Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

BLEISWIJK-1

Eeuwig Den Haag schreef:

Als we niet promoveren, zouden we dan Veerman alsnog proberen over te nemen?

Ik zeg van niet, ik denk dat de reden dat we op het middenveld altijd overlopen worden ook te maken heeft met dat Veerman geen druk zet op de centrale verdedigers van de tegenstander. Die creëren zo altijd een overtal in balbezet. Dus kan je eigenlijk geen druk zet als elftal. Wat toch niet helemaal past bij den haag.
Ik zie hem liever gaan. Ondanks dat hij wel ze waarde heeft gehad.

We moeten terug naar een ploeg met Haagse uitstraling. En dat hoeven geen spelers te zijn die hier vandaan komen.
Een Waem, Che en Koudoussou zijn bijvoorbeeld spelers die bij ons passen.
0
Maandag 1 april 2024 om 20:16 uur

Aad

ADO079 schreef:

Ja maar dan heb je weer een grote groep supporters die gaan morren want die verwachten dat we subtop eredivisie moeten spelen omdat we De DeRdE StAD VaN NeDeRlAnD zijn..
De derde stad van Nederland die, met randgemeenten erbij, minimaal 25.000 supporters zou moeten hebben en nog eens 25.000 die de club een warm hart toedragen. Dat zou iedere wedstrijd een uitverkocht huis moeten betekenen maar de waarheid is dat er, zelfs bij topwedstrijden, de 10.000 niet wordt gehaald.

Ik zou weleens een goed onderzoek willen zien dat de oorzaak van een gebrek aan toeschouwers verklaart. Het gedrag van de supporters, het stadion, de bereikbaarheid van het stadion, het gebrek aan succes, de samenstelling van de Haagse bevolking (autochtoon/allochtoon) of een combinatie hiervan?
Ik geloof er niets van omdat het al 50 jaar of meer is dat ADO niet aanslaat bij de Haagse bevolking. Holland Sport was toentertijd populairder dan ADO.

Dus dat 3e stad is een kulreden om in de eredivisie te MOETEN spelen.
5
Zaterdag 30 maart 2024 om 15:03 uur

Rob2002

41 minuten gewacht op het eerste Haagse schot.
1
Vrijdag 29 maart 2024 om 20:42 uur

JvDH

Het onderwerp trommel is uitgebreid besproken onder de supporters die zich daadwerkelijk bezighouden met de sfeer in en rond het stadion. Die stem is bepalender dan wat shouters die zelf óf zelden gaan, óf uitblinken in online commentaar geven en zelf 0,0 ondernemen om bij te dragen aan die sfeer.

Ook de nieuwe generatie is totaal niet anti-trommel. Het is meer een gewoonte onder ‘oudere’ supporters om te roepen dat een trommel ‘niet bij ons past.’ Maar diezelfde supporters vinden ook de huidige sfeer waardeloos/triest.

Dit speelt al jaren; we hebben het geprobeerd met meerdere initiatieven; de oude Haagse, Engelse sfeer is helaas verdwenen en komt niet meer terug. We moeten hiermee leven en stoppen met terugkijken. Niks doen is geen optie, daar wordt het niet beter van.
De trommelaar zal niet 90min op dat ding beuken, het is puur om liedjes langer door te laten gaan en het ritme aan te geven. We moeten wat.
5
Vrijdag 22 maart 2024 om 10:23 uur

Lellow

kako schreef:

Gaat Kalezic echt niet doen. Beter snel afscheid nemen. Zag gisteren oud Ado speler Buis als coach bij Fortuna te keer gaan bij 3-1 voorsprong en in blessuretijd. Heerlijk fanatiek en geen huiliebuilie
Ja Surmeli gaat hij never nooit wisselen . Kalezic is de enige persoon in het Haagse die iets in hem ziet.
1
Zondag 17 maart 2024 om 13:13 uur

Bolskie

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kalezic: honger om doel schoon te houden ontbreekt
Tot teleurstelling van Darije Kalezic lukte het ADO Den Haag opnieuw niet om een wedstrijd verdedigend goed te spelen.
Lees het nieuwsbericht
Het moet de honger zijn om wedstrijden te winnen, je hele insteek is verdwenen, hoog druk zetten Haagse bluf enz enz je bent t kwijt kalezic je laat alle kenmerken zien dat je de grip kwijt bent.
2
Zaterdag 16 maart 2024 om 14:14 uur

Advertentie

Bastiano

ADO Den Haag is in een neerwaartse spiraal terechtkomen.

De ploeg van Darije Kalezic verloor vrijdagavond in Velsen met 3-1 van nummer 18 SC Telstar. Door deze verliespartij zijn de promotieplekken ver weg. FC Groningen heeft ADO ingehaald en Roda JC heeft net zoveel punten, maar nog twee wedstrijden tegoed.

ADO probeerde te voetballen, maar kwam niet door de linies van Telstar heen. Zoals wel vaker dit seizoen had de Haagse ploeg de boel ook achterin niet op orde. De club uit Noord-Holland kon namelijk na een kwartier uit een counter eenvoudig op voorsprong komen.

ADO ging op jacht naar de gelijkmaker. Eerst kopte Henk Veerman op de lat en even later was Jort van der Sande wel trefzeker. De middenvelder stond weer in de basis en scoorde op aangeven van Justin Ché.

Een paar minuten voor rust kwam Telstar weer op voorsprong en liep ADO dus weer achter de feiten aan. Kort na de pauze werd het zelfs 3-1 en was het duel gespeeld.

De Haagse formatie heeft twee weken de tijd om orde op zaken te stellen. Volgend weekend is er namelijk een interlandbreak. De week daarop komt FC Groningen naar Den Haag.
2
Zaterdag 16 maart 2024 om 07:48 uur

ADO Zuidplas

Darije Kalezic vindt het geen schande als ADO Den Haag met de recente aanwinsten erbij directe promotie zou mislopen (haagse topsport op 9 februari).
Blijkt geen goed signaal te zijn geweest.
1
Vrijdag 15 maart 2024 om 22:58 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Waem: Haagse bluf naar boven halen
ADO Den Haag pakte maar liefst 27 punten dit seizoen in dertien wedstrijden dat het op achterstand kwam.
Lees het nieuwsbericht
2
Woensdag 13 maart 2024 om 18:13 uur

superfcdenhaag2

OPROEP!
Bij deze wil ik een oproep doen aan iedereen die KAN komen om te komen naar de laatste training voor FC Groningen!!!
Omdat het toch een must-win wedstrijd om nog aan te haken voor de eerste 2 plekken voor directe promotie en de selectie de aanmoediging voor de wedstrijd wel kan gebruiken!

En misschien dat supporters vereniging haagse bluf wat kan regelen qua fakkels, rookpotten etc. Of zelf meenemen kan natuurlijk ook.

Ik hoop jullie te zien!!!!
7
Woensdag 13 maart 2024 om 13:53 uur

Nu online

Marcie, CrazieD, Wahter, fcdh-denhaag, Lellow, DenhaagLeo, Kees, stevie, Swaber, Edwin Post en 93 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie