Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Haagse Roel schreef:

Ik heb vertrouwen in een mooi resultaat morgen !!! Tegen Willem II heeft het team bewezen dat men voor elkaar wil strijden. F'noord is geen topclub ala Twente , PSV en Ajakus. Wanneer er voldoende strijd is kunnen we de kakkerlakken pijn doen :  3-1 ........ben tussen 11.00-11.15 uur bij HP........FCDH !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik ben er ook rond 11.00 uur en verheug me op de pata, oh nee de drie punten bedoel ik.

 

ps Overigens ben ik met 1 punt ook meer dan dik tevreden. Het is en blijft een topclub en de huidige nummer 4. Ik denk dat elke speler van Feijenoord bij ons een versterking zou zijn. Laten we dus vooral realistisch blijven.

0
Zaterdag 28 november 2009 om 18:10 uur

Bert

Kees schreef:

Ach Bert,  die wedstrijd gaat op zeker door. Waar ik me meer zorgen over maak is dat iedereen hopelijk beseft dat we tegen de nummer 4 spelen en dat we niet zomaar gelijkspelen of zelfs winnen.

 

Verliezen kan heel goed tegen Feijenoord (we missen tenslotte nog steeds een heel blik vol met spelers) en zal ik op zeker geen schande vinden.

 

Als het maar niet zo lamlendig is als tegen Utrecht, PSV en VVV uit voor de beker.

Bij mij zijn de verwachtingen ook niet te hoog gespannen Kees.

 

Natuurlijk hoop ik dat we winnen. Maar een gelijkspel zou al een hele prestatie zijn. Thuis mis je Immers meer dan uit.

 

Maar goed het is 010 laat hun het spel maar maken.

 

Tegen dat klote Roda kunnen we punten pakken daarom allemaal mee ongeacht het resultaat tegen 010.

0
Vrijdag 27 november 2009 om 20:42 uur

<FCDH>

ADO GAAT IN GESPREK MET SUPPORTERS OVER ONVREDE

 

Support our team!
ADO Den Haag maakt sportief – mede door blessures en schorsingen – een moeilijke periode door. Juist nu kan iedereen tonen een echte supporter van ADO Den Haag te zijn. Echte supporters steunen hun club door dik en dun; in voor- en tegenspoed. Komende zondag tegen Feyenoord heeft ADO Den Haag ieders positieve steun hard nodig: Support our team!
Structureel gaat het goed met ADO Den Haag en haar supporters. Het imago van ADO Den Haag heeft geen stapjes, maar sprongen vooruit gemaakt; vooral dankzij het goede gedrag van de supporters. De kwetsende spreekoren, die ertoe geleid hebben dat de vorige thuiswedstrijd tijdelijk werd stilgelegd, beschouwt ADO Den Haag dan ook als een betreurenswaardig incident.

ADO Den Haag heeft dat ook laten weten aan de tuchtcommissie van de KNVB. De tuchtcommissie is namelijk een onderzoek gestart naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd tegen PSV. Een incident is natuurlijk geen incident meer als het daarna weer gebeurt. Bij herhaling van kwetsende spreekkoren en/of het stilleggen van een wedstrijd zal de KNVB ADO Den Haag ongetwijfeld hard straffen.

Het is dan ook van groot belang dat we onze club alleen op een positieve manier ondersteunen. Kwetsende spreekkoren en/of het stilleggen van de wedstrijd brengen de club enorme schade toe. Dat is iets wat we met elkaar niet willen. Daarvoor houden we teveel van onze club. ADO Den Haag heeft van supporters gehoord, en ook op sites gelezen, dat over een aantal zaken onvrede heerst. We gaan hierover op korte termijn in gesprek. Hier bewijst zich de waarde van het maandelijks overleg met alle supportersgroepen. We spreken niet meer over, maar met elkaar. ADO Den Haag wil waar nodig zaken verbeteren en uitleg geven waar onduidelijkheid over is.
De komende wedstrijd tegen Feyenoord zullen veel ogen op ons gericht zijn. We kunnen het ons niet veroorloven als het misgaat. We mogen niet in gevaar brengen wat we met elkaar hebben opgebouwd:

- ADO Den Haag speelt voor het tweede achtereenvolgende seizoen in de Eredivisie. Topclubs komen weer op bezoek. En met de steun van onze supporters en sponsors kunnen we ook de komende jaren laten zien dat ADO Den Haag in de Eredivisie thuishoort.

- Het wordt steeds drukker in het ADO Den Haag Stadion. Iedereen kan in zijn of haar eigen sfeer de wedstrijden bezoeken: kinderen en hun ouders op de Familietribune, zittend of staand op de Haaglandentribune, onze fanatieke supporters op de Aad Mansveldtribune en onze sponsors op de eretribune.

- Het Multifunctioneel Centrum hebben we samen toch mooi voor elkaar gekregen: een plek waar alle supporters doordeweeks en op wedstrijddagen een drankje kunnen drinken. Het gebouw staat er inmiddels. En als de gemeente eenmaal de horecavergunning heeft afgegeven, kan het ook open!

Dit alles staat komende zondag ook op het spel. Natuurlijk gaat het tegen Feyenoord in de eerste plaats om de punten. En als we met elkaar het team op een positieve manier steunen, kunnen we eraan bijdragen dat de drie punten in Den Haag blijven. Maar zeker is dat niet. De bal blijft rond. Zeker is wel dat als we de club op een positieve manier steunen, we niet in gevaar brengen wat we met elkaar hebben opgebouwd: Support our Team!


www.adodenhaag.nl
 

0
Vrijdag 27 november 2009 om 13:29 uur

Ooievaar

Vakkie-G schreef:

Jong PSV - Jong ADO Den Haag 0-2 geworden

Ik val van m'n stoel, wat een daverende verrassing. Winnen bij de koploper hierdoor wel vier punten boven de streep. Ben er erg blij mee. Sinds het  ze wil opheffen gaan ze blijkbaar voetballen. Hopelijk geeft hij nog een intervieuw waarin hij zegt dat hij eigenlijk het 1e ook wil opheffen, of laten fuseren met VVV, van hem kan je alles verwachten(...)

0
Maandag 23 november 2009 om 21:32 uur

fc den(nis) haag

Even geen gezeur or Rickies, Attevelds of Wetzels maar gewoon een tip voor onze spelers, in de wedstrijden dat we onnodig punten verliezen of een voorsprong uit handen geven heb ik meerdere malen het idee gehad dat een bal de tribune in of richting de noordpool verboden is. Volgens mij is dit toch een van de beginselen als je om de punten speelt, dat je niet onnodig jezelf of medespelers in de problemen brengt, maar gewoon roeien met die bal. Als we hier nu even mee beginnen dan maken we als kleine stapjes (geintje) Op naar zondag, ik verwacht strijd inzet passie en een beetje kanis

0
Maandag 23 november 2009 om 20:47 uur

rien1

@Ooievaar,Jensen,Kees,<FCDH>,Bert.

 

Ik hoop dat ik verder niemand vergeten ben, want ik kreeg (inderdaad Kees) nogal wat reacties op mijn shout eerder op de dag. Thanks allen.

 

Ik heb ze allemaal met belangstelling gelezen, en er is toch duidelijk 1 ding dat als rode draad door alle shouts heenloopt, en dat is vertrouwen (en positiviteit). Dat lukt natuurlijk niet op alle punten, en er zijn ook links en rechts dingetjes die niet goed zijn. Maar we blijven onze club steunen, al ziet iedereen het weer net effe anders dan de andere. Ik denk in ieder geval dat we gisteren ondanks een "gewone" wedstrijd op bepaalde punten best wijzer zijn geworden. Spelers die na slecht presteren, weer een beetje beter gaan spelen, en Atteveld die zichtbaar echt wel gewaardeerd wordt door de spelers. En dat is heel goed nieuws. Hij zei het eigenlijk zelf al, dat door al die bakken shit die zijn uitgestort door de Teleneus (en de rest van de pers), ADO dichter naar elkaar is toegegroeid. Mooi!!

 

@Ooievaar, zeker weten dat we nog eens naar een uitwedstrijd gaan! De aangename ontmoeting was geheel wederzijds!

   Het was inderdaad een leuke dag met een aantal shouters daar in Nijmegen. Dat moeten we zeker nog eens doen.

0
Maandag 23 november 2009 om 19:50 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik zie dat de aanklager betaald voetbal medogenloos is. Die keeper van Heracles zelfs 3 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk. Ammi, domme actie, maar wat ik nog dommer vond, was zijn opmerking bij eredivisie live. Die jongen heeft vast geen mediatraining gehad. Verbaast me niks als hij van ADO nog een boete krijgt, niet voor de rode kaart, maar voor de opmerking.

 

Lorenzo Pique dus in de basis a.s. zondag, ik zou alleen Kum op Biseswar zetten en Pique op links. Biseswar heeft vorig jaar in het Forepark onze hele verdediging in zijn eentje zoek gespeeld.

 

Ik hoop op een punt, maar ik zie het somber in als we Immers ook missen. De punten moeten uit de uitwedstrijd tegen Roda en de thuiswedstrijd tegen Heracles komen.

0
Maandag 23 november 2009 om 19:32 uur

Mr. FC DEN HAAG

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Her en der de reaktie van jullie gelezen, maar helaas is een kinderhand wel weer snel gevuld!

Tegen Willem II had er gewoon gewonnen moeten worden en dat zie ik de heren voetballers a.s. zondag tegen Feyenoord jammerlijk genoeg niet doen....

Vanzelfsprekend hoop ik echter op nog wat bonus punten dit aflopende jaar 2009, maar vrees het ergste!

Waarschijnlijk zullen we het toch volgend jaar moeten gaan doen als de dragende spelers er weer bij zijn, maar misschien zit het venijn ook in de laatste wedstrijden.

Ergens las ik ook nog dat misschien Sandro Calabro ons in de winterstop komt versterken, twee woorden maak ik hier aan vuil: wishful thinking!

Her en der de reakties van jullie gelezen, maar helaas is een kinderhand wel weer snel gevuld!

Tegen Willem II had er gewoon gewonnen moeten worden en dat zie ik de heren voetballers a.s. zondag tegen Feyenoord jammerlijk genoeg niet doen....

Vanzelfsprekend hoop ik echter op nog wat bonus punten dit aflopende jaar 2009, maar vrees het ergste!

Waarschijnlijk zullen we het toch volgend jaar moeten gaan doen als de dragende spelers er weer bij zijn, maar misschien zit het venijn ook in de laatste wedstrijden.

Ergens las ik ook nog dat misschien Sandro Calabro ons in de winterstop komt versterken, twee woorden maak ik hier aan vuil: wishful thinking!

Ook een nog nader op te richten spelersfonds wordt op lange termijn geschoven met dank aan Dhr. Wetzel die eerst het begrotingstekort wilt budgetteren!

0
Maandag 23 november 2009 om 18:51 uur

Advertentie

Mr. FC DEN HAAG

Her en der de reaktie van jullie gelezen, maar helaas is een kinderhand wel weer snel gevuld!

Tegen Willem II had er gewoon gewonnen moeten worden en dat zie ik de heren voetballers a.s. zondag tegen Feyenoord jammerlijk genoeg niet doen....

Vanzelfsprekend hoop ik echter op nog wat bonus punten dit aflopende jaar 2009, maar vrees het ergste!

Waarschijnlijk zullen we het toch volgend jaar moeten gaan doen als de dragende spelers er weer bij zijn, maar misschien zit het venijn ook in de laatste wedstrijden.

Ergens las ik ook nog dat misschien Sandro Calabro ons in de winterstop komt versterken, twee woorden maak ik hier aan vuil: wishful thinking!

0
Maandag 23 november 2009 om 18:41 uur

Bert

JB schreef:

Bert,

 

De afgelopen 10 seizoenen speelde Willem II 2 x Uefa cup en 1 keer CHAMPIONS LEAGUE.

Waar speelden wij toen?

Ik bedoel eigenlijk dat wij meer potentie hebben om door te groeien.

 

Ik baal van die actie van Bosschaert. Kijk gelijk spelen kan. Maar ram gewoon die bal de tribune in dat leren ze al bij de F jes.

 

Anders pak je weliswaar met kunst en vliegwerk wel gewoon drie punten.

0
Maandag 23 november 2009 om 18:07 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 174 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24