Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

kunnen we het niet beter over wat anders hebben.

 

iedereen is schuldig.niemand uitgesloten.

 

de supporters,ricky,atteveld,wetzel en ja zelfs de sponsors.

 

iedereen ziet dat als we redelijk onze punten pakken en spelen met passie er een goede sfeer is op de tribunes.

 

Dat supporters hun emotie niet in bedwang hebben omdat ze het hijl van vorig jaar weer dichterbij zien komen.

 

laten we eerlijk zijn het had ook anders kunnen zijn als we van vitesse hadden verloren.

 

riepen we hier niet met z'n allen dat we echt niet in het linker rijtje hoeven te staan maar dat er wel met passie en strijd gevoetbald moet worden.

 

alles is er op dit  moment toch gewoon niet meer kijk naar de laatste twee wedstrijden makke lammetjes waren het"hoe kan dat gebeuren als je tegen sparta het gras opvreet"

 

dan is het toch wel duidelijk dat het heeft gerommeld in de kleedkamer.

 

er is altijd wat rondom den haag

is het niet vermeende gok praktijken dan is het wel de keeperen ga zo maar door.

 

supporters:iedereen roept dat het zo goed gaat maar als er geen vrije verkoop is dan zitten er toch ook maar 8000 toeschouwers.

 

gaat het eigenlijk wel zo goed!!!

 

een tekort van 3 miljoen.

spelers die we niet kunnen halen

kosten van het stadion die de pan uit reizen.

 

hoe moeten we dan die omslag maken de supporters maken echt het verschil niet al zit het elke keer vol.

het verschil maken de sponsors en die komen niet,en waarom "wat heeft den haag nou gepresteerd"

 

we moeten heel ver terug dat ze twee keer landskampioen zijn geworden en de beker hebben gewonnen.

 

welk voordeel heeft een sponsor om den haag te sponsoren kan iemand mij dat uitleggen.

 

altijd onder in de ere of boven in de eerste.

welk voordeel heeft een sponsor daar aan.!!!!!

 

 

nee de groote clubs hebben goede sponsors omdat ze naams bekendheid hebben over de hele wereld en nationaal een product zijn.dat kunnen we van den haag toch niet zeggen.

 

Ik snap dan ook niet dat de meeste er in trappen als er word gezegd dat we binnen twee jaar in het linker rijtje staan (vast)en dat we voor europees voetbal gaan.

op welke gronden dan.

 

0
Donderdag 12 november 2009 om 09:54 uur

Moi

Reswek schreef:

om al die blinden die nog steeds niet doorhebben dat AW en RA de boel aan het belazeren zijn... dat verhaal van Ricky is dus niet verzonnen om RA zwart te maken dat is gebaseerd op eerdere incidenten zoals bij Meeuwis en nu ook bij de selectie van denhaag plaats vind... en ga maar slapen ja... morgen weer vroeg op zeker!

LB  he

waar  gaat het over. we willen de punten verder niets.  een speler, trainer of een TD die zich niet lekker voelt, moet zich bij parnasia melden. voila

0
Donderdag 12 november 2009 om 01:01 uur

anti td

Rene's Column: ADO Den Haag is ziek op GroenGeelHart

 

Een prachtig stadion. Spelers die de benen uit hun reet lopen, voor iedere meter strijden en zo trots zijn als een aap dat ze het groen gele shirt mogen dragen. De meest fanatieke supporters uit het heelal die met hun ludieke acties en spreekkoren zorgen voor een sfeer zo mooi en intimiderend tegelijk dat hij met geen toetsenbord te beschrijven is. Haagse Ricky vd Bergh die als dirigent de lijnen uitzet in de haagse wei en door zijn kanonskogels en steekpasses zelfs in de belangstelling staat van Ajax maar Ricky trekt een lange neus naar Martin Jol en gaat niet want Den Haag is zijn stad en zijn club! Af en toe gaat er een wedstrijd verloren maar er is altijd sprake van 110% inzet, schuim op de bekken en bloed op de schoenen. Andre Wetzel heeft zijn zaken goed voor elkaar en wordt door de supporters gezien als verlosser. Raymond Atteveld is een toptrainer, deze amateurpsycholoog weet precies hoe hij met spelers om moet gaan. Iedere speler moet anders worden benaderd en peoplesmanager Atteveld is hier echt een meester in. De spelers gaan voor hem door het vuur zoals het hoort. De club staat in de middenmoot en laat spectaculair vechtvoetbal zien wat bij de stad Den Haag hoort. Ook de jeugdopleiding draait geweldig.

Wetzel laat zien dat hij in staat is om in een korte periode een goed scoutingsapparaat neer te zetten. Zijn broer Ruud blijkt een gouden greep en haalt het ene na het andere talent binnen. Ook de door Wetzel gehaalde trainers voor de jeugdopleiding blijken toppers te zijn. De jeugdteams doen het allemaal boven verwachting en de spelers worden individueel beter en beter. De toekomst voor de club ziet er geweldig uit! Gelukkig heeft Wetzel destijds niet naar die gasten van de HCF geluisterd om Cor Lems aan te stellen want dan was het waarschijnlijk helemaal misgegaan met de opleiding. Wetzel is een gentlemen en een visionair. Den Haag heeft goud in handen met Andre Wetzel.

Maar dan wordt je wakker en………………………

We staan op de 15de plaats en zijn 1 punt verwijderd van plek 17. We hebben 2 punten uit 7 wedstrijden en het vertoonde spel is al weken dramatisch slecht. De inzet, als je hier al van kan spreken, is zo niet nog slechter. Zelfs een ervaren spelers als Derijck die in staat is om geweldige wedstrijden te spelen raakt geen pepernoot meer en dekt alleen nog maar lucht in plaats van de spitsen van de tegenpartij. De beoogde dirigent Ricky vd Bergh krijgt geen vertrouwen van de technische staf. Atteveld verkiest zelfs aanvaller Soltani ,die dit seizoen nog geen skippybal kan raken maar desondanks toch weigert om een verbeterd contract te tekenen, boven VD Bergh op het middenveld. VD Bergh is inmiddels helemaal de weg kwijt, schiet alleen maar tegen de lat en maakt de ene rare overtreding na de andere.

Atteveld krijgt de boel maar niet op de rails en de spelers lijken niet naar hem te willen luisteren misschien heeft hij wel te hard aan hun oren getrokken? Voorlopig dieptepunt was de wedstrijd tegen PSV waar de spelers erbij liepen alsof ze, naast hun directe tegenstanders, ook helemaal de weg kwijt waren. Ze waren echter niet de enige want ook scheidsrechter Roelof L was die dag behoorlijk de weg kwijt( Immers was absoluut geen rood). Als dank voor zijn optreden werden Roelof en zijn moeder enthousiast toegezongen door het mannenkoor op midden noord waarna hij besloot om de wedstrijd te staken.

Deze staking baarde Andre Wetzel gelijk zorgen want hij heeft er natuurlijk persoonlijk voor gezorgd dat er weer gezinnen met kinderen en opa´s en oma´s naar het stadion komen. Zullen deze mensen nu nog steeds blijven komen? Ik deel de zorgen van Andre maar niet vanwege de spreekkoren. Kijk maar naar AZ-AJAX daar werd een groot deel van de wedstrijd Hamas, Hamas joden aan het gas gezongen en het stadion zat bij de volgende thuiswedstrijd gewoon weer vol (inclusief gezinnnen met kinderen en de opa´s en oma´s). Deze wedstrijd werd trouwens niet gestaakt terwijl er naast de hamas spreekkoren ook de meest vreselijke liedjes over De Zeeuw werden gezongen. Je gaat haast denken dat ze bij de KNVB met 2 maten meten. Het optreden van Vink tijden Twente Ajax is daar ook een voorbeeld van. Ik heb daar overtredingen gezien die absoluut donker rood waren. Brama schopt zowat, met een karatetrap waar Bruce Lee jaloers op is, Vertonghen zijn hoofd eraf maar rood ho maar. Als Vink zondag in het Aad Mansveldstadion had gefloten dan hadden vd Bergh en Immers er niet met Rood af gegaan daar ben ik heilig van overtuigd. Voor het resultaat had dit overigens niet uitgemaakt want als je zo speelt als Den Haag zondag dan win je geen enkele wedstrijd in de eredivisie en krijg je zelfs van RKC op je klote.

Ik deel de zorg van Wetzel dus wel met betrekking tot het wegblijven van de gezinnen maar ik denk dat ze wegblijven vanwege het dramatisch slechte voetbal dat deze mensen de laatste maanden krijgen voorgeschoteld. De slechte prestaties van het eerste team zijn blijkbaar besmettelijk want ook het tweede, de A1 en de B1 staan onderaan. Dit belooft niet veel goeds voor de toekomst en is hoogst opmerkelijk in een stad waar zoveel talent op de velden rondloopt. Wetzel heeft vorig seizoen aangegeven dat de functie TD en Trainer niet te combineren was. Als fulltime TD zou hij zich ook meer op de jeugdopleiding gaan richten. Hij heeft zijn broer Ruud als scout aangesteld en diverse nieuwe trainers binnen gehaald. Als het zo door gaat met de jeugd dan zijn de eerste teams volgend seizoen niet meer op het hoogste niveau actief. Gevolg is dat het nog moeilijker wordt om talenten naar Den Haag te halen want echt talent wil op het hoogste niveau acteren.Het door Wetzel uitgestippelde beleid met betrekking tot de jeugdopleiding werpt dus nog niet echt zijn vruchten af en dat is nog maar zachtjes uitgedrukt. Tel hier zijn falen als trainer van vorig seizoen en zijn dramatisch slechte aankoopbeleid bij op en dan rijst vanzelf de vraag : Wat is de toegevoegde waarde van Andre Wetzel tot nu toe voor Den Haag?

Volgens Wetzel is zijn toegevoegde waarde in ieder geval dat hij er zondag in geslaagd is om het publiek rustig te krijgen want nadat hij de menigte had toegesproken was het over met de kwetsende spreekkoren en kon de wedstrijd gewoon worden uitgespeeld. Daar had Andre toch maar mooi voor gezorgd. Omdat Andre dit graag op TV wilde vertellen heeft hij zelf net zo lang rondgebeld met de media tot dat hij een programma had gevonden om zijn verhaal te doen. Andre werd uitgenodigd in VI en we hebben allemaal kunnen zien hoe zijn masker (van de goedlachse, succesvolle, joviale TD) in een keer van zijn harses viel en hoe de ware Andre Wetzel te voor schijn kwam. “Gentlemen” Andre verlaagde zich tot zijn werkelijke niveau en deed uitspraken over Rick vd Bergh in de media die een TD niet hoort te doen.

Het was spraakmakende televisie waarin de snor voor heel Nederland onthulde dat wij een trainer hebben die aan oren trekt, spelers bij de keel grijpt en spelers in een volle kleedkamer met privéproblemen confronteert die hem in vertrouwen zijn verteld (Dereijck en zijn relatieproblemen). In Limburg wisten ze dit al en ook de insiders bij Den Haag waren hiervan op de hoogte. Wetzel zat erbij alsof hij moest poepen en keek alsof hij water zag branden. Zelfs toen Derksen vertelde dat Atteveld hier bij Roda ook al om bekend stond wuifde Wetzel dit weg en zei dat Atteveld absoluut geen dingen deed die niet door de beugel kunnen. Misschien moet Wetzel even bellen met Marcel Meeuwis ex- Roda.

Ondertussen is VD Bergh wegens wangedrag uit de selectie gezet. Dit komt Wetzel en Atteveld maar al te goed uit want ze moeten Ricky gewoon niet. Ze wisten van te voren wat ze met VD Bergh binnen hebben gehaald (Grote bek met een klein hart. Een goede voetballer als hij vertrouwen krijgt maar hij kan ontsporen) en zijn er niet in geslaagd om hem in het gareel te krijgen en de juiste snaar bij hem te raken. Dit zegt wat over vd Bergh maar minimaal net zoveel over de management kwaliteiten van Wetzel en Atteveld. VD Bergh heeft overal wel wat problemen gehad maar is nergens zo ontspoord als bij Den Haag. Kreeg hij elders meer vertrouwen of had hij daar misschien te maken met trainers die hem wel op de juiste manier benaderen en niet aan zijn oren trokken?

Ondertussen is de club Den Haag een slangekuil geworden. Het eerste staat bijna op een nacompetitie plaats. Het tweede en de belangrijkste jeugdteams vechten tegen degradatie. Spelers en trainers vertrouwen elkaar niet. De trainer trekt, uit onmacht, aan oren, is handtastelijk, niet te vertrouwen, kan zijn spelers niet motiveren en blijkt een tactisch onbenul. En Andre Wetzel? Die gaat maar door met het verkopen van gebakken lucht door overal te roepen dat hij zo goed bezig is en zulke fantastische prestaties levert. Dankzij hem staat de club op de rails, dankzij hem hebben we een goed imago, hij heeft de supporters weer stil gekregen want iedereen luistert immers naar Andre. Dream on Andre. Er is veel meer uit deze club te halen als dat jij samen met Raymond tot nu toe hebt gedaan. Zelfs met deze selectie.

Conclusie: FC Den Haag is ziek. Is er een dokter in de zaal?


COME ON THE HAGUE

Rene

0
Woensdag 11 november 2009 om 22:28 uur

angelo

Vincent schreef:

geen loze woorden. je hebt me email adres dus ik hoor het wel als ik iets voor je kan doen.

dit is pas echt haags

 

over het kippevel moment gesproken

 

mijn wens

wij supporters trainer en voetballers een ziel een gedachten er voor gaan en punten pakken

0
Woensdag 11 november 2009 om 20:36 uur

Johannes

Is Ome Co al gevraagd?

 

En zullen we gewoon weer onze ploeg (welke 11 het ook zijn) naar drie punten schreeuwen in Tilburg? Met 15 puntjes staan we weer wat beter!

0
Woensdag 11 november 2009 om 16:37 uur

Vlakko

Aad schreef:

Ik denk dat bij het staken niet het woord kk een rol heeft gespeeld.

Wel het feit dat om Luinge te kwetsen zijn moeder een hoer werd genoemd.

Ik geloof dat niemand van ons zou pikken dat zijn moeder, levend of al overleden, een hoer werd genoemd. Of zijn vrouw of dochter.

DAT vond Luinge te ver gaan en gelijk had hij.

 

Ik denk dat welke scheids- of grensrechter dan ook best een spreekkoor kan hebben. Maar dan wel een die gaat over hemzelf en zijn fluiten of vlaggen.

Ik zie geen scheidsrechter een wedstrijd staken vanwege het feit dat geadviseerd wordt zijn fluit in zijn kont te stoppen.

Dat schrijf ik volgens mij ook. Dus we zitten al op 1 lijn.

 

De discussie daarvoor ging alleen wel degelijk over het woord KK.

 

Ik heb ook al aangegeven ik ga de komende weken eens turven hoeveel wedstrijden er worden stil gelegd. Denk dat ik weinig streepjes hoef te zetten of ik moet het geluid van mijn tv bij eredivisielive uitzetten.

 

Volgende stap waar we ons denk ik persoonlijk drukker over kunnen maken is hoe uit deze impasse van spelersgroep enerzijds en Atteveld/Wetzel anderzijds te geraken. En dat zonder dat we als supporters een kant gaan kiezen wat nu al gebeurt merk ik op het net.

 

Terwijl er maar 1 ding belangrijk is en dat is de wedstrijd over 1,5 week in Tilburg en daarbij behorende 3 punten. Maar op Technisch vlak gaat maar over 1 ding en dat zijn volgens mij niet die heel belangrijke 3 punten in Tilburg en dat is nou het grote probleem.

0
Woensdag 11 november 2009 om 15:45 uur

<FCDH>

Voorbeschouwing ADO DH – Derby County
Donderdag a.s. wacht de oefenwedstrijd tegen het Engelse Derby County. De club komt uit op het op een na hoogste Engelse niveau, de Championship. Derby County is een van de oudste Engelse profclubs. In 1888 was Derby County een van de twaalf clubs die verantwoordelijk waren voor de oprichting van de “Football League”, de oudste professionele voetbalcompetitie ter wereld.
De ploeg van trainer Nigel Clough, bevindt zich op dit moment op een 17de plaats. De Championship biedt in totaal plaats aan 24 clubs. De laatste wedstrijd die Derby County afwerkte, was een thuiswedstrijd tegen Coventry City. Derby County wist met een 2-1 overwinning de punten in eigen huis te houden.

Derby County is een club met een rijke historie. In de seizoenen 1971/72 en 1974/75 werd de club uit het gelijknamige Derby landskampioen. De club, die in 1884 werd opgericht, won in 1946 vooralsnog de enige FA Cup uit de geschiedenis. Ook Europees gezien hebben “The Rams” een mooie prestatie achter hun naam staan. In het seizoen 1972/73 werd de halve finale van de toenmalige Europa Cup I gehaald. De Engelsen verloren in de halve finale van het Italiaanse Juventus.

Vorig seizoen leek Derby County nog voor een bekerstunt te gaan zorgen in de League Cup. In de heenwedstrijd van de halve finale werd Manchester United met 1-0 verslagen. Na een half uur tekende Kris Commons voor de enige treffer van de wedstrijd. In de return ging de ploeg alsnog met 4-2 onderuit tegen de latere winnaar van de League Cup.

Kaarten
Voor het duel van morgen, donderdag 12 november 19.30 uur, zijn nog kaarten verkrijgbaar.
Morgen zullen vanaf 17.00 uur de stadionkassa’s geopend zijn. Iedereen met een geldig legitimatiebewijs kan een kaart kopen voor dit duel, één kaart per legitimatiebewijs.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de:
Aad Mansveld Tribune: € 5,-
Haaglanden Tribune: € 7,-



 

0
Woensdag 11 november 2009 om 11:52 uur

Advertentie

Midden-Oost

angelo schreef:

het mooiste zou zijn de eerst volgende wedstrijd 3 punten

Zetten we dat op de taart Angelo. "tegen Willem II 3 punten". Ik denk dat Marcellino wel weet waar Ricky woont. Zou wel leuk zijn als we met de shoutbox voor de deur staan. Volgens mij woont hij in Ypenburg. Misschien kunnen we nog een bakkie doen en ff op de foto. Ik denk dat-ie het helemaal top zou vinden. Die gozer zit echt aan de grond en wil niks anders dan met ons winnen.

 

Misschien kunnen we vrijdag bij de training de selectie trakteren. Reken maar dat die gasten net zo vertyft zijn als wij. Als wij ze hun steun geven, gaan we gewoon winnen in Tilburg. Wie weet halen we de krant wel met onze actie, ook weer meegenomen.

 

Wat spreken we af, vrijdag naar de training ?? Vanavond of donderdag ff een paar centen inzamelen ?

 

0
Dinsdag 10 november 2009 om 14:46 uur

angelo

Midden-Oost schreef:

Jongens misschien een vreemd idee maar zullen we een bloemetje bij Ricky laten bezorgen? Stel dat ik hem was dan had me dat wel enorm veel goeds gedaan. Het zou toch dood-en doodzonde zijn als hij weggaat/wegmoet. Ik weet 1000% zeker dat hij voor ons een topper kan worden als hij vertrouwen krijgt en een keertje onderkant lat schiet.

Misschien moeten we de hele selectie vrijdag trakteren en laten zien dat wij nog 100% in ADO geloven. Enja ook Wetzel krijgt een blommetje, die heeft het nu ook zwaar en verdiend onze steun. Iedereen is er ziek van, we moeten de zinnen verzetten, en snel !

We moeten uit in Tilburg minimaal een punt pakken en dan thuis tegen Feyenoord vol erop. Jongens het balletje blijft rond, voor hetzelfde geld staan we na Feyenoord-thuis weer met een biertje onder de tribune en komen de voetjes weer van de vloer. Het is wij tegen de rest en wij gaan NL gek maken. Die boeren komen nooit van ons af !!
 

het mooiste zou zijn de eerst volgende wedstrijd 3 punten

0
Dinsdag 10 november 2009 om 14:21 uur

Midden-Oost

Jongens het doet weer zo verschrikkelijk veel pijn. Ons cluppie gaat weer in een paar weekendjes helemaal naar de klote. Toen ik gisteren, na Vi-tv, me bed instapte was het mij wel duidelijk dat Atteveld én Ricky per direct ontslagen moeten worden. Dit wordt anders weer één groot drama-jaar. Waarschijnlijk is het dit al maar we kunnen nu misschien nog bijsturen. Wat me echt pijn deed was dat Ricky gelijk met VI belt en alles naar buiten gooit nadat-ie is weggestuurd.

Het was eigenlijk zielig om te zien dat AW van Derksen moet horen wat er op de training gebeurd. Tegelijk besefte ik dat ik mijn lievelingsspeler niet meer in actie zal zien. Die gozer verspeeld in een paar weken al zijn krediet in NL en kan nooit meer een kant op. Beseft hij wel dat hij straks ook niet meer de hypotheek kan betalen, zijn gezin kan onderhouden als hij ontslagen wordt ? Deze jongen komt nergens meer aan de bak en omdat hij schuldig is aan zijn eigen ontslag kan hij een uitkering ook vergeten.

Oh, oh allemaal verliezers en ook wij verliezen weer alles in een paar weken. Helemaal kut en ik voel me zwaar vertyft. Het liefste neem ik nu vrij en ga ik langs het trainingsveld uithuilen. Thuis is de sfeer ook zwaar chagrijnig. Ben er echt kapot van. Kkr-zooi altijd weer dat grafvoetbal en problemen, waarom spelen wij nou nooit eens een keertje zoals dat kut Heracles.

Misschien mislukt iedereen in Den Haag omdat, net zoals bij Ajax en Feyenoord, de lat hier heel hoog ligt. Eigenlijk eisen wij een kampioenschap maar met dit materiaal mag je blij zijn als je je überhaupt handhaaft. Kut ook weer dat AW en het bestuur ons een lekkere worst voorhoudt dat we 12e kunnen worden, dat maakt de desillusie nog groter. En ja wat nu ?

Het lijkt me een utopie om te denken dat het de komende wedstrijden beter zal gaan. We spelen uit tegen Willem-II en Roda JC dus dat moeten punten opleveren anders speel je al bijna een kansloos seizoen met wellicht grote rellen tijdens Feyenoord-thuis als gevolg. Ik ga vrijdag maar weer eens bij de training kijken.
 

0
Dinsdag 10 november 2009 om 11:25 uur

Nu online

Law en 134 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24