Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

HCF SITE KOMT NU MET EEN HEEL VERRASSENDE PRIMEUR.

 

 

ZE ZIJN DE LAATSTE TIJD GOED GEÏNFORMEERD DUS HET VERWONDERT ME NIETS ALS ZE MISSCHIEN HET BIJ HET RECHTE EIND HEBBEN.

0
Woensdag 31 maart 2010 om 19:26 uur

Ruudje16

<FCDH> schreef:

ado wil atteveld mogelijk andere functie geven binnen de club

Werd gisteren ook al gezegd.

Zit sinds die tijd daarover te piekeren maar heb nog steeds niks...

0
Woensdag 31 maart 2010 om 13:53 uur

Ruudje16

Kees schreef:

Ruudje let je op: ik heb een goed gevoel voor zondag. Niet omdat Atteveld op non aktief is maar wel vanwege het feit dat er rust in de tent is.

Zag hem net op tijd !!!

(veel shouts de laatste dagen, je zakt zo weg.....)

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 20:13 uur

g

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwe peiling op Club Achter de Duinen:

Wie moet volgend jaar de trainer worden?
- Everse
- Groenendijk
- De Mos
- Schoenmaker
- Steijn
- Van Hanegem
- Wetzel

Stem mee, rechts op het scherm!

Everse is uitstekend in staat om een club uit de Jupiler in de Jupiler te houden. Niet doen.

Groenendijk -lijkt me een verstandige keuze.

De Mos -komt alleen voor het geld. Niet doen.

Schoenmaker -heeft zijn beste tijd gehad. Niet doen

Steijn: mag het van mij best bewijzen.

Van Hanegem -heeft geen idee. Niet doen.

Wetzel -is te professioneel voor ADO. Niet doen...

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 19:29 uur

<FCDH>

'Supportersacties als Atteveld aanblijft'
vandaag 14:00

DEN HAAG - 'ADO-trainer Atteveld moet vertrekken en als dat niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks', zegt Ed Hoek, voorzitter van supportersvereniging HCF dinsdag tijdens de ADO-training in het Zuiderpark.


De supporters verzamelden zich in het Zuiderpark om hun onvrede te tonen over het aanblijven van de hoofdcoach. Dinsdagavond praten ze verder met spelers en bestuur over de positie van Atteveld. Als de trainer na dat gesprek nog steeds mag aanblijven dan is het volgens Hoek tijd voor vreedzame supportersacties.

Maandagavond was er al een eerste gesprek nadat enkele tientallen boze supporters op de bonnefooi naar het stadion waren gekomen. Ze betraden het stadion en eisten toen een gesprek over de positie van de trainer. De sfeer werd grimmig toen ook de media in haar werk werd belemerd door de agressieve supporters. Cameralieden konden geen opnames maken omdat hun camera uit handen werd getrokken.

Schofferen

Spelers en supporters willen van Atteveld af omdat ze zich niet kunnen vinden in zijn werkwijze. Hij zou agressief zijn en spelers schofferen. Daarnaast won hij slechts drie van de veertien gespeelde thuiswedstrijden.

Zondag speelt ADO in het Forepark tegen Ajax.



 BRON TV WEST TELETEKST

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 18:04 uur

<FCDH>

Massaontslag in het betaald voetbal
di 30 mrt 2010,

Ontslagbrief Pantelic en Rommedahl
Marko Pantelic en Dennis Rommedahl...

Greene in wachtkamer
Technisch directeur Marc van Hintum van Vitesse doet vandaag...

Leegloop bij Willem II
Bij Willem II – dat serieus moet vrezen voor...

NAC hoopt toch op Zwaanswijk
NAC Breda praat in april verder met...

Bezem door Jong Utrecht
Bij FC Utrecht gaat de bezem vooral door...

Twingly blog zoekenJouw blog hier

Massaontslag in het betaald voetbal Van onze Telesportredactie
ROTTERDAM - Bij de clubs in het betaald voetbal gaan deze dagen stapels ontslagbrieven de deur uit. Hoewel bij sommige clubs de laatste gesprekken nog moeten plaatsvinden, leert een rondgang dat alleen al de 18 eredivisieclubs met zeker 100 spelers niet door willen. Althans, tegen de huidige voorwaarden.



Marko Pantelic (archiefbeeld) Foto: REUTERS Met groeiende verbazing las spelersmakelaar Sigi Lens de laatste dagen de sportpagina's: Ajax stuurt Pantelic en Rommedahl een ontslagbrief, Feyenoord zegt zeker zeven spelers de wacht aan, Willem II ten minste acht en bij Heracles Almelo vertrekt zelfs een compleet elftal. "Volgens mij gebeurde dat in voorgaande jaren toch minder", aldus Lens. "En het was in elk geval minder in het nieuws."

De noodzaak om te bezuinigen is echter groter dan ooit. "Wij roepen al lang dat de spelerssalarissen omlaag moeten. Op initiatief van FC Groningen zijn de clubs bij elkaar gekomen en hebben gediscussieerd over hoe we dat konden realiseren", zegt Groningen-directeur Hans Nijland.

Eén van de manieren is voor spelers die beschikken over een contract dat aan het einde van dit seizoen afloopt - en dat minimaal één keer is verlengd - formeel ontslag aan te vragen. Gebeurt dat niet voor 1 april, wordt zo'n contract namelijk automatisch tegen dezelfde voorwaarden met een jaar verlengd. Voor 1 april is gekozen om spelers genoeg tijd te geven op zoek te gaan naar een nieuwe club. Dat veel clubs tot 31 maart wachten voor zij de brieven (aangetekend) versturen, is volgens Ad Dieben van spelersvakbond VVCS om "een stukje onrust te voorkomen". Een ontslagbrief betekent echter niet altijd afscheid van de betreffende speler. Zo plaatste NEC de spelers Rein Baart, Arek Radomski, Mitchell Burgzorg, Joey Brock, Bastian Weiseren en Patrick Pothuizen gisteren 'in de wachtkamer'; zij krijgen een brief, maar als NEC zich handhaaft in de eredivisie kunnen zij wellicht alsnog bijtekenen. Ongetwijfeld tegen andere voorwaarden, dat dan weer wel.

Uitzonderingen zijn er ook. De selectie van regerend landskampioen AZ telde slechts twee aflopende contracten en die werden inmiddels allebei verlengd. Bij Vitesse doet technisch directeur Marc van Hintum vandaag slechts één ontslagbrief op de bus: naar Onur Kaya. Ook SC Heerenveen hoeft volgens directeur Yme Kuiper bijna niemand aan te schrijven. "Omdat we nauwelijks aflopende, verlengde contracten hebben. Desondanks is het wel het voornemen om de selectie flink - een plek of vijf, zes - in te krimpen. We kijken nu hoe dat zijn beslag krijgt."

 

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 16:23 uur

Ricky

binnen hoeveel tijd kunnen we een stichting starten;

 

Steun je club, weg met RA!!!

 

Iedereen kan een donatie doen op het rekeningnummer!

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 13:20 uur

<FCDH>

ADO-top schuldig aan anarchie DEN HAAG - Ruim twee jaar geleden kwam de vermogende Mark van der Kallen ADO Den Haag redden met 8 miljoen euro. Gesteund door de gemeente, ook financieel met garanties en hypotheken, ging hij op de puinhopen van het nagenoeg failliete ADO de club opstuwen in de vaart der volkeren.



Op naar het linkerrijtje. "Een succesvol project neerzetten", noemde hij het. Als de zoveelste hemelbestormer in het betaalde voetbal ging hij ADO leiden zoals zijn bedrijf Thieme Grafimedia Groep. Van der Kallen heeft woord gehouden.

Nauwelijks een maand na de ontmanteling van zijn grafische bezigheden met vijf failliete bedrijven en zijn persoonlijk ontslag, is ook bij ADO Den Haag de puinhoop niet meer te overzien. Technisch is de club nagenoeg onthoofd.

Technisch directeur André Wetzel kreeg ten onrechte ontslag en daarom 150.000 euro vertrekpremie mee. Gisteren werd het leven van trainer Raymond Atteveld tot het eind van het seizoen gerekt, hoewel zeventien selectiespelers het vertrouwen in de Amsterdammer hebben opgezegd.

De ADO-top met Mark van der Kallen en Henk Jagersma, president van de raad van commissarissen, ontberen iedere vorm van voetbalkennis. Voor de directieleden geldt hetzelfde laken een pak. Dat is niet erg zolang ze zich nergens mee bemoeien.

Maar Van der Kallen en Jagersma zijn direct verantwoordelijk voor de losgeslagen bende, omdat zij niet op afstand bleven, maar zich blijven manifesteren op de werkvloer. Financieel wandelt de club voor de zoveelste maal naar de rand van de afgrond.

Iedere keer zorgt de gemeente Den Haag voor een reddingstouw, maar hoe lang pikken de burgers van Den Haag het dumpen van geld in de bodemloze ADO-put? De technische ontmanteling vindt zijn oorsprong in de komst van Ricky van den Bergh.

Wetzel zag het niet in deze publiekslieveling zitten, maar haalde hem wel binnen. Vervolgens zette hij Van den Bergh na een aantal incidenten op non-actief. Na zware druk van de fans gaf Jagersma trainer Atteveld - buiten technisch directeur Wetzel om - de opdracht Van den Bergh terug te halen.

Daarmee werd een bijl gezet in alle normale hiërarchische verhoudingen binnen een voetbalbedrijf. Het gaf de spelersgroep zelfs een vrijbrief om het ontslag van de falende Atteveld te eisen, waarbij chantage - niet spelen tegen Ajax - niet werd geschuwd.

Uiteindelijk gingen de spelers onder protest overstag met een aangereikt lapmiddel. Assistent-trainer Maurice Steijn neemt diverse taken over van Atteveld. Niemand bij ADO Den Haag kan zich vrijpleiten voor deze schertsvertoning. De soldaten zijn de baas en dan is de oorlog verloren.

Het ontslag van Atteveld is een kwestie van tijd en van geld. De nacompetitie 'lonkt' voor ADO Den Haag, dat daarin een prooi kan zijn voor iedere Jupiler-vereniging. In dat geval is ADO Den Haag voor de zoveelste keer terug bij af.

 

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 10:42 uur

Advertentie

Fransje

De thuiswedstrijd tegen Ajax staat voor de deur. De wedstrijd- en supportershistorie met betrekking tot wedstrijden tegen Ajax hoeven we niemand uit te leggen. De (andere) emotie die wij als supporter hebben voorafgaande deze wedstrijd voelt één ieder voor zichzelf.

De laatste tijd valt het op dat Middennoord langzaam in coma dreigt te vallen. Op enkele stuiptrekkingen na, is het volledig verlamd. Of dat nou komt omdat je dure kleren draagt, of omdat je zingen en schreeuwen niet stoer vindt, dat je het beschamend vindt tegenover je vriendinnetje of omdat je eigenlijk niet op Middennoord wilt staan maar de club jou daar een kaartje voor heeft verkocht. De oorzaak is niet belangrijk, maar leg de oorzaak nooit bij een ander (bijvoorbeeld door het slechte spel). Iedereen die op Middennoord plaatsneemt moet zijn eigen verantwoordelijkheid nemen.

De wederopstanding!

Met de wedstrijd der wedstrijden voor de deur kunnen we Middennoord misschien nog reanimeren. Met de recente gebeurtenissen moeten we juist nu laten zien dat Middennoord nog wel degelijk in leven is.

Hierbij enkele EHBO tips!

Ga ruim voordat de wedstrijd aan de drank. Neem bier, baco of weet ik wat mee in je auto en maak er op de parkeerplaatsen een gezellige bijeenkomst van en loop vervolgens met ze allen naar het stadion. Ga dus niet de avond ervoor te veel zuipen anders sta je weer als een dood vogeltje naar het groeiende gras te kijken. Laat je vriendinnetje lekker thuis en doe je oudste, van parachutestof gemaakte, trainingspak aan. Neem wat waspoeder voor in je neus of vaatwastabletten om op te kauwen voor een flinke schuimbek. Bedenk alvast leuke benamingen voor de spelers van Ajax en moedig vooral je eigen spelers aan vanaf het begin (de warming-up). Spring, schreeuw, gooi, sla, schop, maak desnoods een wall of dead, maar trek iig alles uit de kast om Middennoord uit zijn coma te krijgen. Dit is geen wedstrijd die we gaan winnen, dit is een wedstrijd die we gaan beleven.

Lukt dit niet of er is geen animo voor…..dan leg ik het einde van het seizoen een rouwkrans op Middennoord.

Fransje LSU

0
Maandag 29 maart 2010 om 21:30 uur

Max

Ah, het sprookjesboek laat ook weer van zich horen:


Gesprekken leiden tot unaniem besluit
Een afvaardiging van de Raad van Commissarissen en de directie van ADO Den Haag hebben maandagmorgen uitgebreid gesproken met de gehele spelersgroep en de staf.
In goed overleg is unaniem besloten dat Raymond Atteveld hoofdtrainer blijft van ADO Den Haag. Maurice Steijn wordt op verzoek van de spelers nadrukkelijker betrokken bij het eerste elftal.

De spelersgroep heeft uitgesproken tot het einde van het seizoen vol te willen gaan voor behoud in de Eredivisie en zal alle mogelijke tijd en energie aanspreken om dit te bewerkstelligen.

De RvC en de directie zullen er op toezien dat alle afspraken na worden gekomen.

Deze week wordt er in het Zuiderpark gewoon getraind zoals altijd, met de volledige focus op het duel met Ajax van aanstaande zondag.

 

adodenhaag.nl

 

Spreek dan gewoon uit dat je het volste vertrouwen in de trainer hebt.

0
Maandag 29 maart 2010 om 21:08 uur

Nu online

PietF, Bolskie, 071_ADO, Nees, ton, yesyes, Sprinkhaan070 en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24