Vader en zoon, samen strijden voor het groen-geel. Het zou een mooi verhaal zijn, iets waar we allemaal naar uit kunnen kijken, vooral nu we wat meer gezelligheid kunnen gebruiken in het stadion.

En zeg nou zelf, wat heeft Ajax nou bereikt met Maurice? Niks. Het was als een Franse haan in een Haagse kippenhok: veel geschreeuw, weinig wol. Laten we het niet moeilijker maken dan het is. Maurice hoort thuis in Den Haag, waar hij met zijn directe aanpak en Haagse humor weer leven in de brouwerij kan brengen. Bij Ajax werd hij gewoon niet begrepen; daar hebben ze meer met tikkie-takkie voetbal, gelikte presentaties, het arrogante “wij zijn de beste” dan met recht-voor-z'n-raap Haagse praat.

Maurice heeft een no-nonsense mentaliteit die perfect past bij onze club. Geen poespas, gewoon knallen. En dat is precies wat ADO nu nodig heeft. Iemand die de boel opschudt, die spelers kan inspireren met zijn passie en kennis van de club. Iemand die de jeugd kan vertellen wat het betekent om voor ADO te spelen, en die de oudere garde weer scherp kan krijgen.

Dus, beste mensen van de club, het is tijd om Maurice Steijn weer thuis te brengen. Haal die man terug naar waar hij hoort, naar de club van zijn hart, naar de stad die hem grootgebracht heeft. En neem zijn zoon mee, want een beetje familiegevoel kan geen kwaad.

Maurice, de sleutel van de stad ligt klaar. De poorten van het stadion staan wijd open. Kom terug en maak ons weer groot. Want als er één iemand is die dat kan, dan ben jij het wel. En wie weet, misschien brengen we dan ook wat Haagsche bluf terug in de Eredivisie. Want eerlijk is eerlijk: dat kunnen we allemaal wel gebruiken.
12
Woensdag 12 juni 2024 om 11:20 uur

slash070

BLEISWIJK-1 schreef:

Het lijkt mij heel onverstandig. Maar kies je voor Kalezic, zal je de spelers die weg willen, voor de eerste training moeten slijten. Anders krijg je nooit een rustige voorbereiding.
Dacht dat tot nu toe geen enkele speler zich heeft uitgesproken, voorlopig komt alle info alleen via Jim vd Deijl., en het Ad Haagse Courant neemt het over. Hebben we geen spelersraad of zo, en waarom greep RVC, en vooral bestuur niet in.

Zal natuurlijk best een kern van waarheid inzitten, en al is de helft maar waar, dan is dat genoeg om een andere trainer te zoeken. En buiten zijn gedrag de idiote speelwijze en opstellingen na de winterstop natuurlijk.
2
Zondag 9 juni 2024 om 11:17 uur

Lellow

Het is juni 2024 en een jaar geleden dat Joris Mathijsen begon aan zijn nieuwe avontuur bij ADO Den Haag.

Na een flitsende start veroverde dit jonge elftal alle Haagse harten en zelfs gedurende het seizoen mocht er gedroomd worden van directe promotie ,helaas was uiteindelijk Excelsior te sterk in de halve finale van de POs.

Maar iedereen is er van overtuigd in Den Haag dat er direct gepromoveerd gaat worden in seizoen 24/25.
Alle talenten liggen nog langdurig vast en de eigenaar heeft kenbaar gemaakt dat niemand een uitgaande transfer gaat maken.

Er is vooral veel interesse voor Weervrouw de 22 jarige boomlange spits is geëindigd als topscorer van de KKD.
Met zijn maatjes aan de flanken Ideho en Wieghun die iedere wedstrijd goed zijn voor mooie acties,goals en assists.
Op 10 hebben we genoten van der Zee met zijn onbevangenheid doet hij ons denken aan Sem Steijn.
De Bruijn en Esajas kregen het vertrouwen van coach Kalezic en dat heeft zich uitbetaald naar een middenveld wat goed in balans is met snelheid,kracht,leepheid,creativiteit en loopvermogen.Er wordt zelfs gefluisterd of dit middenveld beter is dan Rado Immers en Toornstra.

Achterin is linksback Obsolom een absolute aanwinst en samen met Waem Asante en Che vormen zij de achterhoede.
Onze keeper Nikiema had niet misstaan in de selectie van Oranje.

Met een gemiddelde leeftijd van 23,7 jaar oud heeft Kalezic een prima seizoen achter de rug en is de Haagse Blug weer helemaal terug en iedereen kijkt uit naar het nieuwe seizoen.……….. oh net me bed onder gezeken.
10
Vrijdag 7 juni 2024 om 06:24 uur

Langebach2

Sprinkhaan070 schreef:

Om daar verder op in te haken hoeven Derijck en Sellouki van mij ook niet bij te tekenen. Derijck is te oud en Sellouki heeft bij verschillende trainers nooit een basisplaats gekregen.

Je hebt voor volgend seizoen deze spelers vast liggen:

Keepers: Wentges, Nikiema
Coremans en vd Riet word nog mee gesproken en zullen denk ik wel gaan tekenen.

Verdedigers: Granli, Waem, Asante
Dit is naar mijn mening de linie waar het meest geïnvesteerd moet worden.

Middenveld: Esajas, Vigen, Vlak, Sürmeli, de Bruin
Van mij mag Sürmeli met Kalezic mee vertrekken.

Aanval: Ideho, Schalk, van der Sande, van Mieghem, Struick, Houwaart
Van mij mag Struick vertrekken.

Al met al heb ik vertrouwen in Mathijsen dat hij de overgebleven selectie met goede spelers zal gaan aanvullen daar er ook het budget voor is.
Ook ik heb er wel vertrouwen in dat Mathijsen spelers kan aantrekken die kunnen strijden voor de doelstelling.
Maar om dat te bewerkstellingen heb je wel een fijne sfeer nodig. Of dat met de huidige trainer kan betwijfel ik.

Qua versterking begin je inderdaad achterin. Dat is het afgelopen seizoen natuurlijk niet goed gegaan. De verdediging moet staan en daarnaast heb je een spits nodig.

Het liefst Nederlandse spelers in de verdediging.
En als je kijkt wat er dan transfervrij en haalbaar is kom je uit bij Mirani van Volendam, Bronkhorst van Dordrecht als rechtsback.

In de spits wellicht John Verhoek proberen voor een jaar. Ja, die is al wat ouder maar heeft wel de haagse mentaliteit.
0
Dinsdag 4 juni 2024 om 17:16 uur

Olitano

lulijzer schreef:

Mijn gok is dat Kalezic het seizoen afmaakt en de club naar de eredivisie brengt. Als supporters zullen we tijdens de promotie-wedstrijd een ode aan hem brengen.
Mijn gok is dat Kaleniks vroegtijdig het Haagse nest verlaat. Iets met pek en veren.
6
Dinsdag 4 juni 2024 om 11:41 uur

Rob2002

grijze gek schreef:

Ik zal de link er niet opzetten van het AD, maar er is een leeg loop bij EXCELSIOR, tot nu toe heeft alleen Marinus Dijkhuizen zijn contract verlengd, ik zeg ADO grijp je kans en haal 1 of 2 spelers op bij excelsior, er lopen toch wat leuke spelers tussen.
Mag hopen dat niet veel spelers het verhaal van Jim v/d Deijl hebben gelezen
Misschien kunnen ze die Duijvesteijn verleiden met een zak geld.... heeft een clausule bij degradatie en is een Haagse jongen.
Scoort vaak tegen ons, dus waarom niet voor ons?
0
Maandag 3 juni 2024 om 10:54 uur

Advertentie

GroenGeelHart070

Haraldberg1 schreef:

Sprinkhaan: een Haagsche jongen is een jongen die in Den Haag is geboren, op dit moment op 500 meter van het Zuiderpark woont en bij ADO gevoetbald heeft!
Een jongen uit Den Haag dus! 😅
Gevoetbald bij Quick Steps, Haaglandia, Den Haag en omdat hij bovengemiddeld getalenteerd was ging hij naar Feyenoord en vervolgens naar Ajax. Bij Schalke in het 2e, 1 wedstrijd in het 1e.
Het zal vast een goede voetballer zijn en dan is het slim als je hem erbij kunt halen.

Zijn er nog meer verdwaalde Haagse jongens met potentie?
Dït is wat we allemaal willen!!
1
Zaterdag 1 juni 2024 om 18:40 uur

Sprinkhaan070

BLEISWIJK-1 schreef:

Heeft in de jeugd van ADO gespeeld. Is een rechtsback. Die afgelopen seizoen zijn debuut bij Schalke heeft gemaakt.
Dan maakt het hem toch nog geen echte haagse jongen. Ik zie zelfs dat hij niet in Nederland is geboren.
2
Zaterdag 1 juni 2024 om 12:39 uur

Sprinkhaan070

Haraldberg1 schreef:

Steven van der Sloot een echte Haagsche jongen die geen contractverlenging meer krijgt bij Schalke, zal wel worden benaderd door ADO neem ik aan!
Uit wat maak je op dat het een echt Haagse jongen is?
2
Zaterdag 1 juni 2024 om 11:33 uur

Nu online

guru, Ronaldo, Aad, Erik070, Tante Wil, Lellow, Marten en 145 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie