Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Lellow

Het is juni 2024 en een jaar geleden dat Joris Mathijsen begon aan zijn nieuwe avontuur bij ADO Den Haag.

Na een flitsende start veroverde dit jonge elftal alle Haagse harten en zelfs gedurende het seizoen mocht er gedroomd worden van directe promotie ,helaas was uiteindelijk Excelsior te sterk in de halve finale van de POs.

Maar iedereen is er van overtuigd in Den Haag dat er direct gepromoveerd gaat worden in seizoen 24/25.
Alle talenten liggen nog langdurig vast en de eigenaar heeft kenbaar gemaakt dat niemand een uitgaande transfer gaat maken.

Er is vooral veel interesse voor Weervrouw de 22 jarige boomlange spits is geëindigd als topscorer van de KKD.
Met zijn maatjes aan de flanken Ideho en Wieghun die iedere wedstrijd goed zijn voor mooie acties,goals en assists.
Op 10 hebben we genoten van der Zee met zijn onbevangenheid doet hij ons denken aan Sem Steijn.
De Bruijn en Esajas kregen het vertrouwen van coach Kalezic en dat heeft zich uitbetaald naar een middenveld wat goed in balans is met snelheid,kracht,leepheid,creativiteit en loopvermogen.Er wordt zelfs gefluisterd of dit middenveld beter is dan Rado Immers en Toornstra.

Achterin is linksback Obsolom een absolute aanwinst en samen met Waem Asante en Che vormen zij de achterhoede.
Onze keeper Nikiema had niet misstaan in de selectie van Oranje.

Met een gemiddelde leeftijd van 23,7 jaar oud heeft Kalezic een prima seizoen achter de rug en is de Haagse Blug weer helemaal terug en iedereen kijkt uit naar het nieuwe seizoen.……….. oh net me bed onder gezeken.
10
Vrijdag 7 juni 2024 om 06:24 uur

Langebach2

Sprinkhaan070 schreef:

Om daar verder op in te haken hoeven Derijck en Sellouki van mij ook niet bij te tekenen. Derijck is te oud en Sellouki heeft bij verschillende trainers nooit een basisplaats gekregen.

Je hebt voor volgend seizoen deze spelers vast liggen:

Keepers: Wentges, Nikiema
Coremans en vd Riet word nog mee gesproken en zullen denk ik wel gaan tekenen.

Verdedigers: Granli, Waem, Asante
Dit is naar mijn mening de linie waar het meest geïnvesteerd moet worden.

Middenveld: Esajas, Vigen, Vlak, Sürmeli, de Bruin
Van mij mag Sürmeli met Kalezic mee vertrekken.

Aanval: Ideho, Schalk, van der Sande, van Mieghem, Struick, Houwaart
Van mij mag Struick vertrekken.

Al met al heb ik vertrouwen in Mathijsen dat hij de overgebleven selectie met goede spelers zal gaan aanvullen daar er ook het budget voor is.
Ook ik heb er wel vertrouwen in dat Mathijsen spelers kan aantrekken die kunnen strijden voor de doelstelling.
Maar om dat te bewerkstellingen heb je wel een fijne sfeer nodig. Of dat met de huidige trainer kan betwijfel ik.

Qua versterking begin je inderdaad achterin. Dat is het afgelopen seizoen natuurlijk niet goed gegaan. De verdediging moet staan en daarnaast heb je een spits nodig.

Het liefst Nederlandse spelers in de verdediging.
En als je kijkt wat er dan transfervrij en haalbaar is kom je uit bij Mirani van Volendam, Bronkhorst van Dordrecht als rechtsback.

