Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Aad

Nog nooit heb ik het zo erg gevonden gelijk te hebben als nu.

 

Al enkele shouts beweer ik dat het ernstige vormverlies van diverse spelers duidt op gerotzooi binnen de groep. Helaas komt nu uit dat het ook zo is. Of alle beweringen van Ricky waarheid zijn laat ik in het midden maar wanneer ik lees dat training-watchers hebben gezien dat er ballen in gezichten worden gegooid en bij voorbeeld Horvath met een ijzeren stang wordt gepord dan begrijp ik dat de sfeer ernstig verziekt is.

 

Dat Wetzel gisteren nog Atteveld voor de camera verdedigde kan ik begrijpen, maar ik denk dat hij compleet verrast door de deskundig opgezette val van de snor. Diens opmerking over slaan kwam bij Wetzel als een donderslag bij heldere hemel.

Ik denk dat Wetzel na de uitzending nog veel meer te horen heeft gekregen en het lijkt mij sterk dat VI (Snor) zomaar iets beweert. Die hebben vast een cross-ckeck gedaan.


Dat Wetzel verrast was begrijp ik ook. Hij zit nagenoeg altijd in zijn ivoren toren en schijnt niet al teveel in het Zuiderpark te zijn. Zijn enige lijntje met de groep is Atteveld en die zal zijn eigen falen (als dat er is) niet onderstrepen.

 

Triest dat dit mijn club weer moet overkomen. Een verdeelde selectie, een speler waarvan velen wat verwachten (ik persoonlijk niet) aan de dijk gezet en een trainer die als alles op een rijtje is gezet dezelfde weg gaat omdat ook hij zijn grip op de slectie kwijt is.

 

Dat kost punten en nog veel meer geld.

0
Dinsdag 10 november 2009 om 08:33 uur

Davidovic

Heren waarom allen zo negatief. Er gebeurd in twee en half jaar tijd 1 keer iets. Het is gewoon frustrerend dat je na een goed begin waar een hoop punten heb laten liggen die niet nodig zijn.  Ten eerste de knvb meet met twee maten ik heb gister de spreekkoren gehoord oke is niet goed te praten maar ik hoor tegenwoordig wel ergere dingen.

Verder staat de boel weer op scherp iedereen weet weer waar we naar toe willen dan moeten wij allemaal ons weer positief laten zien. Zie het als een incident en maak er niet te veel woorden aan vuil en dan gaan wij na de interland week gewoon verder hoe wij begonnen zijn onthoud na de interland week in september pakte wij ook Az. Iedereen gewoon weer als 1 man achter het team en laat dit incident achter ons.

 

Come on The Hague!!

0
Maandag 9 november 2009 om 19:47 uur

Vak Q

 

Wat een afknapper gisteren in het Forepark.

Eerst Luinge die ons al meerdere malen heeft benadeeld

toejuichen als een stel mafkezen.

Gele kaarten waren terecht...Kum overduidelijk vasthouden,

Soltani blinde overtreding aan de zijlijn, Vicento kamikaze-actie.

En dan het trieste roepen om Ricky van der Bergh.....

Deze jongen kost ons geld, punten en een groot gedeelte

van het opgebouwde krediet bij voetballend Nederland.

Atteveld is ook het spoor volkomen bijster met Immers en Schwiebbe als verdedigende middenvelders en 4 aanvallers :

Verhoek-Milic-Vicento-Soltani (= geen middenvelder..!!)

Immers gaat op zeker minimaal 4 wedtrijden erbij krijgen vanwege zijn slimme opmerkingen bij het verlaten van het veld:

remember Rankovic / Blom....(5 wedstrijden)

We zijn weer terug bij af en er zal geen vrije kaartverkoop meer

zijn en vele honderden zullen het Forepark laten voor wat het is,

een repeterende bron van degradatie-voetbal en veel imago-schade door supporters die het nooit zullen leren....jammer maar

iedereen zal ons dan ook terecht het nog eens fijntjes inpeperen ! 

 

 

0
Maandag 9 november 2009 om 19:32 uur

Ron001

Drama schreef:

eerste stuk zeker mee eens

 

yuri is beter dan soltani wat een drama die jongen

 

Rick moet gewoon weggaan beter voor rick beter voor DH

Hopen dat knopper en ranko HEEL snel terug zijn

Yuri vind ik ook tegen vallen!! (v/d Haar vond ik opvallender!)

Maar nu mis je een speletr als Danny !! Iemand de praat in het veld!! Je ziet de onzekerheid !! Rug dekking !! wat is dat!! Toyfonen had mijns inziens gewoon beter gekt dienen te worden!!!

 

Waarom Ricky aangepakt wordt zou wel eens met afspraken te maken kunnen hebben! Bij Heracles had hij al veel gele/rode kaarten moeten hebben!! Kwam er steeds goed mee weg, de afspraak zou kunne zijn dat alle aktie´s van rikcy (ook onze fc)

onder een vergootglas liggen!!

En nu deze zinloze overtreding??? Geen vertrouwen?? Ja verdienen moet je dat!! en dat begint met je aan afspraken houden!!  En gewoon voeballen zonder schoppen en ellebogen!!!

Het is jammer maar ik zie toch echt dat Ricky onz nu punten kost!! En Immers had geen rood mogen krijgen!! Maar het haagsche worden boek levert hem alsnog een schorsing op !!!

Je bent boos maar net als op de tribune alsmaar die ziektes!! Verzin iet anders jongens!! (het klinkt stoer , maar is het niet!) Als je zelf zo een ziekte oploopt, dan zie /voel je pas wat het is!!) 

Kost ook geld, mensen gaan nu eerder naar een andere club(ook spelers)  

0
Maandag 9 november 2009 om 13:36 uur

super fc denhaag

Max schreef:

Volgens mij zijn er ook een hoop supporters die juist negatiever tegenover Haagse jongens in het elftal staan.

lijkt mij ook. wat ik wel raar zou vinden is als ricky ontslagen zou zijn. vorige week maakte bosschaard ook een flinke onnodige overtreding. ik heb er verder niets over gehoord wat daar de sancsies van zijn. want daardoor gaven we ook zomaar 3 punten weg. maar wetzel heeft nu eenmaal de pik op ricky.

0
Maandag 9 november 2009 om 13:10 uur

Advertentie

DeHaagseHyena

Kees schreef:

Hij beschouwt het staken als een incident. Een rode kaart had hij anders beoordeeld. Zei niet welke.

 

He kees, op eredivisielive de wedstrijden zei hij de rode kaart van immers...heb niks over de wedstrijd te zeggen......speel 4-5-1 op de counter daar hebben we zeker 10 punten mee gehaald?

0
Maandag 9 november 2009 om 07:25 uur

lernst

denk dat we nog blij moeten zijn met 1 wedstrijd zonder publiek , als de knvb echt kwaad wil krijgen we gewoon 3 punten in mindering , volgens de statuten kan dit zomaar gebeuren , luinge was idd drama , maar dat is die mongool van een ricky ook , strik erom en heel gauw terug naar heracles , echt goede voetballer maar ga je eens gedragen je weet toch dat ze op je letten  

0
Zondag 8 november 2009 om 21:19 uur

Ooievaar

Opstelling en instelling deugde van geen kant. Natuurlijk mag je van PSV verliezen, maar ga dan strijdend ten onder, en dan bedoel ik niet om een hoop kaarten te pakken.

 

Inderdaad was de scheidsrechter dramatisch, maar wij ook. We moeten de mouwen tot de oksels opstropen om aan de punten te komen. Gelukkig is de competitie over de hele linie waardeloos, dus maak ik me niet al te veel zorgen. Maar de knop zal wel omgedraaid moeten worden. Ook Atteveld deelt in de malaise, hij moet gewoon tegen dit soort ploegen veel behoudender spelen, zeker als je niet zo lekker in je vel zit, moet je terugvallen op zekerheden. Dus 4-4-2 of 4-5-1 maar niet met teveel aanvallende intenties. Dat is vragen om moeilijkheden.

 

We moeten ons gewoon richten op plek 14/15 meer zit er gewoon niet in, tenzij er nu eens wèl een kwaliteitsinjectie komt. Maar dat durf ik te betwijfelen.

 

Met dit wanbeleid creër je onrust, met alle gevolgen vandien(...)

Zoals gewoonlijk worden we door RvC, Wetzel en v.d. Kallen vergast op de mooiste verhalen, maar zitten we ook dit seizoen weer tegen een elftal aan te kijken wat als plafond handhaving heeft, dat is nog eens progressie maken.

 

Wil het echt wat woorden dan zal er doorgeselecteerd moeten worden, en afscheid genomen dienen te worden van nutteloze krachten als vd. Bergh - altijd wat, zelden wat goeds-, Soltani, Verhoek, en deze TD, die het voor elkaar krijgt om met dit budget z'on jupiler niveau selectie samen te stellen, maar vrolijk rondtoetert dat je hiermee minimaal notabene 12e dient te woorden. En jupiler spelers als Verhoek en Soltani nog langer wil vastleggen ook.

 

Atteveld daar valt inderdaad het nodige van te zeggen, gaf voor het seizoen al aan dat handhaving het hoogst haalbare is. Realiteitsbesef kan ik hem niet ontzeggen. Zou de leiding - of wat daarvoor doorgaat - ook eens moeten hebben, dat zou een hoop ellende schelen.

 

Atteveld faalt de laatste tijd opzichtig, maar om hem de schuld te geven van deze malaise getuigt van ernstige kortzichtigheid. Maar ben bang dat hij de zwarte piet krijgt toegeschoven. Deze selectie komt behoorlijk tekort, dat is het probleem en met name voorin.

 

 

 

 

 

0
Zondag 8 november 2009 om 17:18 uur

Aad

Een regelrecht drama. Voor het eerst in ik weet niet hoeveel jaar ben ik met de rust naar huis gegaan. Ik schaam me diep voor dit team en nu lees ik dat ik me ook moet schamen voor mijn mede-"supporters"

 

Niet alleen de spelers zijn de weg kwijt maar ook Atteveld, die ik hoog had zitten. De opstelling leek nergens naar. Behalve Vicento (op basis van wat ik de 1e helft heb gezien) haalt een klein voldoendetje. Ditewig deed het redelijk want alle 3 de doelpunten waren absoluut niet te stoppen.

 

Er moet een hele hoop veranderen anders gaan we echt in ene keer eruit. Want let op: RKC gaat best nog wel punten sprokkelen.

 

De geblesseerden???? Nou, wanneer je terugkomt en een elftal draait zo beroerd als nu dan zak je mee de blubber in. Bovendien wordt er verwacht dat die jongens gelijk in topvorm zijn. Forget it!!!!!

 

Ik zal wel een pessimist zijn maar ik stel me al in op degraderen. Dan kan het alleen nog maar meevallen.

0
Zondag 8 november 2009 om 16:37 uur

kojak1

<FCDH> schreef:

dat lied zingen we toch wel;)maar er zijn nog 22 wedstrijden te gaan veels te vroeg dus om in paniek te raken alles staat dicht bij elkaar elke ploeg is dus nog niet zeker wat het gaat worden?

zo is het maar net.we raken nou al in paniek terwijl we vorig seizoen 10 punten achter stonden op heracles en wij toch ook boven hun eindigden.vandaag een zware wedstrijd,maar die krijgt iedereen.zie je aan vvv,honda geen schim meer van in het begin,nec,ook niks zonde mario,zelfs sparta niet.ben er niet bang voor hoor met spelers of vijf straks uit de ziekenboeg zijn we sterker als vorig seizoen toen we 7 nederlagen op een rij kregen en uiteindelijk alles toch op een rijtje hadden.ik ga me douchen en hoppa,achter me club staan.wij zijn toch geen watjes maar hagenezen,en iemand die nou al roept dat we moeten uitkijken voor degradatie is al helemaal niet lekker.tot straks,bij de patatkraam.

0
Zondag 8 november 2009 om 09:24 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 225 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24