In de spits wellicht John Verhoek proberen voor een jaar. Ja, die is al wat ouder maar heeft wel de haagse mentaliteit.
0
Dinsdag 4 juni 2024 om 17:16 uur

Olitano

lulijzer schreef:

Mijn gok is dat Kalezic het seizoen afmaakt en de club naar de eredivisie brengt. Als supporters zullen we tijdens de promotie-wedstrijd een ode aan hem brengen.
Mijn gok is dat Kaleniks vroegtijdig het Haagse nest verlaat. Iets met pek en veren.
6
Dinsdag 4 juni 2024 om 11:41 uur

Rob2002

grijze gek schreef:

Ik zal de link er niet opzetten van het AD, maar er is een leeg loop bij EXCELSIOR, tot nu toe heeft alleen Marinus Dijkhuizen zijn contract verlengd, ik zeg ADO grijp je kans en haal 1 of 2 spelers op bij excelsior, er lopen toch wat leuke spelers tussen.
Mag hopen dat niet veel spelers het verhaal van Jim v/d Deijl hebben gelezen
Misschien kunnen ze die Duijvesteijn verleiden met een zak geld.... heeft een clausule bij degradatie en is een Haagse jongen.
Scoort vaak tegen ons, dus waarom niet voor ons?
0
Maandag 3 juni 2024 om 10:54 uur

GroenGeelHart070

Haraldberg1 schreef:

Sprinkhaan: een Haagsche jongen is een jongen die in Den Haag is geboren, op dit moment op 500 meter van het Zuiderpark woont en bij ADO gevoetbald heeft!
Een jongen uit Den Haag dus! 😅
Gevoetbald bij Quick Steps, Haaglandia, Den Haag en omdat hij bovengemiddeld getalenteerd was ging hij naar Feyenoord en vervolgens naar Ajax. Bij Schalke in het 2e, 1 wedstrijd in het 1e.
Het zal vast een goede voetballer zijn en dan is het slim als je hem erbij kunt halen.

Zijn er nog meer verdwaalde Haagse jongens met potentie?
Dït is wat we allemaal willen!!
1
Zaterdag 1 juni 2024 om 18:40 uur

Sprinkhaan070

BLEISWIJK-1 schreef:

Heeft in de jeugd van ADO gespeeld. Is een rechtsback. Die afgelopen seizoen zijn debuut bij Schalke heeft gemaakt.
Dan maakt het hem toch nog geen echte haagse jongen. Ik zie zelfs dat hij niet in Nederland is geboren.
2
Zaterdag 1 juni 2024 om 12:39 uur

Sprinkhaan070

Haraldberg1 schreef:

Steven van der Sloot een echte Haagsche jongen die geen contractverlenging meer krijgt bij Schalke, zal wel worden benaderd door ADO neem ik aan!
Uit wat maak je op dat het een echt Haagse jongen is?
2
Zaterdag 1 juni 2024 om 11:33 uur

Advertentie

James

Ik hoor mensen over Haags talent spreken. De spoeling is erg dunnetjes met Haags talent. Tijden zijn veranderd, en niet zo weinig ook. Wij werden vroeger de straat opgestuurd met een bal door moeder, en nu worden de kinderen de straat opgestuurd door moeders met een uitkering en veel succes gewenst met blowen en zoek maar uit wat je doet. Omdat moeders nu op facebook aan het daten moet na al 23 andere heren te hebben versleten. ( Voor de heren des huizes dito btw ) NEE, praat me niet over een Haagse mentaliteit meer want die mentaliteit is verdwenen en komt never nooit meer terug
1
Dinsdag 28 mei 2024 om 12:13 uur

Lellow

Wahter schreef:

Het is in ieder geval zaak jonge gasten te halen die het gras willen opvreten.
Geef Esajas en de Bruin zowiezo de kans minuten te maken en wellicht Struijck en Komeljenovic, dus ontwikkelen.
De Absalems, Hintum, Dereijck, Wolfgang, Hamdaoui en Surmelies hebben en krijgen we nooit wat mee en hun inbreng is niets geweest.
(zijn er toch veel te veel Joris)

De categorie Ideho en Waem is waar je naar op zoek moet. Vindt Kalazic niet leuk want die wil het liefst dikke dertigers.
TEvens Kalazic verplichten 1.4.3.3. te voetballen. Daar moet JM op gaan scouten. Als hij dit niet wilt opzouten.

Overigens zag ik op Youtube de JO17 voetballen tegen Ajax en Feyenoord. Een aanradertje om enige hoop te blijven houden.
Krijg ik eindelijk een soort van trots gevoel. Goede voorhoede spelers met acties en doelpunten en heel veel vechtlust.
Achterin weliswaar een vaak blunderende aanvoerder.
Maar toch ....
Alles en iedereen schreeuwt om Haags talent of talent met de mentaliteit die bij ons past.
Zet daar een ervaren as bij en de trein gaat rijden.

Gelukkig hebben overbetaalde en onder presterende marketeers aan het werk die totaal niet weten wat er speelt in het Haagse.

Er heerst daar op kantoor ongetwijfeld een soort gelatenheid want de huidige aandeelhouder en vorige daarvoor dekt toch de tekorten.
Zij zouden allen op provisie basis moeten werken.
Het is onbegrijpelijk dat je de eretribune niet voller kan krijgen.
Voldoende bedrijven en start ups in de regio DH die smachten naar een netwerk om hun business te kunnen laten groeien en bloeien.
In potentie de grootste business club van de regio Haaglanden en onder het genot van een versnaperingen worden de beste deals gemaakt en is het verlengen en/of aangaan van een sponsorship een simpele optelsom.
3
Dinsdag 28 mei 2024 om 10:43 uur

Olitano

Edwin Post schreef:

Het is dinsdag meestal bijltjesdag bij ons. De verwachting is dan ook nu hij dagen niet bereikbaar is wat natuurlijk als TD ook best wel beschamend is dat hij opstapt het zij vrijwillig of anders gedwongen. Als dat gebeurd dan zal ook de trainer volgen die na de winterstop met zijn staf een geweldige wanprestatie hebben geleverd. Ik hoop dat onze eigenaar die weer voor kkd begrippen een astronomisch bedrag moet gaan betalen om de tekorten te dichten geleerd heeft van de eerste twee seizoenen en nu een trainer met staf verplicht om de talenten van ons en de topamateurs uit de regio op gaat stellen en beter maken zodat ze ook nog wat opleveren en je weer een gezonde en gedegen toekomst hebt. Dus geen uitgerangeerde veel te dure spelers meer zoals die tot nu toe zijn gehaald. De club is de baas en de trainer een passant dus als de trainer aangeeft welke positie er versterkt moeten gaan worden gaat onze club TD of TM hiermee aan de slag zonder allerlei lijstjes met namen van de trainer. Wie de trainer moet gaan worden ik heb al een paar namen genoemd maar er zullen vast nog meer combinaties mogelijk zijn. Als onze eigenaar niet samen met de club deze veranderingen doorvoert dan zullen de tekorten ieder jaar blijven oplopen en blijven we ook een club zoals nu zonder enige visie.
Als de aandeelhouder de TD en trainer laat ontslaan bekritiseert hij zichzelf. Vanaf het moment dat hij eigenaar werd van onze club heeft hij schoon schip gemaakt en via zijn adviseurs deze leiding aan laten stellen. Al is deze man nog zo intelligent en nog zo goed in zaken doen betekent nog niet dat hij een voetbalclub als die van ons na tientallen jaren verlieslatend in no time winstgevend kan laten worden.

Daar moet je op zijn minst een voetbalvisie voor hebben. De Nederlandse en Europese voetbalmarkt goed voor kennen. De door hem aangestelde adviseurs hebben misschien kennis van de Amerikaanse sportcultuur maar gebleken is niet van de Nederlandse en/of Haagse sportcultuur. Het is met veel geld smijten zonder visie. En arme Naat weet het ook niet. Ze is goed in handjes schudden en emotioneel reageren.
0
Dinsdag 28 mei 2024 om 10:09 uur

Nu online

Wahter, fcdh-denhaag, Lellow, Marcie, DenhaagLeo, Kees, stevie, Swaber, Edwin Post, FC Den Haag! en 96 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie